Jouw erotische horoscoop Maagd online bij ParanormaleChat.nl

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september

Het erotische leven van de Maagd in 2019 (door Frank Post)  

Algemeen

Maagden kunnen wel eens koud en afstandelijk overkomen als het om diepzinnige onderwerpen gaat, maar open bij ditjes en datjes. Op een ander moment kunnen ze juist weer veel passie laten zien en zijn ze erotisch en  romantisch geladen. Voordat je je dit jaar laat gaan, zal je inderdaad nog wel eens afstandelijk zijn, maar niet omdat je onzeker of koud bent. Je wilt gewoon niet de verkeerde persoon aantrekken. Daarom houd je iemand af en ga je er pas voor als je echt weet dat iemand wel de moeite waard is. Kom je dit jaar de juiste persoon tegen of ben je gebonden, dan zal je je gevoelens krachtig laten zien. Je houdt ervan om een partner te verleiden en veel liefde te bieden, maar het moet dan wel een nuchtere persoon zijn, die niet met zijn hoofd in de wolken loopt. Daar kan je je alleen maar aan storen. Net als altijd zal je verlangen dat je partner hygiënisch is. Daarom zal een Maagd niet graag eten voor de seks. Je zult dan alleen maar denken aan het eten in de mond van de ander. Je vindt het fijner om voor de seks jezelf te verzorgen en je tanden te poetsen en verwacht dit ook van de ander. Je bent allergisch voor al teveel praatjes tijdens de seks, omdat je je wilt concentreren op de seks en daar hoort praten bijna niet bij. Wordt er iets gezegd dan het liefst iets dat direct betrekking heeft op het standje of de daad die je doet. Je kunt dit jaar onzeker zijn en dan heb je wel eens bijgedachten. Je kunt je afvragen of de ander jou aantrekkelijk vindt en of je het goed doet. Dit geldt meer voor Maagden die iemand pas kennen of als je voor het eerst met iemand naar bed gaat. Pas op het moment dat je de ander goed kent, heb je vertrouwen. Een partner kan goedgekozen aanwijzingen tijdens de seks geven en complimenten als het lekker is. Dan weet jij dat het goed zit en dat zal je vertrouwen versterken.

Overzicht van het jaar

Het jaar begint goed als het gaat om romantiek en erotiek. Er is in een relatie veel intimiteit en deze zal van januari t/m de 3de week van maart garant staan voor een verdieping van je relatie. Heb je die mogelijkheid dan is een leuk reisje of een uitje geschikt om liefde te versterken of, als je single bent, de liefde te vinden. Voor de erotiek zelf zal de 1ste week van januari tot de 2de week van februari erg geschikt zijn. Je wilt veel vrijen en hebt sterke lusten om de ander geregeld op te winden. Je gebruikt graag speeltjes en je partner zal verrukt zijn over de passie je laat zien. De laatste week van maart t/m de 3de week van juni is geschikt voor singles. Je wilt er op uittrekken en hebt een zeer aantrekkelijke uitstraling. Daardoor is er veel meer mogelijkheid om iemand aan te trekken, waarbij er erotiek maar ook romantiek mogelijk is. Ook de maanden juni en oktober zijn goed voor erotiek, waardoor er aangeraden wordt geregeld spanning op te zoeken. Singles kunnen deze perioden veel kans maken op een spannende partner. Je kunt een hechte band vormen en de kans op een langdurige relatie is groot. In een relatie kan je dichter bij je partner komen en zal de liefde verdiepen. Het zal echter belangrijk zijn niet alleen in de seks dichter bij elkaar te komen, maar ook emotioneel. Met veel energie in jouw sector van romantiek zijn 5 januari, half juli en eind december fantastische perioden voor uitdagen, mysterie en spannende activiteiten. Je wordt uitgedaagd en romantiek en erotiek kunnen verstrengeld raken. Eind augustus en eind november zal Venus in je sector van romantiek staan, terwijl Uranus in je sector van avontuur verblijft. Deze tijden kan de erotiek zo intens zijn dat er mooie, maar ook storende effecten zijn. Let op dat de hierboven genoemde perioden zorgen voor flink wat passie en romantiek, maar dat er van april tot eind december moeilijker energie kan zijn. Eind juni t/m eind november zal dit niet heel erg intens zijn en hoef je alleen maar wat voorzichtig te zijn. De tijd die overblijft is echter lastiger, waarbij er mogelijkheden zijn op een breuk of andere grote problemen. Zijn er momenten dat er problemen zijn, dan is het belangrijk om elkaar te begrijpen en grote conflicten te vermijden.

