Mediums of paragnosten chat bij ParanormaleChat.nl

Sinds enige tijd bieden wij bij ParanormaleChat.nl een chatdienst aan, waarbij we gebruik maken van mediums, tarotisten, astrologen en paragnosten. In dit artikel bespreken we de mediums of paragnosten chat dienst. In onder andere Amerika is dit een beproefd middel om efficiënt antwoord op je vragen te krijgen. In Nederland is mediums of paragnosten chat nog relatief onbekend, maar zeker een groeiend medium om met paragnosten in contact te komen. Onze mediums of paragnosten chat maakt gebruik van zeer goede consulenten, die geselecteerd zijn op hun jarenlange ervaring als medium of paragnost en natuurlijk op typevaardigheid. Zo hoef je nooit lang op een antwoord te wachten, waardoor je snel en accuraat geholpen kunt worden.

We bieden kwaliteit, die je merkt als je contact met de mediums of paragnosten chat maakt. Compassie, sympathie, professionaliteit en hart voor hun werk, zo kunnen we onze consulenten typeren. Op die manier bieden we via de mediums of paragnosten chat uitstekend hulp aan mensen die dit nodig hebben. Bij de mediums of paragnosten, die we aanbieden, zijn mensen, die landelijk bekend zijn via programma’s als het 6de zintuig en andere programma’s via onder meer RTL en SBS 6. Wij bieden via de mediums of paragnosten chat verschillende soorten consulenten aan, die ieder weer op hun eigen manier werken. Bij de paragnosten wordt onder andere gebruik gemaakt van heldervoelen, helderziendheid en het zesde zintuig. Zij maken gebruik van een verhoogde vorm van intuïtie en empathie. Paragnosten zijn zeer sensitief en kunnen zelfs via de paragnosten chat aanvoelen wat de klant nodig heeft.

Er zijn ook consulenten die medium zijn en als paragnost werken. Zij kunnen gebruik maken van hogere entiteiten zoals geesten, engelen, mentale begeleiders en andere wezens uit de hogere wereld. Belangrijk om te weten, is dat er echte mensen achter de chat zitten en dat je geen geautomatiseerde berichten krijgt. Je hebt direct contact met de consulenten. We raden je aan om eens op www.ParanormaleChat.nl te bekijken welke consulent jou bevalt.

Mediums of paragnosten chat; is dat wel een betrouwbaar medium?

Wil je inzicht en een spirituele begeleiding op gebied van je levensreis, dan raden we zeker spirituele readings via de mediums of paragnosten chat aan. Onze begaafde en empathische paragnosten en andere consulenten kunnen je zeker een prima beeld geven over zaken waar je mee loopt of vragen die je hebt over het heden, het verleden en de toekomst. Kies de persoon waarvan je het beste beeld krijgt en neem contact op via telefoon of mediums of paragnosten chat. Je krijgt dan zelfs een gratis credit, waardoor je iets langer kunt chatten. Misschien denk je in het begin wel dat het vreemd is om via een chat met een medium of paragnost te spreken, maar bedenk dat paragnosten, helderzienden, waarzeggers en mediums al onderdeel van het leven zijn, sinds het ontstaan van de intelligente mens.

Er zijn altijd mensen geweest die op de een of andere manier meer dan het waarneembare zagen. In eerste instantie waren dit vooral sjamanen of wijsgeren en later kwamen daar Joodse, Christelijke en Islamitische geestelijken bij. Elke cultuur had echter ook mensen, die buiten de geloven functioneerden, zoals onder anderen de vroegere heksen, waarzeggers en tovenaars. Elke vroegere maatschappij erkende bepaalde mensen, die begiftigd waren met hogere energie om buiten het waarneembare waar te nemen. Afhankelijk van de maatschappij werden deze mensen vereerd of gevreesd en dit had niet altijd even goede gevolgen, omdat deze mensen ook wel eens vervolgd werden. In vroegere tijden werden er bepaalde hulpmiddelen gebruikt, die we nu nog steeds wel zien in primitieve culturen, zoals onder andere het lezen van zandstrooiing, modder, koffieprut en (thee)bladeren.

De moderne wereld is zeker erg veranderd, maar veel paragnosten en andere mensen met bovennatuurlijke gaven maken nog steeds gebruik van kaarten, astrologie en andere middelen die duizenden jaren bestaan. Hiervan kijken wij allang niet meer op, terwijl dit vroeger natuurlijk bijzonder was. Waarschijnlijk zouden mensen, die gewend waren aan bijvoorbeeld een reading met modder, ook vreemd op gekeken hebben, toen er opeens kaarten kwamen.

