Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 38

Relaties, singles en sociale contacten
Maandag verhuist Mercurius, in de sector van relaties, naar de Weegschaal. Deze planeet zal ook nog eens een driehoek vormen met Jupiter, die in je sector van vriendschap staat. In de nacht van maandag op dinsdag zal er een Volle Maan in de Vissen zijn. Dit biedt veel mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten. Je staat open en bent enthousiast en dit kan mensen aantrekken. Ook ben je iemand die makkelijk mensen uitnodigt. De Maan zal zondag t/m dinsdag dromerige, maar hartstochtelijk energie geven. De Maan moedigt je aan om romantiek meer tijd te geven. Er is een kracht die het verleden aan je terug kan brengen. Dit kan voor gebonden mensen zorgen voor een verliefdheid die je eerder in je relatie ook ervaren hebt. Singles kunnen deze periode veel energie hebben om actief naar een geschikt persoon te zoeken. Gebonden mensen zijn daadkrachtig genoeg om hun partner veel aandacht te geven en leuke dingen te doen. Pak deze energie dus aan en ga ervoor, het zal je geen windeieren opleveren. Singles doen er goed aan om naar plekken toe te gaan om nieuwe mensen te ontmoeten. Ook kan je via sociale media de liefde in je leven ophalen. Er zal niets gebeuren als je er geen moeite voor doet, ga er dus voor. Een geweldige relatie kan op je pad komen, als je er de moed voor hebt om vooruit te gaan. Het is aan jou om de telefoon te pakken of het bericht te verzenden en, als je dat doet, kunnen er verrassende dingen gebeuren. Omdat Mars in de Weegschaal een intense driehoek met de Tweeling maakt, is er veel passie en erotiek mogelijk. Ook kan je maandag en dinsdag ideeën hebben en stroomt er positieve energie door je heen. Mercurius verbindt zich deze periode met Jupiter. Daardoor kunnen vrienden je veel aandacht geven en komen er mogelijkheden voor de romantiek. Woensdag zal de Zon naar de Weegschaal bewegen, waardoor je meer op je zakelijke leven gericht bent en minder op passie en romantiek. De Zon zal in je sector van relaties staan, waardoor je vanaf woensdagavond wel weer meer in staat bent om zowel vriendschappelijk, in de romantiek als met familie actief bezig te zijn. Mercurius staat woensdag in een vierkant met Pluto en hierdoor moet je opletten dat problemen met mensen, waar je al ruzie mee had, wel eens kunnen verergeren. Donderdag komt Venus in oppositie met de opstandige en chaos brengende Uranus. Dit kan niet alleen financieel voor problemen zorgen, maar ook sensuele verlangens in je losmaken, die je niet altijd onder controle hebt. Het eind van de week zal Mars een krachtige energie brengen om alle negatieve invloeden aan te pakken. Zowel singles als gebonden mensen kunnen de week dan ook prima afsluiten.

Carrière en financiën
Door de energie van de Volle Maan van deze week, heb je het gevoel geheimen bij je te willen dragen. Vooral als andere mensen jou dingen in vertrouwen vertellen, moet je daar erg discreet mee omgaan. Hierdoor vertrouwen mensen jou en vertellen ze je veel. Pas er voor op dat je niet loslippig wordt en dan toch het een en ander loslaat. Hier kunnen problemen van komen en dat kan je flink schade in de ontwikkeling die je mee wilt maken en bij de taken die je moet volbrengen. Je hebt erg veel energie in je en neemt misschien wel te weinig pauze. Je moet daar goed voor opletten en soms wel degelijk je rust nemen. Rammen, die in de dienstverlenende sector werken, kunnen een spirituele energie voelen, die zij prima kunnen gebruiken. Mensen die op financieel gebied werken kunnen de juiste actie nemen om het een en ander te bereiken. Mensen met andere beroepen kunnen vooral zeer hard werken en zijn zeker niet te beroerd om de vieze of moeilijke karweitjes op te knappen. Als gevolg van de Zon, Pluto en Mercurius ben je erg creatief en zelfverzekerd. Hierdoor kom je charmant over. Maak daar maar goed gebruik van, je kunt er leuke resultaten door behalen en mensen zullen waardering voor jouw vlotte en daadkrachtige wijze van handelen hebben.

