Godinnen Orakelkaarten

Godinnen Orakelkaarten uitgelegd

De Godinnen Orakelkaarten zijn een heel handig instrument om te ontdekken wat u eigenlijk zelf al weet. U kunt een kaart laten leggen tijdens een chat consult, maar u kunt deze kaarten ook voor u zelf trekken, met een mooie boodschap.

Bij iedere kaart die u trekt over een bepaald onderwerp zal een rechtstreekse afspiegeling zijn van wat u op dit moment even niet inziet of misschien wel onderdrukt hebt. De Kracht van de Godinnen is een orakel dat toegankelijke en opbeurende spirituele eerste hulp biedt.

Iedere kaart in dit kaartendeck bevat een prachtige afbeelding van een krachtige vrouw en een hartverwarmende affirmatie. Dit orakel kan u steun geven in moeilijke situaties. Het kan u inspireren en rust geven en helpen als u zich neerslachtig voelt. De Godinnen Orakel voorspellen niet de toekomst maar ze geven u wel advies en een beter inzicht in uw situatie. Bij dagelijks een Orakel kaart te trekken zult u de kaarten steeds beter begrijpen.

Godinnen Orakelkaarten helpen u met een evenwichtig leven

De Godinnen Orakelkaarten kunnen u helpen om uw evenwicht in het leven weer te herstellen. De Godinnen Orakelkaarten kunnen u helpen te werken aan positieve resultaten. Elke kaart heeft een positieve boodschap, sterk en liefdevol.

Voordat u een Godinnen Orakelkaart gaat trekken of laat trekken door een van onze mediums of paragnosten, is het van belang dat u een duidelijke vraag in gedachten neemt.

Laat tijdens de chat reading een keer door een van onze mediums een Godinnen Orakelkaart trekken, voor een beter inzicht in uw leven.

Godinnen Orakelkaarten

Godinnen Orakelkaarten

2016-11-11T11:47:57+00:00
Share This
Doorgaan
De credit tijd is volledig verbruikt.

Als u door wilt gaan met chatten, koopt u dan een nieuw credit tegoed.

Uw credit code en e-mail combinatie is mogelijk incorrect.
Controleer uw gegevens en probeer het nogmaals.
Heb je al credit tegoed dan kan je je aanmelden via DIRECT CHATTEN
Heb je geen credit tegoed, dan kan je deze HIER KOPEN
Wil je 1 gratis credit REGISTREER JE DAN HIER

Ik heb geen credit tegoed Ik heb een credit tegoed
Credit informatie vindt u terug in uw email postvak in. ( Gebruik de knop "chatten" uit de email om deze gegevens automatisch te laten vullen. ) Geregistreerde gebruikers vinden deze terug in het account
Uw emailadres:
Nogmaals uw emailadres:

Selecteer Ideal

Selecteer Mister Cash

Selecteer Paypal

Ik begrijp dat de consulenten mij bij medische zaken doorverwijzen naar een specialist.
Ik verklaar dat ik 18 jaar en ouder ben. Dit zowel bij de account registratie als bij het aankopen van credits.


Registreren
Klik hier om in te loggen