Paragnost betekent eigenlijk letterlijk: Het weten van het paranormale

Onze mediums met paranormale gaven geven graag antwoord op uw vragen bij www.MediumsLive.com

Waar de informatie vandaan komt vinden paragnosten vaak erg moeilijk om te bepalen. Er wordt ook wel gesproken over een collectief archief, we noemen dat ook wel akasha kroniek. De informatie kan de paragnosten op heel veel verschillende manieren bereiken.

Al heel snel neemt men de titel van paragnost aan. Maar eigenlijk ben je pas een paragnost als je over bepaalde gaven beschikt. Bijvoorbeeld de gave van helder weten, helder voelen of helder zien en zelfs helder ruiken.
Paragnosten verschillen daar heel erg in. Zij krijgen hun informatie op een andere manier binnen en kunnen energieën aan voelen of situaties aan voelen komen. Zij voelen, zien en horen meer dan wij met het blote oog kunnen waarnemen. Iemand die beweert dat hij een paragnost is moet dus wel over een van de gaven beschikken. Net als een klein kind wat moet leren lopen zullen paragnosten ook moeten leren om met hun gaven om te gaan. Ze moet hun gaven trainen. Doordat de paragnosten hun gaven steeds vaker gebruiken zullen zij er steeds sterker in worden. Vaak hebben ze hun gaven al van kinds af aan en weten zij niet beter dan dat zij dit hebben. Weer andere paragnosten kunnen op latere leeftijd een gave krijgen of die pas ontwikkelen. Bij alle paragnosten zal dit verschillend zijn.

Paragnosten en het verleden, heden en de toekomst.

Paragnosten kunnen allerlei informatie vergaren. Dit kan zijn vanuit het verleden maar ook vanuit het heden en de toekomst. In de Kosmos bestaat er eigenlijk helemaal geen tijd. Verleden, heden en toekomst zijn allemaal hetzelfde in de Kosmos. Vandaar dat paragnosten ook informatie kunnen verkrijgen voor de toekomst. Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de toekomst en raadplegen daarom paragnosten. Het woord paragnosten wordt ook wel eens in een adem gebruikt met het woord mediums.
Dit is niet helemaal juist. Een medium is iemand die contact kan leggen met overledenen. Een medium is eigenlijk een soort doorgeefluik van het aardse leven naar gene zijde. Paragnosten kunnen niet altijd contact leggen met gene zijde. Veel mensen verwarren die twee veel met elkaar .

Paragnosten kunnen ondersteuning geven aan mensen die dat hard nodig hebben en kunnen ook goed inzichten geven in bepaalde situaties. Paragnosten kunnen vaak ook beelden zien, ook toekomst voorspellende beelden en werken zeer zeker hulpverlenend. Bijna alle paragnosten hebben veel mee gemaakt in hun leven, de meeste van hen hebben een zwaar leven achter de rug. Hierdoor zijn ze heel goed in staat om zich in te kunnen leven in de ander. Daardoor kunnen paragnosten heel goed hun medemens helpen door de gaven die zij bezitten maar ook door de nodige levenservaring.

Ook voor toekomstvoorspellingen kunt u terecht bij paragnosten. Ook voor een helder inzicht kunt u terecht bij een van de paragnosten. Soms loopt u al lang rond met vragen waar u eigenlijk geen antwoorden op heeft.
Ze houden u bezig en kunnen u belemmeren, hierbij kunnen zij hulp bieden.

Op onze paranormale hulplijn ParanormaleChat zitten veel paragnosten die u graag helpen om antwoord te krijgen op al uw vragen via de chat.
U kunt voor al uw levensvragen terecht bij een van de paragnosten naar keuze. Vaak kan een gesprek met een van de paragnosten heel verhelderend werken en een soort van verlichting geven. Paragnosten kunnen u de rust terug geven die u nodig heeft. Ook als u stress heeft kunnen paragnosten hulp bieden .

Ook voor vragen over de liefde, werk of uw financiën kunt u terecht bij een van onze paragnosten. Onze paragnosten zullen uw vragen zonder vooroordelen behandelen en u weer de juiste weg wijzen.