Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - September 2021

Algemeen
Het wordt een maand, waarin je over het algemeen prima in je vel zit. Je bent vrolijk en positief en zal op een nuchtere, constructieve wijze met activiteiten bezig zijn. Je financiële situatie hangt wel af van de contacten die je hebt. Werk je voor een baas en verloopt dit contact goed, dan zal je er ook financieel op vooruit gaan. Ben je zelfstandige en heb je een goede band met werknemers en klanten, dan kan je meer inkomsten vergaren. Het is belangrijk dat je verantwoordelijk blijft handelen en laat zien dat je op solide en betrouwbare wijze in het leven staat. Venus is jouw heersende planeet en deze zal samen met Saturnus positief aan de hemel staan. Het is een prima energie om te communiceren, schrijven en zaken af te ronden. Ook ben je zeer liefdevol en aantrekkelijk. Saturnus kan je motiveren om ambities waar te maken. Het is een belangrijke maand om te bekijken wat je kunt veranderen en waar je ambities liggen. Ook Jupiter zal veel kracht geven en je vooral bewegen dingen te doen, die je normaal gesproken niet snel doet. Ondanks het avontuurlijke van Jupiter zal de behoudende energie van Saturnus zorgen dat je er vol voor kunt gaan, maar behoedzaam. Toch zijn er door beide planeten wel tegenstrijdigheden. Je bent enthousiast, maar er zijn ook momenten dat de moed je in de schoenen zinkt. Je bent geregeld optimistisch, maar er zijn momenten van frustratie. Je hebt soms veel zin om dingen te veranderen, maar dan kan je ook maar net weer tegengehouden worden als iets toch niet gaat zoals je wilt.

Je hebt er soms moeite mee, maar over het algemeen zullen positieve emoties en gedachten overheersen en kan je de rust bewaren. Jupiter zal jou dan bewegen geregeld uit je comfortzone te stappen en meestal met succes. Je kunt vooral t/m de 9de veel tijd en energie kwijt zijn aan sociale contacten, werk en studie en zal minder tijd voor de liefde hebben. Je moet hierbij ook voorzichtig zijn met grote uitgaven en investeringen. In de tussentijd zal de imposante Nieuwe Maan de 6de en 7de in jouw liefdessector staan en een energieke verbinding met Uranus aangaan. Deze planeet staat voor plotse verandering. Qua liefde kan dit ervoor zorgen dat je deze dagen makkelijk iemand kunt ontmoeten, waarbij er zelfs liefde op het eerste gezicht kan optreden. Ga hier niet aan voorbij, maar grijp kansen die er komen. Gebonden mensen kunnen vooral veel hebben aan Venus, die van de 7de tot begin oktober in je sector van huiselijkheid en verzorging staat. Deze energie zorgt dat je graag thuis bent en tijd aan een partner, je gezin en huiselijke activiteiten geeft. Het is voor alle Stieren een prima moment om je te uiten en ook kan jij jezelf prima accepteren, waardoor je zelfvertrouwen zal groeien. Vanaf de 10de zal Venus, die in de Schorpioen gaat reizen, gunstig werken voor romantische ervaringen van singles. Je bent charmant en sensueel en dit kan een hulp zijn om je open te stellen voor een geliefde. Singles kunnen hiervan profiteren door iemand aan te trekken en de liefde te verklaren. Gebonden mensen door een bestaande relatie te versterken.

