Chinese Jaarhoroscoop voor de Tijger gratis Online bij www.ParanormaleChat.nl

Geboortejaar: 2010 1998 1986 1974 1962 1950 1938 1926 1914

Chinese 12de maand van het Aarde-Varken (tot 25 januari) en
start van de maand van de Metaal-Rat

 

De overgangsmaand van het jaar van de Varken naar het Jaar van de Rat

Het jaar van de Metaal-Rat start zaterdag de 25ste en dat laat zich nu al gelden. Bij het samenstellen van onze voorspellingen gaan wij echter uit van de Vliegende Sterren binnen de Feng Shui. Deze energieën zullen pas vanaf 4 februari veranderen. Dit is namelijk Li Chun en duidt op de Chinese start van de lente. De Jaarlijkse Vliegende Sterren zullen na deze datum een andere positie innemen dan in het jaar van het Varken. Daar zullen wij in de jaarhoroscoop van 25 januari op terugkomen. Hieronder geven we nu eerst aan wat deze maand voor de Tijger zal betekenen. De Jaarlijkse #2 Ster van ziekte zal deze maand bezoek krijgen van de #3 Ster van Vijandigheid, waardoor er conflicten kunnen ontstaan tussen jou en mensen in je omgeving. Er wordt aangeraden geduldig te blijven en in discussies je toon te matigen en soms weg te gaan bij conflicten. Je kunt negatief over anderen denken, maar zij over jou. Op je werk kan spanning zijn, maar als je bescheiden en neutraal blijft, kun je dit waarschijnlijk voorkomen. Wees niet te trots en blijf beleefd, zelfs als je veel spanning voelt. Het is geen maand voor nieuwe projecten of het aangaan van een nieuwe relatie. De kleur rood zorgt dat boze energie afgeweerd wordt en een sleutelhanger met de Rode Adelaar kan meer negativiteit voorkomen. Zorg dat het in de noordoostelijke sector rustig blijft, maak daar geen harde geluiden en mijd grote werkzaamheden. Houd er rekening mee dat zelfs een solide relatie onder druk komt te staan, waardoor de romantiek niet altijd sterk aanwezig is. Controleer datgene wat je zegt en vooral hoe je dit zegt, als het om iets gaat dat je partner kan kwetsen.

Qua liefde zal het tot de 25ste intens en passioneel zijn, waardoor er mooie momenten zijn, maar je ook te maken kunt krijgen met negatieve zaken. Daarbij ben je zelf verantwoordelijk hoe het tussen jullie verloopt. Er wordt aangeraden je liefdevol op te stellen en je partner geregeld te verrassen met een leuk geschenk of activiteit. Lukt het liefdevol te blijven, dan kun je de negatieve energie afwenden. Singles stralen een intense sensualiteit uit, waardoor er ook bij hen heel mooie momenten zijn, die afgewisseld worden met dramatische momenten. Wees voorzichtig en probeer je emoties onder controle te houden. Daar bereik je het meeste mee. In het algemeen moet de Tijger op zijn woorden letten. Je hebt de neiging onaangename dingen te zeggen en dit kan de romantiek danig verstoren. Vanaf de 25ste kan de energie verbeteren en is een duurzame romantische relatie zeker mogelijk. Singles maken meer kans op een nieuwe partner. Liefde en vriendschappen zullen deze maand lekker verlopen en een huidige relatie zal veel goede energie herbergen. Omdat er veel Metaal-Energie is, kan dit voor de Tijger erg gunstig zijn.

Financieel gezien zal de energie tot de 25ste beperkingen bieden, waardoor je minder kunt bereiken. Er lijken problemen te zijn met onroerend goed en grote aan- of verkopen. Er kunnen problemen ontstaan en onverwachte uitgaven komen. Tracht na te blijven denken en zorg dat je problemen voorblijft. Je kunt deze tijd mentaal spanning ervaren en dat leidt tot stress. Je bent ordelijk van aard, waarschijnlijk lukt het wel om stress te overwinnen. Je hebt inspiratie genoeg en bent in staat obstakels en conflicten het hoofd te bieden. Zorg dat je bij afspraken gemotiveerd en betrouwbaar bent, zodat mensen van je op aankunnen. Verder is het belangrijk je niet te bemoeien met roddels. Vanaf de 25ste lijkt het er niet beter op te worden, maar verschuiven de problemen zich naar je privéleven. Je kunt misschien minder geld hebben om dagelijkse boodschappen te doen. Dit kan met geliefden wat conflicten opleveren en er zijn zelfs heftige ruzies mogelijk, die je maar beter kunt voorkomen. Tracht er gezamenlijk uit te komen en zorg voor een duidelijke strategie om alsnog meer inkomen te vergaren. Let vanaf de 25ste op dat er conflicten kunnen zijn met collega’s, klanten of leidinggevenden. Wees niet bang, omdat deze over het algemeen zorgen dat je er beter van kunt worden. Blijf rustig en bescheiden, dan kom je er wel doorheen.

