Communicatie met overledenen houdt in dat een medium contact kan maken met overleden personen.

Zoekt u contact met een dierbare overledene? Dat kan bij www.mediumslive.com

Een medium is als het ware een doorgeefluik tussen het aardse leven en gene zijde. Een medium is iemand die in contact staat met gene zijde en in staat is om boodschappen van overledenen of gidsen van gene zijde op te vangen en door te geven.

Een medium is iemand aan wie entiteiten, overledenen en bovenaardse krachten zich open baren. Een medium is een persoon dat optreedt als bemiddelaar tussen de aardse wereld en gene zijde. Communicatie met overledenen is voor een medium dus mogelijk, alleen als de overledene dit natuurlijk toestaat. Op onze paranormale hulplijn werken veel spirituele mediums die kunnen communiceren met overledenen. Heeft u misschien nog een vraag aan iemand die is overleden? Neem dan contact op met een van onze mediums voor een chat gesprek.

Is communicatie met overledenen altijd mogelijk?

Communicatie met overledenen is niet altijd mogelijk. Het is echt allen mogelijk alleen door middel van een medium. En ook alleen als de overledene zelf dit toestaat. Via een chat consult met een medium van ParanormaleChat.nl kan je in contact komen met een overledene dierbare.