Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - September 2021

Algemeen
Voor de Kreeft komt er een wisselvallige maand aan met vele tegenstellingen. Met name de Zon, Venus en Mars kunnen hierbij flink wat energieën losmaken, waardoor je vooral de eerste weken van deze maand charmant, ambitieus en gemotiveerd bent. Je kunt echter ook frustraties en onzekerheid ervaren en dit maakt nerveuze emoties los. Afhankelijk hoe jij hiermee omgaat, zal je daar in het tweede deel van de maand iets mee kunnen doen. Vooral in familierelaties kan je, als je er minder goed mee omging, met ruzies, wrok of andere teleurstellingen te maken krijgen. Kon je echter de negatieve energie op een goede wijze aanpakken, dan zal je juist veel meer rust vinden om met diverse zaken om te kunnen gaan. Er wordt dus aangeraden om gelijk al vanaf het begin van de maand negativiteit in goede energie om te zetten, dat kan later een hoop frustraties schelen. In dat geval kan je op een creatieve wijze met mensen communiceren en veel leed voorkomen. Let op dat Mercurius het niet altijd makkelijk voor je maakt. Je kunt soms wat minder snel je gevoelens verwerken en uit jezelf dan ook niet zo goed. Zelfs als iets dan heel erg leuk is, kan je er nog iets pessimistisch van maken. Wees je dus ook bewust dat je deze maand op emotioneel gebied kwetsbaar kunt zijn en vooral in relaties met andere mensen. Met name jouw positieve talenten kunnen hierbij van dienst zijn. Je kunt hierbij je charmante en sensuele uitstraling gebruiken om mensen te verleiden met je nuchtere en toch sympathieke gedrag.

De Zon, Mars en Jupiter zullen vanaf het begin van de maand energieke, creatieve energie brengen. De hemellichamen reizen door het 3de huis van spiritualiteit, communicatie en vruchtbaarheid. Dit is unieke energie om te zorgen dat het leven niet saai is en je er iets leuks van maakt. De Nieuwe Maan zal de 6de en 7de in je sector van communicatie verblijven. Deze kan ambities versterken om met nieuwe zaken aan de gang te gaan. Het zal een prima periode zijn om met nieuwe projecten te starten, nieuwe kansen af te dwingen en zelfs om je inkomen te versterken. Ook kan je een sterke neiging ervaren om een nieuwe studie of cursus te starten. Je kunt t/m de 9de allerlei dingen opstarten, maar de werkelijke vruchten kan je er pas in het 2de deel van de maand van plukken. Alles wat je dus in het 1ste deel bedenkt en plant, kan je in dit deel in handelingen omzetten. Overigens kan je in beide perioden grote kansen krijgen om nieuwe vrienden te maken, jezelf in de kijker te spelen, promotie te maken of een eigen bedrijf op te starten. Een waarschuwing geldt voor energie, die Mars vanaf de 14de brengt in jouw sector van familie en gezin. Deze energie kan namelijk voor storingen en conflicten zorgen, waardoor er spanningen kunnen zijn tussen jou en andere leden van jouw familie of gezin. Ook bestaat er een kans dat jouw partner hierin betrokken kan raken. Je doet er goed aan hier alert op te zijn en te zorgen dat je vriendelijk, maar tegelijk duidelijk bent in datgene wat je wilt, zonder dat een ander irritaties of boosheid ervaart.

De Volle Maan zal de 20ste en 21ste in je sector van overtuigingen staan, waardoor je een flinke boost krijgt om je ambities en doelen na te streven. Deze energie zorgt ervoor dat jij ook erg veel ambitie hebt om anderen aan te moedigen en te inspireren met datgene wat jij wilt. Veel Kreeften zullen een krachtige spiritualiteit ervaren, die ze kunnen gebruiken om ’s nachts te dromen of op andere momenten je intuïtie te volgen. De dromen kunnen een voorspellende waarde hebben, waardoor je ze het best kunt noteren en bekijken wat ze je te vertellen hebben. Hier kunnen verrassende zaken uit voortkomen. Mercurius kan net als Mars vanaf de 27ste voor spanningen zorgen, die vooral in de familieomstandigheden invloed kunnen hebben. Deze planeet beweegt dan retrograde en zal net als Mars en de Zon in de Weegschaal bewegen. Er kunnen dan ook zeker wat storingen zijn, die jou van streek kunnen maken. Dit kan echter alleen als je niet in staat bent de harmonie te bewaren in je familie of gezin. Er wordt dan ook aangeraden om hier zeer alert op te zijn en te zorgen dat je er van alles aandoet om dit nu wel te voorkomen. Over het algemeen zal dit jou lukken, maar het blijft oppassen geblazen.