Het wordt zeker geen makkelijke maand, maar dat is voor de Tijger wel leuk. Het houdt je scherp. Wie sterk wil zijn, moet pijn durven voelen. Neem niet de weg van de minste weerstand, maar durf risico te nemen. Wil je geluk afdwingen, dan zal je verantwoordelijk moeten blijven. Bedenk dat kwaad alleen maar kans krijgt als jij dit toestaat. Tot 25 januari kun je last van nervositeit hebben als gevolg van de negatieve Sterren, maar fysiek zal je juist goed in conditie zijn. Let bij onveilige seks op dat de kans op een SOA aanwezig is. Met name singles of gebonden mensen die vreemd gaan, maken hier de meeste kans op. Vanaf de 25ste zullen de Sterren minder gunstig staan om fysiek gezond te blijven. Ook nu is een SOA zeker mogelijk en heb je ook nog veel meer kans op griep of een andere besmettelijk ziekte.

Uitleg van de Vliegende Sterren en andere aspecten in het Jaar van de Metaal-Rat

De methode van de Vliegende Sterren binnen de Chinese Zodiac wordt gezien als één van de belangrijke systemen binnen de Feng Shui. Dit heeft betrekking op de beweging van Negen Sterren of beter gezegd energieën, die elk jaar een andere positie hebben. Hierbij maken we gebruik van acht windrichtingen en het centrum van je woning, werkplek of anderen plekken waar je veel bent of naar toe gaat. Het is dus belangrijk een betrouwbaar kompas te hebben om voor jezelf te bepalen in welke richting belangrijke plekken staan. Afhankelijk van de positie kan er goede of slechte energie zijn. We kijken vooral naar de Jaarlijkse en maandelijkse Sterren. Het is belangrijk elke maand te bekijken welke invloeden er zijn om prettig door de maand te komen. Ondanks dat er wordt gesproken over astrologie zijn de Vliegende Sterren geen sterren, maar fungeren ze als symbool voor energieën op een bepaalde locatie. We raden aan elke maand op onze site te checken wat je kunt doen om sommige energieën te mijden en andere op te roepen. Hiervoor zullen we geregeld Feng Shui attributen aanraden of geven we tips hoe jij je kunt gedragen of je omgeving in kunt richten om positieve energie op te roepen en negatieve af te wenden.

We beginnen het jaar Chinese jaar op 25 januari met de Jaarlijkse voorspelling die er voor dit jaar gelden. We zullen diverse aspecten van het jaar bespreken. Op 4 februari beginnen we echter met de Zodiac van de Vliegende Sterren, omdat de Sterren dan van plaats verwisselen. Om hierop vooruit te lopen, zullen we deze maand de Jaarlijkse Negen Sterren bespreken, die voor dit jaar gelden. Let op dat we het dus over het Chinese Jaar hebben dat loopt van 25 januari tot 12 februari 2021. De Chinezen gebruiken nu ook dit jaartal, maar tegelijk leven ze in het jaar Huangdi 4717, het Jaar van de Rat. Er zijn positieve Sterren die we oproepen om te beschermen en geluk te brengen. Er zijn ook negatieve Sterren, die we beter afwenden, absorberen of neutraliseren. Onthoud dat geen enkele Ster negatief hoeft te werken, omdat het erom gaat hoe je ermee omgaat. Let op dat je naast de Sterren gebruik maakt van verschillende andere aspecten. Ten eerste je Levenspad, waarmee gedoeld wordt op de spirituele band met de hogere wereld. Hiermee bedoelen we geluk, je bestemming en je lot als je geboren wordt. Je kunt ook stellen dat dit je Karma is, die je wel kunt beïnvloeden. Ten tweede richten we ons geregeld op je Levenskracht. Hiermee doelen we op de persoonlijke inspanningen die jij verricht om het beste uit het leven te halen. Ten derde zullen we je Lung Ta aangeven. Deze zorgt ervoor in hoeverre jij in een maand succes kunt behalen. Verder zijn er naast de Vliegende Sterren Bergsterren die ons kunnen beïnvloeden. We raden je dus aan om in dit jaar de Feng Shui kennis te gebruiken om het maximale uit het Jaar van de Metaal-Rat te halen. Kijk dus aan het begin van elke maand wat we voor je in petto hebben. Natuurlijk zal een algemene maandvoorspelling nooit helemaal dekkend zijn, omdat er nog veel meer aspecten zijn, die invloed op je kunnen hebben. Daarvoor is het wenselijk om een persoonlijke voorspelling te laten doen.

