Erotische horoscoop Steenbok

Geboortedatum: 22 december t/m 19 januari

Het erotische leven van de Steenbok in 2019 (door Frank Post)  

Algemeen

De Steenbok staat voor nuchterheid en structuur, maar toch zal deze het avontuur niet schromen. Je bent gek op erotiek en doet er alles aan hier spontaan in te zijn. Een nieuwe partner kan hier dus erg verbaasd over zijn als deze merkt dat jij speels en enthousiast in bed bent. Het zal een spannend jaar worden, waarbij de Steenbok structuur en speelsheid door elkaar mengt. Je bent creatief in bed en zal, als je iemand in het vizier hebt, niet rusten voor je deze in je bed hebt. Toch kan dit jaar ook wel lastig zijn, omdat je geregeld een brug over moet steken vanuit je zakelijke kijk op de wereld naar de manier hoe je seks beleeft. Het doel van seks is samen klaar te komen en te genieten. Het voorspel kan nog wel opvallend zijn, omdat je van humor houdt en je het fijn vindt om eerst flink te lachen. Humor en erotiek gaan hand in hand. Tijdens de seks kun je zeker praten en grapjes maken. Iemand die niet wil praten of serieus in de liefde is, zal er moeite mee kunnen hebben. Het wordt dan uitgelegd als minder interesse of minder spannend. In bed kan een Steenbok ook wat grof zijn, wat gaat van speelsheid tot intense machtspelletjes. Stress kan jou dit jaar parten spelen en dit kan het seksueel genot danig in de problemen brengen. Je kunt moeite hebben met iemand die onverantwoordelijk is of zijn beloften niet nakomt. Ook vind je het belangrijk seks te hebben om de wereld te vergeten. Seks met een Steenbok is een belevenis, waarbij humor, stress en passie bij elkaar komen. Gedurende de erotiek zal de Steenbok  totaal anders zijn dan in het dagelijkse leven. De Steenbok houdt soms van extreme spellen, maar dan wel op gelijkwaardige basis, waarbij wat pijn flink wat genot biedt bij dit anders zo nuchtere teken.

Overzicht van het jaar

Het wordt een emotioneel jaar dat zowel goede als minder goede momenten zal geven. Je zult dus alert moeten zijn op gevoelens die te intens zijn. Het is belangrijk een partner of vrienden te vertrouwen en misverstanden te mijden. Bedenk dat er veel activiteit is in de sector van emoties en erotiek. Daardoor zal geen maand hetzelfde zijn en zijn er geregeld belangrijke momenten die jou op de een of andere wijze prikkelen. Let op bij momenten dat je merkt dat je bezitterig of jaloers bent. Je kunt de neiging hebben dit te overdrijven, maar dat kun je maar beter niet doen. Een relatie kan hier veel problemen door ondervinden. In dit geval is het verstandig je partner ruimte te geven en geen dingen te bedenken die helemaal niet gebeurd zijn. Vertrouwen zal belangrijk zijn, waarbij misverstanden alleen maar zeer storend kunnen werken. Hierdoor wordt niet alleen romantiek beïnvloed, maar treden er op erotisch gebied ook problemen op. Voel jij je niet zeker van jezelf of is je vertrouwen te zwak, dan kun je dit uiten door geen zin meer te hebben om met je partner te vrijen. Begin juli is er  ruimte om met je partner op reis te gaan. Er is een sterke zonneactiviteit die jouw passionele en avontuurlijke kant prikkelt. Hierdoor komen jullie dichterbij elkaar en komen de opwinding en romantiek weer terug door de ontspanning die er heerst. Mensen die pas vrijgezel zijn, zullen dit jaar genieten van rust, maar ook van intense, erotische uitspattingen. Je hebt geen behoefte om je snel te binden, maar vindt het wel fijn spanning op te zoeken. Mensen die een tijd vrijgezel zijn, zullen erg veel behoefte hebben om een nieuwe relatie aan te gaan. Ze zijn wel voorzichtiger met erotiek en kijken eerst de kat uit de boom. Omdat er hele jaar intense kosmische invloeden zijn, zal het niet te voorspellen zijn, welke tijden het beste zijn om een relatie aan te gaan. Er zijn aanwijzingen dat er begin januari, half juli en eind december tijden zijn van intense passie en romantiek. Je kunt met je uitstraling dan nieuwe mensen aantrekken en wellicht een nieuwe liefde. Het zijn momenten dat je veel over het verleden denkt en je afvraagt wat je kunt doen om niet meer dezelfde fouten te maken. Dit kan in een relatie zorgen dat je anders in de relatie komt te staan, wat over het algemeen zeker ten goede aan de relatie zal komen.
 

