Chinese maandhoroscoop Tijger

Geboortejaar: 2010 1998 1986 1974 1962 1950 1938 1926 1914

 

6 juli 2019 t/m 6 augustus 2019 (Chinese 6de maand van het Aarde-Varken)

De algemene verwachting van deze maand
Geluksverwachting van de Tijger is in het noordoosten goed. De Tijger wordt wel negatief beïnvloed door de Jaarlijkse Sterren Yin House, San Sha en de #2 Ster van Ziekte. De #9 Ster van Gunstige Vooruitzichten kan dit nog eens versterken, waardoor je Lung Ta minder goed is. Je levenskracht en spirituele verbinding met de hogere wereld is echter zeer goed. Daardoor kunnen negatieve energieën je minder goed bereiken. Ben je verantwoord en positief bezig, dan zal je deze maand uiteindelijk goed doorkomen. Het wordt geen makkelijke maand, maar je bent toch sterk genoeg om obstakels en andere problemen op te lossen. Ga je ergens voor en heb je je hart op de goede plaats, dan zal je in staat zijn succes te behalen of het nu om liefde of andere aspecten in je leven gaat. Het zal belangrijk zijn om op jezelf te vertrouwen. Vermijd mensen die negatief of vijandig naar jou zijn, zoveel mogelijk. Om de negatieve energie te mijden, wordt aangeraden een Wu Lou naast je bed te zetten. Je slaapt dan beter en bent overdag dan een stuk sterker. Ook een Medicijn boeddha in het noordoosten van je huis kan ervoor zorgen dat je fysiek sterk blijft. Ben je onderweg, dan is het verstandig om een Vijf Elementen Wu Lou als sleutelhanger te dragen. Die beschermt jou tegen negatieve invloeden.

Relaties en liefde
De Tijger is een vriend en bemiddelaar, die in tijden van nood optreedt. Het is een maand, waarin er veel van je gevraagd kan worden. Let op dat jou dit zelf spanning geeft, vooral als je er emotioneel in betrokken wordt. Er zijn aanwijzingen dat met name ouders, broers, zussen of je partner problemen kunnen hebben. Deze geven emoties, maar doe er alles aan niet zelf direct betrokken te worden, zelfs als je dit voelt. Voor singles is het niet de meest ideale maand om te daten of te stappen. Toch kan er naarmate de maand vordert het een en ander gebeuren, waardoor de romantiek wel in je leven komt. Gebonden mensen doen er goed aan empathisch en emotioneel op hun partner te reageren. Hoe meer jij bij de ander betrokken bent, hoe meer liefde je terugkrijgt. Voor de romantiek kan een morganiet kristal gunstig zijn om negativiteit af te wenden en geluk te vergroten. De 1ste twee weken zal het heus geen kommer en kwel zijn en zal je plezier uit liefde halen. Toch moet je oppassen dat er conflicten of andere problemen zijn. Ben je gebonden, dan zal je over het algemeen veel gevoelens delen, maar is er niet altijd evenveel romantiek te bespeuren. Er zijn singles die zeker spannende momenten kunnen beleven, maar dit zijn dan de jongeren. Anderen kunnen beter even wachten. Het 2de deel zal je relatie gebaseerd zijn op emoties en dit kan zorgen dat je op een minder goede wijze kunt communiceren. Doe je best om dit wel te doen, omdat je anders van elkaar afdrijft. Singles hebben wel degelijk een kans om een nieuwe persoon te ontmoeten, maar er zijn aanwijzingen dat er mensen zijn, die jou bedriegen. Luister naar je gevoel en laat je niet verleiden als je merkt dat je intuïtie je waarschuwt.