Liefde en relaties
Het 1ste gedeelte van de maand zal communicatie een centraal thema zijn in de liefde en in het contact met een liefdespartner of andere mensen waar je van houdt. Ook in vriendschappen en andere sociale contacten is het een prima maand met mensen om te gaan en leuke activiteiten te doen. Vooral Venus kan veel liefde en vrede brengen, waardoor er een harmonieuze energie kan zijn. Ben je gebonden, dan zit je in de relatie goed in je vel zit. Je bent zelfverzekerd en zal het aandurven om je open te stellen. Je durft je emoties te tonen en dat maakt jou een fijne persoon om mee om te gaan. Het lijkt deze maand bijna alsof jij lekkerder dan ooit in het leven staat. Zelfs mensen met een minder goede relatie zullen dit gevoel hebben en zich over het algemeen emotioneel flink bloot geven. Je dient er dus wel rekening mee te houden, dat jij misschien je gevoelens wel goed kunt uiten, maar dat dit niet altijd voor je partner of andere sociale contacten hoeft te gelden. Let echter wel op dat Saturnus een belemmerende energie kan brengen, waardoor je soms wel eens anderen teveel kan pushen. In dat geval kan een ander moeite hebben zich te uiten. Hierdoor kan jij dan weer teveel gaan eisen. Je doet er in dit geval goed aan de ander de ruimte te geven het op een eigen manier te doen. Laat de ander zichzelf zijn en ga niet altijd vanuit eigen emoties, maar wees empathisch. Doe je dit op de juiste manier, dan is het een prima maand om elkaars gevoelens te begrijpen. Er zal veel aandacht zijn voor het uitwisselen van ideeën, die jullie samen hebben. Singles kunnen deze maand hun gedachten uitspreken naar iemand waar ze gevoelens voor hebben. Pas wel op dat je dit alleen doet, als je weet dat een ander ook wel interesse heeft. De liefde kan voor zowel gebonden mensen als singles intens zijn en vriendschappen kunnen versterkt worden. Door een toenemend vertrouwen kunnen sociale contacten de behoefte hebben om bepaalde zaken te verhelderen of te openbaren. Tracht hier discreet mee om te gaan en verwerp eerlijkheid niet, maar geef juist complimenten om dit te versterken. Er kunnen wat betreft huisvesting, gezin of relatie ingrijpende veranderingen aankomen, die zowel ten goede als ten slechte uit kunnen pakken. Met name Jupiter en Saturnus kunnen deze initiëren en activeren. Je zult jezelf onder de loep moeten nemen, waarbij je bepaalde normen en waarden aan kunt pakken. Het 2de deel van de maand is minder communicatief dan het eerste gedeelte, maar wel geschikt voor activiteiten met je partner, zoals samen sporten of wandelen of bezoekjes aan vrienden en familie. Singles kunnen in deze periode een sentimentele reis maken. Hierbij kan liefde ontstaan, waaruit er zelfs aanwijzingen dat dat je in de toekomst tot een verhuizing kan komen. Wees hier wel geduldig mee en ga niet al te impulsief aan de gang.

