Met paragnosten online bedoelen we paragnosten die u op onze website kunt vinden en kunt contacteren voor een chat consult.

Wat is een paragnost?

De betekenis van een paragnost is letterlijk het weten van het paranormale. Een paragnost kan online of via de telefoon door middel van zijn of haar gaven uw vragen beantwoorden. Een paragnost beschikt bijvoorbeeld over één van de volgende gaven: de gave van helderweten, heldervoelen of helderzien en sommige online paragnosten kunnen zelfs helderruiken. Hij of zij kan dit doen ondanks dat deze op afstand is en met u spreekt via de telefoon. De manier van het verkrijgen van informatie verschilt bij elke paragnost.

Verwar een paragnost alleen niet met een medium, want een paragnost beschikt over heldere gaven en een medium is dat ook maar communiceert ook met overledenen en is eigenlijk een soort doorgeefluik van het aardse leven naar gene zijde. Het is overigens wel mogelijk dat een paragnost ook een medium kan zijn.

Ervaren en betrouwbare paragnosten online

Onze Online Paragnosten staan 24/7 voor u klaar bij MediumsLive.com

Online Paragnosten

ParanormaleChat heeft paragnosten online die energieën kunnen aanvoelen of situaties aanvoelen komen. Iemand die beweert dat hij een online paragnost is moet over één van de heldere gaven beschikken; hij voelt, ziet en hoort meer dan de meeste mensen met het blote oog kan waarnemen.
Het trainen van hun gaven is een belangrijk aspect in hun leven, zij moeten namelijk leren omgaan met hun gaven, waardoor de paragnosten online en dagelijks hun gaven gebruiken en deze sterker maken. Het hebben van een gave wordt meestal als kind zijnde ontwikkeld, waardoor zij niet beter weten dan dat zij deze gave hebben. Uiteraard zijn er ook online paragnosten die op een latere leeftijd pas hun gave ontwikkelen, deze ontwikkeling kan bijvoorbeeld ontstaan bij een bepaalde gebeurtenis. Dit verschil echter bij elke paragnost.

Paragnosten online vertellen het verleden, heden en de toekomst

Paragnosten online kunnen allerlei informatie vergaren. Dit kan zijn vanuit het verleden maar ook vanuit het heden en de toekomst. In de cosmos bestaat er eigenlijk helemaal geen tijd. Verleden, heden en toekomst zijn allemaal hetzelfde. Dit is de reden waardoor een paragnost u ook iets kan vertellen over de toekomst;
Het verleden, heden en toekomst zijn namelijk één geheel.

Online Paragnosten kunnen ondersteuning geven aan mensen die dat hard nodig hebben, maar ook aan mensen die uit nieuwsgierigheid in contact willen komen met een paragnost online en deze willen raadplegen. Zij kunnen ook goed inzichten geven in bepaalde situaties, want zij zien namelijk ook beelden en zelfs toekomst voorspellende beelden. Het feit dat mensen hun kunnen raadplegen in moeilijke tijden, maakt het werk van een paragnost hulpverlenend. Het inleven in de andere is een hele natuurlijke gaven voor paragnosten, want helaas hebben zij veel meegemaakt in hun leven en hebben soms een zwaar leven achter de rug. Voor paragnosten online is het helpen van hun medemens dankzij deze levenservaring en uiteraard dankzij hun gave mogelijk.

Chat met een paragnost online

Voor vragen over o.a. liefde, werk of uw financiën kunt u terecht bij een van onze online paragnosten. Zij zullen uw vragen zonder vooroordelen behandelen en u weer de juiste weg wijzen, u staat niet alleen met onze paragnosten online. Tevens staan ze bekend om hun ervarenheid en discretie.
Naast het geven van informatie vanuit het verleden, heden en toekomst, kunnen paragnosten u ook een helder inzicht geven. Misschien loopt u al een tijd rond met vragen waar u zelf geen antwoorden op heeft, deze vragen kunnen u heel lang bezighouden en zelfs belemmeren in het leven. Over deze vragen kunt u met de paragnosten online praten en zij kunnen u hulp en een helder inzicht bieden.

Op de paranormale hulplijn van ParanormaleChat zitten veel paragnosten online die u graag helpen om antwoord te krijgen op al uw vragen. U kunt voor al uw levensvragen terecht bij één van de online paragnosten naar keuze. Vaak kan een gesprek met één van hen heel verhelderend werken en zelfs een soort verlichting geven. Zij kunnen u de rust terug geven die u nodig heeft.