Wellicht zullen mensen het tegenwoordig wel vreemd vinden om via de mediums of paragnosten chat antwoord op vragen te krijgen. Bedenk dat de wereld verandert en dat er steeds meer nieuwe mogelijkheden en technieken komen. Het bieden van informatie door middel van mediums of paragnosten chat is daar één van en een toevoeging van onschatbare waarde om antwoord op dilemma’s te krijgen of een inzicht in dat wat de toekomst ons brengt. Moderne paragnosten en mediums maken dus nog gebruik van dezelfde technieken van duizenden jaren geleden, maar wel met nieuwe technologieën, zoals telefonische consulten, SMS chat en de mediums of paragnosten chat, zoals bij www.Paranormalechat.nl

Mediums of paragnosten chat; een middel om betrouwbare hulp te krijgen

Telefoon is al een beproefd middel gebleken om contact met paragnosten, mediums en andere begaafde mensen te krijgen. Daar kijkt niemand meer van op en veel mensen hebben contact gezocht om op deze manier advies te krijgen. Veelal zijn mensen ook erg tevreden met de manier waarop onze consulenten werken. Daar is dus nu ook de mediums of paragnosten chat bijgekomen en misschien is dit voor veel mensen nog fijner om contact te zoeken. Zij kunnen nu veilig achter de computer toegang tot online mediums of paragnosten chat krijgen, zonder dat iemand je hoort of ziet. Je kunt dus lekker thuis zitten of zelfs in het openbaar vervoer of op andere plekken toegang tot de chat krijgen. Dit heeft de afgelopen periode geleid tot een toenemende populariteit van diverse spirituele sites waar men kan chatten met de consulenten.

Bij ParanormaleChat.nl kan je ervoor kiezen om live via de telefoon met een consulent te praten, maar kun je ook kiezen voor onze mediums, astrologen, tarotisten en paragnosten chat. Je kunt dus kiezen welke persoon jou het meest aanspreekt en deze oproepen om live via de chat mee te praten. Op de website www.ParanormaleChat.nl kun je paragnosten, mediums en andere spirituele consulenten bekijken en lees je welke vaardigheden zij bezitten om te helpen. Zoals we zeiden, hebben we, naast de paragnosten chat, mediums en anderen met bovennatuurlijke talenten waar je mee kunt chatten. Hierdoor kun je op vele gebieden antwoord krijgen op datgene wat je wilt weten.

Sommige consulenten zijn gespecialiseerd in het interpreteren van dromen, anderen zijn in staat via geesten of hogere entiteiten te communiceren en weer anderen zullen tijdens de chat gebruik maken van het zesde zintuig, tarotkaarten, astrologie of andere middelen om u bij te staan. Ook gebruiken veel consulenten het automatisch schrift, waarbij zij in staat zijn die dingen in te typen die een hogere entiteit hen ingeeft. Je ziet dus dat op het eerste gezicht lijkt alsof de techniek van mediums of paragnosten chat helemaal nieuw is, maar blijkt uiteindelijk dat we gebruik maken van vertrouwde middelen, die al sinds de oudheid beoefend worden en al duizenden jaren voor mentaal inzichten zorgen.

Wat bieden we via onze chat aan?

Of je nu op zoek bent naar begeleiding in relaties, je carrière, je levenspad, algemene inzichten of duidelijkheid omtrent bepaalde kwesties, de mediums of paragnosten chat zal je leven verrijken en ervoor zorgen dat je verder in het leven kunt. Je kunt van deze dienst gebruik maken, zonder je huis uit te gaan en zal toch de mentale en genezende kracht ervaren, die onze consulenten bieden. Selecteer snel op www.Paranormalechat.nl welke consulent jou het meest bevalt en start onze medium, astrologie, tarot of paragnosten chat. We spreken in dit artikel steeds over mediums en paragnosten, maar wat is nou precies het verschil?

Kort gezegd is het verschil dat mediums hulp vragen van overleden personen en andere hogere entiteiten, terwijl paragnosten dit niet kunnen. Overigens zal een medium wel als paragnost kunnen werken. Andersom kan een paragnost niet als medium werken. Toch zijn paragnosten erg krachtig bij het ondersteunen van mensen. Het zijn mensen die één of meerdere zintuigen ontwikkeld hebben, waar zij meer mee aanvoelen dan de gemiddelde mens. Zij gebruiken namelijk niet alleen vijf gangbare zintuigen op een hoger niveau, maar hebben ook een zesde zintuig. Dit zintuig wordt gebruikt om de andere zintuigen te versterken, zodat een paragnost hoog sensitief en empathisch is. Deze gaven kunnen zij dan tijdens de paragnosten chat gebruiken om hun cliënten te helpen.

Het zesde zintuig is eigenlijk het opvangen van energie vanuit voorwerpen, mensen en gebeurtenissen. Ook werkt een paragnost met geuren, kleuren, geluiden en andere zaken die je met je zintuigen opvangt. Bijzonder aan het zesde zintuig is dat tijd geen rol speelt, waardoor je zowel dingen over het verleden, het heden als de toekomst te weten komt.