Je moet opletten dat Venus soms storend werkt door wisselvalligheid van Jupiter en Saturnus. Daardoor is er in de liefde wel eens frustratie. Uranus zal voor opstandige energie zorgen, waardoor je toch ook in staat bent hier tegenin te gaan. Daarbij zullen Neptunus en Pluto in staat zijn om problemen op een sympathieke, maar daadkrachtige wijze op te lossen. Tot de 15de zal Mars in de Maagd zorgen voor flink wat goede eigenschappen. Omdat deze planeet tegenover Neptunus staat, handel je aan de ene kant zeer intuïtief, maar ben je tegelijk nuchter in communicatie en handelen. Vanaf de 15de reist Mars naar de Weegschaal en komt in je werksector terecht. Omdat Mars flink wat agressie brengt, kunnen er vooral op je werk of bij zakelijke contacten conflicten zijn. Er wordt aangeraden hier voorzichtig mee te blijven en te zorgen dat je niet alleen aan eigen belangen denkt, maar ook die van anderen. Om lekker in je vel te zitten en stabiel te blijven, wordt aangeraden vooral veel lichaamsbeweging te hebben en te zorgen dat je gezond blijft eten. Ook is het belangrijk om geregeld met mensen af te spreken en vooral veel te praten. Familieactiviteiten en andere sociale contacten zullen er deze maand voor zorgen dat je erg open en enthousiast bent. De Volle Maan van de 20ste op de 21ste is vooral gunstig voor vriendschappen en fijne emoties. Ook gaat er een krachtige spirituele werking vanuit. Mercurius gaat van de 27ste retrograde bewegen en dit kan de eerste dagen verwarrend werken, omdat jij je nu niet goed uit kunt drukken. Wees positief, want dit zal al snel verdwijnen en zorgen voor veel meer rust in de manier hoe jij communiceert.

Liefde en relaties
Er komt een liefdevolle periode aan, omdat de Stier door het huis van de passie zal gaan. Daarbij zal dit huis ook door de Zon en de verleidelijke Venus verlicht worden. Ook Mars kan flink wat passie en liefde brengen, waardoor er op romantisch gebied dus heel wat mogelijk is. Je zult hierdoor veel liefdevolle energie voelen, welke je om weet te zetten in aandacht en tederheid. Je bent sympathiek en sensitief tegen andere mensen en ook zeker in een liefdesrelatie of als je als single aandacht geeft aan iemand, die je leuk vindt. Eventuele spanningen, die Mars en Saturnus wel eens bij je losmaken, kan je moeiteloos pareren en omzetten in positieve emoties en gedragingen. Eventuele conflicten, spanningen of andere problemen kunnen deze maand dan ook zeker verdwijnen, maar het blijft altijd wel oppassen. Jupiter kan namelijk wat kracht geven, die juist voor spanning kan zorgen. Er zal veel meer plaats zijn voor passie en sensualiteit en dat kunnen singles en gebonden gebruiken om er een leuke maand van te maken. Je partner zal verrukt zijn en hier zeker door gecharmeerd worden. Singles zullen een sensuele uitstraling hebben, waardoor ze nieuwe mensen aan kunnen trekken. Let op dat je niet te verwend raakt met alle aandacht, omdat je dan kieskeurig kunt worden en uiteindelijk met lege handen komt te staan. Voor zowel gebonden mensen als voor singles zal september prima mogelijkheden bieden om veel liefde met anderen te delen, waardoor je hart geregeld verwarmd zal worden. Je kunt, in deze periode, dit extra versterken door veel aandacht aan je uiterlijk te besteden. Dit kan zijn in de vorm van een nieuwe outfit, lichamelijke verbeteringen, gezonde voeding en veel sportiviteit. Ook is het belangrijk om geregeld even wat leuks te gaan doen, zodat je emotioneel kunt ontladen, omdat je emoties anders nog wel eens voor wat verwarring zorgen. Je zult daardoor aantrekkelijker zijn, waardoor je qua liefde en vriendschappen veel goede energie met je meedraagt. Op seksueel gebied ervaar je ook veel gevoelens, waardoor het een prima maand is om met je partner nieuwe dingen uit te proberen en elkaar te verwennen.

