Erotische horoscoop voor de Vissen online bij MediumsLive.com

Geboortedatum:19 februari t/m 20 maart

Het erotische leven van de Vissen in 2019 (door Frank Post)

Algemeen

Romantiek beheerst de Vis. Je wilt liefde voelen en verwend worden. Vind jij iemand aantrekkelijk, dan zal je dromen en wensen hebben, maar zal je niet snel toehappen of het initiatief nemen. Dat kan jammer zijn, omdat er dan een leuk persoon aan je voorbij kan gaan. Er wordt aangeraden om hier wel actie in te ondernemen en alsnog het voortouw te nemen. Over het algemeen zal je daar veel kans toe hebben. Je bent immers iemand die veel mensen aantrekt. Meestal voor vriendschap, maar er zullen ook mogelijkheden zijn om je fantasie waarheid te laten worden. Je kunt gebruik maken van je intuïtie die zeer sterk is en die jouw alarmklokken af laat gaan als er iemand komt die jij aantrekkelijk vindt. Toch moet je opletten dat je niet te snel gaat. Je kunt dan nog zo een sterke intuïtie hebben, maar er zullen meer factoren zijn, die jouw liefdesleven beïnvloeden. Singles zullen veel kansen krijgen om zich te binden, maar of deze verbindingen stand houden, valt nog maar te bezien. Ben je gebonden, dan is het op zich een prima jaar om emotioneel veel liefde te voelen. Er zullen voordelen zijn die jou gelukkig maken en je partner zal er geregeld voor je zijn om je te verwennen en romantiek te bieden. Op seksueel gebied zal jouw fantasie je plezieren en alles wat je bedenkt, kan werkelijkheid worden. Het zal een jaar worden, waarin je afhankelijk bent van het typepartner dat je hebt. Heb je een prima relatie, dan hoef je je absoluut niet bezorgd te maken. Je bent vrolijk en open en geeft je in de seksualiteit. Je bent gelukkig omdat liefde en humor bij elkaar liggen. Het zal wel een jaar worden, waarin je innerlijk soms verdrietige gevoelens kunt ervaren. Dit is nu eenmaal inherent aan de emoties van de Vis. Praat er over en krop ze niet op, dan zullen angsten en onzekerheden vanzelf verdwijnen.

Overzicht van het jaar

De stand van de planeten en sterren laat zien dat het jaar 2019 geschikt is voor een nieuwe partner. Singles kunnen een probleem met een ex-partner oplossen, waarbij er mogelijkheden zijn om weer tot een relatie te komen. Heb je een relatie, dan zal deze intiemer worden en zal de seksualiteit versterkt worden. Zowel gebonden mensen als singles zullen dit jaar een gelukkig gevoel hebben. Gebonden mensen kunnen in staat zijn iets heuglijks te besluiten en problemen op te lossen. Heb je een mindere relatie, dan wordt gewaarschuwd dat je soms de neiging hebt vreemd te gaan. Dat is niet verstandig, beter kun je het eerst met je huidige partner oplossen. Het jaar begint goed met romantische planeten die emoties in je losmaken. Je zult in een relatie je partner veel gevoelens geven. Januari is niet alleen gunstig voor romantiek. Ook op erotisch gebied zal je actief zijn en geregeld seks willen. Het liefst heb je een vaste partner, omdat je daar je diepste gevoelens mee kunt delen. Ben je single, dan zal je  op zoek zijn en kun je erotiek en romantiek los van elkaar zien. Je hebt veel verlangens, maar ook kun je onzekere gevoelens hebben. Let daarbij op misverstanden en twijfels. Ben je gebonden, dan doe je er goed om je partner te vertrouwen en niet teveel muizenissen in je hoofd te halen. Zijn er de eerste maanden problemen of dingen die jou bezwaren, communiceer dan op een eerlijke manier en geef je gevoelens aan. Ben je deze periode single, dan kun je nadenken over het verleden en een ex-partner. Er zijn zelfs momenten dat je naar iemand terugverlangt. Is dit niet meer mogelijk dan kun je nog wel eens naar compensatie zoeken. Vraag je hierbij wel af of je dit wilt, omdat je jezelf anders kunt kwetsen. De retrograde Mercurius kan van begin tot eind maart emoties en storingen brengen, die uit het verleden komen. Denk er goed over na wat dit bij jou doet en los het op. Mercurius beweegt van 19 tot 31 juli in jouw sector van romantiek, waardoor je verdriet kunt voelen over een huidige relatie of een contact uit het verleden. Van eind oktober tot eind november zal die planeet door je sector van avontuur en educatie gaan. In die tijd zal je carrière storend werken, waardoor je wat minder tijd voor romantiek en erotiek hebt. Over het algemeen is het een prima jaar, maar soms moet je compromissen afsluiten als er tussen jou en je partner verschillen zijn betreffende romantiek, erotiek en vrienden.

