Reiki Master

Wat kan een reiki master voor jou doen?

Wat een reiki master voor jou kan betekenen kan heel verschillend zijn. Het ligt er ook aan welke reiki symbolen de reiki master gebruikt. Er zijn klanten die een rustgevend gevoel weer willen krijgen van een master die de Reiki beheerst, zodat je weer beter kan functioneren in het dagelijkse leven. Voor weer andere klanten kan de healing van een master genezend werken voor het lichaam. Voor bepaalde kwalen waar je last van kan hebben.

De energieën die de master nodig heeft zijn overal aanwezig. De energieën zijn afkomstig van elk levend wezen waar de reiki master mee werkt. Heb je veel onrust of pijnen die uw leven niet makkelijk maken, aarzel dan niet en raadpleeg een van onze reiki masters op onze website.

We hebben vele masters voor je die staan dag en nacht klaar om je te mogen helpen. Je zult mee maken dat de rust in jouw leven weer zal terug keren door middel van een master. Je zal versteld staan van de kracht van de reiki master. Na een healing van de hem of haar zal je je veel beter voelen.

Waarom nog langer wachten op een healing van één van onze reiki masters bij ParanormaleChat.nl. Ook dit kan via een chat consult aangevraagd worden

2018-02-11T11:39:09+00:00
Share This
Doorgaan
De credit tijd is volledig verbruikt.

Als u door wilt gaan met chatten, koopt u dan een nieuw credit tegoed.

Uw credit code en e-mail combinatie is mogelijk incorrect.
Controleer uw gegevens en probeer het nogmaals.
Heb je al credit tegoed dan kan je je aanmelden via DIRECT CHATTEN
Heb je geen credit tegoed, dan kan je deze HIER KOPEN
Wil je 1 gratis credit REGISTREER JE DAN HIER

Ik heb geen credit tegoed Ik heb een credit tegoed
Credit informatie vindt u terug in uw email postvak in. ( Gebruik de knop "chatten" uit de email om deze gegevens automatisch te laten vullen. ) Geregistreerde gebruikers vinden deze terug in het account
Uw emailadres:
Nogmaals uw emailadres:

Selecteer Ideal

Selecteer Mister Cash

Selecteer Paypal

Ik begrijp dat de consulenten mij bij medische zaken doorverwijzen naar een specialist.
Ik verklaar dat ik 18 jaar en ouder ben. Dit zowel bij de account registratie als bij het aankopen van credits.


Registreren
Klik hier om in te loggen