Carrière en zakelijkheden
Deze maand is het vooral belangrijk om op je uitstraling te vertrouwen. Je bent behulpzaam en doet er van alles aan om het anderen naar de zin te maken. Dit zal zowel in vriendschappen, de liefde, sociale contacten als in zakelijke contacten zijn. Het is in ieder geval een periode, waarin je erg populair kunt zijn. Deze maand, maar ook de volgende staat in het teken van samenwerken, communiceren en vooral luisteren naar elkaar. Je kunt je talenten en betrokkenheid zeker tonen en mensen zullen je waarderen. Zakelijk gezien kun je dus veel goede energieën ervaren, waardoor je aantrekkelijk overkomt. Mensen zullen je vertrouwen en tot je aangetrokken worden. Je kunt goed samenwerken en prima resultaten boeken. Het zal een maand zijn, waarbij je zeer creatief bent in het bedenken van nieuwe dingen en ook ambities hebt om veel te bereiken. Je bent in staat goed door te hebben waar je talenten en vaardigheden liggen, waardoor je prima weet deze te gebruiken of te ontwikkelen. Met name op artistiek gebied wordt aangeraden om hier veel mee te doen en nieuwe dingen te doen. Daarbij kan je mensen imponeren door je niet alledaagse gedachten en meningen, die veelal ook veel op kunnen leveren. Op persoonlijk gebied kun jij je mening goed verkondigen en schroom je er niet voor andere mensen duidelijk te maken wat jij vindt en waarom je gelijk hebt. Over het algemeen zal je hierbij alleen maar zo reageren als je werkelijk weet dat je gelijk hebt. Je bent niet iemand die eigenwijs vast blijft houden aan iets wat niet waar is. Omdat je dus weet waar je het over hebt, zal je over het algemeen goed in staat zijn om mensen te overtuigen. Zij zullen het prettig vinden met jouw ideeën mee te gaan, waardoor je veel kunt bereiken. Omdat je iemand bent, die een bepaalde nuchterheid over zich heeft, zal je niet alleen creatief zijn, maar ook zakelijk met beide benen op de grond staan. Je bent op intellectueel gebied sterk en zal zeker geen loze uitspraken doen. Je bent prima in staat je meningen en ideeën te onderbouwen en te communiceren. Mensen die veel reizen, zullen kans maken op een trip die veel zal op kunnen leveren. Hierdoor is er kans op succes en ben je in staat om je eigen mogelijkheden af te dwingen. In het 2de gedeelte van de maand kan er financieel voordeel zijn, die te maken heeft met iets dat je onderneemt. Het is een prima moment voor handel, investeringen en aankopen, maar dan moet je hier actief in zijn en niet afwachten.

Mentale en fysieke gezondheid
Naast Jupiter zal de energie van de Maagd sterk aanwezig zijn. Ook de Zon zal een zeer sterke invloed op ons gestel hebben. Dit betekent dat er over het algemeen een sterke drang is om actief te zijn. Het is een maand van onafhankelijkheid, waarbij mensen graag eigen keuzes maken. Er zijn echter krachten, die tegengesteld aan elkaar werken. Dit kan bij mensen zorgen voor een verandering van hun karakter. Mensen die normaal relaxt en zacht reageren, kunnen opeens intens en hard naar anderen zijn. Andersom is dit ook mogelijk, waardoor misverstanden en verwarring ontstaan, die mentaal kunnen doorwerken. Om het een en ander in de juiste banen te leiden, kan dit veel energie kosten. De een zal hier makkelijker mee omgaan dan een ander. Er is een intense verbinding tussen Lilith en de Noordelijke Maanknoop. Lilith is het punt, waarbij de Maan het verst van de Aarde vandaan is. We noemen deze ook de Zwarte Maan. Deze beïnvloedt ons vooral in onze psyche en zal t/m de 11de zeer krachtig zijn. We ervaren nu meer emoties, die we verstopt hadden. Dit kan voor sommigen een oplossing zijn, maar er zijn mensen die hierdoor in de problemen komen. Tracht impulsieve gedragingen en onzekerheid te voorkomen. Handel adequaat en wees eerlijk welke eigenschappen je aan jezelf niet prettig vindt. Je doet er dan ook goed aan om deze te veranderen. Lukt het om je bewust te zijn van de donkere randjes van jouw ziel, dan kun je negatieve eigenschappen veranderen en wijze lessen benutten om deze te transformeren in nuttige eigenschappen. Dit kan er voor zorgen dat we een veel sterkere karma uitstralen, waardoor we ons de komende periode zowel mentaal als fysiek kunnen versterken. Vanaf de 21ste brengt de Maan spiritueel heel wat energie. Op deze dag zal de Volle Maan in de Vissen verschijnen en een verbinding aangaan met Neptunus. Ook die energie zal zorgen dat we met ons onderbewustzijn aan de slag kunnen. Mysterie en onze innerlijke emoties komen bloot te liggen. Het is aan ons om hiermee bezig te zijn en naar antwoorden te zoeken en mogelijkheden te verkennen, die ons verder brengen. Dit kan er wel eens voor zorgen dat we met grote veranderingen te maken krijgen, die niet alleen onszelf raken, maar de gehele Aarde. De energie pakt voor ieder teken anders uit, maar het licht van de Maan ondersteunt ons.

