Wil je weten wat er de komende tijd voor jou in de sterren staat geschreven? lees dan eens de Erotische horoscoop Waterman gratis online bij ParanormaleChat.nl

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 februari

Het erotische leven van de Waterman in 2019 (door Frank Post)  

Algemeen

Je denkt dit jaar nog wel eens terug aan eerdere jaren en kunt soms nog wel eens nadenken over hoe het toen was. Heel soms heb je moeite om ouder te worden en dan vrees je de toekomst, waarbij je nog wel eens kunt bedenken dat je er ooit helemaal niet meer toe in staat bent om seks te hebben. Er wordt aangeraden om hier niet teveel mee bezig te zijn en te genieten van de momenten die je nu hebt. Je bent er zeker klaar voor om de liefde en de erotiek te omarmen, maar dan moet je niet teveel bezig zijn met de dingen die niet kunnen. Het is veel fijner om juist te denken aan de dingen die wel mogelijk zijn. Over het algemeen zullen negatieve gedachten niet overheersen, maar blijf opletten dat je niet te zwaar gaat denken. Singles kunnen dit jaar zeker genieten van liefde en ze zijn ook meer in staat om van één persoon te houden. Dat was vorig jaar nog wel eens wat moeilijk, maar je bent in 2019 een stuk trouwer en gevoeliger. Er lijkt dus een transformatie aan te komen, waarbij er meer ruimte komt voor een vaste relatie, waarin erotiek en romantiek hand in hand gaan. Gebonden mensen zullen erg hun best doen om de relatie met hun partner nieuw leven in te blazen, waardoor de vonk weer over kan slaan. Daardoor zal je ook op seksueel gebied weer veel meer liefde geven en krijgen. Tracht er voor te zorgen dat jij je dominante karakter niet op een negatieve wijze gebruikt. Wanneer jij in staat bent om je juist te laten domineren, zullen er spannende machtspelletjes mogelijk zijn, waarbij jij je volledig kunt laten gaan. Ook dit jaar vind je het echter wel moeilijk om je diepste gevoelens te tonen. Dit is dus zeker wel een aandachtspunt, omdat een partner zich hier soms wel aan kan storen.

Overzicht van het jaar

Januari en februari zijn gelijk al heel belangrijk als gevolg van krachtige kosmische energie die jou tot in je diepste ziel raakt. In een relatie zijn er mogelijkheden voor spannende activiteiten en om de liefde met je partner intens te beleven. Voor singles zijn er gelijk veel mogelijkheden om een nieuwe partner te ontmoeten. Van 21 januari t/m 18 februari zal de relatie alleen maar meer in diepte toenemen. Het is niet alleen een prima periode om de relatie te versterken, maar ook zal de erotiek intens en spannend zijn. Singles kunnen t/m eind maart veel mogelijkheden op liefde maken. Daarbij maakt het je niet uit of het een kortstondige of langdurige relatie wordt. Erotiek zal in eerste instantie de prioriteit hebben. De maansverduistering in de derde week van januari vindt plaats in je sector van liefdesrelaties. Dit zorgt dat je veel over het leven nadenkt en je bepaalde zaken uit het verleden aanpakt. Een relatie kan versterken, terwijl een singles bezig kan zijn om bepaalde zaken uit een eerdere relatie aan te pakken. Er is zelfs een kans dat een ex-partner jou kan vergeven of jij de ander en wie weet is er dan wel een relatie mogelijk. De energie die je uit deze bijzondere energetische gebeurtenis haalt, kan je in principe het hele jaar gebruiken om anders naar een relatie te kijken. Er zijn veranderingen en een transformatie van jezelf mogelijk. Nog meer verandering op gebied van liefde en gezin treden op als de rebelse Uranus begin maart in jouw sector van gezin en familie komt. Wees alert omdat de energie zowel positief als negatief doorwerkt. Begin april tot de tweede week van augustus zijn er kosmische storingen. Let op dat je moeite kunt hebben de relatie positieve aandacht te geven. Er zijn meer conflicten en meningsverschillen mogelijk. Jij of je partner kan deze periode geïrriteerd raken en dan is een ruzie mogelijk. Ook dien je weg te blijven van buitenechtelijke affaires. Singles kunnen deze periode wat minder lekker in hun vel zitten en afstandelijk zijn naar mensen die toenadering zoeken. Halverwege augustus t/m het eind van het jaar is een fantastische tijd voor romantiek en erotiek. Wensen en dromen komen uit en er is veel ruimte voor avontuurlijke en romantische activiteiten. Het jaar 2019 zal een spannend jaar worden, waarbij emoties zorgen voor avontuur en erotiek, maar ook voor breuken en conflicten. Het wordt hard werken, maar uiteindelijk komt er heus antwoord. Voor singles wordt het een mooi jaar, waarbij er sterke gevoelens voor iemand kunnen ontstaan en er zelfs zoveel liefde kan ontstaan dat je het ‘jawoord’ wilt geven.

