Lees de Erotische horoscoop voor de Leeuw bij ParanormaleChat.nl

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus

Het erotische leven van de Leeuw in 2019 (door Frank Post)

Algemeen
De Leeuw is niet voor niets de koning der dieren. Je wilt seks beleven op jouw manier en met jouw eisen en wensen. Je bent misschien egocentrisch, maar kan een partner daarmee omgaan, dan is dit wel zeer de moeite waard. Jij zult namelijk alleen het bed delen als je een persoon goed hebt gekeurd. Een Leeuw neemt geen genoegen met iets. Het is alles of niets. Ook dit jaar zal de Leeuw dominant zijn. Je zult zorgen dat je aan je trekken komt. De Leeuw moet geprikkeld worden om toe te kunnen slaan. Is er iemand die jou boeit, dan zal je deze als prooi beschouwen en veroveren. Je kunt wisselvallig zijn, maar dat ligt vooral aan je sekspartner. Is deze niet in staat om jou te boeien, dan zal er weinig tot geen seks zijn. De vooruitzichten zijn dat jij wel in staat zult zijn de juiste persoon te pakken te krijgen of al in je bezit te hebben. Dit klinkt misschien negatief, maar niets is minder waar. Accepteer je iemand als jouw partner, dan zal je de ander op handen en voeten dragen en verwennen. Je kunt dan veel liefde en erotiek bieden. Je verwacht dit terug, waardoor jouw partner ook dominant moet zijn om te boeien. Het ego van de Leeuw is er om het beste van het beste te krijgen en een partner kan zich vereerd voelen toegelaten te zijn. Zowel singles als gebonden mensen hebben een grote honger naar erotiek. Je wilt een partner die jou veel kan geven. Toch zal 2019 geen jaar van experimenten zijn. Je gaat alleen voor iemand waarvan je gelijk merkt dat deze de juiste persoon is. Wel kun je, als je een relatie hebt, in tijden dat er minder seks is, de neiging hebben het buiten de deur te zoeken. Een partner zal in staat moeten zijn om jou deze ruimte te geven of er gewoon niet aan te beginnen. Singles zullen dit jaar geschikte personen ontmoeten om seks mee te hebben, maar de vraag is of deze je blijven boeien.

Overzicht van het jaar
Het is een turbulent jaar met krachtige energieën die jou flink prikkelen. De laatste week van januari is er een maansverduistering. Deze periode is prima om starre denkbeelden los te laten en relaties een boost te geven. Singles kunnen de energie gebruiken om los te komen van gevoelens van ex-partners of andere traumatische gebeurtenissen uit het verleden. Begin februari is er een driehoek tussen Venus en Uranus in je sector van romantiek en daarna in je sector van avontuur. Deze energie kan ervoor zorgen dat je al de basis legt voor een fantastisch jaar voor erotiek en romantiek. Daarnaast zal Jupiter in jouw 5de huis het hele jaar zorgen dat je intelligent bent. Daardoor ben je in staat om je natuurlijke onzekerheid te overwinnen. Je zult veel bevestiging krijgen en dit zorgt ervoor dat je in staat bent te genieten van leuke activiteiten, liefdesaffaires en erotiek. Ook momenten dat Mars invloed heeft, zal je genieten van een partner. In principe is de Leeuw altijd verantwoord bij de partnerkeuze, waardoor 2019 veel romantiek en erotiek kan brengen. Jullie kunnen nog meer naar elkaar toetrekken en de sensualiteit zal alleen maar sterker worden. Singles krijgen een grotere drang om een persoon in hun leven toe te laten, maar ze moeten opletten dat ze op deze momenten niet te makkelijk worden. Je kunt namelijk geregeld aantrekkelijke mensen ontmoeten en daar het bed mee delen. Hierbij zal eerlijkheid belangrijk zijn. Het is niet erg je lusten toe te laten, maar doe dit alleen als je liefdespartner hetzelfde wil. Heb je een partner dan is dit ook belangrijk, omdat je zoveel lusten hebt, die je moeilijk bij een partner kwijt kunt. Met name het midden van het jaar heb je de meeste moeite om je te controleren. Neem geen snelle beslissingen en vooral niet als deze persoon alleen maar fysiek aantrekkelijk is. Het jaar 2019 is tenslotte een jaar om onvoorwaardelijk van je partner te houden en je niet bezig te houden met anderen. Je bent het hele jaar aantrekkelijk als gevolg van Jupiter en kunt veel aandacht aan een partner geven. Aan de andere kant kan de energie zorgen voor dominante emoties en negativiteit. Je kunt zelfs de neiging hebben om een partner te onderdrukken. Tracht dit ten alle tijden te voorkomen. Respect en waardering zullen zorgen voor vergroting van passie en erotiek, maar ook van de liefde.