De Vliegende Sterren voor 2020

Het lijkt misschien vreemd dat we een maand van tevoren al een voorspelling van het jaar geven. Toch is dit belangrijk omdat de overgang van het Jaar van het Varken naar het Jaar van de Rat heel wat kan betekenen, omdat de energieën in elkaar overlopen. We lieten hierboven zien wat de Sterren van 8 tot 25 januari aan ons geven. Hieronder zullen we de energie bespreken voor krachten die er vanaf de 25ste zijn en die volgens de methode van de Vliegende Sterren op 4 februari, de start van de Chinese Lente, totale verandering brengen. Bij elke sector bespreken we wie invloed van een bepaalde Ster zal hebben.

Negatieve invloeden van de Sterren

De zuidelijke sector zal geplaagd worden door de #2 Ster van Ziekte. Dit kan gevolgen hebben voor de gezondheid van mensen en vooral op de momenten dat de #3 Ster van Vijandigheid en Twisten invloed heeft. In dat geval kunnen er zeer grote problemen zijn. Mensen die veel in deze zuidelijke sector verblijven, de middelste dochter, ouderen en het Paard kunnen hier problemen door krijgen. Zwangere vrouwen kunnen ook beter niet te veel tijd in deze sector doorbrengen. Sterk aanbevolen Feng Shui accessoire is een beeldje van een Messing of Gouden Wu Lou met Helende Kruiden. Deze weert ziektes af. Nog sterker is het als je een beeld plaatst van de Acht Onsterfelijken. Natuurlijk is een beeldje van een Medicijnboeddha altijd nuttig. Omdat de Ster van de San Sha en de Sui Po ook in deze regio plaats nemen, zal de energie in het zuiden soms wat intimiderend zijn. Daardoor wordt aangeraden in de gehele zuidelijke sector, dus ook zuidoost en zuidwest geen grote werkzaamheden te verrichten. Vermijd stress en pas op met zware werkzaamheden. Wordt deze zuidelijke sector namelijk verstoord, dan kan je gezondheid danig onder druk komen te staan. Een hangertje met Hemelse Bewakers kan ook gebruikt worden negatieve energie van de San Sha en Sui Po af te wenden. Let op dat de Sui Po rechtstreeks tegenover de Tai Su staat en dit kan ook een conflictueuze energie opleveren.

De oostelijke sector zal dit jaar de #5 Ster van Ongeluk huisvesten. Deze staat bekend als de beruchte Gele Vijfster, die bij het Aarde-element hoort. Deze bezit de meest instabiele energie van alle Vliegende Sterren en veroorzaakt wisselvalligheden en ongelukken in het leven. Om het nog ingewikkelder te maken zal de Ster van de San Sha, in het zuidwesten binnenkomen en dit zorgt voor nog meer onrust. Dit kan betekenen dat er drie soorten ongeluk zijn. Verlies van reputatie, financiën en relaties. Om je hiertegen te wapenen wordt aangeraden de Chi Lin als hangertje bij je te dragen. Vooral de oudste zoon van een familie en het Konijn dienen extra voorzichtig te zijn en mensen die veel in deze sector zijn. Ook als de hoofdingang van je huis of werkplek naar het oosten is gericht, moet je oppassen. Dit kan gaan om slaap-of woonkamer, maar ook een werkplek. Er wordt binnen de Feng Shui aangeraden voor 4 februari een Driekleurige Vijfelementen Pagode met Om Ah Hum Mantra in de sector te plaatsen.

