Lees de erotische horoscoop voor de Weegschaal online bij www.ParanormaleChat.nl

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober

Het erotische leven van de Weegschaal in 2019 (door Frank Post)  

Algemeen

Er wordt aangegeven dat Weegschalen naar evenwicht zoeken en in principe is dit ook dit jaar zo. Je vindt schoonheid, evenwicht en intimiteit belangrijk en dit zal je dan ook in de erotiek willen ervaren. Je zult dit van een geliefde verwachten, Ben je single, dan zal dit het eerste zijn waar je naar kijkt. Dat maakt de Weegschaal dan ook wel weer wat lastig, omdat de eisen wel hoog kunnen zijn. Het zoeken naar evenwicht zal niet komen door onzekerheid of dat de Weegschaal in onbalans is. Het is meer een zoektocht naar iemand die hem/haar de rust kan geven om lekker te leven. Je zult dit jaar dan ook niet verlangen naar een relatie die jou onrustig maakt. Je kunt dan namelijk veel energie verliezen en dan uitgeput raken. Moet je dan je hele leven bij zo iemand blijven, dan zal dit grote problemen kunnen geven. In dit geval is 2019 een jaar waarin er zelfs een breuk kan komen, omdat je het niet meer trekt. Ontspanning en warmte zullen zeer belangrijk zijn. In een relatie moet je dit jaar dus voorzichtig zijn, omdat je nog wel eens te weinig voor jezelf opkomt en dan je partner een vrijbrief kan geven om dominant te zijn. Je wilt soms teveel wat de ander wil en dat zal dus een stoorzender kunnen zijn. Op gebied van de erotiek kun je dit jaar soms onzeker zijn. Je zult jezelf geregeld afvragen of jouw partner jou goed genoeg vindt. Je kunt jezelf dan minder aantrekkelijk vinden. In dit geval doe je er goed aan om er over te praten, dan zal je merken dat het heus niet zo erg is als je denkt. Singles durven niet altijd op iemand af te stappen als ze deze leuk vinden. Tracht onzekerheid de kop in te drukken en vertrouw erop dat jij net als ieder ander positieve en negatieve aspecten in je hebt, maar niets minder bent dan anderen. Een eventuele afwijzing hoort daar nu eenmaal bij en dat kan een ieder gebeuren.

Overzicht van het jaar

Zowel begin januari, half juli als half december kan de Maan in je sector van relaties en gezin staan. Dit kan verschuivingen geven en je zult hard moeten werken om problemen te overwinnen. Met name romantiek zal versterkt worden, door met elkaar te praten en elkaar vooral te begrijpen. Het zal moeite kosten, maar uiteindelijk zal dit je lukken. Singles kunnen deze periode het best gebruiken om problemen uit het verleden te overdenken en eventueel aan te pakken. Betere en makkelijke momenten zijn er als Venus een harmonieuze band met Uranus in je sector van seksuele emoties aangaat. Dit zal begin februari, eind augustus en eind november zijn. Je kunt veel seksuele lusten ervaren en in een relatie je partner flink opwinden en geregeld intense seks beleven. Ook singles kunnen deze energie positief gebruiken, waarbij de kans op een nieuwe relatie groot is. Van begin januari tot half april zullen Mars en Saturnus energie brengen. Deze maanden kunnen er bepaalde verschillen tussen jou en je partner blootgelegd worden. Ga je er positief mee om, dan zal je in staat zijn liefde sterker te maken en elkaar te begrijpen. Dit kun je het best doen door veel tijd met elkaar door te brengen. Heb je die kans plan dan een weekendje of een reisje om elkaars gevoelens te delen. Voor singles kan deze tijd belangrijk zijn om iemand, waar ze al een oogje op hadden, of een ex-partner duidelijk te maken wat ze voelen. Wat je ook wilt en wie het ook is, er zijn aanwijzingen dat er een grote kans is dat er een relatie uit voortkomt. Zowel gebonden mensen als singles moeten echter opletten dat Mercurius een retrograde beweging maakt begin maart tot eind april en de periode van 30 juli t/m 2 augustus. Geef niet aan deze energie toe, omdat je dan conflictueuze situaties tegenkomt. Heb je een relatie, bewaar dan kalmte. Ben je single, dan kunnen bepaalde trauma’s uit het verleden zorgen dat je een nieuwe relatie niet aandurft. Ook die energie moet je onder controle houden om je toekomst niet te verpesten. Het zal dit jaar belangrijk zijn om je zelfvertrouwen te behouden en te geloven dat jij en je partner een warme en liefdevolle relatie aan kunnen. Singles kunnen dit jaar negatieve energieën overwinnen en uiteindelijk in staat zijn om eventuele negatieve aspecten om te zetten in positieve gedachten en zelfs een relatie. Over het algemeen zullen de planeten je ondersteunen of je nu single bent of gebonden.