De ervaren paragnosten van Paranormalechat.nl kunnen tijdens de paragnosten chat als het ware hun eigen denken en emoties uitschakelen, waardoor ze volledig op jou gericht zijn. Hun antwoorden zijn puur gebaseerd op datgene wat ze voelen. Ze trachten informatie, die zij doorkrijgen, dan zo zuiver mogelijk weer te geven. Dit betekent niet dat ze gevoelloos zijn, want komt de klant met een zeer verdrietig verhaal, dan zullen zij natuurlijk ook voelen wat de klant voelt. Hun zintuigen zijn natuurlijk enorm ontwikkeld, waardoor ze heel erg empathisch zijn. Echter, hun antwoorden zullen wel weer nuchter zijn en de informatie die zij bieden is puur en alleen om jou te helpen. Dit wordt in de wandelgangen helder waarnemen genoemd.

Hoe paragnosten helder kunnen waarnemen, is niet echt in woorden samen te vatten. We kunnen globaal zeggen dat paragnosten kleuren, visioenen, beelden, voorwerpen, symbolische beelden, geuren, geluiden of andere waarnemingen binnenkrijgen. Zij zullen datgene, wat ze tijdens de paragnosten chat doorkrijgen, via hun heldere vermogens in woorden vertalen. Daar trachten ze zo zuiver en feitelijk mogelijk in te blijven, zodat jij als klant hier iets mee kunt.

Hoe werkt onze mediums of paragnosten chat?

Paragnosten chat en Paranormale chat

Paragnosten chat en Paranormale chat

Om te zorgen dat je niet teveel tijd verspilt tijdens de mediums of paragnosten chat om dan nog vragen te moeten bedenken, is het verstandig je van tevoren goed voor te bereiden. Om je op een mediums of paragnosten chat voor te bereiden is het aan te raden om al wat dingen op te schrijven. Je weet dan welke vragen je wilt stellen, maar vooral wat je van de paragnosten en mediums verwacht. Hoe beter jij je hebt voorbereid, hoe prettiger het voor de paragnost of het medium is om met jou te praten. Hoe duidelijker jij namelijk bent, hoe meer directe informatie de consulent over jou doorkrijgt. Je zult merken dat het gesprek dan soepel zal verlopen en dat er wederzijds begrip voor elkaar is. Bereid je je minder goed voor, dan zal het gesprek misschien stroever verlopen.

Het kost dan meer moeite en vooral meer geld om tot een bevredigend antwoord te komen.
Wees beleefd tegen de consulent als het minder goed verloopt dan jij zou willen of als je geen antwoorden krijgt, die je verwacht had. De consulent heeft tijdens de mediums of paragnosten chat respect voor jou en verwacht dat andersom ook terug. Respect is dus zeer belangrijk vanuit jou, maar ook zeker vanuit de paragnost. Mocht het gesprek toch minder goed verlopen, wees dan eerlijk en geef op een beleefde manier aan dat je wilt stoppen. Andersom zal de mediums of paragnosten chat ook verbroken worden als jij geen respect toont door dingen te zeggen die de consulent kunnen kwetsen.

Om contact met de paragnosten chat te krijgen, moet je op de volgende manier handelen:

1. Ga naar www.Paranormale chat
2. Maak een gratis account aan (je ontvangt dan de gratis credit)
3. Koop credits
4. Vul je zelfgekozen chatnaam in
5. Vul je emailadres in
6. Vul je creditcode in, die je per email ontvangen hebt. Wanneer je op de knop CHATTEN in de email klikt, wordt de code en de email automatisch voor je ingevuld.
7. Sluit het venster en selecteer jouw favoriete en beschikbare consulent
Heb je antwoord op je vraag en wil je stoppen met de mediums of paragnosten chat dan kun je het consult uitprinten, zodat je deze later nog terug kunt lezen.

Neem eens een kijkje op de website van Paranormale chat

We raden je aan op de website van Paranormalechat te bladeren en profielen van de consulenten te bekijken om te weten te komen welke persoon het best aan jouw wensen voldoet. In de profielen kun je lezen wat iemand te bieden heeft. Kijk maar op www.Paranormalechat. Om de mediums of paragnosten chat te starten, moet je wel eerst credits kopen. Deze kun je online kopen en het voordeel is dat je dan zelf in de gaten kunt houden hoeveel tijd je aan de chat kunt en wilt besteden. We wensen je veel plezier en hopen dat onze mediums of paragnosten chat jou bij kan staan. Zodat je antwoorden kunt vinden op de vragen en problemen die je hebt.

 

 

©2017 Paranormalechat en Frank Post. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze tekst mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enige andere manier. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgevers (Frank Post en Paranormalechat).