     
Seksualiteit met de Vissen

De Vis vrouw is een zorgzaam type dat erg veel liefde en warmte biedt. Mensen die een relatie met een Vis aangaan zullen zeker niet teleurgesteld raken. Je bent iemand die veel nadenkt en ook zeer empathisch is hoe ze een liefdespartner kan verwennen. Je bent liefdevol en zal ook dit jaar er alles aandoen de romantiek op een fijne wijze te beleven. Om een Vis te verleiden, moet je wel voorzichtig zijn, omdat ze de kat uit de boom kijkt. Ze is vrij introvert als het om haar gevoelens gaat en ze zal achteruitgaan als iemand te snel gaat. Iemand moet dus erg rustig en sympathiek overkomen. Wanneer iemand jou op een date vraagt, zal je zeker niet weigeren, omdat je op die manier erachter wilt komen of de ander wel de juiste persoon is. Je kunt deze eerst date afstandelijk en tegelijk warm overkomen. Waarschijnlijk zal iemand dan ook niet het gevoel hebben dat je happig bent om verder te gaan. Ga je echter nog een tweede keer met dezelfde persoon op date dan is er al veel gewonnen. Om de Vis te prikkelen houdt ze van fantasie en dromerige en spirituele onderwerpen. Kan iemand haar emoties bereiken dan is deze al erg ver in het versieren van de Vis. Heb je eenmaal een relatie met haar dan zal ze zich transformeren in iemand die zeer spannend is. Qua seks houdt ze van rollenspellen, waarbij kleding en spannende plekken een grote rol spelen. Wil een partner haar volledig opwinden dan is het belangrijk haar te verrassen. Voor iemand overigens het bed met haar kan delen, zal ze wel uitgebreid de ander getest hebben. Ligt ze eenmaal naast je dan zal ze dus zeker weten dat jij haar partner bent en kan de pret beginnen. Seks blijft echter gepaard gaan met emoties en een partner zal dus constant de moeite moeten doen om haar te blijven boeien. Raak je haar hart op een positieve wijze dan zal ze al je wensen vervullen. Ze is passioneel en gebruikt graag speeltjes. Ze wil dan graag de controle hebben en vindt het fijn te domineren. Een persoon die zich alleen laat domineren zal minder aantrekkelijk voor haar blijven. Een partner moet het aandurven zelf het heft in handen te nemen. De Vis vrouw komt makkelijk tot orgasmes en geniet ervan als een partner haar daar keer op keer naar toebrengt

 

Seksualiteit met de Vissen man

De Visman is een sensitief ingesteld persoon, die ogenblikkelijk aanvoelt als iemand hem nodig heeft. Daarbij zal het hem niet uitmaken wie het is en wat er nodig is om dit op te lossen. Wanneer hij jou eenmaal aantrekkelijk vindt, kan dit wel veranderen en wordt hij iets afstandelijker. Dit is dan meer om de kat uit te boom te kijken. Hij wil namelijk veel liefde bieden, maar ook krijgen en dit wil hij alleen met iemand die hij werkelijk ziet zitten. De Vis is creatief en fantasierijk en zal met zijn intuïtie perfect aanvoelen of jij een geschikt persoon bent. Toch zal hij niet snel aanstalten maken om jou tegemoet te treden, zelfs niet als hij zeer veel interesse heeft. Zoals we al zeiden is hij dan juist wat introverter. Wanneer je echter naar hem toe komt, zal je gelijk merken dat hij zeer attent en liefdevol is en jou op een vriendelijke manier tegemoet treedt. Wil je hem versieren, dan is het voldoende om over zijn interesses en levensplannen te praten. Het is een zeer dromerige man en hij zal dingen van de optimistische kant zien. Hij zal graag praten over de ambities en verlangens die hij heeft. Wil je een date met hem maken dan zal hij het liefst zelf voor je koken of ergens naar een plekje gaan met een romantisch restaurant. Heb je een relatie met de Vis, dan is hij zeer liefdevol en zal hij er alles aandoen om jou op romantisch gebied te blijven boeien. Jij moet als partner dan wel in staat zijn om veel tijd aan hem te geven. Er zijn weinig mannen die zo aandachtig en liefdevol zijn als het om seks gaat als de Vis. Hij zal zich inspannen om het jou naar de zin te maken en zorgen dat al je wensen uitkomen. Hij hoeft hier niet eens veel voor terug te krijgen, maar hij vindt het wel fijn als zijn partner aangeeft dat ze wil vrijen. Is hij eenmaal geactiveerd, dan zal hij zijn verlegenheid en terughoudendheid vergeten en kan hij intens, passioneel en toch zacht zijn. Hij kan jou daarbij opwinden, mede omdat hij een grote fantasie heeft en rollenspellen ook erg spannend vindt. Hij zoekt ook graag avontuurlijk en bijzondere plekken uit om van elkaar te genieten. Daarbij kan hij zelfs zijn comfortzone verlaten.