     
Seksualiteit met de Weegschaal vrouw

Weegschaalvrouwen kunnen nog weleens wat volgzaam zijn. Ze doen veelal wat hun partner vraagt en dat vinden ze zelf wel ok. Het is echter belangrijk dat je dit jaar je eigen mening laat horen. Dat zal de relatie soms moeilijk maken, maar ook spannend. Je kunt soms nog wel eens wat wisselvallig zijn, waarbij je de ene keer relaxt bent en een andere keer verward en soms aanvallend. Je vindt het erg belangrijk evenwicht in de liefde te vinden. Je hebt geen partner nodig, die teveel zijn best doet. Gewoon een normaal persoon, die jou liefde geeft, maar ook zorgt dat jij je veilig voelt. Voel je je gespannen of is je humeur zwaarmoedig, dan doe je er goed aan om kalmerende kleuren, geluiden en

geuren te gebruiken. Dan voel je je een stuk lekkerder. Je bent een bescheiden vrouw, die sociaal is en zich prettig voelt bij vrienden en familie. Je bent geen moeilijke vrouw en laat iedereen in zijn waarde. Vind je iemand aantrekkelijk en de moeite waard, dan zal je snelle humor gebruiken en kun je zelfs flirten. Omdat je zo open bent, kan iemand jou snel om een date vragen, maar daar kan je dan wel eens terughoudend in zijn. Weegschaalvrouwen willen eerst nadenken om dan pas tot een beslissing te komen. Zegt ze eenmaal ja, dan is iemand al flink ver, omdat ze dit niet zomaar doet.

In een relatie vind ze luxe, hygiëne en schoonheid belangrijk. Ze zal geen genoegen nemen met iemand die hier niet op let. Ze kan voor het leven bij iemand blijven als die haar kan bekoren. Je vindt het belangrijk om veel vrienden te hebben en hebt een goede band met familie. In bed ben je op mentaal gebied actief. Je wilt verwend worden met fantasie, geestelijke spelletjes en rollenspellen. Ze houdt absoluut niet van korte sekscontacten en wil uitgebreid genieten. Een lekker etentje, voorspel, lieve woordjes tijdens de seks en iemand die haar volledig verwent, zijn belangrijk. Haast is voor jou een zeer negatief woord, maar heel soms als er geen tijd is voor een lange vrijpartij kan ze haar partner bevredigen, maar dit is dan altijd wel nadat ze al een tijdje opgewonden is en ze in fantasie van alles bedacht heeft.

  Seksualiteit met de Weegschaal  man

Je hebt dit jaar wel eens de neiging wat zwak te zijn als het om je mening gaat. Je bent dan bang dat je partner bij je weggaat of dat iemand jou niet aantrekkelijk vindt. Je doet er goed aan om hier toch wel afstand van te nemen en gewoon lekker jezelf te blijven. Je hebt namelijk ook wel eens de neiging om juist teveel je eigen gang te gaan en gevoelens van een partner te negeren. Over het algemeen ben je in staat hier evenwicht in te vinden. Is iemand op zoek naar een partner die zoekt naar harmonie en charmant en sociaal is, dan kan de Weegschaal de juiste man zijn. Je bent sociaal en kunt makkelijk een praatje aangaan. Je vindt humor belangrijk en mensen zullen zich snel bij jou op je gemak voelen. In gesprekken houdt je van zwaardere onderwerpen, waarbij je geregeld zal refereren naar wereldse problemen. Je gaat discussies dan niet uit de weg, maar blijft weg van al te intense discussies en conflicten. Weegschalen houden van het hebben van een relatie. Je vindt het dan wel fijn om alleen te flirten met één partner en bent daar zeer volgzaam in. Je zult er veel tijd aan besteden om je partner te laten genieten.

Wil iemand met een Weegschaal omgaan, dan moet deze zich wel bewust zijn dat hij sociaal is en overal wel een praatje kan maken. Wanneer jij een partner hebt of met iemand gaat daten dan ben je vrij nuchter, maar vind je het fijn een spannend spel te spelen. Je wilt uitgedaagd worden en vindt het hierbij wel leuk als een partner wisselvallig is. Dan kan jij je best doen om evenwicht aan te brengen en zorgen dat de ander totaal verwend wordt. Je bent ondernemend in de seks en gaat graag op avontuur. De Weegschaal houdt hierbij van een vrouw die dominant is en soms onderdanig. Daar kun je opgewonden door worden. Het voorspel begint eigenlijk al ver voor je met iemand naar bed gaat. Je bent sensueel in woorden, maar vindt het ook wel fijn om wat stoute dingen te zeggen. Daarbij kan je iemand ook helemaal in bekoring brengen, zodat die het liefst al gelijk met je meegaat. Jij vindt het dan juist erg fijn om nog wat te plagen. In bed kan je daarna flink genieten en dit vooral doen door meer te geven dan te nemen. Een partner zal dan ook waarschijnlijk meer dan één keer klaarkomen.

Mensen die het toch aandurven naar de Maagd te gaan, hoeven geen moeilijke verhalen op te hangen. Nuchterheid en een leuk gesprek zijn al voldoende bij deze man die met zijn beide voeten op de grond staat. In een relatie met een Maagd is het belangrijk dat je gewoon normaal doet. Hij vindt het al erg leuk om samen te dineren en naar een film te kijken. Wel moet een partner ervoor zorgen dat deze er verzorgd en aantrekkelijk uitziet, omdat je anders weinig zin in erotiek en romantiek zult hebben. In bed zal je conventioneel zijn, maar vind je het leuk steeds weer iets nieuws te ontdekken om je partner mee op te winden. Daarbij zal je soms misschien wel wat te zakelijk zijn en dan onderzoeken wat een ander lekker vindt. Wat opvallend aan de Maagd zal zijn, is dat hij de tijd neemt om zijn partner te verwennen. Hij zal een perfecte sfeer willen hebben, met het juiste licht, muziek en alles om er een spannende tijd van te maken. Tijdens de seks vindt hij zachte strelingen en beetjes op de huid fijn. Hij zal in 2019 intuïtiever zijn dan het afgelopen jaar en dit biedt veel perspectief.