Chinese Jaarhoroscoop voor de Tijger gratis Online bij www.ParanormaleChat.nl

Geboortejaar: 2010 1998 1986 1974 1962 1950 1938 1926 1914

 

Chinese 4de maand in het jaar van de Metaal-rat (tot 6 juni)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui in deze maand voor de Tijger
De gelukverwachting voor de Tijger is ronduit goed te noemen door de energie van de Jaarlijkse #1 Ster in je noordoostelijke sector, die versterkt wordt door de #8 Ster van Welvaart. Je wordt gesteund door Levenskracht en Spirituele Essentie en hebt niet alleen mentale, maar ook fysieke kracht. Aan intuïtie zal het je niet ontbreken en je maakt de juiste keuzes in het leven. Het Hemels Geluk (de Lung Ta) zorgt dat je een goede band met de hogere wereld hebt en ook dit geeft veel bescherming. Dingen die vorige maand ontstonden, kunnen deze maand veel opleveren. Blijf opletten voor de negatieve Yi Duo en Wu Duo. Omdat er nu meer energie gebruikt wordt voor je zakelijke leven, zal vooral je gezondheid soms onder druk staan. Dat is in deze periode van de coronacrisis natuurlijk gevaarlijk. De actieve Wu Duo en Yi Duo Sterren zorgen dat je financieel de neiging hebt teveel geld uit te geven. Je roept negatieve energie van deze krachten op als je teveel risico gaat nemen of als je intens investeert of gokt. Ook kan deze energie opgeroepen worden als je mensen te snel vertrouwt. Tracht evenwicht te vinden en ga vertrouwde mensen niet opeens wantrouwen. Yi Duo kan ook je gezondheid ondermijnen. Gelukkig heb je in het noordoosten de #1 Ster van Overwinning aan jouw zijde, die veel energie geeft. Je kunt de positieve energie oproepen door te zorgen dat de noordoostelijke sector in je huis schoon en veilig is. Let op dat het Waterelement voor de Tijger deze maand niet altijd goed is. Zijn er druppelende kranen of is er een lekkage, dan kunnen kwaadaardige energieën binnendringen. Zijn de keuken of badkamer in deze sector, zorg dan dat je hier wat Aarde-elementen plaatst, omdat dit element Water absorbeert. Als je die sector moet gebruiken, maak dan niet teveel kabaal. Doe geen grote werkzaamheden, zoals verbouwingen. Zijn hier kinderen, laat ze dan rustig blijven. Verder is het belangrijk dat je geen blauwe kleuren in deze sector plaatst en gedimd licht en zachte kleuren gebruikt. Het is verstandig geen scherpe voorwerpen uit te laten steken. Omdat het niet altijd mogelijk is je hele leven aan te passen, kunnen Feng Shui accessoires nuttig zijn om negatieve energie van de Sterren te verminderen. Een Vijf Elementen Pagode kan veel positiviteit brengen. Haal deze maand metalen klankschalen, gouden munten of metalen klankbellen weg uit delen waar je met water werkt, zoals badkamer en keuken.