     
Seksualiteit met de Maagd vrouw

De Maagdvrouw is iemand die mensen wil helpen en daardoor lijkt het wel eens alsof ze met een ieder goed op kan schieten. De Maagd heeft een krachtige uitstraling en trekt makkelijk de aandacht. Je bent echter verre van een allemansvriend. Komt iemand te dichtbij, dan zal je vriendelijk, doch dwingend verzoeken afstand te nemen. Alleen als je dit wilt, laat je een ander toe. Waar je vriendschappelijk of sociaal niet veel eisen hebt, zal je dit wel hebben voor iemand waar je de liefde mee wilt bedrijven. De Maagdvrouw is perfectionist en zal dan ook haar ogen de kost geven voor ze iemand aantrekkelijk kan  vinden. Iemand die in jou geïnteresseerd is, zal zich dus als een echte heer/dame moeten gedragen. Respect, waardering en mooie kleding zijn onontbeerlijk bij het verleiden van de Maagdvrouw. Heb je een relatie, dan zal je in 2019 hier veel aandacht voor hebben en zal een partner altijd in staat moeten zijn aan jouw hoge eisen te voldoen.

Buiten het bed is het een vrouw die praktisch van aard is en met beide benen op de grond staat. Je bent verstandig en rationeel en gaat alleen in op iemand die dit ook heeft. Ben je single, dan zal je dit ook verlangen als iemand op jou afkomt. Heeft die dit niet, dan zal je de ander deskundig en effectief ontlopen. In bed ben je vrij conventioneel en hoeft er niet veel gedaan te worden om je op te winden. De Maagd kan genieten van pure seks, zonder heftigheid, maar wel houdt ze ervan dat haar partner zeer goed in staat is om haar volledig te bevredigen. Je begint meestal vrij relaxt in bed, maar daarbij zit wel romantiek die je geleidelijk opbouwt. Uiteindelijk zal je zeer intens tot één en zelfs meerdere climaxen komen. Het is belangrijk dat je je partner aanwijzingen geeft voor handelingen die je fijn of minder fijn vindt. De single vrouw zal wel een intense seksdrive hebben. Wanneer ze iemand ontmoet waar ze interesse in heeft, zal ze niet lang wachten om met hem naar bed te gaan. Ze is dan vrij vooruitstrevend en zal genieten van de erotiek die ze krijgt. In dit geval kun je dan later nog wel bepalen of je verder  met deze persoon gaat of dat het bij één keer blijft.

  Seksualiteit met de Maagd man

De Maagdman is zeer behulpzaam en dit kan bij sommige mensen nog wel eens het idee geven dat hij meer gevoelens heeft dan alleen maar vriendschappelijke. Misschien komt dit ook wel door zijn ietwat flirterige, open wijze van communiceren. In principe is het echter een stabiele heer die er voor anderen wil zijn en dan maakt het niet uit wie dit is. Gaat iemand te ver, dan zal je op een zeer vriendelijke wijze bedanken voor de eer. Hierdoor wordt de Maagdman nog wel eens als een saai persoon gezien. Een vurig of emotioneel type zal waarschijnlijk snel afhaken als hij jou probeert te versieren. Dit is onterecht. Zet iemand door bij je en vind je deze persoon aantrekkelijk, dan zal je vurige kant wel degelijk naar boven komen. Mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare vader die een familie op willen zetten en veel wil verdienen, zullen een perfecte match zijn. Je zult echter niet snel zelf toenadering zoeken. Daardoor hebben mensen die zelf ook afwachten het moeilijk om naar jou toe te gaan. Soms kan het dit jaar belangrijk zijn je iets extraverter neer te zetten als je iemand aantrekkelijk vindt.

Mensen die het toch aandurven naar de Maagd te gaan, hoeven geen moeilijke verhalen op te hangen. Nuchterheid en een leuk gesprek zijn al voldoende bij deze man die met zijn beide voeten op de grond staat. In een relatie met een Maagd is het belangrijk dat je gewoon normaal doet. Hij vindt het al erg leuk om samen te dineren en naar een film te kijken. Wel moet een partner ervoor zorgen dat deze er verzorgd en aantrekkelijk uitziet, omdat je anders weinig zin in erotiek en romantiek zult hebben. In bed zal je conventioneel zijn, maar vind je het leuk steeds weer iets nieuws te ontdekken om je partner mee op te winden. Daarbij zal je soms misschien wel wat te zakelijk zijn en dan onderzoeken wat een ander lekker vindt. Wat opvallend aan de Maagd zal zijn, is dat hij de tijd neemt om zijn partner te verwennen. Hij zal een perfecte sfeer willen hebben, met het juiste licht, muziek en alles om er een spannende tijd van te maken. Tijdens de seks vindt hij zachte strelingen en beetjes op de huid fijn. Hij zal in 2019 intuïtiever zijn dan het afgelopen jaar en dit biedt veel perspectief.