Mentale en fysieke gesteldheid in de week van de Volle Maan
Er komt een bijzondere tijd aan met de equinox van maandag op dinsdag om 01:54:44. Deze brengt energetische invloeden, waarbij het element ‘lucht’ sterk aanwezig is. Mensen willen hierdoor actief zijn en kunnen snel handelen. Het is een periode waarin veranderingen mogelijk zijn. Niet alleen de herfst zal zijn intrede doen, ook zullen veel mensen het gevoel hebben dat er een nieuw begin mogelijk is. We starten het seizoen van de Weegschaal met een energie, waarbij veel mensen behoefte hebben aan een verbinding met anderen. Vrede en verantwoordelijkheid zullen bij de meeste mensen hoog in het vaandel staan. Verantwoordelijkheid kan echter ook een tegenreactie oproepen. Er kunnen mensen zijn, die hier tegenin gaan en dwars gedrag vertonen. Merk je dit aan jezelf, controleer dit dan en pas je gedrag aan. Evenwicht in onszelf, maar ook in mensen met wie we omgaan, zal dan ook zeker erg belangrijk zijn. Mercurius zit in zijn Schaduwperiode en zal aan het begin van volgende week de 27ste naar de retrograde beweging in de Weegschaal gaan. Bijzonder is dat veel planeten in retrograde stand staan. Saturnus tot 10 oktober, Jupiter en Mercurius tot 17 oktober, Neptunus tot begin december en Uranus tot 18 januari van het volgend jaar. Voor deze week zal de Volle Maan in de Vissen staan en dit is bijzonder, omdat er ook wel gesproken wordt van de Maan van de Dood. In dit geval is dit niet slecht te noemen, omdat de dood geen eindpunt is, maar juist de start van een zich herstellende natuur. Er wordt aangeraden ons te richten op het gezond houden van de natuur en het oog hebben voor de dieren, zowel huis- als in het wild levende dieren. Mensen die daar nu al heel ver in zijn en respect hebben voor de levende natuur, kunnen een positieve karma oproepen. Mensen die geheel geen oog voor de natuur hebben, kunnen het ongeluk op zich afroepen. Je doet er in dat geval verstandig aan om hier zeker alert op te zijn en eventueel je levensstijl aan te passen. De energie van de Maan zal deze week geregeld romantische en speelse energieën in ons losmaken, maar daarom moeten we ook wel opletten dat we het er niet teveel van nemen. Omdat de Zon en Neptunus betrokken zijn, zal dit een spirituele, maar ook emotionele groei geven. We zijn gevoelig voor de emoties van andere. Let wel op dat Neptunus verwarring kan brengen, omdat we soms teveel in fantasiebeelden leven. Fantasie is op zich niet erg, maar laat je niet meeslepen en blijf grenzen stellen. Het is leuk om te spelen, het plezier op te zoeken en ons te laten gaan, maar blijf controle houden. Ieder teken zal er anders mee omgaan.

Fysiek gezien zijn Rammen sterke mensen met duidelijk aanwezige kin, neus en mond. Je komt eerlijk over en bent ook nog eens zeer atletisch. De gehele lichaamsbouw geeft een indruk van kracht en robuustheid. Over het algemeen zijn Rammen excentriek en ongeraffineerd. Ze vinden het toch wel fijn om op te vallen, ook al zeggen ze zelf vaak van niet. Je gezondheid is over het algemeen goed, dankzij je krachtige energie en uithoudingsvermogen. Omdat je wel eens roekeloos kunt zijn, moet je deze week oppassen bij de dingen die je doet. Ongelukjes zitten in een klein hoekje en je moet dus erg oppassen in het verkeer en op plekken waar je gevaar loopt. Draag dus altijd een gordel in de auto en blijf weg bij plekken met dronken of agressieve mensen. Door je grote energieverbruik moet je rijk en energie-gevend voedsel tot je nemen, zoals eiwitten, vlees, rijst, pasta en gedroogde vruchten. Het best kun je alles in een rijke kruidenmix bereiden, omdat je van pittig houdt.

