Erotische horoscoop voor de Kreeft, lees het bij ParanormaleChat.nl

21 juni t/m 22 juli

Het erotische leven van de Kreeft in 2019 (door Frank Post)

Algemeen
De Kreeft is een gevoelig persoon en lijkt van buiten soms koel en afstandelijk. Komt iemand hier doorheen, dan pas laat je zien hoeveel romantiek en seksualiteit er mogelijk is. Je zult in 2019 niet snel verliefd worden, omdat je eerst de kat uit de boom kijkt, voor je iemand toelaat. Erotiek en romantiek zullen onlosmakelijk verbonden zijn. Je zult een hoge muur om je heen hebben en pas de poort openen als je iemand kunt vertrouwen. Iemand die jou wil versieren en niet uit is op een vaste relatie, kan wel eens verrast worden door jouw onbereikbaarheid, die opeens omgezet wordt in volledige overgave. Ben jij namelijk verkocht, dan zal je alles in de strijd gooien en de ander overspoelen met passie en emoties. Hoe sensueel en warm je ook kunt zijn, je zult moeite hebben om je emoties te verwoorden. Een partner moet in staat zijn jouw non-verbale signalen te doorgronden. Om goede seks te kunnen hebben, zal jij je partner willen verzorgen. Kan je dit niet, dan kan je teleurgesteld raken, omdat je denkt dat je partner niet voldoende van je houdt. Je emoties staan erotiek dan niet toe. In bed ambieert de Kreeft geen vluggertjes. Het is een proces van opwarming, volledige overgave en heel erg veel romantiek. Je wilt over je hele lichaam aangeraakt worden en het gevoel hebben dat een partner je volledig aanbidt. Daarbij zal het seksspel niet in bed beginnen, maar het liefst de hele dag voorbereid worden. Een warm bad en een massage zullen een Kreeft zeer opgewonden en passioneel maken. Een partner zal dan overspoeld worden door een intense erotische sensatie. Het jaar 2019 verloopt voor gebonden mensen zeer emotioneel. Er kan volledige liefde zijn, maar geeft een partner jou niet voldoende, dan kan het drama worden. Singles komen geregeld mensen tegen, waarbij diep gevoel is, maar er is geen duidelijkheid in de kosmische wereld of het iemand zal zijn, die jou volledig boeit.

Overzicht van het jaar

Het lijkt geen moeilijk jaar als het over erotiek en romantiek gaat. Er is heel wat geluk te bespeuren. Heb je een relatie, dan zal de liefde toenemen en ben je in staat om het niveau van geluk toe te laten nemen. Je bent bereid je volledig over te geven, als je partner je voldoende liefde geeft. Singles zullen geregeld van erotiek genieten en zelfs meer dan één keer verliefd worden. Let op dat er teleurstelling op kan treden, waardoor je er goed aandoet om je niet gelijk helemaal over te geven. Er lijken ook veel activiteiten te zijn om in een relatie verdieping te krijgen. Je kunt geregeld op reis gaan en spannende mogelijkheden opzoeken. Ook singles zijn actief en zoeken plekken op waar andere singles komen. Het is een romantisch jaar dat zeer vruchtvol kan verlopen. Een waarschuwing is wel dat je op moet letten voor overspeligheid, vooral als je niet aan je trekken komt. Beter kan je alle tijd geven aan je eigen relatie, omdat er mogelijkheden zijn de relatie te verbeteren. Met name de periode van half juli t/m augustus kan gevaarlijk zijn, evenals oktober. Positief is dat je dan ook prima kunt communiceren, waardoor een relatie kan verbeteren. Het is een jaar om na te denken over dingen uit het verleden. Er zijn verduisteringen in je sector van relaties, die antwoorden bieden. Gebonden mensen gaan hierdoor meer liefde aan hun partner bieden. Singles kunnen fouten uit het verleden goedmaken, waardoor ze in reine met zichzelf komen en er kansen zijn met een ex-partner. Begin juli zal een zonsverduistering in jouw teken romantische energie brengen. Begin januari, half juli en eind december zal de Maan mooie energie brengen, waardoor er veel liefde mogelijk is. Tussen 18 juli en eind juli brengt de retrograde Mercurius een krachtige energie, waardoor je positief nadenkt over dingen die je fout hebt gedaan. De maand december lijkt een fantastische maand voor romantiek en erotiek, zowel voor gebonden mensen als singles. Een huidige relatie kan verbeteren, waarbij problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon en een single kan zoveel sensualiteit uitstralen dat er veel seks en romantiek mogelijk is.