Overzicht van de romantiek voor de Tijger
In de liefde zal de single veel mogelijkheden krijgen tot nieuwe liefde. Blijf voorzichtig, omdat het corona nog altijd roet in het eten kan gooien. Je kunt echter te bescheiden zijn en dan kan een kans aan je voorbijgaan. Er wordt aangeraden ervoor te gaan als je denkt dat je iemand aantrekkelijk vindt. Over het algemeen komt er een liefdevolle maand aan. Je moet er wel iets voor doen. Ze komen heus niet aan de deur en je zult de aandacht op je moeten vestigen. De handelingen en acties die je doet, zullen beloond worden en je kunt genieten van spannende ontmoetingen. Vanaf de 21ste zal dit sterker worden, omdat je uitstraling door een gunstige energie versterkt wordt. Er hangt overigens een extra sterk magnetisme, die anderen kan interesseren. Je kunt dromen en gedachten de vrije loop laten over een toekomstige partner en er zullen veel dingen veranderen die je leven te goede laten keren. Gebonden mensen kunnen de positieve energie gebruiken om liefde een positieve boost te geven. Er is gezinsuitbreiding of een ander heuglijke verandering mogelijk. Je kunt in je relatie veel activiteiten ontplooien om je partner te verwennen, maar ook om zelf verwend te worden. Toch dien je op te letten dat je soms last kunt hebben van angst en onzekerheid, waardoor je niet altijd jezelf bent en er teleurstelling op kan treden. Deze kun je voorkomen door meer in jezelf te vertrouwen. Mensen die tot vorige maand te maken hadden met spanning in de relatie, zullen conflicten en problemen oplossen. Let op dat je niet te onderdanig bent, omdat je partner dan de neiging heeft boven je te willen staan. Het is niet erg om toe te geven aan eisen van je partner, maar dat moet in normale proporties zijn. Voor sociale contacten is het een prima maand, met plezier en enthousiasme. Je zult veel vrienden en familie hebben en laat ze graag in je gevoelsleven toe. Je kunt veel waardering tonen en geeft graag complimenten aan mensen in je omgeving. Hierdoor zullen mensen het fijn vinden om met je om te gaan. De Tijger moet in het algemeen oppassen dat er conflicten en misverstanden met een broer of zus kan zijn. Mocht dit ontstaan, houd dan het hoofd koel. Een Aardbeikwarts hangertje kan positieve energie bieden in de liefde, maar ook bij sociale contacten.

Overzicht van het zakelijke leven voor de Tijger
Het is een prima maand om er financieel vooruit op te gaan. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontplooien, omdat je niet alleen fysiek erg sterk bent, maar ook mentaal goed weet wat je allemaal wilt bereiken. Je bent zelfverzekerd en kunt hierdoor je eigen geluk afdwingen, waarbij je geholpen wordt door de #1 en de #8 Ster. Mensen zullen jouw enthousiasme bemerken en erdoor gemotiveerd worden. Of je nu wel of niet een leidinggevende functie hebt, mensen zullen jou volgen en zijn bereid om je te helpen. Dat is dan vooral, omdat jij iemand bent, die anderen ook wil ondersteunen. Het is ook zeker geen maand om te bescheiden te zijn en je mag je klauwen en je tanden best gebruiken. Om financieel meer geluk op te roepen, doe je er goed aan om een amulet bij je te dragen van de Boom van de Welvaart met Zes Vogels. Pas wel op dat je soms te bezitterig kunt zijn en dan niet snel tevreden bent met het geld dat je verdient. Soms is het gewoon verstandig om blij te zijn met wat je hebt. Het is zelfs een goede maand om geld aan goede doelen te geven. Dit geeft een positieve energie, waardoor je vanuit de kosmos beloond kan worden. Tijgers kunnen deze periode veel geluk in de studie hebben. Mensen die een examen hebben of andere toetsen moeten doen, kunnen hier redelijk eenvoudig doorheen komen. Let wel op dat je er hard voor moet blijven werken. Het zal je niet aankomen waaien. Het wordt wel een maand, waarin het geluk je toelacht en je in staat bent eventuele hindernissen te overwinnen, waardoor problemen waarschijnlijk snel verdwijnen. Verslap niet en blijf goed bij de les. Het zal ook een maand worden waarin je in staat moet zijn om anderen om advies en ondersteuning te vragen. Wees niet te eergevoelig en zie het niet als gezichtsverlies om te laten zien waar je kwetsbaar in bent. Je zult merken dat de steun van mensen ervoor kan zorgen dat je wel degelijk een betere ontwikkeling mee kunt maken.
Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe carrière zullen een prima energie ervaren om hier duidelijke stappen in te maken. Je krachtige en sympathieke uitstraling zal namelijk wel in het oog springen, maar dan je moet ook laten merken dat je voldoende kennis en vaardigheden bezit. Let op dat je niet te snel wilt gaan bij aanbiedingen die je krijgt, maar eerst luistert naar je gevoel of deze wel het juiste zegt.

