Chinese Jaarhoroscoop voor de Tijger gratis Online bij www.ParanormaleChat.nl

Geboortejaar: 2010 1998 1986 1974 1962 1950 1938 1926 1914

 

Chinese 10de maand in het jaar van de Metaal-Rat (tot 6 december)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui in deze maand voor de Tijger
De Jaarlijkse #1 Ster van Overwinning krijgt in het noordoosten bezoek van de #2 Ster van Ziekte. Jouw Levenskracht en Spirituele karakter worden dus flink beïnvloed. Gelukkig blijft je Lung Ta goed en kun jij je op gestelde doelen richten. De bergsterren Yi Duo, Wu Duo en Wu Wang zijn negatief en normaal gesproken kan de #1 Ster hier wel tegen, ware het niet dat de #2 Ster flink veel invloed op de Tijger heeft. Hierdoor moet je zorgen dat je het noordoosten van je huis of werkplek rustig houdt. Vermijd harde geluiden, ga er geen discussies aan en doe geen al te heftige renovaties. De Tijger zal deze maand te maken krijgen met kleine gezondheidsproblemen als gevolg van de Ziektester. Je vindt het hierdoor lastig je te concentreren, omdat jij je soms erg moe kunt voelen. Ook zal je weerstand zwakker zijn en dat kan in deze periode verkeerd uitpakken. Merk je dat je moe bent of heb je kleine symptomen zoals niezen of hoofdpijn, dan doe je er goed aan naar huis te gaan en je even terug te trekken. Ga vooral niet denken dat het allemaal meevalt en neem je rust. Er wordt aangeraden een gouden Wu Lou hanger bij je te dragen of een Medicijnboeddha in je huis of werkplek te plaatsen. Ook kan een koperen Wu Lou met de 8 Onsterfelijken behulpzaam zijn, zolang je die maar in het noordoosten plaatst. In je slaapkamer doe je er verstandig aan een Garudavogel te plaatsen om tegen intense ziektes te beschermen. Ook wordt aangeraden je te beschermen tegen corona, omdat je wel eens onverantwoordelijk gedrag kunt vertonen en denkt dat het allemaal wel meevalt. De #2 Ster van Ziekte is niet zomaar een negatieve energie. Deze Ster valt ons lichaam aan en verzwakt cellen. Speciale aandacht wordt gevraagd voor Hout-Tijgers van februari 1974 t/m februari 1975, omdat die het meest vatbaar lijken te zijn voor het corona, maar ook andere Tijgers moeten oppassen. Blijf weg bij plekken met negatieve energieën, zoals ziekenhuizen, begraafplaatsen en andere gebieden waar veel yin-energie is. Sport en zware werkzaamheden kun je beter wat minder doen, omdat blessures mogelijk zijn. Het wordt zeker geen makkelijke maand, maar met je mentale en geestelijke kracht kan je over het algemeen bestand zijn tegen de negatieve energie.

Overzicht van de romantiek en sociale leven voor de Tijger
Ondanks de Ziekte ster zullen zowel gebonden mensen als singles geluk in de romantiek hebben. Jij straalt warme energie uit en zal je partner positief stemmen. Je kunt veel warmte en liefde terugkrijgen. Een prima tijd om de band met je partner te versterken. Singles kunnen een speciaal iemand tegenkomen, maar dan wel als jij kijkt naar het innerlijke van de mens en niet alleen naar uiterlijk. Natuurlijk wil het oog wat, maar het moet niet het uitgangspunt zijn. Singles die geen nieuwe partner vinden, zullen het overigens prima naar hun zin hebben. Zij zullen geregeld met vrienden afspreken en leuke activiteiten doen. Familiebanden zullen voor de Tijger waardevol zijn en je kunt relaties met hen verdiepen. Over het algemeen is de Tijger vurig en aantrekkelijk. Hierdoor zijn er verrassingen en mogelijkheden op serieuze vriendschappen en liefde. Singles kunnen geluk in liefde hebben, doordat ze veel bewondering oogsten en geliefd zijn door een sympathieke houding. Tijgers die hun vurigheid te weinig gebruiken, kunnen tegendraads en opvliegend zijn. Toom dit in en blijf vertrouwen op je zachte eigenschappen om het contact met mensen te versterken. Daarbij zal je niet alleen mentaal gezond zijn, maar ook fysiek. Let op de duistere energie, waardoor het om je heen chaos kan zijn. Gebruik enthousiasme om een weg te vinden, omdat je anders star kunt worden. Ben je gebonden, dan kun je het gevoel hebben dat er niet veel gebeurt. Luister naar je intuïtie en zet vurigheid in charme om. Je bent gevoelig, maar geluk lacht je toe. De man is gepassioneerd, maar ook bezitterig en dominant. Je wilt controle over je partner en als die dit fijn vindt, voel jij je goed, maar zijn er onverwachte dingen, dan voel jij je vervelend. Je toont emoties en kunt niet altijd tactisch zijn. De vrouw is modieus en onafhankelijk en gericht op romantiek en sensualiteit. Je zoekt perfectie en doet hier alles voor. Je vindt het vreselijk als je leven saai is en zal er geregeld op uit trekken en jagen, zelfs als je al een relatie hebt. Heb je echter een man die voldoet aan de eisen die jij voor ogen hebt, dan zal je aanhankelijk zijn, maar je blijft wel de leiding houden.

