Lees jouw erotisch horoscoop Boogschutter online bij ParanormaleChat.nl en kijk ook eens bij alle andere gratis horoscopen online!

22 november t/m 22 december

Het erotische leven van de Boogschutter in 2019
(door Frank Post)


Algemeen

Voor de Boogschutter zullen romantiek en erotiek niet altijd hand in hand gaan. Dit teken vindt het fijn om niet alleen te geven, maar ook te krijgen. Het wordt een jaar van probeersels en experimenten en je kunt daarbij iemand, die jouw interesse heeft, tot grote hoogten brengen. Je wilt avontuur en spanning en zal er alles aan doen dit te bewerkstelligen. Het zal belangrijk zijn dat een geïnteresseerd persoon wel even de kat uit de boom kijkt. Hoe avontuurlijk de Boogschutter ook is. Dit teken is zeker kritisch en gaat niet zomaar met iemand een duurzame relatie aan. Vind jij iemand in eerste instantie fysiek aantrekkelijk dan zal je heus in staat zijn dit in bed of ergens anders seksueel uit te proberen. Daarbij zal vriendschap eerst de insteek zijn en dan zal je je afvragen of je naar de tweede etappe gaat. Je bent namelijk een zeer intelligent persoon en verwacht dit ook van een eventuele partner. Word iemand eenmaal toegelaten tot deze tweede etappe dan is die al een eind op weg en kan er wel eens een vaste relatie uit voortkomen. Hoe vrolijk en open een Boogschutter seksueel ook is, hij is wel erg voorzichtig met romantiek. Seksueel gezien ben je iemand die weet hoe je iemand moet verwennen. Is de ander onervaren, dan vind je dat erg lekker, omdat jij deze dan van alles kunt leren. Je verwacht wel van een partner dat deze jou ook flink aan je trekken laat komen. Let op dat een Boogschutter zich volledig kan geven, maar als het dan tegenvalt, kan deze koud als ijs worden en een partner gelijk de wacht opzeggen als het om de liefde gaat. Dit betekent overigens niet dat er gelijk een complete stop is. Vind jij iemand namelijk aantrekkelijk en wil deze wel erotiek, dan zal je dit niet nalaten.

Overzicht van het jaar

De Boogschutter is misschien wel één van de tekens die het meest op erotiek gericht is en dat zal ook dit jaar zo zijn. Het wordt een jaar vol affaires en erotiek. Vooral de invloed van Jupiter kan zorgen dat dit nog meer is dan eerdere jaren. Deze planeet zal namelijk eind januari bij de liefdevolle Venus aansluiten en daar tot begin december blijven. Romantiek, dromen en fantasie zullen jouw leven dan ook beheersen. Begin februari zal Venus energie delen met Uranus en dit biedt veel warme energie om leuke dingen in de romantiek en erotiek te doen. Singles kunnen een sterke kriebel ervaren om veel van seks te genieten. In een relatie kun jij je het hele jaar inzetten om je partner gelukkig te houden. Er wordt aangeraden je emoties te controleren en niet te extreem te denken of te handelen. Je bent van jezelf al een intens levend persoon en door Jupiter kan dit wel eens te heftig worden. Ga je te ver, dan kan een partner schrikken en zijn er mogelijkheden dat de relatie onderhevig is aan zwaar weer. Het is belangrijk jezelf voor te houden geen ernstige conflicten aan te gaan. Ook kleine meningsverschillen kunnen namelijk uitgroeien tot grote problemen. Singles moeten opletten dat ze ook niet te intens zijn als ze iemand aantrekkelijk vinden. Die neiging kun je hebben en dan jaag je iemand eerder weg, dan dat je deze aantrekt. Je bent soms zo intens dat je iemand kunt verstikken. Het wordt een jaar om niet te impulsief te zijn en vooral dwangmatigheden de kop in te drukken. Ga je met erotiek te ver, dan kan jij dit misschien fijn vinden, maar je moet altijd in de gaten houden of een partner hier wel op zit te wachten. Het jaar 2019 kan dus ook maar zo een periode zijn dat extreme erotische uitspattingen de breuk inleiden van een relatie. Er wordt op gewezen dat vooral de periode van april tot half augustus kritiek kan zijn, waardoor je dan discipline moet hebben en vooral tijdens de seks. Het wordt dus zeker een spannend en mooi jaar als jij je emoties onder controle kunt houden. Geef je partner datgene wat deze nodig heeft en sluit compromissen als er op erotisch en romantisch gebied dingen zijn, die je wilt, maar de ander niet. Dan wordt het een prima jaar met veel liefde, erotiek en veel fijne activiteiten.