Overzicht voor alle tekens
Na een enerverende week met veel kosmische energie, genieten we zondag van de Maan in de Vissen. Die combinatie is geweldig om rust op te zoeken, lekker te dromen en liefde en vriendschap te delen. Nog prettiger is deze energie, omdat spiritualiteit ons leven beroert en we genieten als we alleen zijn. We hebben altijd een sterke kracht bij ons, waardoor we ons niet eenzaam voelen. Van maandag op dinsdag zal de Volle Maan, in de Vissen veel meer kracht geven, waardoor we toch wel weer even pas op de plaats moeten maken. Deze Vissenmaan heeft namelijk invloed op ons metabolisme, waardoor we moeite hebben fysiek actief te blijven. Ook kunnen we ons vermoeid voelen. Dit heeft als gevolg dat de mentaliteit van mensen een stuk verslechtert en we humeurig kunnen worden. Emoties kunnen deze periode de overhand nemen, waardoor mensen met een minder zelfvertrouwen moeite hebben zich onder de mensen te begeven. Ze voelen zich onzeker en zijn in staat om teveel hun eigen gang te gaan en niet altijd verstandig. Mensen die meer vertrouwen in zichzelf hebben, kunnen empathisch en in staat zijn meer mensen aan te trekken en zowel liefde, vriendschap als familie volledige aandacht te geven. Deze periode gaat Mercurius een harmonieuze verbinding met Jupiter aan. Het is dan ook een tijd, waarin mensen veel ideeën hebben, communiceren en idealen met elkaar delen. Tracht dit wel te doen met mensen die je kunt vertrouwen. Misleidende energieën kunnen mensen ertoe bewegen om een ander in de maling te nemen of zelfs te bedriegen. Wees dus alert, maar houd ook jezelf onder controle als je dit bij jezelf merkt. Voordeel aan maandag en dinsdag is dat veel mensen erg gastvrij zijn en in de stemming leuke activiteiten te doen. Omdat mensen zo vrolijk en gezellig zijn, kan dit anderen besmetten en hoeven we ons eigenlijk geen zorgen te maken dat er iets verpest wordt.

Op zakelijk gebied moeten we rekening houden dat Mars en de Zon harmonieuze energie met Saturnus delen. Veel mensen hebben daardoor ambities. De energie heeft vooral invloed op gebied van nieuwe ideeën en het omzetten naar handelingen. Er wordt aangeraden er met mensen over te communiceren om te bekijken wat er allemaal mogelijk is en wat we voor de toekomst moeten gaan plannen. Het is in ieder geval een prima week voor lange termijndoelen. Woensdag verhuist de Zon naar de Weegschaal, waar deze tot in de 3de week van oktober verblijft. Ook deze energie kan je prima gebruiken om ideeën en plannen in daden om te zetten. Pas op dat er wat besluiteloosheid kan zijn, omdat de Weegschaal nu eenmaal zorgt voor bescheidenheid. Mensen zullen dan ook veel nadenken en wikken en wegen voor ze werkelijk tot een bepaalde actie overgaan. Toch zijn de vooruitzichten dat hier veel in mogelijk is. Mensen die willen nadenken, doen er goed aan om de natuur in te trekken of in ieder geval zich even terug te trekken om alleen te zijn. Er zijn deze periode mensen die de neiging hebben om hun eigen ideeën te verheerlijken en deze dan aan anderen op te dringen. Tracht dit ten alle tijden te voorkomen. Kom je mensen tegen die dit bij jou doen, dan wordt aangeraden eerlijk te zijn in wat jij wilt. Vooral Mercurius, die Pluto uitdaagt, is schuldig. Verder wordt aangeraden op te passen met gereedschappen, keukenapparatuur en in het verkeer. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Donderdagochtend zal de liefdesplaneet Venus uitdagende energie met Uranus delen. In de liefde kan dit voor kritisch geluid zorgen. In een minder verlopende relatie, kan dit slecht aflopen. Zelfs goedlopende contacten kunnen onder druk staan. Beter pas je deze dag wel op, dat je geen impulsieve besluiten neemt. Gelukkig zal de Maan in de Stier vrijdag en zaterdag sympathieke energie brengen, waardoor we op een gelukkige wijze de dagen beleven. Maak gebruik van deze energie om geluk met mensen te delen.