Chinese Jaarhoroscoop voor de Tijger gratis Online bij www.ParanormaleChat.nl

Geboortejaar: 2010 1998 1986 1974 1962 1950 1938 1926 1914

8 september 2019 t/m 7 oktober 2019 (Chinese 8ste maand van het Aarde-Varken)

 

De algemene verwachting van deze maand

De gelukverwachting van de Tijger is in het noordoosten niet heel slecht, maar ook niet al te goed. De Jaarlijkse Sterren Yin House, San Sha en #2 Ster van Ziekte zijn lastig, maar de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog kan er een moeilijke maand van maken. De Lung Ta is dit jaar over het algemeen goed en levenskracht en spirituele verbinding met de hogere wereld is het hele jaar goed. De negatieve energieën van de Jaarlijkse Sterren kunnen echter wel eens negatief uitpakken, alhoewel er ook nog voldoende positieve dingen gebeuren. Opvallend is echter wel dat de #7 en #2 Ster gezamenlijk een Ho Tu vormen en deze zorgt dan juist voor veel geluk, alsof ze elkaars negatieve eigenschappen absorberen. Je hoeft je dus eigenlijk geen zorgen te maken dat het een slechte maand wordt. Je bent populair en kunt op een relaxte wijze met mensen omgaan. Je bent voorzichtig en zal niet snel dingen doen die jou of anderen negativiteit berokkenen. Toch moet je altijd wel op je hoede zijn voor plots optredende ziekten of problemen die je kunt krijgen omdat er negatief ingestelde mensen op je pad komen. Vermijd in ieder geval conflicten met hen. Je doet er ook zeker verstandig aan om je huis of werkplek te controleren om te kijken of er zwakke plekken zijn. Ook doe je er goed aan op gevaarlijke plekken altijd goed om je heen te kijken. De kans dat er iets gebeurt is zeker niet groot, maar alertheid en vermijden van impulsiviteit zullen je over het algemeen nog meer beschermen. 

 

Relaties en liefde

De Tijger is een persoon die niet snel stil kan zitten en je vertrouwen in mensen is normaal altijd erg groot. Toch doe je er verstandig aan dit deze maand wat minder te doen. Er zijn namelijk mensen die minder verantwoordelijk zijn en daar kun jij je aardig aan storen. Wees voorzichtig, vooral als het vrienden of familie zijn of zelfs je partner. Je kunt dan nog meer verbaasd zijn en kunt teleurstelling ervaren. Ben je gebonden, dan kun je wel eens last hebben van conflicten met bekende mensen, die wellicht te dichtbij je partner komen. Let in dit geval op dat je reëel blijft en geen muizenissen in je hoofd haalt. Je kunt anders zelf te jaloers worden en verwijten maken die niet gegrond zijn. Alhoewel het geen goede maand is om teveel romantiek met je partner te delen, zal je wel in staat zijn er verder een prima maand van te maken. Je doet er goed aan een zittende Kuan Kung in de noordoostelijke sector van je huis te plaatsen of als sleutelhanger bij je te dragen. Deze zal ervoor zorgen dat je minder kans maakt op negativiteit of jaloersheid. Hierbij maakt het niet uit of deze van jou afkomt of van een ander. In ieder geval worden negatieve energieën afgeweerd. Singles zullen merken dat ze minder kans op een nieuwe relatie hebben, wat vooral komt omdat de energie gericht is op je zakelijke en minder op je liefdesleven. Je bent snel afgeleid en zal over het algemeen geen persoon aantrekken, waar je een vaste relatie mee aangaat. Hoogstens zal je iemand ontmoeten voor een vluchtig contact met flink wat spanning en avontuur. Beter kan je nog even wachten voor je een vaste partner aantrekt. Voor zowel gebonden mensen als singles kan een Jade Wensvervullend Amulet in het zuidwesten van je slaapkamer zorgen voor liefdevolle energie die je aantrekt en die je overdag kunt gebruiken.