De Noordelijke sector krijgt dit jaar bezoek van de #3 Ster van Vijandigheid. Deze schadelijke Ster wordt in combinatie gebracht met conflicten, schade en juridische zaken. Boosheid en woede kunnen deze sector tarten. Vooral de 2de zoon, de Rat en mannen tussen de 15 en 30 jaar oud kunnen de meeste invloed van deze Ster ondervinden. Ook mensen die de voordeur naar deze sector toe hebben en mensen die er veel verblijven, zullen de schadelijke Hout-energie van de #3 Ster ondervinden. Een overmaat aan Hout kan instabiliteit en geweld brengen en vooral omdat de Tai Sui een schadelijke positie inneemt. Ga je in deze sector een discussie aan of word je er boos, dan kan je de grenzen overschrijden en zijn er grote problemen mogelijk. Om de energie af te wenden wordt aangeraden om een hangertje met een Vredesappel bij je te dragen. Om de Tai Sui tevreden te stellen kan je ook een hangertje van hem bij je dragen. Verder is het belangrijk om deze sector relaxt te houden en vooral ook opgeruimd en schoon. Vecht hier dus geen ruzies uit en ga geen dingen zeggen of beslissingen nemen als je boosheid ervaart. Wees voorzichtig met klapperende deuren of ramen en doe er dit jaar geen grote renovaties. Er wordt ook aangeraden om niet een stoel richting het noorden te plaatsen of je bed die richting op te zetten.

In het Centrum zal de #7 Ster van Geweld, Diefstal, Bedrog, Verwondingen en Verlies aanwezig zijn. Deze energie zal dit jaar vooral op gebied van onroerend goed zijn tol eisen. Dit kan duiden op een ineenstorting van de markt waar grote bedrijven bij betrokken zijn. Ook kan de woningmarkt instorten. Er wordt aangeraden voorzichtig te zijn met risicovolle investeringen en te zorgen dat je oppast met gevaarlijke werkzaamheden, gereedschappen en zwaar lichamelijk werk. Verwondingen zijn mogelijk. Er zijn aanwijzingen voor problemen met longen, griep, ongevallen en financieel verlies. Ook wordt gewezen op conflicten tussen collega’s. Bedenk dat het midden van een huis, kantoor of zelfs hele regio een doordringend effect heeft op andere delen van de plek waar je bent. Er wordt aangeraden vooral het Metaal-Element zoveel mogelijk te mijden en vooral in combinatie met het Hout-Element omdat deze conflicteren. Een Wu Lou kan ondersteunen in het zuidoosten om energie van de #7 Ster te verzwakken. Het dragen van een Kuan Kung amulet kan ook zeer heilzaam zijn om negatieve energie af te wenden.

Positieve invloeden van de Sterren

De Zuidoostelijke sector zal in het jaar van de Rat bezoek krijgen van de Hemelse #6 Ster van carrière, waardoor er positieve veranderingen komen op gebied van werk, studie, promotie, liefdadigheidswerk en andere dingen die succes brengen. De #6 Ster wordt gezien als een krachtige en positieve Ster. Deze sector behoort toe tot de oudste dochter, weduwen en vrouwen tussen de leeftijd van 30 tot 45 jaar. Ook de Draak en Slang worden in deze sector beïnvloed. Zij kunnen het meest van deze krachtige Ster profiteren, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven kunnen nuttige energie krijgen. Heb je de hoofddeur naar deze sector toe, dan zal je de energie makkelijker ontvangen. Bijzonder is dat je de energie nog sterker voelt als je in deze sector geregeld een deur of raam open zet. Mensen die succes in het leven willen versterken doen er goed aan een beeldje met de Chakra van Levensversterkende Kracht bij zich te dragen. Om meer promotie te behalen is een amulet van Welzijn en Succes aan te raden. Ook een amulet van de Jadekeizer kan zeer nuttig zijn om deze energie op te vangen.

