Koffiedik lezen of ‘Kafemanteia’ is een al eeuwen oude traditie. Dit wordt gedaan om de toekomst te voorspellen of om te kijken waar de knelpunten in uw leven liggen. En deze traditie die wordt overgegeven van (groot) ouder op kind. Vooral in Turkije en Griekenland.

Hoe werkt koffiedik lezen?

Eerst wordt er Turkse koffie gezet en in hele kleine koffie kopjes gedaan. Dan moet de koffie worden gedronken door de gene die de vragen heeft. Een klein slokje volstaat vaak al. Er zal een soort drab achter blijven in de kopjes. Om dit te kunnen lezen moeten de kopjes worden gedraaid. Door het draaien van de koffie kopjes ontstaan er symbolen in de kopjes.

Degene die deze achtergebleven drab substantie kan lezen, kan alles in die symbolen zien. Het verleden, het heden en de toekomst. Ook kunnen de knelpunten in jouw leven gezien worden tijdens het lezen van het kopje.
En kan een toelichting geven op wie de gene die gedronken heeft is, wat die persoon zich nu bezig houdt en wat er leeft in hart, huis, familie en werk.

Laat een van onze mediums koffiedik lezen. Er zijn een aantal mediums op onze spirituele hulplijn ParanormaleChat die dit kunnen.
Koffiedik lezen is een hele aparte manier van toekomst voorspellen. Ook wel een hele spannende manier.

Laat een consulent Koffiedik Lezen bij MediumsLive.com

Koffiedik Lezen