 
Seksualiteit met de Boogschutter man

De Boogschuttervrouw is wat gesloten als ze iemand net leert kennen. Ze kijkt dan de kat uit de boom. Als iemand gewoon zichzelf is, zal ze echter snel ontdooien en meer communiceren. Ze houdt ervan om zelf te bepalen wanneer dit is en als iemand haar daar vrij in laat, dan komt dat prima in orde. In een relatie is het belangrijk dat je haar nooit bedriegt, omdat dit dan niet snel meer goed komt. Misleiding, verraad en leugens zullen haar vertrouwen beschamen, zelfs als ze je vergeeft. In een relatie is eerlijkheid een groot goed. De Boogschutter kan in een relatie onverschillig en ongevoelig overkomen. Daardoor zal het veel energie kosten om haar interesse te wekken, maar heb je die, dan zal ze je beminnen tot in het diepst van je tenen. Het is een zeer bezige bij, die erg veel sociale, veelal oppervlakkige, contacten onderhoudt. Ze wil er op uittrekken en verwacht van haar partner dat deze hier begrip voor heeft. Ze kan bij deze contacten flirterig overkomen, maar dat is dan meer, omdat ze enthousiast is. Heb je een relatie met haar dan zal ze serieuzer zijn en heeft ze een diepe intellectuele wijze van communiceren. Ze vertrouwt jou haar diepste geheimen toe.

Het leven met haar is nooit saai en ze zal je het liefst meenemen naar allerlei activiteiten en mensen. Ze wil trots op je zijn en laat je graag aan iedereen zien. Qua erotiek is ze spannend en avontuurlijk, waarbij de seks altijd weer anders is en je je nooit met haar zult vervelen. Wel zal je alle zeilen bij moeten zetten om haar bij te houden. Behalve vuur en passie is de Boogschutter ook nog atletisch en heeft ze veel uithoudingsvermogen. Ga niet te emotioneel reageren tijdens de seks. Zij wil gewoon genieten en ziet seks als plezier en niet als het delen van warme emoties. Ze zal je opwinden en is absoluut in staat jou op te winden en orgasmes te bezorgen, meer dan je ooit in één vrijpartij met een ander hebt meegemaakt. Om haar te blijven boeien, moet je heel wat in huis hebben. Ze wil dat jij het leven spannend houdt en dat je teruggeeft wat zij doet. Wil je dat de relatie dit jaar goed blijft, bedenk dan dat ze avontuurlijk is en jij niet te bescheiden hoeft te zijn. Zolang je maar op haar gericht bent, mag je experimenteren wat je wilt.

  Seksualiteit met de Boogschutter man

De Boogschutterman zal zich niet snel vervelen, omdat hij zijn eigen ervaringen afdwingt. Hij vindt het spannend om uit te dagen, maar ook om uitgedaagd te worden. Heeft hij een partner, dan zal hij veel genot aan de ander geven en is er in het leven van de Boogschutter veel seksualiteit. In principe is hij iemand die seks los ziet van romantiek, waardoor hij nog wel eens met mensen kan vrijen zonder een intieme band aan te gaan. Hij is gewend om zijn pijlen af te schieten, zijn prooi te raken om deze vervolgens te bezitten zolang hij dit wil. Kan iemand hem blijven boeien, dan zal hij met deze persoon trouwen. Toch zal dit moeilijk zijn omdat er maar weinig mensen zijn die dit kunnen. Een langdurige relatie is dan ook wel lastig, maar niet onmogelijk. Vrijheid is belangrijk en als hij het gevoel heeft dat een partner hem claimt, zal hij niet twijfelen en de ander ogenblikkelijk duidelijk maken hier niet van gediend te zijn. Hij zal niet snel vreemd gaan, maar als hij verliefd wordt, zal hij een oude relatie waarschijnlijk loslaten om daarna de spanning op te zoeken.

Wil je een Boogschutter versieren, dan is het belangrijk open met hem te communiceren. Boei hem met leuke activiteiten en geef hem vooral het gevoel dat je geen interesse hebt. Dan komt zijn jagersinstinct naar boven. Daarna wordt het lastiger, want hoe moet je hem blijven boeien? De eerste stap zal zijn lekker met hem het bed in te duiken. Hij zal seks los zien van een relatie en je in ieder geval spannende uurtjes bezorgen. Hij is passioneel en erotisch ingesteld. Hij heeft daarbij weinig remmingen en verwacht van jou hetzelfde. Voor hem is seks een verlengstukje van gezelligheid. Zij voorspel begint al met de manier waarop hij met je praat en flirt. Het liefst zoekt hij spannende plekjes op en is tijdens de seks onvoorspelbaar. Hij zal geregeld nieuwe dingen uitproberen en speeltjes gebruiken om jou volledig op te winden. Na de eerste vrijpartij is het de vraag of hij je voor een tweede keer vraagt. Wees voorbereid en stel je hier niet te afhankelijk bij op. Dat is nu eenmaal het risico als je een Boogschutter aantrekkelijk vindt. Heb je al een tijd een relatie met een Boogschutter, dan zal je waarschijnlijk in staat zijn het boeiend voor hem te houden.