Overzicht van het zakelijke leven voor de Tijger
Gezondheidsproblemen als gevolg van de #2 Ster kunnen er op je werk voor zorgen dat jij moeilijk kunt concentreren. Als je energieniveau daalt, zullen enthousiasme en optimisme ook minder worden. Tracht in dat geval minder te werken en werk niet te intens. Het amulet van Levenskracht roept energie van de #1 Ster op en kan alsnog kracht voor je werk of studie bieden. Je doet er goed aan vooral routinematige taken aandacht te geven en geen nieuwe op te starten. Durf om hulp te vragen, dan zullen mensen graag bereid zijn je te helpen. Je bent deze maand spraakzaam en vindt het prettig om met mensen te werken, waar je dit mee kunt doen. Je zult heus niet alleen aan het woord zijn, maar vindt het erg fijn als mensen zelf iets te melden hebben. Aan vertrouwen zal het niet liggen, want die heb je voldoende, waardoor je prima handelt en krachtig overkomt. Je vindt het wel vervelend als mensen op je tekortkomingen wijzen en vooral in het openbaar. Je kunt dan de neiging hebben flink te ageren en zelfs wraak te nemen. Tracht gevoelens onder controle te houden en doe geen dingen waar je later spijt van hebt. Je ziet werk als een wedstrijd om te winnen. Ga je er verstandig mee om, dan zal je goed presteren en prima samenwerken. Je neemt het voortouw en kunt mensen op sleeptouw nemen. Over het algemeen waarderen mensen dit en reageren ze niet negatief. Je moet respectvol blijven, omdat mensen anders hun vertrouwen verliezen. Ben je leidinggevende of eigenbaas, dan ben je krachtig inzake besluitvormingen. Je kunt dominant zijn en moet opletten dat je collega’s de ruimte laat inbreng te hebben. Toch brengt het je veel als je tactvol en overtuigend te werk gaat. Je besteedt aandacht aan investeringen, beleggingen en andere financiële zaken. Neem echter geen risico en handel ook niet te impulsief. Doe je dit wel, dan zal je minder geluk hebben en met verlies te maken krijgen. Blijf nadenken en vraag deskundigen eventueel om advies.

