Chinese Jaarhoroscoop voor de Tijger gratis Online bij www.ParanormaleChat.nl

Geboortejaar: 2010 1998 1986 1974 1962 1950 1938 1926 1914

8 november 2019 t/m 7 december 2019 (Chinese 10de maand van het Aarde-Varken)

 
De algemene verwachting van deze maand
De gelukverwachting van de Tijger is in het noordoosten niet goed. De Jaarlijkse San Sha, Yin House sterren en #2 Ster van Ziekte zijn, zoals we eerder stelden, negatief en dit zal verslechteren, omdat de #5 Ster van Ongeluk zich daar bijvoegt. Je Lung Ta is dit jaar meestal goed en je levenskracht en spirituele verbinding met de hogere wereld zijn goed te noemen. Mensen die onder dit teken vallen, moeten deze periode dan ook extra voorzichtig zijn, omdat de #5 Ster anders voor grote problemen kan zorgen. Let op het gebruik van elektrische apparaten, omdat deze storende energie kunnen geven, waarvoor het noordoosten kwetsbaar kan zijn. Vermijd deze dus in die sector. Er kunnen deze maand obstakels zijn, die op een redelijk eenvoudige wijze uit de hand kunnen lopen. Je doet er goed aan om bij belangrijke zaken altijd in de gaten te houden dat het mis kan gaan. Beter kan je dan overdacht hebben wat je in dat geval kunt doen. Denk dus goed na bij belangrijke beslissingen, het aangaan van contracten en dingen die je samen met anderen doet. Normaal gesproken kun je vertrouwen op je instinct, maar dat zal nu wat minder zijn. Je gevoel kan jou dus wel eens in de steek laten, waardoor je dus steeds moet nadenken voor je handelt. Om ongeluk in je huis of kantoor te mijden, doe je er goed aan je huis te ventileren en hygiënisch te houden. Een schoon en fris huis zal ten alle tijden belangrijk zijn. Verder is het deze maand belangrijk te zorgen voor rustige geluiden in jouw belangrijkste sector en lawaai en conflicten zoveel mogelijk buiten te houden. Het zal een prima maand zijn om je meubels in de belangrijkste kamers te verplaatsen. Verandering brengt deze periode veel goeds met zich mee. Je kunt ook Feng Shui attributen gebruiken, zoals onder andere de Driekleurige Vijfelementen Pagode.
 
Relaties en liefde
De Tijger krijgt niet alleen te maken met verlaagde weerstand, maar ook met ongeluk. Het is geen maand om risico te nemen in contact met anderen. Zelfs vriendschappen en romantiek kunnen onder druk staan. Hierbij doe je er goed aan je niet teveel op je gevoel of intuïtie te richten, maar puur op ratio. Je doet er goed aan je huis een opknapbeurt te geven, bijvoorbeeld door het noordoosten van je huizen van frisse kleuren te voorzien en te zorgen dat je er groene planten plaatst. Ook zachte muziek en relaxte lichten kunnen een oplossing zijn om negatieve energie van de #5 Ster af te wenden. Om de energie van de #2 Ster af te wenden doe je er goed aan gouden of zilveren hangertjes bij je te dragen en het liefst met een beeldje van de Medicijnboeddha. Je voelt je weerstand versterken en staat krachtiger in het leven. Blijf opletten dat romantiek, vriendschappen en contact met familie negatief beïnvloed worden. Vrienden kunnen afspraken afzeggen en er is conflict mogelijk met liefdespartners. Pas hiervoor op en wees voorbereid. Singles doen er deze maand verstandig aan niet te actief naar een nieuwe relatie op zoek te gaan. Je bent al met veel andere dingen bezig en dat kost energie. Mensen met een relatie zullen over het algemeen steun bij hun partner vinden en troost bij naaste familie. Voor zowel singles als gebonden mensen wordt aangeraden een Rozenkwarts hanger met Bamboe te dragen. Deze geeft namelijk veel energie om flexibel in de liefde te staan en met tegenslagen om te gaan. De 1ste helft van de maand zijn er planetaire tegenstrijdigheden, waardoor je op zich goed in de relatie kunt staan, maar er externe factoren zijn, die jou beïnvloeden. Er zijn conflicten mogelijk omdat anderen jullie relatie verstoren. Conflicten en zelfs een breuk zijn mogelijk. Maak geen ruzie met je partner, maar blijf eensgezind. Voor singles is dit geen goede periode voor een vaste relatie, maar wel voor avontuurlijke activiteiten. De 2de helft van de maand is voor gebonden mensen plezierig, met veel passie en liefde. Blijf opletten dat het ongeluk in de lucht hangt. Deze kan je mijden door rationeel gedrag. Bij singles wordt verwacht dat deze tijd spannends wordt met bijzondere ontmoetingen.
 