Financiën en carrière
Het is een hectische maand, waarbij je alle zeilen bij moet zetten om van je werk of daden te genieten. Tracht, bij wat je ook doet, plezier te houden en richt je vooral op datgeen, waarvan je zeker weet dat dit je professioneel veel oplevert. Dit kan gaan om carrière, studie, maar ook andere doelen die jij je gesteld hebt. Het is belangrijk om vooral naar jezelf te luisteren en je niet te verlaten op oordelen of goedbedoelde adviezen van anderen. Krijg je een goede aanbieding dan wordt aangeraden zeker niet op geld te beknibbelen en dit gewoon te doen. Dit kan echter alleen als je gevoel echt zegt dat het kan. Mensen die met studie of andere kennisvergaring bezig zijn, kunnen goed nieuws krijgen, waardoor er nieuwe mogelijkheden zijn. Financieel gezien zullen de Sterren je veel bieden, waardoor je reëel bent met waar je mee bezig bent. Daardoor weet je wat je kunt doen om te presteren. Er zijn aanwijzingen dat je investeringen kunt doen die jou veel profijt geven. Zakelijk gezien zal je vastberaden zijn om iets te bereiken. Daardoor zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen. Let op dat negatieve energie er voor kan zorgen dat jij onverantwoordelijk en onbehoorlijk gedrag hebt. In de 2de helft van de maand kun je te overdreven bezig zijn met het mijden van risico en teveel te zoeken naar balans in je leven. Voordeel is dat je meer geld opzij legt. Nadelig dat je kansen laat liggen. Zakelijk gezien zal je hard moeten werken en niet vergeten dat je vaardigheden hebt om te presteren. Blijf het goede nastreven, omdat je inspanningen anders in gevaar gebracht worden en je juist minder goed gaat presteren.

Welzijn en advies voor deze maand
De #2 Ster van Ziekte wordt versterkt door de #9 Ster van Vergroting. Je doet er goed aan voldoende te slapen, gezond te eten en een Wu Lou bij je bed te zetten. Ook kan je ervoor kiezen een hangertje van de Anti-Ziekte Garuda bij je te dragen. Je hebt dan minder kans op besmettelijke ziektes of vermoeidheid als je onderweg bent. Plaats een Medicijnboeddha in het noordoosten van je huis of kantoor, omdat deze zorgt dat je vitaal en fit kunt blijven. Om ongelukken of grote conflicten in het verkeer te voorkomen wordt aangeraden een Vijf Elementen Wu Lou bij je te dragen. De 1ste week is er een daling van je energie te bespeuren. Je weet niet goed waar dit vandaan komt. De tweede week zullen positieve energieën je weer goedgezind zijn en dan kan je energie versterkt worden. Ouderen en mensen die een chronische ziekte hebben, kunnen echter nog steeds erg moe zijn. De 3de en 4de week zal je vol passie zitten en kun je veel meer vreugde en positieve energie ervaren. Toch kunnen er wel kleine ongemakken zijn, die toch zorgen dat je ongemerkt wat moeër wordt. Daardoor zijn er dagen dat je niet lekker in je vel zit. Op die dagen kun je ook last van slapeloosheid hebben.

De beïnvloeding van de Vliegende Jaarlijkse en Maandelijkse Sterren
De Jaarlijkse Vliegende Sterren krijgen elke maand bezoek van de maandelijkse Sterren en dit oefent dan invloed uit op de sector waar ze verblijven. Dit gaat om de hoofddeur of meest gebruikte deur van je huis of werkplek in de sector of die er tegenover staat. Let op dat woon- en slaapkamers belangrijk zijn als die in een bepaalde richting staan. In dit geval worden mensen beïnvloed die hier geregeld zijn.