     
Seksualiteit met de Leeuw vrouw

De Leeuwin zal seks in 2019 beleven zoals ze zich voelt. Ze zal zichzelf beschermen als er mensen zijn, die haar emoties onderdrukken. Je bent charmant en intelligent met een hoop humor. Omdat je  een dynamische persoonlijkheid hebt, kan je geregeld contacten maken en mensen aantrekken. Wil iemand jou aantrekken, dan kan deze het best contact maken met mensen waarmee je omgaat. Omdat de Leeuwin veel aanbidders heeft, zal een aanbidder er moeite voor moeten doen om interesse in jou te krijgen. Je flirt namelijk graag en hebt ook vrijers in je omgeving. Wil iemand een poging wagen, dan zullen humor, gevatheid en intellect belangrijk zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je complimenten krijgt en dat iemand jou verstandig en interessant in je opvattingen vindt. Je bent niet voor niets de koningin van de zodiac en wil dat ook zeker veel horen. In een relatie wil je het vertrouwen krijgen en zal je dan pas volledig tot overgave komen.

Je bent vurig en gepassioneerd in bed en vraagt erg veel van een partner. Je wilt dat die jouw lusten volledig er uit laat komen. Je wilt dan ook een partner die opwinding en avontuur kan brengen en ook niet snel jaloers is. Je kunt namelijk wel eens opmerkingen maken over een ander die jij aantrekkelijk vindt. Reageert je partner er boos op, dan vind je dit alleen maar een kick. Als het om seks gaat, ben je zeer serieus en zal een partner heel veel moeite moeten doen om jou volledig op te winden. Je bent zeker geen persoon die zich onderwerpt en een partner zal van nature veel dominantie moeten laten zien om jou te overwinnen. Lukt dit dan is er al een deel van jou ontdooid. Wanneer je partner er ook nog eens fysiek aantrekkelijk uitziet en spannende kleding draagt en spelletjes speelt, zal je er helemaal voor gaan. De Leeuwin heeft het nodig om aanbeden te worden, maar ook om gedomineerd te worden door iemand die dominant, maar toch respectvol is. Is je partner hiertoe in staat dan zal je zeer loyaal aan de ander zijn en kun jij jezelf de ware koningin voelen met veel kracht en passie, waardoor de erotiek een feest met jou kan zijn.

  Seksualiteit met de Leeuw man

De Leeuw heeft een duidelijk contact met zichzelf en voelt zich de koning van de zodiac. Je doet er van alles aan om dit te beschermen. Mensen die jou vertrouwen beschamen of jou willen kwetsen, worden op hun nummer gezet en zullen pas weer kans op erotiek maken als ze zich onderwerpen. Je vindt het ook extra belangrijk dat jouw partner er alles aandoet aantrekkelijk te zijn en te blijven. Je vindt het fijn en spannend als je partner zelfs ijdel is. Ook zal het belangrijk zijn dat deze jou constant complimenten geeft. Aan de andere kant zal een partner in staat moeten zijn jou constant het gevoel te geven dat jij niet volledig de macht hebt. Een Leeuw wil opgewonden worden door onbereikbaarheid van zijn partner. In een relatie zal je een ware attractie zijn, omdat je de ander in staat hebt gesteld om zich in jouw leven te mogen bevinden. Je zult geen saai persoon zijn en bij een goede relatie zal je in staat zijn er alles aan te doen om je partner volledige aandacht en liefde te geven. Je hebt veel contacten en kunt geregeld op pad zijn om iedereen aandacht te geven.

Er is een sterke partner nodig om jou gedurende het hele leven te blijven boeien. Het belangrijkst is dat een partner jou niet altijd je zin geeft en in staat is op dominante wijze weerstand te bieden. Eerlijkheid en stellen van duidelijke grenzen zullen voor jou dan ook de prikkel zijn om je volledig aan de ander te geven. In bed ben je intens en niet bang om in bed te strijden en te domineren. Je bent vurig en opwindend en zal dit ook zeker laten merken. Je hebt enorm veel lusten en zal ook meerdere keren klaar kunnen komen. Daarbij zal je dierlijke krachten laten zien, waardoor een partner heel wat te verduren krijgt. Dit jaar zal voor zowel singles als gebonden mensen een fantastisch jaar worden, waarin er op gebied van erotiek heel wat te beleven valt. Je bent zeer intens en opwindend en geregeld kun je als single mensen aantrekken om de spanning mee te delen. Je bent niet altijd even selectief en kijkt ook geregeld naar de fysieke gesteldheid van een aanbidder om er pas later achter te komen dat deze mentaal of intellectueel niet bij je past. Op zich niet erg, omdat je dan wel op seksueel gebied flink aan je trekken kunt komen.