Financiën en carrière
Er zijn deze maand bedreigingen, zoals je fysieke gesteldheid die onder invloed van de #2 Ster onder druk staat en ongeluk dat de #5 Ster kan brengen. Daardoor moet je opletten dat het een lastige maand kan worden. Je moet niet alleen vertrouwen op gevoel en instinct, maar ook op ratio en mensen die je kunt vertrouwen. Ook wordt aangegeven dat er een kans is dat je met inbraak, diefstal of geweld te maken kunt krijgen. Dat geldt meer voor mensen die te veel risico nemen of mensen die op gevaarlijke plekken komen. Zelfs met routinematige werkzaamheden en mensen die je normaal kunt vertrouwen dien je voorzichtig te zijn. Verder zijn er aanwijzingen dat er problemen kunnen zijn met mensen die jouw concurrent zijn of mensen die jou minder veel gunnen. Beschermende factoren zijn levenskracht en spirituele essentie. Je blijft met beide benen op de grond en weet over het algemeen wel nuchter en rationeel te handelen. Toch blijft het een lastige maand en zal je alle zeilen bij moeten zetten. Je doet er goed aan op kantoor groene planten te plaatsen en vergaderingen, conflicten en andere problemen niet in het noordoosten te doen. Is dit niet mogelijk plaats dan een Driekleurige Vijfelementen Pagode in deze sector of draag een hangertje met Hart van Moldaviet. Je kunt hiermee de negatieve invloed van de #5 Ster verkleinen. De 1ste weken kun je nog investeren en succes behalen, maar het blijft wel oppassen geblazen. Tracht hier verstandig in te blijven en zorg dat je kennis genoeg hebt en advies bij anderen inwint. Je kunt dan over het algemeen prima investeren. Voordeel is deze periode wel dat een aantal Sterren belangrijke obstakels tegenhoudt. Vooral je sterke levenskracht kan hierdoor nog sterker worden om te presteren. De laatste weken moet je voorzichtig zijn met het geld dat je uitgeeft en eventuele beleggingen of investeringen. Beter doe je dit nog niet en wacht je tot een volgende maand. Je dient vooral in de gaten te houden dat je de belasting betaalt en dat je financiële zaken op een juiste wijze afrondt. De kleinste fout kan zorgen dat je veel kans hebt op grotere problemen. Toch zijn er ook positieve energieën, waardoor er kans is dat je iets kunt doen, waardoor je later dit jaar meer winst of inkomsten kunt vergaren. Je blijft deze periode gemotiveerd en hebt ambities om te slagen in dat wat je van plan bent. Je kunt risico’s mijden en bent daardoor meer in staat om je doelen na te streven.
 
Welzijn en advies voor deze maand
De Chinese astrologie biedt geen kant en klare oplossingen, maar interpreteert waarom mensen meer kans op ziektes hebben. Dit kan gaan om de genetische structuur van een lichaam of een levenspatroon die mensen hebben. Het kan echter ook gaan om onbewuste, negatieve aspecten die je ziel en lichaam beschadigen. In alle gevallen kunnen we hier iets aan doen, door patronen in ons leven aan te pakken. Hoe makkelijk is het om te zeggen dat we ‘het vanzelf wel zien als we ziek worden’. Word jij of een geliefde eenmaal ziek, dan zal je niet meer zo praten. Het is verstandig juiste keuzes in het leven te maken en bewust te leven. We zullen tot inkeer moeten komen en bepaalde patronen doorbreken. Voorkomen van ernstige ziektes komt tot stand door  te accepteren dat je bepaalde dingen niet of juist wel moet doen. De Chinese leer kan niet verplichten gezond te leven, maar kan ondersteunen door adviezen en inzichten te verschaffen. Dit kan gaan om een bewustwording van je eigen handelen, maar ook over het accepteren van een fysiek lichaam dat in dit leven misschien niet zo sterk is. Bedenk dat we in de kern een astraal lichaam hebben en een fysiek lichaam in bruikleen. Door bepaalde energieën is het een maand, waarin je ervaart dat je respect dient te hebben voor de geestelijke wereld en je astrale lichaam. Alleen door bepaalde zaken aan te pakken zal je negatieve energie kunnen transformeren in witte, positieve energie. November en december zijn zeer goede maanden om jezelf, maar ook de wereld om je heen eens goed onder de loep te nemen. Voor Tijgers geldt dat ze met emotionele kwesties rond kunnen lopen. Daardoor kan je door je van nature zeer sterke passie in het nauw komen en word je als het ware een poesje. Je bent dan kwetsbaar en kan niet altijd evengoed voor jezelf opkomen. Je zult dit probleem aan moeten pakken door jezelf te confronteren. Het heeft geen zin elke dag te denken dat het allemaal wel goed zal komen. Je moet er zelf iets voor doen door open te staan voor de adviezen van anderen en door vooral ook in jezelf te blijven geloven. Door over je gevoel te praten, kun je veel bereiken en zal je mentaal en fysiek veel sterker worden.
 
