Horoscoop Kreeft bij ParanormaleChat.nl

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 38

Relaties, singles en sociale contacten
Deze week ziet er bruisend uit, waarbij je de neiging hebt om veel uit huis te willen zijn. Dat is op zich wel even wennen, omdat je normaal gesproken iemand bent, die zich thuis meestal het best voelt. Met name de energie van de Volle Maan, in de Vissen, heeft heel erg veel invloed en zorgt dat vertrouwen een stuk toeneemt. Daardoor durf je dus veel uit huis te zijn. Let op dat je je niet uit het veld laat slaan, als mensen soms even niet doen wat je verwacht. Dat ligt niet aan jou, maar zegt meer wat over deze mensen. Aan het eind van de week, doe je er verstandig aan in de relatie, maar ook in vriendschappen, zaken niet alleen vanuit je eigen kant te zien, maar te trachten het vanuit de ander te aanschouwen. De Kreeft lijkt misschien wel empathisch, maar kan ook wel erg eigenzinnig en eigenwijs zijn. Empathie kan je dus wel hebben, maar als je onzekerheid opspeelt, kan dit een stuk minder zijn. Tracht hier dus balans in te vinden. De Volle Maan heeft een sterke invloed op de andere hemellichamen, waardoor deze voor alle tekens heel belangrijk kan zijn op gebied van romantiek, vriendschap en familie.

Maandag verhuist Mercurius, in de sector van relaties, naar de Weegschaal en vormt een driehoek met Jupiter. Deze staat in de sector van vriendschap. In de nacht van maandag op dinsdag biedt de Volle Maan in de Vissen zijn invloed. Dit biedt mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten. We staan open en er is veel enthousiasme. Mensen kunnen dan ook sterk naar elkaar toetrekken en dit geeft op vele gebieden kansen op leuke activiteiten en contacten. De Maan zal zondag t/m dinsdag dromerige, maar hartstochtelijk energie geven aan alle tekens en dit geeft romantische en zelfs passionele invloed. Ook kan de energie ervoor zorgen dat er dingen uit het verleden terug in ons leven komen. Gebonden mensen beleven iets moois van vroeger terug en zijn daadkrachtig om hun partner aandacht te geven. Singles kunnen een ex-partner terug in het leven zien, maar zullen ook actief zijn in het zoeken naar nieuwe mensen. Ze doen er goed aan naar plekken toe te gaan of via sociale media nieuwe mensen te ontmoeten. Omdat Mars in de Weegschaal een intense driehoek met de Tweeling maakt, is er passie en erotiek mogelijk. Maandag en dinsdag kunnen we veel positieve ideeën hebben. Mercurius verbindt zich deze periode met Jupiter. Daardoor kunnen vrienden elkaar veel aandacht geven. Woensdag zal de Zon naar de Weegschaal bewegen, waardoor er meer mensen op zakelijkheden gericht zijn en niet zo op passie en romantiek. De Zon staat nu in de sector van relaties staan, waardoor veel mensen vanaf woensdagavond meer in staat zijn zowel vriendschappelijk, qua romantiek als met familie actief bezig te zijn. Mercurius staat woensdag in een vierkant met Pluto, waardoor problemen met mensen kunnen verergeren. Donderdag komt Venus in oppositie met de opstandige en chaos brengende Uranus. Dit kan niet alleen financieel problemen geven, maar ook qua sensuele verlangens, die niet altijd onder controle zijn. Het eind van de week zal Mars een krachtige energie brengen om negatieve invloeden aan te pakken. Zowel gebonden mensen als singles kunnen de week dan ook prima afsluiten.

Carrière en financiën
Door de energie van de Volle Maan van deze week, hebben de meeste tekens wel eens het gevoel dat ze bepaalde geheimen, kennis en informatie bij zich willen houden. Vooral als anderen jou dingen in vertrouwen vertellen, moet je daar discreet mee omgaan. Hierdoor vertrouwen mensen je en vertellen ze je veel. Pas er voor op dat je niet loslippig wordt en dan toch het een en ander loslaat. Vooral de Kreeftvrouw kan die neiging wel eens hebben. Mannen zullen over het algemeen wat minder snel zijn in het doorgeven van bepaalde zaken. Mensen die dit wel doen, kunnen problemen krijgen, die flink schaden in de ontwikkeling die je mee wilt maken en bij de taken die je moet volbrengen. Je hebt erg veel energie in je en neemt misschien wel te weinig pauze. Je moet daar goed voor opletten en soms wel degelijk je rust nemen. Kreeften zijn deze week zowel fysiek als mentaal krachtig aanwezig. Je vindt het niet prettig aan de zijlijn te staan en bent druk bezig om je huidige situatie te analyseren. De kans is hierbij aanwezig dat je bedenkt, dat je qua werkzaamheden niet op de juiste plek zit. Tijd dus om te bekijken wat je dan wel zou kunnen doen. Richt je op de vraag of dit een nieuwe functie is of zelfs een plek bij een geheel nieuwe werkgever. Door energie van Saturnus en Pluto blijf je ondanks, de aanwezigheid van Neptunus, realistisch. Je zult niet snel verkeerde besluiten nemen en al helemaal niet ondoordacht handelen. Mensen die bedenken dat ze wel goed op hun plek zitten, kunnen gunstig beïnvloed worden door energie van Jupiter, die op een gunstige manier met de energie van Neptunus in aanraking komt. Hierdoor ben je erg ambitieus en kun je goede strategieën bedenken om je werk zo effectief mogelijk aan te pakken. Realiteit en fantasie gaan dan ook hand in hand.

