Numerologie is een berekeningsmethode die uitgaat van de trillingen van getallen. Je kunt alles omrekenen naar getallen, waardoor je aan de hand van de trillingen (elk getal heeft een eigen unieke trilling), een duidelijk beeld van een situatie of persoon kan schetsen. Indien het een persoon is die wordt berekend, wordt er uitgegaan van geboortedatum, wat resulteert in een levensles getal, wat inzicht biedt in wat de persoon voor beroepsmogelijkheden heeft, wat hij aan of af moet leren in dit leven en welke mogelijkheden je hebt ontvangen om je lot te vervullen.

Welke getallen worden d.m.v. Numerologie gelezen?

Numerologie, Meestergetallen en getallensymboliek bij www.mediumslive.com

Numerologie

Door vervolgens via numerologie de geboortenaam te berekenen ontstaan er drie verschillende getallen te weten:

-Ziels getal

-Persoonlijkheidsgetal

-Lot getal.

Hieronder een uitleg:
Het Ziels getal biedt inzicht in wie je werkelijk bent, het Jij dat enkel door jezelf gekend wordt. Dit deel van je persoonlijkheid wordt door anderen niet onderkent, tenzij ze je heel goed kennen.
Het Persoonlijkheidsgetal geeft aan hoe je bij anderen overkomt, maar hoe je gezien wordt. Het geeft dus aan wat anderen van je verwachten op grond van het beeld dat je oproept. Het Lot getal geeft aan wat je in dit leven moet doen, wat je hier tot uiting moet brengen. Dit getal geeft het doel van je leven aan. Met name het pad dat je moet gaan, wat je moet volbrengen, dat wat je moet zijn. Bekijk op Paranormalechat welke van de consulenten jou een Numerologie consult kunnen geven, dit is zeer interessant en zal een hoop inzicht en duidelijkheid geven.