Erotische horoscoop Stier

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei

Het erotische leven van de Stier in 2019 (door Frank Post)

Algemeen

Stieren zijn dit jaar over het algemeen relaxte mensen, maar in bed kunnen ze een partner flink af laten zien. Wat moeilijker zal zijn, is om de Stier in bed te krijgen. Daar zijn ze kieskeurig in en al helemaal als iemand voor een korte flirt of vluggertje gaat. De Stier wil genieten en alle zintuigen gebruiken om opgewonden te zijn, maar ook om de partner flink te verwennen. Ook hierbij zal de Stier wat lastig zijn, omdat deze niet makkelijk op te winden is en in eerste instantie zelfs passief is. Is deze eenmaal opgewonden dan kun je uren genieten met een Stier. Vraag jezelf goed af of je wel zoveel energie of geduld hebt. Bepaalde tekens kunnen beter zoveel mogelijk op afstand blijven. Ook zal de Stier niet echt iemand zijn, die wil experimenteren. Dit teken houdt gewoon van een lang voorspel, knuffelen, uitgebreid genieten van de seks en een lang naspel. Ook dit kan voor veel mensen teveel zijn. Mensen die met een Stier omgaan zijn trouw en misschien ook wel minder romantisch van aard. Zij hadden veel geduld en tijd om de Stier te veroveren. Singles zullen ook dit jaar moeite hebben om een nieuwe serieuze relatie te krijgen. Ze zullen heus wel een poging wagen, maar dan alleen als ze aan de basis denken dat er een kans is. Ze onderzoeken of de ander een trouwe en geduldige partner is. Zo niet, dan zullen ze ogenblikkelijk afstand nemen. Om een Stier blijvend te interesseren zijn goede wijn, lange massage, een lekkere maaltijd en tijdens de liefde lekkere lichaamsgeuren zeer belangrijk. Je kunt een eerste stap maken om de Stier te veroveren. Daarna zal je een hoop geduld moeten laten zien. Tijdens de seks moet je vooral niet veel experimenteren en kiezen voor warmte, intimiteit en lang knuffelen.

 

 

Overzicht van het jaar

Het jaar 2019 zal voor de Stier een liefdevol jaar. Je zult veel liefde ervaren en zal geregeld samen met je partner iets leuks doen, zoals een boswandeling, een romantisch etentje of andere dingen die je erg leuk vindt. Je kunt de relatie naar een hoger plan sturen, waarbij de relatie intensiveert. Mensen die de juiste match hebben gevonden of nu vinden, maken grote stappen. Een nieuw kindje, een trouwpartij of iets anders verheugends zal de liefde laten groeien. Aangezien een Stier romantiek en erotiek sterk koppelt zal er veel kans op spannende momenten zijn. Mensen die dit jaar een nieuwe relatie krijgen of mensen die sinds kort een relatie hebben doen er goed aan duidelijk aan te geven dat de ander niet moet pushen. De Stier heeft de tijd nodig om liefde te voelen. Begin maart zal Uranus in jouw teken komen, waarbij er grote veranderingen mogelijk zijn. Deze energie houdt de komende jaren invloed. Denk goed na of je wel een langere relatie met een bepaald persoon wilt. Daarbij zal eind augustus t/m eind november doorslaggevend zijn. Een huidige relatie kan voor het leven zijn of verbroken worden. Een single kan besluiten om een bepaalde relatie aan te gaan. Deze periode zal Venus namelijk in je sector van romantiek en daarna in je sector van avontuur reizen. Dit zal voor de Stier lastig zijn, omdat je dingen gaat doen, die je normaal niet snel doet. Heb je seks, dan zal je waarschijnlijk passioneel zijn en is er zelfs mogelijkheid op korte contacten of zelfs vreemdgaan. In april en juni kan je wel eens wat ontevreden zijn over de seksualiteit. Dit komt omdat Venus een minder gunstige positie inneemt. Mensen zijn dan wat humeuriger. Belangrijk is om empathisch met elkaar om te gaan. Vanaf juli zal er een sterke aantrekkingskracht van je afkomen en wil je pure liefde en een geschikte partner vinden of een bestaande relatie versterken. Eind oktober t/m de 3de week van november zal Mercurius retrograde in je sector van relaties bewegen, waardoor je kunt bekijken of een huidige relatie stand kan houden. Om dit jaar van erotiek te genieten, wordt aangegeven dat je veel tijd met een geliefde doorbrengt en geregeld uitgaat. Singles moeten actie ondernemen en niet lang wachten om iemand te versieren.