De beïnvloeding van de Vliegende Jaarlijkse en Maandelijkse Sterren
De Jaarlijkse Vliegende Sterren krijgen elke maand bezoek van de maandelijkse Sterren en dit oefent dan invloed uit op de sector waar ze verblijven. Dit gaat om de hoofddeur of meest gebruikte deur van je huis of werkplek in de sector of die er tegenover staat. Let op dat woon- en slaapkamers belangrijk zijn als die in een bepaalde richting staan. In dit geval worden mensen beïnvloed die hier geregeld zijn.
 
Negatieve invloed van de Vliegende Sterren
In het zuiden krijgt de Jaarlijkse #2 Ster van Ziekte bezoek van de #5 Ster van Ongeluk. Vooral de Os en Tijger hebben er last van, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. Er komt heel wat negativiteit in deze sector en het best kan je daar wegblijven, omdat er veel ziektes kunnen ontstaan. Ook kun je te maken krijgen met situaties, die je niet in de hand hebt en die dus ongeluk brengen. Er kunnen ongelukkige momenten zijn, die je flinke problemen kunnen brengen. Zelfs een groot ongeluk kan aan de orde zijn als je in deze sector bent. Om grote problemen te voorkomen, wordt aangeraden onderweg een Blauwe Medicijnboeddha bij je te dragen of thuis of op werk een Wu Lou met Helende kruiden te plaatsen. Een Pagode met Elementen kan erg behulpzaam zijn. Ben je in deze sector zorgt dan voor rustige geluiden en zacht licht. In het noorden krijgt de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs bezoek van de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog. Met name de Rat heeft hier last van, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. De Jaarlijkse Perzikbloesem #4 Ster biedt op zich goede energie voor relaties, maar de #7 Ster heeft een geniepige invloed. Bescherm jezelf hiertegen om inbraak, geweld of andere problemen te voorkomen. Plaats bij de voordeur of in het noorden van je huis of werkplek een Anti-Inbraak Berg met Geheime Mantra’s om je te wapenen tegen kwade invloeden. Ook het plaatsen van Waterelementen kan gunstig zijn om je huis of werkplek te beschermen als er niemand is. Tenslotte wordt aan de Rat aangeraden gevaarlijke plekken te mijden.
 
De Hemelse #6 Ster van Geluk krijgt in het oosten bezoek van de #9 Ster van Gunstige Vooruitzichten. Dit brengt over het algemeen veel kracht, maar je moet opletten omdat deze energie heftig is. Vooral zakelijk ervaar je veel kracht, maar privé en gezondheid kunnen elkaar negatief beïnvloeden. Vooral het Konijn kan er profijt van hebben, maar dus ook last. Dit geldt ook voor mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. Financieel zal je niets te klagen hebben en goede ontwikkelingen meemaken. Om geluk nog meer af te dwingen, wordt aangeraden de God van Welvaart op zijn Tijger bij je te dragen. Deze kan jou zakelijk veel energie bieden om goed te presteren. Er kan gevaar zijn en vooral als je problemen hebt met een familielid. Ontstaan deze, dan kun je stress krijgen, die jouw gezondheid negatief beïnvloedt. Staat jouw voordeur op het oosten, dan doe je er goed aan een Bol van Bergkristal bij de deur te zetten, omdat deze vrede en rust geeft. Het blijft oppassen geblazen. De #8 Ster van welvaart krijgt in het centrum bezoek van de maandelijkse #2 Ster van Ziekte. Dit brengt over het algemeen veel kracht, maar je moet opletten omdat deze energie heftig is. Mensen die veel in het centrum van een plaats, huis of werkplek zijn, moeten opletten voor gevaren die dreigen. Draag een sleutelhanger van een Garuda Wu Lou of een Dzi kralenarmband van Amethist. Dan kan je de ongelukkige energie afweren.  In het zuiden krijgt de #9 Ster van Gunstige Vooruitzichten bezoek van de Maandelijkse #3 Ster van Vijandigheid. Vooral de Hond en het Varken hebben er last van, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. Er kan veel negativiteit zijn en spanning kan omgezet worden in stress en depressies. Het is verstandig deze sector zo rustig mogelijk te houden. Harde muziek, ruzies of andere conflictueuze zaken moet je voorkomen. In tegenstelling tot andere sectoren, kun je hier beter geen planten plaatsen. Ook brandende kaarsen worden afgeraden, omdat de vijandige Chi hierdoor versterkt kan worden. Daarbij is zelfs de kans op brand aanwezig. Ben je veel in deze sector dan doe je er goed aan om een sleutelhanger van de Rode Adelaar bij je te dragen. Ook een gouden hangertje met Aardbeikwarts kan positieve energie geven.
 