 

Financiën en carrière

Ook in je carrière moet je voorzichtig zijn, omdat je ook hier schade kunt ondervinden van mensen die het niet goed met je voorhebben. Mensen met wie je samenwerkt of concurrenten kunnen opeens iets doen, wat je niet verwacht. Je vindt het dan moeilijk om hier rationeel mee om te gaan. Je kunt je dan terugtrekken of in het ergste geval juist flink de aanval zoeken. Daarmee kan je dan niet alleen jezelf schade berokkenen, maar ook eventuele ergernissen mee naar huis nemen of afreageren op anderen. Let op dat jij ook wel eens jaloers kunt zijn en dan kan je zelf ook zeer negatief gedrag vertonen. Ook hierbij kan de Kuan Kung je ondersteunen, omdat deze vooral zorgt dat je gemoed positief blijft. Plaats deze dan wel in de noordoostelijke sector van je werkplek of draag deze mee als sleutelhangertje. Negatieve gedragingen van jouw kant worden dan ook tegengehouden. Ook kan de Kuan Kung ervoor zorgen dat je bepaalde conflicten of ander negatieve ervaring kunt vermijden. Op financieel gebied doe je er goed aan geen risico te nemen en vooral niet als het om veel geld gaat. Dit kan voor iedereen relatief anders zijn, omdat voor de één €50,- al veel kan zijn. Denk je goed na en hoef je niet teveel te investeren, dan kun je vooral in het 2de deel van de maand zeker wat geld verdienen, maar blijf voorzichtig. Een sleutelhanger met Gouden Schip Welvaart kan hierbij flink ondersteunen en zorgen dat je meer geluk hebt en in staat bent op verstandige wijze met geld om te gaan. Vooral het 1ste deel van de maand moet je opletten dat liefde en sociale contacten er wel eens bij in kunnen schieten. Je bent zo bezig met behalen van doelen dat je vergeet te ontspannen. Tracht hier verstandig in te blijven. Je kunt jezelf anders overbelasten en dan moeite hebben om goed te presteren. 

 

Welzijn en advies voor deze maand

Je kunt deze maand veel emoties ervaren en soms de realiteit uit het oog verliezen. Op die momenten kun je geen goede beslissingen meer nemen. Merk je dit aan jezelf, zorg dan dat je emoties weer onder controle krijgt of vraag anderen om hulp. Beter kan je dan wachten met besluiten tot je in staat bent rationeel te worden. De 1ste twee weken is je fysieke weerstand wel sterk, waardoor je weinig kans op ziektes hebt. Let echter op voor de Ster van Vermenigvuldiging, omdat die stress versterkt. Voel je spanning tracht deze dan de kop in te drukken en zoek de ontspanning. Vooral halverwege de 2de week zal je moe zijn. De laatste twee weken ben je dynamisch en fysiek sterk. Je krijgt meer vertrouwen en herstelt van vermoeidheden. Het is een prima tijd om je voedingspatroon onder de loep te nemen.

 

De beïnvloeding van de Vliegende Jaarlijkse en Maandelijkse Sterren 

De Jaarlijkse Vliegende Sterren krijgen elke maand bezoek van de maandelijkse Sterren en dit oefent dan invloed uit op de sector waar ze verblijven. Dit gaat om de hoofddeur of meest gebruikte deur van je huis of werkplek in de sector of die er tegenover staat. Let op dat woon- en slaapkamers belangrijk zijn als die in een bepaalde richting staan. In dit geval worden mensen beïnvloed die hier geregeld zijn. 