Alhoewel de gezondheid van de Stier over het algemeen uitstekend is, kun je soms wel wat last hebben van een hardnekkige hoest, het gevoel dat je het koud hebt en rugpijn. Negeer de ongemakken niet en onderneem gelijk actie. Het best kun je hier advies over inwinnen, zodat je zeker weet wat je moet doen. Voor de Stier wordt het een maand die met veel zenuwen gepaard gaat, doordat emoties moeilijk uit te schakelen zijn. Hierdoor wordt aangeraden vanaf het begin van de maand gebruik te maken van extra ijzer en een vitamine B-complex, maar ook de inname van vitamine D. Dit kun je doen door de inname van eiwitrijke producten en door geregeld naar buiten te gaan en zonlicht op te zoeken. Je kunt ervoor kiezen extra vitaminepillen te gebruiken, maar moet dan wel opletten dat je er niet teveel van neemt, omdat dit ook weer ongezond is. Deze vitaminen ondersteunen je zenuwstelsel en kunnen je zowel fysiek als mentaal een flinke boost geven. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je voldoende ontspant door lekker te sporten, de natuur in te gaan, naar muziek te luisteren of op de bank te hangen met een leuk boek of met een leuke film. September zal dus een maand worden, waarbij je bezig bent je gezondheid onder de loep te nemen. Je onderneemt veel actie om je lekker te voelen en voelt je minder lekker als je ongezond eet en te weinig beweegt. Mocht je dit standaard doen, dan wordt het tijd om dit te veranderen. Het is een prima tijd om positieve veranderingen aan je dagelijkse routines aan te brengen. Je kunt dit niet alleen doen door anders te eten of te sporten, maar ook door kennis op te doen wat er precies allemaal belangrijk is om je levensstijl te verbeteren. Laat je voorlichten of lees er boeken over.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Er zijn veel planetaire invloeden, waarbij Jupiter deze maand opvallend actief is. De kracht van deze planeet zal veranderingen geven, omdat veel mensen ertoe gebracht worden ambities in actie om te zetten. Er is veel inspiratie om deze daadwerkelijk tot goed einde te brengen. Mensen zijn bezig met het afsluiten van een periode en zullen de neiging krijgen meer naar de toekomst te kijken en plannen te maken om nieuwe dingen te doen. We moeten opletten dat de kosmische invloeden sterk zijn. We zullen deze maand prioriteiten moeten stellen om op vele gebieden doelen te behalen. Deze kunnen in de liefde, op professioneel gebied liggen, maar ook in sociale contacten en andere zaken die ons bezighouden. In de eerste periode van deze maand zullen de planeten en sterren ons vooral in de carrière stimuleren, waardoor mensen wel eens verbaasd zijn van de mogelijkheden die er op hun pad komen. Het is dan wel aan jou er iets mee te doen. Het is geen maand, waarin alles zomaar zal gebeuren. September is dus een tijd van nieuwe mogelijkheden, waarbij er ook in de liefde het een en ander kan gebeuren. Mars, in de Maagd, en Neptunus, in de Vissen, staan van de 1ste t/m de 3de in oppositie tot elkaar. Deze transit is echter een goed teken, waarbij problemen opgelost kunnen worden en contacten verbeteren. Toch moeten we zorgen dat er een balans is tussen deze twee krachten. Mars kan namelijk zorgen dat de dromerige en fantasievolle energie van Neptunus geblokkeerd wordt en dit kan zorgen voor impulsieve handelingen, die een direct gevaar opleveren voor romantische relaties en ontmoetingen.