Negatieve invloed van de Vliegende Sterren
In de zuidwestelijke sector krijgt de #5 Ster van Ongeluk bezoek van de #3 Ster van Vijandigheid en daar hebben de Geit en Aap vooral last van en mensen die veel in deze sector zijn. Conflicten en stress zijn er geregeld, privé-, en zakelijk. Sluit geen contracten en neem geen belangrijke beslissingen. Een Vijf Elementen Pagode of afbeelding van Pi Yao zorgen dat je negatief in deze sector weghoudt. Dan handel je verstandig qua zaken, sociale contacten als in de romantiek. In het noordoosten zijn er negatieve energieën, omdat de #2 Ster van Ziekte bezoek krijgt van de #9 Ster van Vooruitzichten. De #9 Ster heeft de neiging negativiteit te vergroten. De Os, Tijger en mensen die veel in deze sector verblijven, krijgen de meeste last. Er wordt melding gemaakt van maagklachten en problemen met spieren en gewrichten, die je af kunt wenden met een Medicijnboeddha. Zwangere vrouwen kunnen er beter niet slapen. Overigens geldt dit ook voor de noordelijke sector, waar de #2 Ster invloed heeft. Ben je veel in het noordoosten, plaats dan een Wu Lou met Helende Kruiden. Mensen die veel in het verkeer zijn, kunnen een Vijf Elementen Wu Lou tegen ongelukken dragen. In het noorden krijgt de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs bezoek van de #2 Ster van ziekte. De Rat en mensen die deuren van huis of kantoor naar het noorden hebben, kunnen gezondheids- of zakelijke problemen krijgen. Vooral nieren, lever en gezichtstreek zijn kwetsbaar. De Medicijnboeddha en Wu Lou kunnen helpen. Om onderweg negatieve energie te absorberen is een Tibetaanse Dzi hanger geschikt. De #2 Ster kan een negatieve invloed hebben op gebonden mensen, omdat ontrouw en misleiding aanwezig is. Een amulet met Witte Vos met Negen Staarten werkt beschermend.

In de zuidoostelijke sector krijgt de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog bezoek van de #5 Ster van Ongeluk. Vooral de Draak, Slang en mensen die veel in deze sector zijn, kunnen er last van hebben. Je gezondheid kan te lijden hebben onder negatieve energie. Vooral de lever kan parten spelen. Beter slaap je dus niet in deze sector en moet je opletten als je woonkamer in deze sector staat. Een Drie Kleurige Vijf Elementen Pagode kan negatieve energie afweren. Er zijn aanwijzingen dat je met geweld te maken krijgt. In je huis of kantoor kun je een Anti-Inbraak-Plaque plaatsen. Voor onderweg wordt aangeraden een hanger met Pagode te dragen om te beschermen tegen negatieve mensen, gevaarlijke plekken en verkeer. In de noordwestelijke sector krijgt de #9 Ster van Gunstige Vooruitzichten bezoek van de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog. De #9 Ster versterkt dus negatief of onverantwoordelijk gedrag. Vooral de Hond en Varken kunnen hier het slachtoffer van zijn, evenals mensen die veel in deze sector verblijven. Zorg dat je huis of kantoor goed beveiligd is om dreiging of brandgevaar te voorkomen. Een beeldje van de Blauwe Neushoorn en Olifant bij het Water in het noordwesten is nuttig. Inbraak voorkomen kan met Anti-Inbraak-Plaque bij de voordeur. Deze kan geweld, inbraak, beroving of brandgevaar afweren. Waterelementen zijn belangrijk, zoals accessoires van Lapis Lazuli of Aquamarijn. Negatief ingestelde mensen kun je afwenden met een hangertje van de Haan zorgen.