     
Seksualiteit met de Stier vrouw

De vrouw wil dat haar zintuigen geprikkeld worden. Ze wil een zacht, warm bed en verwend worden tot in het diepst van haar botten. Daarbij zijn romantische muziek, een knetterend haardvuur en een fijne massage onlosmakelijk verbonden aan erotiek. Een partner dient geduld te hebben en ook de tijd te nemen om haar te verwennen. Wil je haar versieren, dan is het belangrijk dat je niet te geheimzinnig doet. Vertel dat je haar aantrekkelijk vindt en vlei haar. Richt je vooral op wijsheid en probeer ook te praten over interessante onderwerpen die haar boeien. Waarschijnlijk zal ze niet willen praten over koetjes en kalfjes. Het is belangrijk dat je geregeld vraagt naar haar interesses. Durf ook je mening te geven, omdat de Stiervrouw dit belangrijk vindt. Ze is eerlijk en vraagt dit ook van jou. Ben je iemand die voor een erotische flirt gaat, dan kun je er maar beter helemaal niet aan beginnen. Dit zal ze gelijk doorhebben en jou al eerder afpoeieren.

Heb je een relatie met een Stiervrouw dan is het belangrijk om geregeld een bloemetje te geven en romantische dingen te ondernemen. Ook is ze gesteld op mooie en dure cadeaus. Wil je gegarandeerd een vrouw hebben die aandacht geeft en die voor uren seksplezier zorgt, dan zijn een mooie ring of luxe kleding prima geschenken om haar te boeien. Daarom zal het belangrijk zijn een goede baan te hebben, omdat ze geregeld verwacht dat je haar verwent. Vind ze jou na verloop van tijd de moeite waard voor een vaste relatie, dan hoef je je geen zorgen te maken. Dan zal je waarschijnlijk haar type zijn en is ze meestal erg trouw. In bed zal ze genieten van zachte strelingen, kusjes over haar hele lichaam en sensuele woordjes. De omgeving van de seks moet warm en zacht zijn. Ergens in een auto of tussen de struiken is niet aan haar besteed. Het zal een tijd duren voor je merkt dat ze opgewonden wordt, maar is ze dit eenmaal dan wordt ze een woeste vulkaan. Let op dat je liefdevol blijft. Ben je te grof of doe je dingen die zij vervelend vindt, dan kan de lust wel eens verdwijnen. Zelf wil ze overigens wel grover zijn, maar dit doet ze wel op een heel subtiele wijze. 

 

   Seksualiteit met de Stier man

Een Stierman kun je net als de vrouw opgewonden maken door zijn zintuigen te prikkelen. Hij vindt het fijn als hij kan vrijen met iemand die lekker ruikt, geen mondgeur heeft en geduldig in bed is. Voor de seks vindt hij het belangrijk een lekker wijntje te drinken en een goede maaltijd te nuttigen. De man is stabiel en betrouwbaar, waardoor alleen mensen, die ook zo zijn, bij de Stierman kunnen slagen. Hij is nuchter en houdt niet van mooie praatjes. Doe normaal, dan zal je de meeste kans maken om tot de Stier toegelaten te worden. Single Stieren moet je activeren. Ze zullen niet snel uit zichzelf de eerste stap nemen, voor ze zeker weten dat er een kans is. Hij is vrij bescheiden en verlegen en zal niet met allerlei branie en wijze woorden je aandacht trekken. Wel is hij zeer sterk in zijn opvattingen en heeft  veel zelfvertrouwen. Hij zal niet snel op iemand vallen die niets te melden heeft. Aangezien de Stier wereldwijs is, zal hij het belangrijk vinden dat jij dat ook bent.

Verder vindt hij het belangrijk dat zijn partner er verzorgd en aantrekkelijk uitziet. Moet jij jezelf uitgebreid opmaken om er aantrekkelijk uit te zien, dan zal de Stier er waarschijnlijk op afknappen. In bed zal de Stier in 1ste instantie koel lijken, maar dit is uiterlijke schijn. Hij vindt het namelijk erg fijn om de vrijpartij rustig op te bouwen. Hij houdt niet van vluggertjes en kan in principe de hele nacht doorgaan. Aan het eind van de vrijpartij zal je uiteindelijk de ware vulkaan van de Stier ervaren. Hij kan dan zeer intens klaarkomen. Voordat hij hiertoe in staat is, zal het belangrijk zijn te zorgen voor een schoon bed, waar hij zich fijn in kan nestelen. Hij houdt ervan als zijn partner eerst bedekt is, zodat die langzaam uitgekleed kan worden. Zelf vindt hij het fijn jou te strelen en zachte woordjes toe te fluisteren. Andersom verwacht hij dit ook van zijn partner. Pas op dat je tijdens de seks niet te grof bent of opeens een ander standje aanneemt. Lekker lang hetzelfde standje zal hem volledig opwinden. Hij kan zijn partner echter ook opwinden, omdat de Stier precies weet hoe hij de ander tot meerdere hoogtepunten kan brengen. Verbazingwekkend is dat hij hierbij geen speeltjes of experimenten nodig heeft.