Dé erotische horoscoop voor de Tweeling, lees het bij ParanormaleChat.nl

Geboortedatum: 21 mei t/m 20 juni

Het erotische leven van de Tweeling in 2019 (door Frank Post)  

 

Algemeen
Er zijn weinig tekens die zo veelzijdig en tegelijk wisselvallig zijn als de Tweeling. Je zult als partner heel wat moeten incasseren om hiermee om te gaan. Je moet mee met de grillen van de Tweeling en in staat zijn de ene dag op een andere manier seks te bedrijven, dan de andere dag. De ene keer zal deze iets spannends en zeer intens willen en dan een andere dag juist weer rustig zonder al teveel franje en weer een andere dag kan de Tweeling je volledig negeren. Ben je als partner in staat om hiermee om te gaan, dan zal de Tweeling over het algemeen in staat zijn geregeld intens seksueel bezig te zijn. Heb je zin in seks met de Tweeling dan zal je uitgebreid onderzoek moeten doen hoe de stemming vandaag is. Wel is het zo dat de Tweeling sensueel en fantasievol is en het fijn vindt als jij raadselachtig bent en precies andersom doet dan de Tweeling gewend is. Breng de spanning in jullie relatie door grenzen te zoeken en de Tweeling te verrassen en te verbazen. Durf het aan om deze via een spannend filmpje op te winden en te zeggen dat je opgewonden wordt van iemand. Dit zal de Tweeling razend maken, maar als de storm eenmaal geklaard is, zal de wraak zijn dat hij/zij laat zien wie er lekker is. Tijdens de seks is het belangrijk dat je intiem met de Tweeling bent. Een zachte massage, kriebelend strelen en geile geurtjes zullen wonderen verrichten. Let op dat jij niet al te jaloers wordt. De Tweeling heeft namelijk een hechte vriendenkring, met zelfs ex-partners, waardoor jaloezie op de loer ligt. De Tweeling zal dit gebruiken om je op te winden. Ren je gillend weg, dan ben je niet de geschikte partner. Ben je door de keuring van de Tweeling gekomen, dan zal deze trouw zijn en niet snel meer los van je komen. Er zal dan veel opwinding naar jou zijn met een diepe verliefdheid, die niet snel meer weg zal gaan.

Overzicht van het jaar
De Tweeling zal geregeld spannende momenten tegenkomen, maar je kunt ook afstand nemen en geen zin in erotiek hebben. Op momenten dat je je verwaarloosd voelt, zal je mensen wegduwen. Je hebt dan weinig lusten en al helemaal niet om seks met je partner te hebben. Ook bij singles is er een wisselvallig patroon en zijn er soms seksuele problemen te bespeuren. In februari en maart is er veel kans op wisselvalligheid. Je doet er goed aan misverstanden en kleine conflicten onder controle te houden. Kijk naar het positieve en leg niet de nadruk op wat minder is. Ook momenten dat Uranus in de Stier staat, kunnen er misverstanden met een huidige partner zijn of problemen met een nieuwe relatie. Houd dit in de gaten, omdat er op seksueel gebied negatieve invloeden zijn. Een waarschuwing is er voor de periode van half februari tot eind maart. Doe niets wat een breuk tot gevolg kan hebben of de relatie verzwakt. Singles kunnen zich beter niet bezighouden met relaties die moeilijk opstarten. De kans dat deze alsnog goed gaan verlopen zal klein zijn. Je moet dan vooral oppassen niet verslaafd te raken aan iemand puur en alleen om spanning en avontuur. Communicatie kan in 2019 beschermend werken als je in staat bent elkaar te begrijpen. Affectie en warmte bieden positiviteit bij intimiteit, romantiek en erotiek. Een andere factor die meespeelt, is als je merkt dat zakelijkheden teveel tijd kosten. Tracht er verandering in aan te brengen. De 4de week van juni tot half september is prima voor romantiek. Er is een positieve planetaire positie, die je seksleven beroert. In een relatie sta je open voor een partner. Je bent positief en neemt initiatief. Singles staan open voor liefde en er is kans dat je nu iemand ontmoet waar je een duurzame relatie mee opstart. Ook december wordt gezien als een positieve periode voor zowel singles als gebonden mensen. Er zijn nog een paar spannende vierkanten tussen Jupiter en Neptunus, waarbij je best buiten je comfortzone mag treden. Er zijn retrograde bewegingen in je sector van intimiteiten, begin januari, midden juli en eind december. Deze kunnen duidelijkheid brengen en zorgen dat je bepaalde negatieve zaken op kunt lossen en los kunt laten.