Carrière en zakelijkheden
Door diverse planetaire invloeden zijn er deze maand veranderingen op gebied van studie, carrière of het opzetten van een eigen bedrijf. Met name Saturnus zorgt ervoor dat je met oude gedachten en plannen kunt stoppen en nieuwe talenten ontwikkelt. Vooral Kreeften, die tot nu toe meer bezig zijn met een zakelijk beroep, kunnen een verandering meemaken, die leidt naar een beroep waarbij je je emotionele kant van je karakter kunt gebruiken. Je kunt hierdoor een geheel nieuwe weg inslaan, waarbij je bepaalde normen en waarden los laat. Het zal dus een maand zijn om buiten je comfortzone te treden en dingen te doen, die je normaal gesproken niet snel zult doen. Overdrijf dit echter niet, omdat andere mensen dit dan juist minder goed zullen accepteren. Je kunt nog wel eens te eisend zijn en met je charmante voorkomen erg dominant worden. Er kunnen dan fouten en wantrouwen ontstaan, wat dan vooral door Jupiter versterkt kan worden. Het 1ste deel van de maand zijn er op creatief gebied nieuwe ideeën of plannen, waardoor je zelfvertrouwen toeneemt. Daarbij heb je ook erg veel ambities en kan je op een enthousiaste wijze in staat zijn op deze te bereiken of de plannen ervoor te maken. Je bent op intellectueel gebied ook erg sterk en weet heel goed wat je wilt en hoe je dit moet doen. Je zit lekker in je vel en kunt hierdoor goed ontspannen. Je kunt hierbij gebruik maken van een bepaald positief gevoel, waardoor je je leven een stuk rooskleuriger ziet. Wel zal je meer dan normaal wat somber zijn, omdat je nu veel meer kijkt naar de wereld om je heen. Deze vind je niet altijd even positief en dat kan jou wel eens erg negatief maken. Wees hier voorzichtig mee, omdat je anders zelf ook dingen kunt doen, die niet volgens geldende normen en waarden zijn. In je werk wil jij je vooral op de persoonlijke kant van het leven richten en stel je jezelf in dienst van de mensheid. Let op dat je teleurstellingen kunt ervaren als je merkt dat dit niet altijd loopt zoals je wilt. Het tweede deel van de maand lijkt een stuk drukker te worden, waarbij er aanwijzingen zijn, dat je veel taken of opdrachten kunt krijgen. Er kunnen problemen zijn, die opgelost dienen te worden, waarbij je alle zeilen bij moet zetten. Je zult een beroep moeten doen op je krachtige en vastberaden karakter, om deze op te lossen. Dit kan wel zorgen dat je erg veel energie verbruikt. Tracht daarom voldoende te slapen en maak tussendoor gebruik van pauzes, zodat je de energie niet helemaal opbrandt. Ondanks de druk die je ervaart, kan je prima door deze periode heen komen en word je emotioneel alleen maar sterker en die kan je zeker wel gebruiken om te presteren. Pas wel op dat je niet teveel geld uit gaat geven. Je hebt nog wel eens de neiging om zinloze dingen te kopen.

Mentale en fysieke gezondheid
Naast Jupiter zal de energie van de Maagd sterk aanwezig zijn. Ook de Zon zal een zeer sterke invloed op ons gestel hebben. Dit betekent dat er over het algemeen een sterke drang is om actief te zijn. Het is een maand van onafhankelijkheid, waarbij mensen graag eigen keuzes maken. Er zijn echter krachten, die tegengesteld aan elkaar werken. Dit kan bij mensen zorgen voor een verandering van hun karakter. Mensen die normaal relaxt en zacht reageren, kunnen opeens intens en hard naar anderen zijn. Andersom is dit ook mogelijk, waardoor misverstanden en verwarring ontstaan, die mentaal kunnen doorwerken. Om het een en ander in de juiste banen te leiden, kan dit veel energie kosten. De een zal hier makkelijker mee omgaan dan een ander. Er is een intense verbinding tussen Lilith en de Noordelijke Maanknoop. Lilith is het punt, waarbij de Maan het verst van de Aarde vandaan is. We noemen deze ook de Zwarte Maan. Deze beïnvloedt ons vooral in onze psyche en zal t/m de 11de zeer krachtig zijn. We ervaren nu meer emoties, die we verstopt hadden. Dit kan voor sommigen een oplossing zijn, maar er zijn mensen die hierdoor in de problemen komen. Tracht impulsieve gedragingen en onzekerheid te voorkomen. Handel adequaat en wees eerlijk welke eigenschappen je aan jezelf niet prettig vindt. Je doet er dan ook goed aan om deze te veranderen. Lukt het om je bewust te zijn van de donkere randjes van jouw ziel, dan kun je negatieve eigenschappen veranderen en wijze lessen benutten om deze te transformeren in nuttige eigenschappen. Dit kan er voor zorgen dat we een veel sterkere karma uitstralen, waardoor we ons de komende periode zowel mentaal als fysiek kunnen versterken. Vanaf de 21ste brengt de Maan spiritueel heel wat energie. Op deze dag zal de Volle Maan in de Vissen verschijnen en een verbinding aangaan met Neptunus. Ook die energie zal zorgen dat we met ons onderbewustzijn aan de slag kunnen. Mysterie en onze innerlijke emoties komen bloot te liggen. Het is aan ons om hiermee bezig te zijn en naar antwoorden te zoeken en mogelijkheden te verkennen, die ons verder brengen. Dit kan er wel eens voor zorgen dat we met grote veranderingen te maken krijgen, die niet alleen onszelf raken, maar de gehele Aarde. De energie pakt voor ieder teken anders uit, maar het licht van de Maan ondersteunt ons.