Mentale en fysieke gesteldheid in de week van de Volle Maan
Er komt een bijzondere tijd aan met de equinox van maandag op dinsdag om 01:54:44. Deze brengt energetische invloeden, waarbij het element ‘lucht’ sterk aanwezig is. Mensen willen hierdoor actief zijn en kunnen snel handelen. Het is een periode waarin veranderingen mogelijk zijn. Niet alleen de herfst zal zijn intrede doen, ook zullen veel mensen het gevoel hebben dat er een nieuw begin mogelijk is. We starten het seizoen van de Weegschaal met een energie, waarbij veel mensen behoefte hebben aan een verbinding met anderen. Vrede en verantwoordelijkheid zullen bij de meeste mensen hoog in het vaandel staan. Verantwoordelijkheid kan echter ook een tegenreactie oproepen. Er kunnen mensen zijn, die hier tegenin gaan en dwars gedrag vertonen. Merk je dit aan jezelf, controleer dit dan en pas je gedrag aan. Evenwicht in onszelf, maar ook in mensen met wie we omgaan, zal dan ook zeker erg belangrijk zijn. Mercurius zit in zijn Schaduwperiode en zal aan het begin van volgende week de 27ste naar de retrograde beweging in de Weegschaal gaan. Bijzonder is dat veel planeten in retrograde stand staan. Saturnus tot 10 oktober, Jupiter en Mercurius tot 17 oktober, Neptunus tot begin december en Uranus tot 18 januari van het volgend jaar. Voor deze week zal de Volle Maan in de Vissen staan en dit is bijzonder, omdat er ook wel gesproken wordt van de Maan van de Dood. In dit geval is dit niet slecht te noemen, omdat de dood geen eindpunt is, maar juist de start van een zich herstellende natuur. Er wordt aangeraden ons te richten op het gezond houden van de natuur en het oog hebben voor de dieren, zowel huis- als in het wild levende dieren. Mensen die daar nu al heel ver in zijn en respect hebben voor de levende natuur, kunnen een positieve karma oproepen. Mensen die geheel geen oog voor de natuur hebben, kunnen het ongeluk op zich afroepen. Je doet er in dat geval verstandig aan om hier zeker alert op te zijn en eventueel je levensstijl aan te passen. De energie van de Maan zal deze week geregeld romantische en speelse energieën in ons losmaken, maar daarom moeten we ook wel opletten dat we het er niet teveel van nemen. Omdat de Zon en Neptunus betrokken zijn, zal dit een spirituele, maar ook emotionele groei geven. We zijn gevoelig voor de emoties van andere. Let wel op dat Neptunus verwarring kan brengen, omdat we soms teveel in fantasiebeelden leven. Fantasie is op zich niet erg, maar laat je niet meeslepen en blijf grenzen stellen. Het is leuk om te spelen, het plezier op te zoeken en ons te laten gaan, maar blijf controle houden. Ieder teken zal er anders mee omgaan.

Kreeften lijken aan de ene kant betrouwbaar en relaxed, maar kunnen stout overkomen. Met name hun ogen zijn aantrekkelijk en magnetisch. Het haar is vaak donker en dun. Hun houding geeft meestal een zachtheid weer, waarbij ze zelfs naïef overkomen. Over het algemeen voelen mensen zich vertrouwd bij de Kreeft. Je gezondheid is meestal goed, maar wanneer je weinig beweegt kun je in de problemen komen en zijn er zeker ziektes, die de kop op kunnen steken. Er wordt aangeraden een sportactiviteit te beoefenen, zodat je mentaal en fysiek fit blijft. Mentaal omdat je gevoelige karakter anders beïnvloed kan worden, waardoor je met stemmingswisselingen te maken kunt krijgen en je daardoor op fysiek gebied moeite krijgt je lichaam in de juiste proporties te houden. Dit kan mede komen doordat je een aangeboren eigenschap hebt om dik te worden. De kans op buikpijn, maagzweren, indigestie, angst en verdriet is dan aan de orde van de dag. Let er de komende periode op dat je desserts, ijs en chocolade zoveel mogelijk laat staan. Vervang deze door groente, fruit en andere gezondere producten.