Negatieve invloed van de Vliegende Sterren

In het zuidoosten krijgt de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog bezoek van de Vijandige #3 Ster. Met name de Draak en Slang hebben er last van, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. Dit betekent niet veel goeds, omdat er makkelijk negatieve zaken in deze sector op kunnen treden. Staat je huis of werkplek in het zuidoosten of bevindt je voordeur zich daar dan moet je oppassen voor inbraken of overvallen. Een Anti-Inbraak plaquette in het zuidoosten kan zorgen dat je negatieve energie afwendt. Staat je slaapkamer in deze richting dan is een beeldje van een Vredesappel gunstig. Moet je langdurig richting het zuidoosten rijden, dan kunnen er flink wat storingen zijn. In dit geval kun je de Appel als sleutelhanger dragen. Er wordt tevens gemeld dat mensen die veel in deze sector zijn op gebied van lever, ledematen of darmen meer kans op problemen hebben. Tracht dan voldoende te slapen, eet niet te vet of pittig en zorg voor voldoende zuurstof in je huis. Een armband met een Rode Agaat of aardbeikwarts kan overal waar je bent bescherming bieden. De #7 Ster gaat zelf in het noordoosten op bezoek bij de #2 Ster van Ziekte. Met name de Os en Tijger hebben er last van, maar ook de mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. In deze sector is net als in het zuidoosten kans op geweld, inbraak, overval en ziekte. Wees dus zo alert mogelijk. Geheime Mantra’s in de Anti-Inbraakberg en een stel Fu Honden in het noordoosten zijn behulpzaam. Mensen die veel in deze sector zijn, moeten opletten dat hun immuunsysteem verzwakt kan worden, waardoor er klachten met de maag, darmen, spieren en gezicht kunnen zijn. Een Wu Lou met genezende kruiden in de slaapkamer of een hangertje met een Bloedsteen kunnen negatieve energie afwenden. Let op dat de # 6 Ster van Hemels Geluk in het oosten bezoek krijgt van de #2 Ster van ziekte. Vooral het Konijn heeft daar last van, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. Positief is dat de energie zorgt dat je zakelijk veel kunt bereiken. Je wordt gewaardeerd en zal veel geluk ervaren. Mensen kunnen mooie ideeën hebben en er veel mee doen. Echter, ook in deze sector is er kans op verlaagde weerstand. Mensen die veel in het oosten van hun huis of kantoor zijn of waar het gebouw op het oosten is gericht kunnen veel last hebben. De lever, ledematen en keelstreek kunnen problemen geven. Je kunt negatieve energie afwenden door de eerder genoemde Wu Lou of een beeldje van een Medicijnboeddha. Je kunt als je vaak in het oosten bent of naar het oosten gaat, gebruik maken van een Ling Zhi hanger van Aardbeikwarts.

De #9 Ster van Gunstige Vooruitzichten krijgt in het noordwesten bezoek van de #5 Ster van Ongeluk. Met name de Hond en het Varken hebben er last van, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. In deze sector is negatieve energie, waardoor ziekte, financieel verlies en andere negatieve zaken mogelijk zijn. Bijzonder is dat de #5 Ster vooral de mannelijke hormonen beïnvloedt. De #9 Ster staat bekend om zijn versterkende werking. Het is belangrijk stress te voorkomen, omdat deze een invloed op je hart- en bloedvaten kan hebben. Een Vijf Elementen Pagode in het noordwesten van belangrijke ruimtes kan ongeluk afwenden en slechte chi neutraliseren. Je kunt deze pagode als sleutelhanger dragen. Om te zorgen dat je meer vrolijkheid uitstraalt, wordt aangeraden een lachende Boeddha te dragen of in deze sector te plaatsen. Iedereen die daar dan in de buurt komt, zal zich automatisch een stuk vrolijker voelen. In het zuidwesten zal de #5 Ster van Ongeluk bezoek krijgen van de positieve #1 Ster van Overwinning. Met name de Geit en Aap kunnen hier last van krijgen, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. De #5 Ster is sterk en kent een negatieve combinatie van de elementen Water en Aarde. Mensen kunnen dan meer te maken krijgen met ongelukken of fysieke problemen. Gezondheid kan in het geding zijn en mensen die al last van een zwak hart hebben, doen beter rustig aan. Mensen die geregeld in het verkeer zitten, doen er goed aan een Jade Coin Ping te dragen. Dit geldt voor mensen die geregeld in het zuidwesten zijn, maar ook voor mensen die veel tijd in het noorden doorbrengen. Staat jouw huis of voordeur op het zuidwesten dan kan het geen kwaad om een Vijf Elementen Pagode in die sector te zetten. Er worden liefdesproblemen voorspeld en qua erotiek kan er wat ongeluk zijn. Zorg dat je veilig vrijt en pas op dat je je niet laat gebruiken door iemand met slechte gedachten. De #1 Ster heeft veel positieve energie in zich, maar deze moeten wel opgeroepen worden met bijvoorbeeld een Gouden Adelaar in het zuidwesten of een hangertje met een Fantoom Kwartsbal. 