Gevoelsmatig zal de zon in ons hart schijnen en kunnen wensen in vervulling gaan. In de nacht van de 6de op de 7de zal de Nieuwe Maan in de Maagd een reinigende werking hebben. Deze kan niet alleen mentaal en fysiek voor oplossingen, maar ook op andere gebieden voor gemak, maar ook voor ongemak zorgen. Vooral de gunstige driehoek tussen de Maan en Uranus kan voor veel opwinding zorgen, die over het algemeen positief uit zal pakken. Venus zal op 10 september naar de Schorpioen reizen en daar tot 7 oktober blijven. Door de combinatie van liefde, passie en mysterie kan er dan ook een periode zijn van interessante liefdesenergieën en mogelijkheden om hier veel mee te bereiken. Er kunnen relaties verbeterd worden en er kunnen nieuwe liefdes ontstaan. Toch moeten we opletten dat de Schorpioen een donker randje heeft, dat vooral mindere relatie onder druk kan zetten. Mensen kunnen ook wel eens de neiging hebben verleidingen en dan ook nog wel eens de verboden vrucht op te zoeken. Er zijn minder taboes en emoties kunnen intenser zijn, waardoor we eerder een misstap kunnen maken. In de nacht van de 14de op de 15de reist Mars naar de Weegschaal om daar tot eind oktober te blijven. De Weegschaal is gericht op relaties en luxe en zal minder passie en opwinding brengen. Mars zal dus wat getemperd worden in zijn intense emoties, behalve als mensen onrechtvaardig zijn. Dan kunnen veel tekens heftig reageren en zijn ze zelfs bereid voor de waarheid te vechten en daar ver in te gaan.

Voor de rest zullen veel mensen wel nuchter en rechtvaardig handelen. In de nacht van de 20ste op de 21ste staat de Volle Maan in de Vissen. Dit geeft spirituele en fantasievolle energie, waardoor er flink wat dromen ontstaan. Er wordt hierbij aangeraden deze op te schrijven, omdat ze een voorspellende waarde kunnen hebben. Ook onze intuïtie kan versterkt worden, zodat veel mensen sterke voorgevoelens hebben. Deze periode wordt aangeraden naar emoties te luisteren en er zeker iets mee te doen. De Zon gaat de 22ste ook in de Weegschaal bewegen en zal daar tot 23 oktober blijven. De energie zal mensen ertoe aanzetten bewust en doordacht te handelen en vooral over het eigen gedrag na te denken. Dit betekent dat besluiteloosheid en perfectionistisch gedrag mensen kan hinderen om tot een goed besluit te komen of bepaalde handelingen uit te voeren. Voordeel van Mars en de Zon in dit teken is wel dat er flink wat spiritualiteit is en mensen deze kunnen gebruiken om zowel mentaal als fysiek lekker in hun vel te zitten. Er zullen veel mensen zijn, die er deze periode voor kiezen om geregeld alleen te zijn. Dit is gunstig om bepaalde zaken op orde te stellen en tevreden te zijn met datgeen wat er gebeurt. Nog gunstiger kan het zijn als Mercurius de laatste week start met een retrograde beweging in de Weegschaal. Je kunt bepaalde problemen die in het verleden ontstonden, nu veel adequater en efficiënt op te lossen. Er is dus veel evenwicht en je kunt die dingen, die je moeilijk vond, nu waarschijnlijk alsnog aanpakken.

Horoscoop Stier bij ParanormaleChat.nl