 
Seksualiteit met de Tweeling vrouw

De Tweelingvrouw wil verwend worden door strelingen, lieve woordjes en lekkere oliën. Wel kan dit van dag tot dag verschillen, waarbij ze vluggertjes of aparte plekken ook wel fijn vindt. Ze is echter wel een luxepaardje en zal het niet snel ergens in een bos doen of in een auto. Ze vindt het ook fijn om te proeven. Een partner die gezond leeft en lekkere geuren en smaken heeft, zal de voorkeur hebben. Wil je een Tweeling versieren, dan vindt ze het gaaf om te flirten en spelen. Ook vindt ze fantasie erg leuk, waardoor je best iets spannends voor kan stellen om haar geïnteresseerd te maken. Bedenk dat je, als je eenmaal hoort dat ze een Tweeling is, goed na moet denken of je wel aankan. Durf je de uitdaging aan, dan wordt het een spannende en uitdagende periode van je leven. De enige manier om haar aandacht te trekken, is communicatie. De Tweeling kan flink babbelen. Het zal sowieso wel lastig zijn om haar aandacht te trekken, omdat ze veel contacten heeft.

Heb je al een relatie met haar dan zal je niet jaloers moeten zijn als ze met anderen lacht en flirt. Bedenk dat ze uiteindelijk altijd bij jou terugkomt en vol voor jou gaat en blij met je is. Toch kan ze soms wel behoefte hebben aan meerdere personen om fantasie en erotiek mee te delen. Alleen als ze werkelijk compleet verliefd op je is, zal ze dit niet doen. Tweelingvrouwen willen in bed met speeltjes bezig zijn. Ze is leergierig en houdt van experimenten. Ze wil eigenlijk alles uitproberen en als een partner dit op de juiste wijze doet, zal het spannend worden en kan ze in extase raken. Ben je iemand die van normale seks houdt, dan zal ze je waarschijnlijk snel het bed uitwerken. Je doet er goed aan fantasie en rollenspellen te gebruiken en niet altijd in bed. Zelfs een trio of een andere spannende activiteit kan haar interesse wekken. Ze wil ook gewoon ergens op een stil plekje of juist ergens waar het druk is genieten van een vluggertje. Doe dit op een droge en schone plek, want ze wil niet in de modder liggen. Tweelingen zijn erg spannend om mee om te gaan, maar alleen voor mensen die het zelf niet te nauw nemen en tegen een stootje kunnen. 

 

Seksualiteit met de Tweeling man

Ook de man zal het belangrijk vinden dat iemand waar hij mee vrijt hygiënisch is, lekker ruikt en smaakt. Aanrakingen en massages zijn belangrijk. Om de Tweeling te versieren, is het belangrijk hem te imponeren met goed gekozen woorden en handelingen. Het lijkt alsof de Tweeling zich stoort, als jij een andere mening hebt, maar stiekem vindt hij dat wel opwindend. Kom niet met ditjes en datjes aan, maar laat gelijk zien dat je iets te melden hebt. Hij houdt van diepgaande gesprekken, waarbij hij graag het woord voert. Opvallend is dat hij het waardeert als jij dominant genoeg bent een duidelijke inbreng te hebben. Heb je een relatie met een Tweelingman, dan zal je merken dat hij wisselvallig is en niet altijd consequent. Hij is actief, maar kan ook passief zijn. Hij is romantisch, maar kan ook koud zijn. Zo zijn er veelal veel tegenstellingen te bespeuren. Kan je hiermee omgaan, dan zal hij dit waarderen en meer stabiliteit laten zien, naarmate de relatie houvast biedt. In dit geval is hij zeer actief en kan hij je overal mee naar toenemen en jou flink verwennen.

Om een single te strikken, zal je eerst door zijn grote sociale achterban moeten komen. Hij heeft veel aanbidders en het zal moeilijk zijn aandacht te trekken. Ga in de buurt staan en praat met anderen over spannende activiteiten en negeer hem, dan zal hij vanzelf naar je toekomen. Daarna is het belangrijk dat je veel communiceert over onderwerpen die hem boeien. In de slaapkamer is de Tweeling man boeiend en actief. Hij houdt van actie en daarbij is het voor hem belangrijk niet altijd hetzelfde te moeten doen. Hij is niet de meest romantische persoon en raakt ook snel de concentratie kwijt tijdens de seks. Je moet hem blijven prikkelen met fantasie en, spiritualiteit. Heeft de Tweeling eenmaal veel vertrouwen in je, dan kan hij ook initiatief nemen en zal hij een goede minnaar zijn, die zorgt dat je volledig aan je trekken komt. Singles kunnen nog wel eens wisselende contacten hebben tot ze bij iemand blijven hangen. Hij heeft het nodig om seks te hebben, omdat hij dan frustraties en problemen kan verwerken, maar diep van binnen wil hij een vaste relatie.