Erotische horoscoop Ram lees je uiteraard bij ParanormaleChat.nl

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april

Het erotische leven van de Ram in 2019 (door Frank Post)

Algemeen

De Ram zal veel energie ervaren vanuit Mars, de Zon en Vuur. Daardoor is het een jaar van intense passie. Je zult seks belangrijk vinden, maar het is belangrijk een duurzame relatie te hebben. Je gaat voor alles of niets. De Ram zoekt naar passie en spanning en eenmaal gevonden zal de Ram zich volledig geven. Singles zullen niet braaf afwachten en geregeld uitproberen of de seks met iemand interessant genoeg is. Geregeld zal je de kous op de kop krijgen. Toch is dit de wijze waarop de Ram tot de juiste persoon komt, waarbij romantiek en erotiek hand in hand gaan. Het wordt dus een jaar van dwalingen en momenten dat je alleen bent. Gebonden Rammen zullen in de relatie constant avontuur opzoeken en hun partner bewegen tot spannende en erotische spelletjes. Daarbij heeft de Ram het wel nodig om jaloers en bezitterig te zijn. Geeft een partner hieraan toe, dan zal deze al snel niet meer interessant voor de Ram zijn. De Ram is natuurlijk leider en mannen lijken opdringerig en dominant, maar weet je hem te temmen, dan is hij mak als een lammetje. Vrouwen zullen de leiding nemen door te bepalen hoe ver iemand mag gaan. De liefde bedrijven met een Ram is een beproeving, waarbij zintuigen geprikkeld worden. Romantische activiteiten en woorden zullen altijd de inleiding zijn tot passionele seks. Dit zal de Ram zeker terugverwachten van iemand waar ze seks mee hebben. Let op dat een Ram heftig en passioneel kan zijn, maar soms na de seks koel en afstandelijk. Het jaar 2019 zal een achtbaan zijn van seksuele emoties en uitspattingen. Houd je van avontuur en spanning dan zal de Ram je boeien. Houd je er niet van, dan zal je waarschijnlijk snel uitstappen en hard wegrennen

Overzicht van het jaar
Rammen kunnen moeite met passie hebben. Mars zal snel invloed uitoefenen en dit geeft erotische verlangens. Het zal voor een huidige, maar ook toekomstige partner moeilijk zijn met de Ram om te gaan. Je kunt van de buitenkant koel en hard overkomen, terwijl je van binnen juist liefdevol en warm bent. Januari tot half februari en half augustus tot eind december zijn prima periodes voor romantiek. Mars zorgt voor een heet temperament. Je seksleven zal deze periode avontuurlijk en spannend zijn. Voor singles wordt het een jaar met ups en downs. Je kunt nieuwe relaties krijgen, waarbij romantiek en erotiek op elkaar aansluiten. Er is een grote kans dat je de persoon van je dromen tegenkomt. Ook zal je geregeld erotiek krijgen, omdat je een woest aantrekkelijk uiterlijk hebt. Deze zelfde periode zal voor gebonden mensen positief verlopen. De relatie kan krachtig en intiem worden en de vonk kan goed overslaan. Je kunt het gevoel hebben dat jullie nog meer naar elkaar toegroeien. Je hoeft er niet al teveel moeite voor te doen en kunt ook op die manier een basis leggen, waardoor de relatie ook in mindere momenten standhoudt. De perioden tussen deze maanden zijn moeilijker. Voor singles zijn er obstakels en teleurstellingen en voor gebonden mensen is er een grote kans op een breuk. Seksualiteit kan voor singles en gebonden mensen tot bepaalde problemen leiden. Tracht je tomeloze passie onder controle te houden. Je temperament is spannend en leuk, maar er kunnen ook conflicten en ruzies van komen. Begin februari zal de intense Venus in je sector van avontuur harmonieuze energie met Uranus in jouw teken delen. Dit kan voor een relatie funest zijn, als je op een ander verliefd wordt, maar is het wel een goede periode voor een nieuwe relatie. Een verandering kan spanning en erotiek brengen. In het algemeen zal je dit jaar weinig weerstand bieden als je kans op seks hebt. Nog een aanwijzing is dat je emoties moet controleren, omdat er anders zelfs een breuk kan ontstaan. Singles kunnen onzeker worden, waardoor ze minder aantrekkelijk overkomen. Het wordt een wisselvallig en toch interessant jaar, maar er is zeker intens genot mogelijk met kansen op een zeer goede en duurzame relatie.