     
Seksualiteit met de Kreeft vrouw

De Kreeftvrouw is sensueel en emotioneel en is altijd op zoek naar harmonie tussen haar gevoelens en die van een persoon waar ze liefde mee wil delen. Je kunt hierdoor in een relatie nog wel eens de neiging hebben om een wisselende gemoedstoestand te ervaren. Als een partner hier te intens op reageert met boosheid of verdriet, dan zal dit jou niet helpen. Het enige wat iemand hoeft te doen is jou te begrijpen en je liefde te geven als jij even minder lekker in je vel zit. Je zult je in 2019 erg inspannen om er iets moois van te maken en geeft alles van jezelf om een partner te verwennen of, als je single bent, iemand te verleiden. De Kreeft vrouw vindt het fijn contact met mensen te hebben en praat graag over spirituele dingen, maar ook over wereldproblemen. Iemand die naar haar luistert en aandacht geeft, zal haar hart veroveren. Je vindt het fijn dat iemand onthoudt wat je hebt gezegd. Heb je het over een bepaald eten gehad, dan kan iemand je hart laten smelten als die je meeneemt naar een restaurant. Ook ben je te verleiden met liefdevolle geschenken en verrassende reisjes.

In een relatie zal je het belangrijk vinden dat je partner jouw familie en vrienden waardeert. Je kunt dan veel opwinding en warmte vinden en bent dan zeer liefdevol naar je partner, waardoor je meer in de stemming bent om liefde te delen. Voor de Kreeft naar bed gedragen wordt, is het belangrijk dat ze zich veilig bij haar partner voelt. Respect en waardering zijn daar belangrijk bij. Daarnaast is het belangrijk voor jou of je het gevoel krijgt dat een ander het serieus met je bedoelt. Een romantisch diner of andere romantische activiteit kunnen net het laatste zetje geven. Ben je eenmaal bereid om het bed met iemand te delen dan zal je tijdens de liefde spirituele verbinding willen voelen. Elkaar in de ogen kijken, lieve woorden en in elkaars lichaam verstrengeld zullen belangrijke aspecten zijn. De Kreeft is romantisch en erotisch en ze beleeft dit op een diep niveau. Een partner moet echter opletten dat jij iemand bent, die ook snel te kwetsen is. Verkeerd gekozen woorden of handelingen kunnen zomaar de lust laten verdwijnen. 

  Seksualiteit met de Kreeft man

De Kreeftman is zeker iemand die gevoel niet onder stoelen of banken steekt. Hij is inzichtelijk en weet precies wat je voelt, door zijn krachtige intuïtie. Je bent iemand die vriendschappelijk ook goede en sterke contacten onderhoudt en bent erg zorgzaam. Omdat hij zo sociaal is, zal het wel moeilijk zijn om hem voor de liefde te benaderen. Een aanbidder kan wel eens bedenken dat hij tegen iedereen even vriendelijk is. Wil iemand jou verleiden, dan zal deze wel stappen moeten zetten om je te interesseren. Begint iemand een gesprek, dan zal een gezellig contact jou zeker boeien, maar bedenk je niet gelijk dat het voor de liefde wel eens erg fijn kan zijn. Je bent tegen iedereen even vriendelijk. Wil iemand jou vaker zien, dan sta je hier open over en uiteindelijk zal er ook steeds meer van jouw kant afkomen. Je wilt iemand vertrouwen en je goed bij deze persoon voelen. Word je hart geraakt, dan zal je het liefst op een rustige plek afspreken en vind je het echt niet vervelend om een avondje voor de buis te zitten. Word er ook nog voor je gekookt dan ben je snel verkocht. Dan pas laat je je schild zakken en zal de ander zien dat jij gevoelig en liefdevol bent.

Gebonden Kreeften zullen stabiel en liefdevol zijn. In bed ben je een prima minnaar en zal je je partner op allerlei manieren verleiden en verwennen. Wat een partner ook maar wenst, je zult je best doen om er gevolg aan te geven. Je houdt niet van een partner die te vrij is of wild tussen de lakens. Intens emoties zijn prima, maar niet als er harde porno bij komt kijken. Je bent iemand die behoudend is, maar weet wel hoe je een partner volledig op kunt winden en bevredigen. Let op dat een Kreeft ook snel teleurgesteld is, als je hem kwetst. Dit kan alleen al met verkeerd gekozen woorden of een bepaalde handeling die je niet fijn vindt. Word je gekwetst of voel je verdriet dan kan de veiligheid verdwijnen en ben je iemand die een paar stapjes terugzet. Het zal duidelijk zijn dat een Kreeft zijn hart gewonnen moet worden en dat hij onvoorwaardelijke trouw en liefde nodig heeft. Het kan wat tijd kosten, maar als de Kreeft eenmaal verleid en overwonnen is, zal zijn partner zowel in erotiek als romantiek een liefhebbende en zorgzame persoon in hem vinden.