Overzicht voor alle tekens
Na een enerverende week met veel kosmische energie, genieten we zondag van de Maan in de Vissen. Die combinatie is geweldig om rust op te zoeken, lekker te dromen en liefde en vriendschap te delen. Nog prettiger is deze energie, omdat spiritualiteit ons leven beroert en we genieten als we alleen zijn. We hebben altijd een sterke kracht bij ons, waardoor we ons niet eenzaam voelen. Van maandag op dinsdag zal de Volle Maan, in de Vissen veel meer kracht geven, waardoor we toch wel weer even pas op de plaats moeten maken. Deze Vissenmaan heeft namelijk invloed op ons metabolisme, waardoor we moeite hebben fysiek actief te blijven. Ook kunnen we ons vermoeid voelen. Dit heeft als gevolg dat de mentaliteit van mensen een stuk verslechtert en we humeurig kunnen worden. Emoties kunnen deze periode de overhand nemen, waardoor mensen met een minder zelfvertrouwen moeite hebben zich onder de mensen te begeven. Ze voelen zich onzeker en zijn in staat om teveel hun eigen gang te gaan en niet altijd verstandig. Mensen die meer vertrouwen in zichzelf hebben, kunnen empathisch en in staat zijn meer mensen aan te trekken en zowel liefde, vriendschap als familie volledige aandacht te geven. Deze periode gaat Mercurius een harmonieuze verbinding met Jupiter aan. Het is dan ook een tijd, waarin mensen veel ideeën hebben, communiceren en idealen met elkaar delen. Tracht dit wel te doen met mensen die je kunt vertrouwen. Misleidende energieën kunnen mensen ertoe bewegen om een ander in de maling te nemen of zelfs te bedriegen. Wees dus alert, maar houd ook jezelf onder controle als je dit bij jezelf merkt. Voordeel aan maandag en dinsdag is dat veel mensen erg gastvrij zijn en in de stemming leuke activiteiten te doen. Omdat mensen zo vrolijk en gezellig zijn, kan dit anderen besmetten en hoeven we ons eigenlijk geen zorgen te maken dat er iets verpest wordt.

Op zakelijk gebied moeten we rekening houden dat Mars en de Zon harmonieuze energie met Saturnus delen. Veel mensen hebben daardoor ambities. De energie heeft vooral invloed op gebied van nieuwe ideeën en het omzetten naar handelingen. Er wordt aangeraden er met mensen over te communiceren om te bekijken wat er allemaal mogelijk is en wat we voor de toekomst moeten gaan plannen. Het is in ieder geval een prima week voor lange termijndoelen. Woensdag verhuist de Zon naar de Weegschaal, waar deze tot in de 3de week van oktober verblijft. Ook deze energie kan je prima gebruiken om ideeën en plannen in daden om te zetten. Pas op dat er wat besluiteloosheid kan zijn, omdat de Weegschaal nu eenmaal zorgt voor bescheidenheid. Mensen zullen dan ook veel nadenken en wikken en wegen voor ze werkelijk tot een bepaalde actie overgaan. Toch zijn de vooruitzichten dat hier veel in mogelijk is. Mensen die willen nadenken, doen er goed aan om de natuur in te trekken of in ieder geval zich even terug te trekken om alleen te zijn. Er zijn deze periode mensen die de neiging hebben om hun eigen ideeën te verheerlijken en deze dan aan anderen op te dringen. Tracht dit ten alle tijden te voorkomen. Kom je mensen tegen die dit bij jou doen, dan wordt aangeraden eerlijk te zijn in wat jij wilt. Vooral Mercurius, die Pluto uitdaagt, is schuldig. Verder wordt aangeraden op te passen met gereedschappen, keukenapparatuur en in het verkeer. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Donderdagochtend zal de liefdesplaneet Venus uitdagende energie met Uranus delen. In de liefde kan dit voor kritisch geluid zorgen. In een minder verlopende relatie, kan dit slecht aflopen. Zelfs goedlopende contacten kunnen onder druk staan. Beter pas je deze dag wel op, dat je geen impulsieve besluiten neemt. Gelukkig zal de Maan in de Stier vrijdag en zaterdag sympathieke energie brengen, waardoor we op een gelukkige wijze de dagen beleven. Maak gebruik van deze energie om geluk met mensen te delen.