Tot de derde week zijn er voor de Kreeft goede vooruitzichten op een uitstekende gezondheid. Je zult hier wel wat voor moeten doen, omdat je het noodlot niet moet tarten. Zorg dat je geregeld sport of beweegt, omdat je dit echt nodig hebt. Dit zal vooral zijn op het moment dat Jupiter een dominante rol kan spelen. Niet alleen fysieke beweging is belangrijk. Het is ook belangrijk emotioneel bezig te zijn, omdat stress uiteindelijk een negatieve invloed op fysieke gesteldheid kan hebben. Goede emotionele gezondheid zal afhangen van de mate van sociale contacten met vrienden en anderen, die je hebt. Ook een goede relatie met een partner kan ervoor zorgen dat je lekker in je vel zit. Daardoor word spirituele vermogen versterkt en dit zorgt er dan voor dat je meer mogelijkheden krijgt om gezond te blijven. Bedenk dat een spirituele genezing voor een Kreeft vaak meer uitwerking heeft dan andere gezonde levenspatronen. Dat betekent niet dat je er maar op los kunt leven, omdat er natuurlijk wisselwerking uitgaat van fysieke en mentale gesteldheid. Vanaf de derde week zal je gezondheid veel kwetsbaarder zijn. Je doet er goed aan om dan wat rustiger aan te doen. Vergeet vooral niet om veel te rusten en te ontspannen en zorg ervoor dat je goed oplet wat je wel of niet eet en drinkt. Ook genotsproducten kunnen wat problemen geven, waardoor het een periode is om bepaalde verslavingen of slechte gewoonten af te leren. Er is een zeer goede planetaire energie, die ervoor zorgt dat je juiste keuzes maakt. Er wordt op aangedrongen je ogen niet de gehele maand te sluiten voor problemen die er optreden. Zorg ervoor dat je ze oplost en tracht negatieve zaken te vermijden, zodat je lekker in je vel kunt zitten.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Er zijn veel planetaire invloeden, waarbij Jupiter deze maand opvallend actief is. De kracht van deze planeet zal veranderingen geven, omdat veel mensen ertoe gebracht worden ambities in actie om te zetten. Er is veel inspiratie om deze daadwerkelijk tot goed einde te brengen. Mensen zijn bezig met het afsluiten van een periode en zullen de neiging krijgen meer naar de toekomst te kijken en plannen te maken om nieuwe dingen te doen. We moeten opletten dat de kosmische invloeden sterk zijn. We zullen deze maand prioriteiten moeten stellen om op vele gebieden doelen te behalen. Deze kunnen in de liefde, op professioneel gebied liggen, maar ook in sociale contacten en andere zaken die ons bezighouden. In de eerste periode van deze maand zullen de planeten en sterren ons vooral in de carrière stimuleren, waardoor mensen wel eens verbaasd zijn van de mogelijkheden die er op hun pad komen. Het is dan wel aan jou er iets mee te doen. Het is geen maand, waarin alles zomaar zal gebeuren. September is dus een tijd van nieuwe mogelijkheden, waarbij er ook in de liefde het een en ander kan gebeuren. Mars, in de Maagd, en Neptunus, in de Vissen, staan van de 1ste t/m de 3de in oppositie tot elkaar. Deze transit is echter een goed teken, waarbij problemen opgelost kunnen worden en contacten verbeteren. Toch moeten we zorgen dat er een balans is tussen deze twee krachten. Mars kan namelijk zorgen dat de dromerige en fantasievolle energie van Neptunus geblokkeerd wordt en dit kan zorgen voor impulsieve handelingen, die een direct gevaar opleveren voor romantische relaties en ontmoetingen.