Seksualiteit met de Steenbok vrouw

De Steenbok zal dit jaar wat meer uit haar schulp kruipen. Zij zal meer in staat zijn om spanning op te zoeken. Haar ambities zullen ook wat meer naar de seksualiteit gaan. Ze zal haar best doen om een bestaande relatie te versterken en zal minder voorspelbaar zijn. In een relatie zal ze nooit zomaar iets doen, zonder er over na te denken. Ze zal geen feestbeest worden, omdat ze niet zo van grote groepen houdt. Gaat ze naar feestjes en wil ze contacten opdoen, dan zal ze vooral naar bekenden gaan en in besloten kring doorbrengen. Als iemand indruk op haar wil maken, zal deze gewoon zichzelf moeten zijn. Ga je je anders bij haar voordoen dan zal ze dit ogenblikkelijk doorhebben en snel afknappen. Wees vooral eerlijk en praat over haar carrière, haar interesses en geef vooral veel complimenten. Ga niet op zitten scheppen. Ze houdt van mensen die iets in het leven bereiken en zal vooral vallen op een partner die financieel onafhankelijk is en een goede baan heeft. Dat zal haar veel meer interesseren dan uiterlijkheden of mooie praatjes.

Ga van de Steenbok ook niet verwachten dat ze overloopt van diepe emoties. Ze babbelt graag over koetjes en kalfjes en dingen die haar bezig houden. Vind je haar bij de eerste date saai, dan kun je maar beter niet verder gaan, althans als het om de liefde gaat. Ze is zichzelf en zo zal ze blijven. Lukt het je om haar te blijven boeien, dan zal ze met je blijven daten. Ga haar niet lastigvallen met allerlei romantische geschenkjes, zoals bloemen of goedkope sieraden. Ze wil wel graag naar een duur restaurant en dure sieraden zullen haar boeien. Om haar in bed te krijgen, hoef je niet van alles te bedenken of met romantische dingen te komen. Wil ze seks, dan zal ze dit duidelijk maken. In bed is de Steenbok nogal koel en veel minder romantisch dan andere tekens. Ze geniet wel van fysieke intimiteit en complimentjes. Ze zal haar lichaam sensueel bewegen en als jouw vingers tegen de richting in glijden, zal ze genieten van de zachte aanrakingen. Ze beleeft de seks praktisch, maar ook dat kan zeer intens zijn. Ben jij in staat om haar op te winden en leer je wat zij het lekkerst vindt, dan zal het toch keer op keer weer zeer bijzonder zijn om samen met haar tot een climax te komen. Ze vindt het dan ook zeker erg fijn als jullie tegelijk klaarkomen. Ze houdt er overigens van om alles bij het oude te laten. Ze kan keer op keer van hetzelfde genieten als het maar lekker is.

  Seksualiteit met de Steenbok man

De Steenbok is iemand die van vaste patronen houdt en deze zal hij niet snel loslaten. Wanneer hij een relatie heeft, zal hij het liefst elke dag hetzelfde beleven. Een partner die avontuurlijk is, zal het niet heel lang bij hem uithouden. Ben je iemand die echter ook houdt van een stabiel en rustig liefdesleven, dan zal je prima bij de Steenbok terechtkunnen. Toch zal de Steenbok ook wel in staat zijn om uit de sleur te komen, maar daar heeft hij wel een goede partner bij nodig. Je zult dus tijd en begrip nodig hebben om de Steenbok er uit te halen. Wil je daten met de Steenbok bedenk dan dat hij zeer nuchter en verantwoordelijk is en ook zeer leergierig om jou te leren kennen. Weet je zijn interesse op te wekken dan zal hij voor je gaan en veel liefde en aandacht schenken. Je zult er wel tegen moeten kunnen dat hij geregeld weg is, omdat zijn ambities hem roepen. Hij wil graag controle hebben en als je daar aan toegeeft, zal je niet meer interessant voor hem zijn. Het is dan ook belangrijk om je eigen leven te hebben en je eigen dingen te doen. Dan zal de Steenbok zich niet zo verplicht voelen om jou aandacht te geven. Dit zal dan juist zijn spanning opwekken om meer aandacht aan je te gaan geven.

In de liefde is het een uitstekende minnaar, die jou wil waarderen en liefhebben. Hij vindt het erg fijn om cadeautjes te geven en dit zijn meestal wel zeer luxe producten. Hij houdt van een bezoek aan een restaurant, maar zal meestal wel zijn favoriete restaurant bezoeken, omdat hij niet van veranderingen houdt. Seksueel is het iemand die de hele nacht wel door kan gaan. Hij is misschien wel praktisch, maar heeft uitstekende vaardigheden om jou meerdere keren tot een orgasme te brengen. Zijn uithoudingsvermogen is groot en hij zal niet rusten voor jij volledig aan je trekken bent gekomen. Je zult waarschijnlijk geen romantische ervaring met hem hebben, maar fysiek zal de Steenbok passioneel en intens zijn en jou keer op keer verrassen. Rollenspellen zijn niet aan hem besteed, evenals fantasieën. Ook hoef je niet met kaarsen en dergelijke aan de komen. Hij wil gewoon seks zonder al teveel poespas, maar wat hij doet zal jou bekoren en zorgen dat je zeker aan je trekken komt.