Welzijn en advies voor alle tekens wat betreft het coronavirus
Het leven lijkt lam te liggen en mensen hebben er genoeg van. Onze economie, voedselvoorziening, reizen, horeca, scholen en hele levensstijl is onderhevig aan angst. We weten niet wanneer de pandemie zal stoppen. Het element Water lijkt de voedingsbron geweest te zijn van de ontwikkeling van het virus. December was een Yang Vuur-Rat maand met Yin Element Water. Die maand startte de ziekte. Eind januari en begin februari was er Yang-Water en Yang-Hout. Dit zagen we terug in Australië waar ernstige branden waren. Binnen de Chinese leer wordt dit gezien als gevolg van het Water dat Hout produceert. Het Chinese jaar 2020 is de periode van Yang Metaal-Rat. Hierdoor is het Element Water belangrijk geweest voor de versterking van het coronavirus. Metaal is namelijk het moederelement van Water en beschermt deze om weg te lopen. De verwachting is dus dat covid-19 zich niet snel gewonnen geeft, maar als er eenmaal de combinatie Metaal en warmte is, wordt dit virus wel even uitgeschakeld.

Het Yang Metaal is extreem verbonden met lage en hoge luchtdruk, waardoor er wind over water is. Wanneer wind over water waait, kunnen mensen mentale en fysieke problemen krijgen. Verlies van concentratie en vergeetachtigheid zijn dan het gevolg. Mensen hebben op alle vlakken tijd nodig zich te bezinnen en zo ook de medische wetenschap, virologen en wereldleiders. Yang Metaal is een krachtige energie, die dus meer verbonden is met warm weer dan koud of nat weer. Nu het nog wisselvallig is, zal het in onze omgeving even duren om het corona te overwinnen. Eind april werd het warmer en zien we dat het aantal coronapatiënten terugliep. Warmere temperaturen lijken dus een vertraging te geven. Dit betekent dat landen met warme klimaten eerder melding maken van een stilstand van het virus, terwijl het bij ons in mei en juni af zal hangen van de weersomstandigheden. Mei staat te boek als Yin Metaal-Slang maand en als het warmer wordt, zal het virus deze maand overwonnen worden, althans voor nu.

Eind juni kan er een hernieuwde opkomst van het coronavirus optreden. Juni is een Yang Water-Paard en juli een Yin Water-Geit maand. We verwachten volgens berekening dat mei en juni een periode is van afzwakking van het corona. Echter, de vooruitzichten voor de herfst lijken minder rooskleurig. Naast de weersomstandigheden zijn we ook afhankelijk van luchtverontreiniging, hoeveelheid regen, wind en temperatuur. Zijn deze ongunstig, dan kan de herfst een terugkeer van het coronavirus betekenen. Dit is het seizoen van Metaal en in samenhang met ongunstige omstandigheden kan het coronavirus lange tijd bij ons blijven. Dit klinkt dramatisch, maar er is hoop en belangrijke opdracht voor de mens. We moeten zorgen dat we nu en in de toekomst een veilig leven creëren door verantwoordelijk in het leven te staan. We zullen onze levensstijl moeten overwegen en op een heel andere wijze de maatschappij indelen.

We denken dat covid-19 niet zomaar is gekomen, maar een boodschap is om ons nu wakker te schudden. We worden geprikkeld en uitgedaagd. Angst alleen schijnt niet voldoende te zijn, omdat er mensen zijn, die vinden dat we de lockdown moeten versoepelen. We weten niet of dit verstandig is en dit is moeilijk te testen. Wat we wel weten is dat het virus ons belemmert vrij te bewegen en dwingt om thuis te blijven. Er wordt vanuit de stand van de Vliegende Sterren aangeraden dit zoveel mogelijk te doen en niet teveel risico te nemen. Zorg voor voldoende hygiëne en vermijd het om te reizen of op plekken te komen met veel mensen. Op de lange termijn moeten we bedenken dat we te gast zijn op deze wonderschone planeet en deze moeten waarderen en respecteren. Laten we nadenken over consumeren van vlees, kip en vis, maar ook over gebruik van fossiele brandstoffen, waardoor we de lucht vervuilen en het corona voeden. Blijf nadenken en wees lief voor je medemens, de aarde en de hogere machten die ons bijstaan. Hieruit ontstaat gunstige energie, die kan zorgen dat het coronavirus uiteindelijk verslagen wordt.