Gevoelsmatig zal de zon in ons hart schijnen en kunnen wensen in vervulling gaan. In de nacht van de 6de op de 7de zal de Nieuwe Maan in de Maagd een reinigende werking hebben. Deze kan niet alleen mentaal en fysiek voor oplossingen, maar ook op andere gebieden voor gemak, maar ook voor ongemak zorgen. Vooral de gunstige driehoek tussen de Maan en Uranus kan voor veel opwinding zorgen, die over het algemeen positief uit zal pakken. Venus zal op 10 september naar de Schorpioen reizen en daar tot 7 oktober blijven. Door de combinatie van liefde, passie en mysterie kan er dan ook een periode zijn van interessante liefdesenergieën en mogelijkheden om hier veel mee te bereiken. Er kunnen relaties verbeterd worden en er kunnen nieuwe liefdes ontstaan. Toch moeten we opletten dat de Schorpioen een donker randje heeft, dat vooral mindere relatie onder druk kan zetten. Mensen kunnen ook wel eens de neiging hebben verleidingen en dan ook nog wel eens de verboden vrucht op te zoeken. Er zijn minder taboes en emoties kunnen intenser zijn, waardoor we eerder een misstap kunnen maken. In de nacht van de 14de op de 15de reist Mars naar de Weegschaal om daar tot eind oktober te blijven. De Weegschaal is gericht op relaties en luxe en zal minder passie en opwinding brengen. Mars zal dus wat getemperd worden in zijn intense emoties, behalve als mensen onrechtvaardig zijn. Dan kunnen veel tekens heftig reageren en zijn ze zelfs bereid voor de waarheid te vechten en daar ver in te gaan.

Voor de rest zullen veel mensen wel nuchter en rechtvaardig handelen. In de nacht van de 20ste op de 21ste staat de Volle Maan in de Vissen. Dit geeft spirituele en fantasievolle energie, waardoor er flink wat dromen ontstaan. Er wordt hierbij aangeraden deze op te schrijven, omdat ze een voorspellende waarde kunnen hebben. Ook onze intuïtie kan versterkt worden, zodat veel mensen sterke voorgevoelens hebben. Deze periode wordt aangeraden naar emoties te luisteren en er zeker iets mee te doen. De Zon gaat de 22ste ook in de Weegschaal bewegen en zal daar tot 23 oktober blijven. De energie zal mensen ertoe aanzetten bewust en doordacht te handelen en vooral over het eigen gedrag na te denken. Dit betekent dat besluiteloosheid en perfectionistisch gedrag mensen kan hinderen om tot een goed besluit te komen of bepaalde handelingen uit te voeren. Voordeel van Mars en de Zon in dit teken is wel dat er flink wat spiritualiteit is en mensen deze kunnen gebruiken om zowel mentaal als fysiek lekker in hun vel te zitten. Er zullen veel mensen zijn, die er deze periode voor kiezen om geregeld alleen te zijn. Dit is gunstig om bepaalde zaken op orde te stellen en tevreden te zijn met datgeen wat er gebeurt. Nog gunstiger kan het zijn als Mercurius de laatste week start met een retrograde beweging in de Weegschaal. Je kunt bepaalde problemen die in het verleden ontstonden, nu veel adequater en efficiënt op te lossen. Er is dus veel evenwicht en je kunt die dingen, die je moeilijk vond, nu waarschijnlijk alsnog aanpakken.

Horoscoop Kreeft bij ParanormaleChat.nl