 

Positieve invloed van de Vliegende Sterren

De #1 Ster van Overwinning krijgt in het westen een positief bezoek van #6 Ster van Hemels Geluk. Met name de Haan kan er profijt van hebben, maar ook mensen die veel in de sector verblijven, slapen of werken. Deze energie biedt veel positiviteit voor financiële zaken en mensen kunnen meer geluk hebben bij de ambities die ze hebben. Om geluk af te roepen wordt aangeraden in deze sector een Vijf Elementen Overwinningsbanner te plaatsen. Het wordt een goede tijd voor mensen die met promotie, opzetten van een nieuw bedrijf of andere zakelijke ontwikkelingen bezig zijn. Je bent gezegend om meer voordelen af te dwingen. Hierbij kan een Gui Ren in het westen veel positiviteit oproepen. Niet alles zal even goed zijn, omdat mensen, die veel in deze sector zijn, meer last van de longen, huid en gewrichten hebben. Het dragen van een sleutelhanger met Garuda Wu Lou kan negativiteit afwenden. Om positieve energieën van de Sterren op te roepen, kan een Ratnasambhava sleutelhanger wonderen verrichten. In het noorden is meer positiviteit te bespeuren. De #4 Ster van Romantiek en Onderwijs krijgt bezoek van de #9 Ster van Gunstige Vooruitzichten. Vooral de Rat kan hier profijt van hebben, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. Er zijn vooral in de romantiek, studie en carrière positieve mogelijkheden. Er is een sterke intellectuele kracht, waardoor mensen goed presteren. Om deze energie op te roepen, wordt aangeraden een Aventurijn Pagode-amulet te dragen. Ook de Rode Bol van het element Vuur kan zorgen voor extra geluk en voorspoed voor mensen die met deze sector te maken hebben. Plaats thuis of op je werkplek een Bagua Spiegel, omdat deze van nature positieve energie aantrekt en negatieve Chi afwendt voor iedereen die er om je heen is. Om financieel geluk af te dwingen is het Zwarte Paard van Overwinning aan te raden. Er wordt gesteld dat geluk het meest optreedt voor mensen die hard werken en niet voor mensen die weinig of niets doen. Je kunt Feng Shu artikelen plaatsen wat je wil, maar je zult er zelf ook veel voor moeten doen. Mensen die een gezin willen stichten, willen trouwen of een nieuwe relatie op willen starten, kunnen deze maand veel geluk ervaren. Aan romantiek zal het in deze sector niet ontbreken.

De negatieve #3 Ster van Vijandigheid zal in het zuiden positief bezoek krijgen van de #8 Ster van Welvaart. Met name het Paard kan er profijt van hebben, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. Om energie van de #8 Ster aan te trekken en te activeren wordt aangeraden een Welvaartschaal met Dharani Mantra in deze sector te plaatsen. Om onderweg de energie aan te trekken kun je een gouden ketting met Piramide van Citrien dragen. Je kunt dan niet alleen zakelijk geluk ervaren, maar er ook financieel beter voorstaan. Let op mensen die in deze sector slapen of werken of als je huiskamer in deze sector staat. Er kunnen fysieke klachten of ziektes zijn. Je kunt in dit geval overwegen om de slaapkamer deze maand te mijden of Wu Lou van cinnabariet te plaatsen. Deze heeft helende krachten om de fysieke en mentale weerstand te vergroten en het bloedsysteem gezond te houden. Voor het Paard wordt tevens geadviseerd een Amethist Ping An Kou te dragen, omdat er nog meer positieve krachten komen. Tenslotte zal er in het centrum een prima energie zijn, omdat de #8 Ster van Welvaart bezoek krijgt van de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Mensen die veel in het centrum van een plaats, huis of werkplek zijn, kunnen er profijt van hebben. Er is voor hen veel geluk mogelijk. Ben je ondernemer, dan zal je inkomen toenemen en kunnen er fantastische besluiten zijn. Om er financieel beter voor te staan, doe je er goed aan in deze sector een Witte Dzambala te plaatsen of als hanger bij je te dragen. Een Vijf Elementen Pagode op het bureau kan voor studenten gunstige aspecten brengen. Heb je klachten aan je lever, dan is het belangrijk dat je in het centrum van je huis een Wu Lou plaatst.