In de Noordwestelijke sector zal de #8 Ster van Welvaart verschijnen. Deze gunstige Ster zal veel geluk en wijsheid in carrière brengen en zorgen dat er veel goed gaat. De Hond en het Varken kunnen er veel geluk uit halen en ook mensen die veel in deze sector verblijven of hun voordeur naar het noordwesten hebben. Heb jij je slaapkamer of woonkamer in deze sector dan zijn er mogelijkheden om jezelf flink te ontplooien. Ook de vader en al helemaal mannen ouder dan 45 kunnen van de energie profiteren. Om de gunstige krachten van de #8 Ster op te roepen, kan je gebruik maken van de Boom of Kristallen Bollen van Citrien, die je in deze sector plaatst. Op momenten dat de maandelijkse Hemelse #6 Ster op bezoek komt, kan de #8 Ster nog meer kracht vertonen. Een beeldje of hangertje van de God van de Welvaart, de Gele Dzambala, is een grote versterker. Er wordt aangeraden Yang-Energie naar dit gebied te brengen. Dit kan je doen met heldere kleuren, licht en vrolijke geluiden. Blije mensen en kindergelach kunnen ook erg veel goede energie opwekken, waarbij ook leuke feestjes veel goede energie oproepen.

In de Noordoostelijke sector zal de #1 Ster van Overwinning gunstige energie brengen voor romantiek, sociale en zakelijke netwerken en voor mensen die een bedrijf hebben. Bijzonder is dat de derde of de jongste zoon veel energie krijgen. Mensen die de voordeur op deze sector hebben staan en mensen die de slaapkamer of woonkamer daar hebben, kunnen profijt hebben. Ook de Os en Tijger zullen de energie extra sterk naar zich toekrijgen. Er kan niet alleen in de romantiek, maar ook zakelijk geluk zijn. Deze #1 Ster bevat het gunstige Water-Element, dat dus positiviteit brengt voor contacten, carrière, financiën en creatief bezig te zijn. De Mantra van ‘Om Manipadmé’ op de Lotusbloem kan gunstige energie van de #1 Ster oproepen. Je kunt deze dan zowel in het zuidwesten als noordoosten plaatsen om te zorgen dat je de gunstige energie oproept. Er zijn nieuwe kansen mogelijk en je kunt financiële winst behalen uit investeringen en belangrijke beslissingen die genomen worden. Het kan een spannend en productief jaar worden voor mensen met grote ambities en vooral als ze veel tijd in deze sector doorbrengen.

In de westelijke sector staat de #9 Ster, die bekend staat als Ster van de Gunstige Verwachtingen. Hij heeft echter de neiging positieve Sterren te versterken, maar kan dus ook negatieve energie versterken. In dit Chinese jaar kan deze Ster prima gebeurtenissen brengen, zoals promotie, opzetten van een nieuw bedrijf, huwelijk, geboorte van een baby en meer heuglijke feiten. Met name de jongste of derde dochter van een gezin en meisjes jonger dan 15 jaar kunnen veel energie krijgen. Ook de Haan krijgt extra kracht, evenals mensen die veel in deze sector verblijven en mensen die hun voordeur op deze sector hebben staan. Over het algemeen is deze Ster een brenger van vreugde en geluk en is er gunstige energie voor liefde, carrière en andere zakelijkheden. Een amulet met Yang Energie kan gunstige energie oproepen. Ook een Negen Ringzwaard als sleutelhanger kan je onderweg beschermen tegen negatieve energie en aantrekken van geluk. Er is vooral krachtige energie als jij talenten benut en als je hard werkt.

In de zuidwestelijke sector verblijft dit jaar de gunstige #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Deze Ster staat bekend om zijn nuttige en creatieve energie om dingen te verhelderen en het leven duidelijk te kunnen leiden. Mensen die in staat zijn op een creatieve wijze in het leven te staan en mensen die in staat zijn oplossingen na te streven, kunnen de energie goed gebruiken. Deze sector vertegenwoordigt de moederlijke energie, waarbij vooral vrouwen boven de 45 er het meest nut van kan hebben. Ook de Geit en Aap kunnen veel mogelijkheden krijgen door de gunstige energie van de #4 Ster. Ook mensen die hun woonkamer op deze sector hebben of hun voordeur daar hebben, kunnen er gebruik van maken. Let in de liefde op dat de #4 Ster zoveel energie kan geven dat er kans op ontrouw is. Je wordt seksueel flink geprikkeld en vooral als er een negatieve Maandelijkse Ster binnen deze sector komt. In dat geval krijg je last als de slaapkamer hier is. Je kunt dan beter bescherming nemen van een Amulet van de Vos.