 

     
Seksualiteit met de Waterman vrouw

Zoek je een bescheiden vrouw om seks mee te beleven, dan is de Watervrouw niet geschikt. Ze is een eenkennig, charismatisch en zeer intelligent persoon met een eigen gebruiksaanwijzing. Waar ze zich ook bevindt, ze zal zich veelal afzetten tegen geldende regels. Het maakt haar niet uit of de omgeving het anders vindt, zij heeft haar eigen mening. Alleen mensen die dit gedrag interessant vinden en in staat zijn om hierin mee te gaan, zullen met de Watervrouw omgaan. Ze streeft naar een betere wereld en wil met allerlei ideeën dingen oplossen. Ze houdt van een partner die net als zij in staat is om hulpbehoevende mensen te ondersteunen. Zij kan de strijd dan samen met jou doen en dat zal haar veel kracht geven om liefde met je te delen. Wel zal je er alert op moeten zijn dat deze vrouw geregeld koel en afstandelijk overkomt. Emoties deren haar niet zoveel en ze zal zich vooral intellectueel en nuchter laten gelden. Zelfs tijdens het bedrijven van seks zal ze zelden haar emoties laten zien. Heb je een relatie met haar en je kunt dit delen, dan zal je gelukkig met haar worden. Om een date met haar te krijgen, wordt aanbevolen niet naar een gewoon restaurant of film te gaan. Ze wil verrast worden en naar plekken gaan waar ze vooral intellectueel uitgedaagd wordt. Kun je dit, dan zal ze zich prima met je vermaken. Om haar te blijven boeien, is het een andere zaak omdat het voor haar niet zo belangrijk is een vaste relatie te hebben. Qua seks is ze avontuurlijk en zoekt ze graag risico’s op. Daarbij kan ze zelfs anderen betrekken om opgewonden van jou te worden. Seks zal voor haar echter een bijproduct zijn, waar ze zo nu en dan lol aan beleeft. Ze heeft heel andere dingen te doen en daar wil ze meer tijd aan besteden. Intellect en sociale verbondenheid zijn belangrijker dan seks. Heeft ze seks dan staat dit los van romantiek en is dit puur om haar seksuele verlangens te bevredigen. Daarbij vindt ze het wel fijn haar partner naar een intense hoogtepunten te brengen. Ze verlangt van de ander dat hij niet al te romantisch is. Ze wil een passionele partner en vindt het niet eens erg om soms wat pijn te voelen als hij haar domineert. Ze wil ook graag onderzoeken en experimenteren en wil ook wel weten tot hoever ze bij jou kan gaan. Je zult als partner dus zeer flexibel moeten zijn om hier allemaal aan te voldoen.

  Seksualiteit met de Waterman man

De Waterman is niet anders dan de vrouw en zal onorthodoxe de liefde beleven. Het is makkelijk om met hem te daten, omdat hij dat wel leuk vindt en graag experimenteert. Het is echter lastiger om bij hem te blijven. Hij is eenkennig en kan vandaag van je houden en je morgen wegduwen. Om hem te blijven boeien dient een partner intelligent, creatief en zeker niet standaard te zijn. Hij is namelijk een dynamische persoonlijkheid die van het leven wil genieten en het leven ziet als één grote uitdaging. Omdat het geen standaard man is, zullen de normale manieren om een man te versieren niet bij hem werken. Hij zal naar jou kijken of je opvalt tussen al die kuddedieren die er in de mensheid rondlopen. Alleen als hij merkt dat jij ook geen kuddedier bent, zal hij zijn interesse laten merken. Alleen iemand die tegen onrecht is en strijdt tegen het kwaad der aarde zal daarbij nog eens zijn interesse opwekken om een relatie mee te starten. De Waterman is gek op discussiëren en hij zal dit dan ook graag met je doen. Ook dit is een belangrijk punt om hem te boeien. Heb je een relatie met een Waterman, dan moet je altijd van zwaardere onderwerpen houden. Deze zullen hem boeien en dan zal hij zijn leven bij je kunnen blijven. Het is wel een sociaal teken dat graag met mensen praat  en dan kan hij wel oppervlakkig zijn, maar dat is dan een teken dat hij verder niets van ze wil. Wel zullen er veel mensen zijn, die hem intellectueel prikkelen. Qua seks is het niet een man die makkelijk zijn gevoelens aan anderen laat zien. Zelfs tijdens het hoogtepunt kan hij relaxt en zonder weinig woorden zijn orgasme beleven. Dit betekent echter niet dat hij niet geniet. Het klaarkomen op zichzelf is al een beloning voor hem, waar hij erg van geniet. Toch is hij wel op te winden met fantasie, rollenspellen en psychologische spelletjes. Lukt het je hem hiermee te boeien, dan kan hij zijn koelheid wel loslaten en kan hij zeer passioneel en intens met jou bezig zijn. Heb je dus een relatie met een Waterman en lukt het je hem volledig op te winden, dan kan je er van uitgaan dat hij niet snel naar een ander zal gaan.