Welzijn en advies voor alle tekens
Ook nu kunnen we te maken krijgen met negatieve krachten in het jaar van de Metaal-Rat. Het corona rondwaren en meer dan eerder zal de onrust toenemen en kan er angst ervaren worden. Er kunnen veel incidenten en andere grote problemen zijn. Waar we vorige maand al te maken hadden met terroristische aanslagen en landen die met elkaar in conflict zijn, zal dit verhevigen. Mensen zullen een angst voelen en zich afvragen hoe het met de wereld moet. De energie van de Rat brengt dus ook nu flink wat spanning en een reële angst dat er grote mondiale problemen ontstaan. Wereldwijd zal de corona-epidemie nog zeker niet stoppen en in sommige gevallen verergeren. Daarnaast zullen andere ziektes niet afnemen. Er zullen overal over de wereld opstanden en onverantwoordelijke gedragingen zijn. Net als vorige maand wordt er aangeraden voorzichtig te blijven en contact met mensen minimaal te houden. Wees verstandig en zorg dat je problemen niet opzoekt. Er zijn nog steeds frustraties mogelijk en emoties kunnen ons flink tarten. Voordeel is dat de Hond deze maand een heersende rol speelt. Trouw en intimiteit zorgen dat vertrouwde mensen elkaar opzoeken en ondersteunen. Trek jij je terug in je veilige en vertrouwde omgeving, dan zal je minder last hebben van ernstige problemen die er kunnen ontstaan. Toch zal ons fysieke gestel onder druk staan en kunnen we last van stress, spanningen en fysieke ontberingen hebben. In het jaar van de Metaal-Rat kunnen veel tekens het intellect en de scherpte van dit teken ervaren. Deze maand heeft de Hond veel invloed, maar zal ook het Varken energie brengen. De gezamenlijke energie van deze tekens, kan absorberend werken met betrekking tot de Rat. De Hond is zorgzaam en het Varken kan met uitdagingen omgaan. Alle tekens kunnen deze energieën gebruiken door de maand te komen. We moeten opletten dat de zorgzaamheid van de Hond vooral voor mensen, die van nature al zorgzaam zijn, zal gelden. De kracht en het intellect van het Varken zal vooral voor de nuchtere en koelere tekens gunstig zijn. Sommige tekens zullen de onbedwingbare nieuwsgierigheid van de Hond gebruiken om zelfstandig met problemen om te gaan en niet snel hulp te vragen. Let op dat de energie van de Hond mensen loslippig maakt, terwijl energie van het Varken de neiging geeft dat je kwetsende dingen zegt. Hierdoor kunnen tekens zich geregeld geremd voelen, omdat zij merken dat het niet verstandig is iets tegen mensen te zeggen. Dit kan voor schuldgevoelens zorgen en dit brengt dan stress en depressie met zich mee. Over het algemeen kunnen Ratten, Ossen, Draken, Paarden, Apen en Hanen een weg vinden in de onevenwichtige energie. Slangen, Geiten, Tijgers, Honden en Varkens kunnen fysiek een lastige maand meemaken. Konijnen moeten op de financiën passen, maar de rest van het leven verloopt prima.

Feng Shui voorspelling voor deze 10de Chinese maand
We kijken naar sectoren, die te maken hebben met de richting waarin je huis of werk staat en dan vooral naar de voordeur en belangrijke ruimtes, zoals slaapkamer, keuken en woonkamer. Ook kijken we naar omgevingen waar jij vaak bent en dat kan dus ook in het verkeer of op andere plekken zijn.

Negatieve energie
De zuidelijke sector levert gevaar op. In het zuidoosten krijgt de #6 Ster van Hemels Geluk bezoek van de # 7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog. Daardoor is er overschot aan metaal en dit verhoogt de kans op extreem geweld. Verwondingen kunnen hier vooral bij de Draak en Slang ontstaan en zij moeten dus extra voorzichtig zijn, evenals jongere mannen of mensen, die veel met hen omgaan. Mensen kunnen de neiging hebben een ander te bedriegen. Let op dat je, als je slaapkamer zich in het zuidoosten bevindt, sneller ziek wordt. In het zuiden krijg de #2 Ster van Ziekte bezoek van de #3 Ster van Vijandigheid en deze Hout- en Aardesterren brengen conflicten en verstoren het evenwicht in de wereld. Het Paard en mensen die veel met dit teken in contact komen, ondervinden problemen. Maar ook anderen kunnen er last van hebben. Er zijn misverstanden en mensen zullen de strijd zoeken in plaats van verduidelijking vragen. Relaties en sociale contacten kunnen onder druk staan. In het zuidwesten krijgen de Geit en Aap te maken met de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs, die bezoek krijgt van de #5 Ster van Ongeluk. Niet alleen de liefde kent verstoring, maar ook is kans op geldverlies en ongeluk. Er hangen ongelukkige energieën in deze sector en je deze plek dan ook het best zo rustig mogelijk houden. Vooral de Geit, de Aap, oudere vrouwen en studenten die in deze sector wonen kunnen het moeilijk krijgen. Zij zijn minder effectief en kunnen hun vaardigheden en talenten niet benutten. Andere tekens moeten vooral op hun gezondheid letten. In deze sector ben je namelijk bevattelijker voor ziektes. Een gezondheidsamulet kan geen kwaad en dit geldt eigenlijk voor ieder teken. In het noordoosten krijgen de Os en Tijger te maken met de #2 Ster van Ziekte die een bezoek brengt aan de #1 Ster van Overwinning. Ook mensen die veel bij die tekens zijn of mensen die geregeld in het noordoosten zijn, krijgen er mee te maken. De Ziektester brengt veel risico mee en je moet deze sector dus voorzichtig behandelen, omdat er hier een grotere kans is om het corona op te lopen. Houd voldoende afstand met mensen buiten jouw huishouden. Ook is het belangrijk gezond te eten en op te letten met kant-en-klaar maaltijden. Er zijn aanwijzingen op infecties en zelfs virussen. Is je voordeur in deze richting of bevindt je slaapkamer zich in het noordoosten, dan is het verstandig een amulet van een Medicijnboeddha te dragen. Dit geldt eigenlijk voor ieder teken en voor iedere sector, omdat dit amulet jou beschermt tegen ziektes en ongelukken. Ook een Wu Lou naast je bed kan erg verstandig zijn. Zwangere vrouwen kunnen deze sector echter beter helemaal mijden.