     
Seksualiteit met de Ram vrouw

 

De Ram vrouw is gepassioneerd en energiek. Ze is brutaal en denkt niet altijd na over de acties die ze onderneemt. Ze gaat graag de strijd met mensen aan en is niet op haar mondje gevallen. Je vindt het fijn psychologische spelletjes te spelen en iemand uit te proberen. Hapt iemand te snel dan zal ze snel haar interesse verliezen, omdat ze van onbereikbaar houdt. Ze is in een relatie zelfverzekerd en vol vertrouwen treedt ze partners tegemoet. Wel kan ze egocentrisch zijn en daar kan een partner moeite mee hebben. Singles zijn creatief in het bedenken hoe ze een persoon kunnen versieren. Ze bepalen echter zelf tot hoever ze gaan. Weet iemand haar te boeien dan zal ze dit jaar vaker toehappen, maar de kans dat ze geïnteresseerd blijft is klein. Een Ram vrouw heb en hou je niet zomaar. Ze wil verwend worden en geregeld horen hoe aantrekkelijk ze is. Ze is echter wel zeer liefdevol en charmant naar een partner en zal zich niet snel opdringen. Ze heeft veel geduld en is vergevingsgezind, tenzij iemand te ver gaat. Singles zullen zelfverzekerd zijn, waardoor mensen moeite hebben te bepalen of ze gewoon vriendelijk is of dat ze werkelijk interesse heeft.

Heb je de Ram vrouw eenmaal in bed, dan is ze gepassioneerd en kan ze opwindend zijn. Ze wil leiding nemen, maar vindt het fijn als haar partner sterk genoeg is om dit te doen. Fantasie en rollenspelen zal ze superleuk vinden. De Ram vrouw houdt ervan dat een partner nog niet opgewonden is voor ze met flirten begint. Het zal moeilijk zijn, maar een partner doet er goed aan dit ook zo te spelen. Ze vindt het erg fijn als ze bewonderd wordt en daar zal ze zeker moeite voor doen met uitdagende kleding en speeltjes. Voorspel is belangrijk, maar er zijn ook momenten dat ze snel klaar wil komen. Tijdens de seks kan ze over grenzen heengaan, maar als een partner dingen zegt die haar storen, dan zal deze dit na de seks op de boterham krijgen. Tenslotte is het belangrijk te melden dat de Ram vrouw graag nieuwe dingen uitprobeert, maar een partner moet opletten dat ze verwend wil worden en niet zo hard en stoer is als dat ze wel eens wil laten geloven.

   Seksualiteit met de Ram man

De Ram is een dominante man, die in 2019 intens in het leven staat. Hij is een gepassioneerd man die op zoek is naar avontuur tot hij bij de juiste persoon blijft hangen. Zelfs als hij gebonden is, kan hij dit jaar nieuwsgierig naar anderen zijn. Gaat hij vreemd, dan zal hij dit aangeven en er niet omheen draaien. Ga jij vreemd, dan zal zijn strijdersbloed opborrelen en ziet hij dit als een strijd om haar terug te winnen. De Ram heeft geregeld stout gedrag, maar daarom vinden mensen hem woest aantrekkelijk. Bij gebonden Rammen zullen romantiek en erotiek hand in hand gaan. Singles houden van het vrijgezelle leven en de vrijheid. Om een Ram te strikken hoef je alleen maar af te wachten. Komt hij niet, dan zal hij geen interesse in je hebben. Vind hij jou de moeite waard, dan zal hij speels en psychologisch je hart veroveren. Ondanks zijn zelfverzekerdheid is het belangrijk hem te waarderen en complimentjes te geven. Komt er een vrouw die aan zijn behoeften kan voldoen, dan zal hij vol voor haar gaan. Dan zal deze persoon wel heel wat in zijn/haar mars moeten hebben.

Als er dit jaar een relatie ontstaat, dan zal hij in 1ste instantie een latrelatie willen en woont hij het liefst zo lang mogelijk op zichzelf. In bed zal de Ram zijn verwennen, maar dan moet hijzelf wel het gevoel hebben dat hij de keizer is. Hij vindt het fijn als zijn ego gestreeld wordt. Omdat hij passioneel is en een goede minnaar, zal een partner geen moeite hebben zijn ego te strelen. Seks is voor hem belangrijk en hij kan er niet lang zonder. Singles zullen geregeld losse contacten hebben. Gebonden Rammen zullen veel van hun partner eisen en voldoe je hier niet aan, dan zal deze relatie niet lang duren. Rammen die een jonge relatie hebben, zullen wild en gepassioneerd in bed zijn. Mensen met langere relaties kunnen verveeld raken als hun partner weinig geeft. De kans op een breuk is dit jaar dan groot. Tenslotte kunnen we aangeven dat een relatie alleen stand houdt als de Ram een partner vindt, die zelf dapper en vurig is en zich niets laat vertellen. Dat heeft hij nodig om interesse te houden en het spannend te blijven vinden.