Nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen

Het is moeilijk in 1 zin uit te leggen wat Nieuwetijdskinderen zijn ze worden ook wel Indigo kinderen, Kristal kinderen, NEW AGE kinderen, Sterrenkinderen genoemd. Deze kinderen zijn hoogsensitief of zelfs paranormaal of thelepatisch begaafd en kunnen dat ook goed ontwikkelen.

Nieuwetijdskinderen hebben een bijzondere taak

Er is vaak genoeg beweerd dat deze nieuwetijdskinderen er zijn op aarde om een `bijzondere taak of opdracht te vervullen. Ze hebben een indigo blauwe kleur in hun aura, vandaar de benaming Indigo kinderen.

Nieuwetijdskinderen zijn erg gevoelig voor prikkelingen, signalen en indrukken uit hun omgeving. En hebben ze een vorm van levenswijsheid hoe jong ze ook zijn. Dit betekend niet dat ze allemaal paranormaal begaafd zijn, maar worden daarom wel vaak hoogbegaafd benoemd.
Ze zijn hoogsensitief en hebben een duidelijke intuïtie en vrede en rechtvaardigheid vinden de nieuwetijdskinderen erg belangrijk. Voor ouders is het vaak moeilijk om te ontdekken of je kind een nieuwetijdskind is en hoe daar mee om te gaan. Deze kinderen krijgen vaak genoeg de stempel van een “probleemkind” en worden de nieuwetijdskinderen vaak te makkelijk bestempeld als een ADHD kind, dit is zeker niet altijd terecht.

Er zijn wat punten van herkenning

NIEUWETIJDSKINDEREN zijn:
– intuïtief
– hebben vaak wijze gedachten / uitspraken
– kunnen gevoelig zijn voor het paranormale
– zijn emotioneel gevoelig
– zijn lichamelijk gevoelig
– willen eigen keuzes maken
– voelen zich betrokken met mens en natuur
– eten soms niet graag vlees
– houden vaak niet van een menigte mensen /te veel emoties bij elkaar .
– hebben vaak als baby gehuild
– hebben vaak veel fantasie
– hebben een bijzondere taak meegekregen
– gevoelig voor prikkels om hen heen

Nieuwetijdskinderen zijn erg gevoelig voor prikkelingen, signalen en indrukken uit hun omgeving. En hebben ze een vorm van levenswijsheid hoe jong ze ook zijn. Dit betekend niet dat ze allemaal paranormaal begaafd zijn, maar worden daarom wel vaak hoogbegaafd benoemd.
Ze zijn hoogsensitief en hebben een duidelijke intuïtie en vrede en rechtvaardigheid vinden de deze kinderen erg belangrijk. Voor ouders is het vaak moeilijk om te ontdekken of je kind een nieuwetijdskind is en hoe daar mee om te gaan. Deze kinderen krijgen vaak genoeg de stempel van een probleemkind en worden de ze vaak bestempeld met autistisch of als een ADHD kind, dit is niet altijd terecht .

De nieuwetijdskinderen hebben vaak wel hulp nodig, een richtlijn en een medium van ParanormaleChat.nl kan daar heel veel duidelijkheid in brengen wat er precies nodig is of welke weg er gekozen moet worden voor informatie en hulp.

 

 

2018-05-23T14:28:08+00:00
Share This
Doorgaan
De credit tijd is volledig verbruikt.

Als u door wilt gaan met chatten, koopt u dan een nieuw credit tegoed.

Uw credit code en e-mail combinatie is mogelijk incorrect.
Controleer uw gegevens en probeer het nogmaals.
Heb je al credit tegoed dan kan je je aanmelden via DIRECT CHATTEN
Heb je geen credit tegoed, dan kan je deze HIER KOPEN
Wil je 1 gratis credit REGISTREER JE DAN HIER

Ik heb geen credit tegoed Ik heb een credit tegoed
Credit informatie vindt u terug in uw email postvak in. ( Gebruik de knop "chatten" uit de email om deze gegevens automatisch te laten vullen. ) Geregistreerde gebruikers vinden deze terug in het account
Uw emailadres:
Nogmaals uw emailadres:

Selecteer Ideal

Selecteer Mister Cash

Selecteer Paypal

Ik begrijp dat de consulenten mij bij medische zaken doorverwijzen naar een specialist.
Ik verklaar dat ik 18 jaar en ouder ben. Dit zowel bij de account registratie als bij het aankopen van credits.


Registreren
Klik hier om in te loggen