Positieve invloed van de Vliegende Sterren
De Jaarlijkse #1 Ster van Overwinning krijgt in het westen bezoek van de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Met name de Haan kan profijt hebben, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. Ook mensen die creatief zijn, worden extra productief en kunnen vooral op gebied van carrière veel bereiken. In ieder geval kan er succes en overwinningen te behalen zijn. Studenten kunnen veel geluk ervaren. Romantiek en liefde zijn ook erg fijn voor de Haan en mensen die veel in deze sector verblijven. Singles hebben extra kans op een nieuwe relatie. Voor liefde en contact met anderen doe je er goed aan Rozenkwarts Mandarijn Eenden in het westen van je huis te plaatsen. De Jaarlijkse #3 Ster van Vijandigheid krijgt in het westen bezoek van de maandelijkse Hemelse #6 Ster en brengt het Paard veel profijt, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. De #6 Ster is een fantastische Ster om negatieve energie te absorberen. Om deze energie volledig op te roepen wordt aangeraden een beeldje van Kuan Yin in het westen van je huis of werkplek te plaatsen. Om negatieve energie van de #3 Ster af te wenden wordt aangeraden een Ratnasambhava Boeddha bij je te dragen. Mensen die met deze sector te maken hebben, dienen geduld te hebben en vooral niet te impulsief te zijn. Ben je veel in het westen dan kan je levenskracht afnemen. Over het algemeen zal de #6 Ster wel negatieve energie afweren en jou versterken. De Jaarlijkse #5 Ster van Ongeluk krijgt in het zuidwesten bezoek van de maandelijkse # 8 Ster van Welvaart en dit brengt veel goeds. Met name de Geit en Aap kunnen profijt hebben, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken.
 
Let op dat deze energie geldt voor de zakelijke kant van het leven. Privé kan de Ongeluksster erg storen. Vooral mensen die veel in deze sector doorbrengen kunnen op financieel gebied veel kans maken op extra geld of goede vooruitzichten op zakelijke ontwikkeling of promotie. Een Gele Bol van Citrien in deze sector kan goede energie oproepen. Blijf opletten dat er nog steeds negativiteit kan zijn. Over het algemeen weet je hiermee om te gaan. Om de negatieve energie van de #5 Ster af te wenden, wordt aangeraden een Driekleurige Vijf Elementen Pagode bij je te dragen. De #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog krijgt in het zuidwesten bezoek van de #1 Ster van Overwinning. Met name de Draak en de Slang hebben hier profijt van, maar ook mensen die veel in deze sector verblijven, slapen of werken. Deze #1 Ster heeft erg veel kracht en kan in deze sector de kans op inbraak, geweld en andere grote problemen sterk verminderen. Wil je deze energie nog sterker aantrekken dan doe je er goed aan een hangertje van de Sleutel van het Succes bij je te dragen. Je kunt er ook voor kiezen om in je huis of werkplek in het zuidwesten de Vijf Elementen Overwinningsbanner op te hangen. Dit kan je zakelijk helpen om concurrenten het hoofd te bieden. Om zakelijk nog beter te presteren, kan een Kuan Kung op je bureau intellectuele energie losmaken. Pas op als je met gevaarlijke apparaten of scherpe voorwerpen te maken krijgt. Er is kans op letsel. Wees dus voorzichtig.