Erfheks | Betekenis

Erfheksen hebben hun gaven gekregen van hun voorouders, zij leven met vol respect voor de natuur

Erfheks

Een erfheks is heel bijzonder omdat de gaven die hij of zij heeft zijn overgedragen op hun nakomelingen. Vandaar ook de naam erfheks.

Als je een heks bent, betekent dit dat je ouders en eventueel andere familieleden ook heks zijn. Je ouders vaak de moeder leren je dan alles over wicca/ hekserij, kruiden en eventueel andere paranormale dingen. Zij is geen absoluut enge vrouw op een bezemsteel….
Zij leven met respect voor de natuur, dat is het belangrijkste.

Welke gaven heeft een erfheks?

De gaven die zij kunnen hebben kan sterk uiteenlopen maar de meeste hebben een voorspellende gave. Ze kunnen dan toch ook vaak jouw toekomst voorspellen. En uiteraard advies geven. Ook met behulp van kaarten. Erfheksen hebben veel met de natuur. Respecteren deze met heel hun hart. Gebruiken ook veel kruiden uit de natuur, voor allerlei doeleinden. Zij zijn zeker niet eng. Als is het vaak nog wel zo dat een erfheks als traditie zwarte kleding draagt. Maar dat is heel erg persoonlijk. Het is niet zo dat iedere heks dat doet.

Vragen over je huisdier

Deze hekden zijn vaak ook heel erg gevoelig en kunnen communiceren met dieren. Ze kunnen vaak heel goed aan voelen waar de problemen van het diertje zitten. Heb je een huisdier en heeft het diertje problemen, pijn of gedragstoornissen dan kan een Wicca heks je daar vaak bij helpen en adviseren. Of bij pijn doorverwijzen naar een dierenarts.

Laat een keer ook jouw toekomst voorspellen door een erfheks via MediumsLive chat