Een medium is een persoon die over paranormale gaven beschikt, dat kan er een of meerderen zijn. De entiteiten, geesten of zielen van overledenen kunnen hierdoor via hem of haar met mensen op aarde communiceren.
Medium zijn kan je niet geleerd worden, met deze gave wordt je geboren!
De kracht en mogelijkheden van de mediums verschillen.
Dit hangt allemaal af van de door “God” aan het medium toegewezen taak op aarde.
Het als zijn/ haar roeping om met de hulp van gene zijde iedereen te helpen.

Wat is een medium online?

Veel mediums online speciaal voor al uw vragen, chat via www.mediumslive.com

Medium Online

Dit is een persoon die online op onze paranormale hulplijn te bereiken is bijvoorbeeld via de chat en die meerdere paranormale gaven bezit.
Je kan jezelf een zo noemen als je een geestelijke afstemming hebt met gene zijde en dan online of via de telefoon mensen daarmee kan helpen.
Een online medium is iemand aan wie entiteiten en bovenaardse krachten zich open baren. Het is ook een persoon dat optreedt als bemiddelaar tussen de aardse wereld en gene zijde. En is een persoon dat over één of meerdere paranormale gaven beschikt, waardoor de geesten of zielen van overledenen via hem of haar met mensen op aarde kunnen communiceren.

Een medium online is in staat om boodschappen van zijn of haar eigen helpers of gidsen van gene zijde op te vangen en door te geven aan die mensen die hulp nodig hebben. Dat kan ook wel spiritueel mediumschap genoemd worden. Mediums worden vaak ook paragnost of helderziende genoemd. dat is niet helemaal juist. Niet iedere helderziende kan contact leggen met gene zijde. Vaak is dat wel het geval dat een medium ook helderziend is, maar niet iedere helderziende is een medium. Een medium online beschouwd het als zijn levensopdracht (roeping) om met de hulp van gene zijde mensen te helpen. Onze online mediums staan nu voor u klaar met advies en een luisterend oor.

Een online medium en de toekomst voorspellen

Ook kan hij of zij in de toekomst kijken en de toekomst voorspellen. Daarnaast kan er ook vaak contact gemaakt worden met gene zijde. U kunt via  ParanormaleChat ook contact leggen met een medium.