Positieve energie
Gelukkige energie is in het centrum van je huis, werk of plaatsen. Waar normaal de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog invloed heeft, zal negativiteit geabsorbeerd worden door de #8 Ster van Welvaart. Financieel krijg je kans op hogere inkomsten en wordt de #5 Ster ingetoomd door positieve energie. Blijf opletten dat de #7 Ster vijandig is. Het Konijn krijgt in het oosten gelukkige energie, omdat de #5 Ster van Ongeluk bezoek krijgt van de #6 Ster van Hemels Geluk. Er is in deze sector kans op financieel voordeel en onverwachte verrassingen. Mensen die veel bij het Konijn zijn of belangrijke ruimtes in het oosten hebben, zullen minder last hebben van negatieve invloeden van andere sectoren. Onderschat niet dat er nog zeker kans is op stress, frustratie en ziekte. Blijf verantwoordelijk en doe geen dingen die jou of anderen in gevaar brengen. In het westen krijgt de #9 Ster van Gunstige Vooruitzichten bezoek van de #1 Ster van Overwinning, waardoor negatieve energie afgewend wordt, als gevolg van de som-van-tien. Er wordt aangeraden zoveel mogelijk in deze sector te verblijven. De Haan zal deze energie sowieso krijgen, maar ook andere tekens kunnen profiteren als ze veel bij een Haan zijn of geregeld in het westen. Plaats in het westen felle lichten. Ook muziek en communicatie worden gewaardeerd. Je hebt dan meer kans op promotie, een goede loopbaan en geluk qua liefde en sociale contacten. De Rat heeft de jaarlijkse #3 Ster van Vijandigheid in de noordelijke sector, maar de gelukkige #4 Ster van Romantiek en Onderwijs komt op bezoek. Voor studie en werk is deze sector zeer geschikt. Pas op dat Houtenergie er overtollig is en deze levert stress op. Voel je stress en ben je in het noorden ga dan weg. Een liefdesrelatie kan warmte en liefde bieden als je slaapkamer in het noorden staat. Er is voor vriendschap en familiale contacten negatieve invloed van de #3 Ster als je woonkamer in deze sector is. Belangrijke gesprekken en oplossen van problemen kan je hier beter niet doen. Mensen, met veel problemen thuis, kunnen zelfs meer kans hebben op corona, als ze niet veel buiten komen. Het noordwesten kent veel geluk, omdat de #8 Ster van Welvaart bezoek krijgt van de #9 Ster van Gunstige Vooruitzichten. De Hond en het Varken hebben er veel aan, maar bijzonder is dat deze energie een mondiale invloed heeft, waarbij wereldleiders en andere leiders goed nieuws brengen. Om energie persoonlijk aan te trekken, wordt aangeraden in die sector een beeldje te plaatsen van de God van Welvaart, op de Tijger. Ook een Witte Dzambhala kan veel kracht oproepen, vooral als je deze combineert met de vier Dakini-Godinnen. Ook kan je positiviteit oproepen door sociale activiteiten te creëren, maar wel volgens de richtlijnen van de overheid. Let op dat er problemen kunnen komen tussen jongere en oudere generaties. Organiseer je iets, zet deze groepen dan niet bij elkaar of plaats een symbool van de Rode Appels met het teken van Vrede en Harmonie.