Erotische horoscoop Schorpioen

Geboortedatum: 23 oktober t/m 21 november

Het erotische leven van de Schorpioen in 2019 (door Frank Post)

Algemeen

Niets zo moeilijk als een relatie met een Schorpioen en de seks die hieraan vastzit. Niet dat het niet leuk is, want de Schorpioen is ook dit jaar in staat extase te brengen. Het is echter een jaar waarin je een partner volledig kunt bezitten en gek maken om deze daarna met een heleboel vraagtekens achter te laten. Dit komt omdat jij gepassioneerd en intens bent, maar ook zeer mysterieus. Je laat dus nooit het puntje van je tong zien, zelfs niet als jij denkt dat je dit wel doet. Schorpioenen nemen graag de leiding en zullen fysieke relaties alleen de kans geven als een ander hen de vrijheid kan geven. Het jaar 2019 zal zich kenmerken door veel emoties en dat is niet vreemd voor dit sensuele en spirituele teken. Gevaarlijk aan de emoties is dat de Schorpioen in de aanval gaat als iemand denkt lekker in zijn/haar vel te zitten. De Schorpioen is een teken dat lijkt op een vulkaanuitbarsting. Het trilt een beetje, daarna komt het gerommel en dan zakt het af om dan tot uitbarsting te komen. Hoe vreemd het mag klinken, maar dit is geen spel, maar bittere ernst. Erotiek mag voorspelbaar zijn, maar toch ook weer niet. De Schorpioen zal dit jaar nog banger zijn om bij een vaste partner zijn lust en passie te verliezen als het allemaal te voorspelbaar wordt. Ben je single, dan zal je dit jaar geregeld de spanning opzoeken en mensen versieren, maar je houdt ze op afstand. De tegenstrijdigheid in de Schorpioen zal dit jaar dus sterk aanwezig zijn, maar als zelfbehoud, maar ook vooral om anderen niet te kwetsen. Hoe scherp de Schorpioen ook is, innerlijk is het een liefdevol en warm teken dat het beste voor heeft met een partner of iemand waar hij gek op is. Het wordt een bijzonder jaar waarin haat en liefde, kou en warmte, passie en koelheid hand in hand gaan om te zorgen dat de Schorpioen zijn partner liefde kan blijven geven en als single te zorgen dat er iemand is, die zijn intense en passionele karakter aankan.

Overzicht van het jaar

Het grootste deel van het jaar kan gunstig uitpakken, ondanks tegenstrijdigheden van de Schorpioen. Een huidige relatie kan intiemer worden en zal dit jaar waarschijnlijk standhouden, omdat je je bewust bent van de intense passie die je in je hebt. Je kunt deze over het algemeen op een rationele wijze controleren. Singles kunnen een aantrekkelijke, sensuele uitstraling hebben, omdat ze bewust van zichzelf zijn en daardoor op vele gebieden in staat zijn zich aantrekkelijk op te stellen. Het zal voor de Schorpioen een jaar zijn meer geld uit te geven aan erotiek, kleding en activiteiten om een huidige partner of iemand, die ze als single willen versieren, te verwennen. Let echter op dat een minder goede relatie uit kan gaan. Wees bevreesd, er zal een veel betere voor terugkomen. De maanden juni en juli zijn positief voor romantiek, waardoor er aangeraden wordt actie te ondernemen en leuke dingen te doen. Met name half januari, half juni en de 4de week van september is er uitdagende energie vanuit het plein dat Jupiter en Neptunus in jouw sector van normen en waarden en daarna in je sector van romantiek vormen. Daardoor kun je nadenken of de huidige relatie stand kan houden. Let op dat er conflicten en zelfs ruzies kunnen zijn. Daarbij lijken er aanwijzingen te zijn dat er buitenechtelijke relaties zijn, die voor problemen zorgen. Tracht dit te voorkomen en besteedt aandacht aan je partner, zodat jullie samen tot een oplossing komen. Dit kan een verbetering van de relatie zijn, maar kan ook een scheiding betekenen. De energie kan voor singles betekenen dat ze uitgedaagd worden om buiten hun comfortzone te treden en dingen te doen die erg spannend zijn. Tracht controle te houden en ga niet teveel in een droomwereld leven. De maand maart zal de retrograde Mercurius zijn invloed op je uitoefenen. Deze reist in je sector van romantiek en je kunt dan in een relatie leren van dingen die je vroeger fout deed. Singles kunnen dromen en fantaseren over een ex-partner of een onbereikbaar persoon. September t/m december bevat passionele en erotische energie. Zelfs een mindere relatie zal een positieve boost krijgen. Seks en hartstocht zullen een heleboel redden van de dingen die eerst niet goed gingen. Singles kunnen deze periode minder genieten van mensen die een vaste relatie willen. Ze zullen kiezen voor mensen die helemaal niet bij ze passen, maar die erotische energie bij zich dragen.