Positieve invloed van de Vliegende Sterren
In het westen krijgt de #1 Ster van Overwinning bezoek van de #8 Ster van Welvaart. De Haan, maar ook mensen die veel in deze sector zijn, hebben hier veel aan. Het is een prima moment om je carrière te verbeteren en inkomsten en winsten te vergaren. Ben je veel in die sector dan kun je nieuwe doelen stellen en ben je fysiek sterk genoeg om ze te voltooien of vorderingen te maken. Staat je voordeur of slaapkamerdeur op het westen, dan kom je er financieel beter te staan. Je kunt een hanger van Citrien of Groene Swarovski kristal dragen om geluk af te dwingen. Let op dat er problemen met familie of gezin kunnen zijn, die aandacht nodig hebben. In de zuidelijke sector krijgt de negatieve #3 Ster van Ongeluk bezoek van de #1 Ster van Overwinning. Met name het Paard en mensen die veel in de sector verblijven, zullen positief geraakt worden. Er is veel geluk en je kunt in je carrière veel bereiken als je voordeur van je huis of kantoor op het zuiden staat. Om meer succes af te dwingen, kan een beeldje of hangertje van de Lung Ta erg veel kracht bieden. Wil je onderweg beschermd worden of meer succes behalen, dan kan ook een Jade Bamboo hanger negatieve energie van de #3 Ster afwenden. Bewaar je geduld en ga niet mee in conflicten van mensen. Reageert iemand negatief, ga dan niet negatief terug reageren. Blijf rustig en beschaafd, dan zullen mensen hier beter op reageren. Mensen die veel buiten zijn of geregeld in het verkeer of op andere gevaarlijke plekken zijn, kunnen een Rode Tzi Chi Kau bij zich dragen. In het oosten is er een fantastische energiedeling als de #6 Ster van Hemels Geluk bezoek krijgt van de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Vooral het Konijn en mensen die veel in deze sector verblijven, kunnen er profijt van hebben.

Voor de liefde is het een prima maand, waarbij zowel gebonden mensen als singles aantrekkelijk zijn. Ook wordt melding gemaakt dat er financieel veel geluk kan zijn voor mensen met een kantoor in deze sector. Een klein beeldje van een Akshobya kan energie geven, waarbij romantiek, vriendschappen en je zakelijke leven evenwichtig zijn. Met name de mantra ‘Om Ah Akshobya Hum’ geeft veel rust. Studenten en mensen die bureauwerk doen in het oosten kunnen creatief zijn en veel werk afronden. Zoals we eerder aangaven kan gezondheid wat problemen geven, ondanks al het geluk. De lever en ledematen kunnen kwetsbaar zijn. Tracht koffie, roken en drugs te mijden en zorg voor voldoende beweging. Een Dzi armband met een Schildpad van amethist kan gunstig zijn om negatieve energie af te weren. Het centrum van de Vliegende Sterren is zeer positief, omdat de Ster van Welvaart bezoek krijgt van de Ster van Hemels geluk. Heb je de kans, dan wordt aangeraden geregeld in het midden van je huis te verblijven en deze te versterken met een afbeelding van de berg van Goud. Je kunt deze gunstige energie meedragen door het dragen van een sleutelhanger van de Ratnasambhava Boeddha of hangertje van Kuan Yin. Zij is moeder, beschermer en gids om mensen bij te staan, zowel fysiek, mentaal als intellectueel. Zij zorgt voor spirituele krachten en harmonie. Heb je een huis met voordeur in het centrum, zorg dan voor goede verlichting.

2019-06-05T18:48:21+00:00
Share This
Doorgaan
De credit tijd is volledig verbruikt.

Als u door wilt gaan met chatten, koopt u dan een nieuw credit tegoed.

Uw credit code en e-mail combinatie is mogelijk incorrect.
Controleer uw gegevens en probeer het nogmaals.
Heb je al credit tegoed dan kan je je aanmelden via DIRECT CHATTEN
Heb je geen credit tegoed, dan kan je deze HIER KOPEN
Wil je 1 gratis credit REGISTREER JE DAN HIER

Ik heb geen credit tegoed Ik heb een credit tegoed
Credit informatie vindt u terug in uw email postvak in. ( Gebruik de knop "chatten" uit de email om deze gegevens automatisch te laten vullen. ) Geregistreerde gebruikers vinden deze terug in het account
Uw emailadres:
Nogmaals uw emailadres:

Selecteer Ideal

Selecteer Mister Cash

Selecteer Paypal

Ik begrijp dat de consulenten mij bij medische zaken doorverwijzen naar een specialist.
Ik verklaar dat ik 18 jaar en ouder ben. Dit zowel bij de account registratie als bij het aankopen van credits.


Registreren
Klik hier om in te loggen