Vliegende Feng Shui Sterren over de gezondheid van alle tekens in deze 4de Chinese maand
We stelden dat dit jaar beheerst wordt door de Yang-Metaal-Rat en dit is een ruw en zeer sterk materiaal dat symbolisch als zwaard gezien kan worden. Omdat de #2 Ster van Ziekte als Jaarlijkse Ster in het zuiden staat en als maandelijkse in het zuidwesten is er negatieve energie. Deze Ster vertegenwoordigd het Element Aarde, vanwaar Metaal ontstaat. Metaal heeft een verzwakkend effect op Aarde-Energie en dus op de Ziektester. Met name in de Chinese maanden mei en juni zal het Metaal dan ook een sterke vriend zijn tegen het virus en de mortaliteit verlagen. Er zullen mensen besmet worden, maar relatief weinig overlijden. Zolang er geen vaccin is, zal het echter lastig zijn om angst te onderdrukken. Mensen moeten verantwoordelijk leven en geduld houden, omdat het virus als een soort struikrover onder ons leeft. Metaal kan hier het wapen tegen zijn. Plaats de kleuren wit, goud of metallic in kleding, meubels, verfkleuren en accessoires. Dit zorgt dat weerstand vergroot wordt en mensen minder snel ziek worden.

Ook het Element Hout helpt om Ziektesterren tegen te houden en in dit geval ook de #5 Ster van Ongeluk die in het oosten en centrum staat. Het Hout-Element heeft controle over negatieve Aarde-Energie van de Ziektester. Door groene of witte kleding te dragen en accessoires en planten in huis of je werkplek te plaatsen, bescherm jij je tegen ziekte. We zien de kleuren vaak in ziekenhuizen. Als iemand in je huis ziek wordt, plaats deze in een ruimte met witte of groene elementen of een bed met wit of groen dekbed en pyjama. Vermijd de kleur rood als er mensen ziek zijn. Het Vuur element kan negatieve chi versterken en de ziekte verergeren. Hygiëne is nog steeds belangrijk en niet alleen tijdens de crisis, maar ook als die voorbij is. Dit is niet alleen handen wassen, maar ook verantwoord eten en drinken en zorgen dat er veel respect is voor de natuur. Je kunt nog zo vaak je handen wassen, heb je geen respect voor mensen, dieren en planten, dan zal je onhygiënisch zijn en zal je weerstand gaandeweg je leven verzwakken.

Je moet het Element Metaal uit het zuiden weglaten. Plaats daar geen metalen accessoires en draag geen sieraden van deze stof. Er wordt aangeraden Vuurelementen in een groot deel van je huis of werkplek te plaatsen, maar niet in het oosten of centrum. Op andere plekken zorgt deze dat er veel saamhorigheid tussen mensen is. Vuur kan vooral in het zuiden Metaal vernietigen en dit is erg goed. In andere delen van je huis of werkplek mag je metaal plaatsen. Het is belangrijk om je huis of werkplek goed verlicht te houden en te zorgen dat donkere plekken dus voldoende licht hebben. We hebben het een tijd geleden aangegeven dat het belangrijk is ziekenhuizen en begraafplaatsen te mijden. In die tijd klonk het vreemd en bij het schrijven was er zelfs ongeloof. Deze plekken zijn momenteel mentaal donker en gevaarlijk. Dus alleen als het niet anders kan, kun je er heen gaan. Het is verder belangrijk in het centrum van je huis het element Water te versterken. De kleur blauw, een vissenkom of andere wateraccessoires zijn aan te raden. Heb je een toilet of badkamer in het midden van je huis, dan wordt je automatisch geholpen om energie van positieve Sterren op te roepen. Pas op dat er geen wind of tocht bijkomt, omdat je dan het coronavirus aan kan trekken. Tevens zijn mensen dan bevattelijker om chagrijnig of zelfs zeer boos te worden. Ook druppelende kranen en lekkages zijn voer voor het virus en moeten vermeden worden.