     
Seksualiteit met de Schorpioen vrouw

Een Schorpioenvrouw zet een partner op een voetstuk. Ze zal hem aanbidden en dit laten merken. Haar passie zal hem/haar overspoelen en opwinden tot in het diepst van het lichaam. Het zal echter erg moeilijk zijn haar te strikken en alleen de sterkste personen zijn hiertoe in staat. Je bent een mysterieus teken en zal je gevoelsmatig niet snel openen. Omdat je veel aanbidders en vrienden hebt, zal je niet snel tot een gesprek te verleiden zijn. Je bent een vrouw die niet snel zelf aandacht vraagt. Maar omdat je donkere, mysterieuze energie uitstraalt, zullen aanbidders willen weten wat je denkt en voelt. Het best kan iemand gewoon zichzelf blijven en zich niet anders voordoen. Hoe mysterieus en spiritueel je ook bent, je wilt het liefst iemand die met beide benen op de grond staat. Zijn er mensen die spelletjes spelen, dan zal je deze waarschijnlijk zo snel mogelijk ontwijken. Je houdt van duidelijkheid en openheid. De Schorpioenvrouw is namelijk iemand die dwars door mensen heen kijkt en weet of iemand eerlijk is. De persoon die jou kan strikken zal dus een nuchter iemand zijn, die intellectueel is en duidelijke normen en waarden heeft, die stroken met die van jou.

Ben je gebonden, dan is dit waarschijnlijk met iemand die zich niet boven je plaatst en in staat is op empathische en sympathieke wijze met je om te gaan. Ook is het belangrijk dat iemand in staat is om jouw obsessieve kant aan te kunnen. Je kunt overdrijven en dan iets nastreven dat misschien niet verstandig is. Het bed zal de Schorpioenvrouw delen met de persoon die haar tweelingziel is, waar ze geen woorden aan vuil hoeft te maken, omdat er een wederzijds begrip is. Krijgt iemand jou uiteindelijk in bed, dan zal je pas echt intens en passioneel worden. Je weet precies hoe je deze gek krijgt en tot extase brengt. Je zult meer dan één keer klaarkomen en je verwacht dit van de ander ook, waardoor deze uiteindelijk geen energie meer heeft om verder te gaan, terwijl jij nog steeds doorgaat. Je hebt een partner nodig die atletisch is en in staat is jou gedurende lange tijd bij te houden. Lukt dit niet, dan zal deze waarschijnlijk niet lang haar liefde blijven, omdat ze seks nodig heeft om haar hormonen er uit te kunnen gooien.

  Seksualiteit met de Schorpioen man

De Schorpioen man is dit jaar minder bezitterig en jaloers dan vorig jaar. Er is een rustiger energie, waardoor hij zich meer kan beheersen. Het is een complex mens, maar dat maakt hem ook wel erg interessant. Let op dat je soms extreme emoties kunt hebben, waarbij je flink prikt. Over het algemeen weet je dit te controleren en zal je dit niet doen bij mensen die zeer emotioneel en kwetsbaar zijn. Alhoewel een Schorpioen niet iemand is voor bange mensen, zal iemand die hem aankan als een koning(in) voor hem zijn. Een partner hoeft niet snel jaloers te worden, omdat een Schorpioenman meestal veel aanbidders heeft, maar deze blijven meestal wel ver uit de buurt van de Schorpioen. Daar is de Schorpioen te donker van karakter voor. Daarnaast zal hij alleen vallen voor mensen met een zeer krachtig karakter, die intellectueel sterk zijn of goed opgeleid. Is iemand in staat de Schorpioen te verleiden, dan zal die trots kunnen zijn, omdat dit weinigen gegund is.

Ben je single, dan vind je het dit jaar vreselijk om gepusht te worden. Je wilt zelf besluiten wat je wilt en zal mensen die jou gelijk onder druk zetten, ogenblikkelijk in niet mis te verstane woorden duidelijk maken dat je hier niet van gediend bent. In de meeste gevallen zal je gelijk klaar zijn met deze persoon. In bed is de schorpioen passioneel en fantasievol. Hij vindt het leuk om dingen voor te stellen, die niet altijd mogelijk zijn. Al zijn passie en zelfs woede kan hij in de seks gooien. Je bent iemand die een partner flink verwent en zal elk deel van het lichaam strelen en kussen. Je wilt er lang van genieten en tracht de climax zo lang mogelijk in te houden. Als deze uiteindelijk komt, zal de Schorpioen zich aan zijn partner vastklampen om al zijn liefdeszaad bij zijn partner in te brengen. Je bent een heerser in bed, maar vindt het ook fijn als je partner de rollen omdraait. Ondanks zijn heftige karakter en de passie zal een Schorpioen na en ook tijdens de seks ook veel emoties laten zien. Hij kan dan zelfs zeer liefdevol zijn. Je vindt het wel fijn als het donker is en hoeft dan ook niet veel te praten. In het donker kan je je fantasie laten gaan.