Chinese dierenteken Slang, lees de horoscoop bij www.ParanormaleChat.nl

Geboorte jaar: 2013 2001 1989 1977 1965 1953 1941 1929 1917

Chinese 1ste maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 6 maart)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Slang
De Slang krijgt in het zuidoosten te maken met negatieve energie van de #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech. In het Jaar van de Metaal-Os zal je geen negatieve Bergsterren op je pad krijgen en dat betekent dat het een prima jaar wordt om er iets moois van te maken. Vooral de Dubbele Grote Ster van Positieve Verwachtingen zorgt dat er veel goeds op je pad komt. Elke maand krijg jij te maken met Maandelijkse Sterren, die positief en negatief uitwerken. In de periode dat er een negatieve Ster is, kan het wel eens dubbel zo zwaar zijn, door de verbinding met de #5 Ster. Het hele jaar is je Lung Ta goed, waardoor je prima in staat bent doelen te stellen en ze te bereiken. Je Spirituele Energie en Levenskracht zijn echter beduidend minder, waardoor er qua voorgevoelens en intuïtie minder kracht is. Je hebt minder contact met de spirituele wereld. Ook ben je fysiek niet altijd sterk, waardoor je het vooral van je mentale en intellectuele kracht moet hebben. Alleen door verstandig na te denken en juiste dingen te doen, bied je weerstand aan de #5 Ster. Onmisbare amuletten zijn dit jaar de Hemelse Waterdraak, een Levenskracht amulet, een ‘Om’Dakini Spiritualiteit Versterker en amulet van de Vijf Elementen Pagode met Levensboom. Omdat de gunstige #4 Ster van Romantiek en Onderwijs in jouw sector op bezoek komt, zal de Slang met frisse zin starten en een goed humeur hebben. Je hebt erg veel vertrouwen en kunt met diverse zaken bezig zijn. Je bent sympathiek en enthousiast en dit steekt ook anderen direct aan.

Hierdoor ben je een motivator en geniet je ervan dat jij in het middelpunt van belangstelling kunt staan. Toch heb je de neiging je tijdens deze crisisperiode in de wereld terug te trekken en mensen van je af te duwen. Slangen die al een tijd nadenken om met nieuwe projecten te starten, kunnen deze maand een begin maken. Het is een periode om doelen te stellen en actie te ondernemen om iets te kunnen bereiken en jezelf te ontwikkelen. Het is een prima periode voor financiële zaken. Je kunt belangrijke beslissingen nemen en daar zijn goede mogelijkheden bij om meer te gaan verdienen. Het is ook een prima maand om te investeren of te beleggen. Je dient dan wel vooral op je ratio te richten en op de feiten of je iets wel of niet moet doen. Je kunt veel geluk hebben bij nieuwe zakelijke en sociale contacten. Deze mensen kunnen jou op vele gebieden motiveren, liefhebben en vriendschap geven. Leerlingen en studenten krijgen meer mogelijkheden om hun studie op een goede wijze door te zetten. Je bent ambitieus en wilt je hoe dan ook ontwikkelen. Romantiek is sterk aanwezig met voor gebonden mensen een grote kans om de relatie verder te verdiepen. Er is een passionele en liefdevolle energie, waardoor jullie het prima samen kunnen vinden. Je besteedt veel tijd om jezelf aantrekkelijk te houden en je partner zal dan ook zeker tot je aangetrokken worden. Singles dienen op te letten dat ze er op uittrekken, ondanks dat dit lastig zal zijn. Blijf je namelijk teveel thuis, dan zal je dus ook weinig romantiek aantrekken. Er zijn grote aanwijzingen dat je via vrienden en andere sociale contacten een nieuwe partner kunt ontmoeten.

De Dubbele Bergster van Grote Verwachtingen
Vanuit de Bergsterren is er dit jaar alleen maar veel goeds te melden. Je kunt veel energie ervaren van de Grote Gunstige Bergster, die zelfs twee keer in jouw sector staat. Je doet er goed aan een sleutelhanger bij je te dragen met de Spiegel van die Ster. Ook kun je deze in het zuidoosten van je huis plaatsen en vooral in de woonkamer, slaapkamer of werkplek. De Spiegel is ontworpen om gunstige energie op te roepen en slechte machten af te wenden. Kun je de Grote Gunstige Ster van Verwachtingen oproepen, dan zal je veel geluk met carrière en financiën hebben. Je trekt deze aan door bescheiden in het leven te staan en niet te hebberig te zijn. Bescheidenheid siert de mens en dan word je een magneet voor bepaalde positiviteit. Je kunt hierbij ook trachten de Kleine Gunstige Ster op te roepen, door het kleine te eren en op flexibele wijze in het leven te staan. Overigens is een beeld van de Blauwe Os geschikt, omdat die spiritualiteit verhoogt en meer inzichten geeft over kwade energie. Draag een sleutelhanger van dit wezen en je kunt de Grote Ster van Verwachting aanroepen om te beschermen. Je vastberadenheid en wilskracht worden vergroot om negatieve situaties in positieve om te zetten. Ook kun je een beeldje plaatsen van de Zes Vogels van deze grote Ster, die het goede versterkt. Je kunt dan Hemelse Energie oproepen. Lukt dit, dan zal je ook in staat zijn om promotie te bereiken en zal je een magneet zijn voor positieve activiteiten en kan je de negatieve energie nog sterker van je afstoten.

Welzijn en advies voor de Slang
Het geluk zal niet supergoed zijn, maar doordat jij op een krachtige manier kunt handelen, zal je in staat zijn het geluk gaandeweg de maand een flinke prikkel te geven. Bedenk dat de #5 Ster deze maand over het algemeen door de #4 Ster onder controle wordt gehouden, maar dat er ook wel eens wat stress en ongeluk kan ontstaan. Wees voorzichtig met al teveel risico. In een relatie kun je te maken krijgen met afgunst en jaloezie. Wil je het geluk afdwingen, dan zal je er verstandig aandoen om te zorgen voor een strikte planning en niet al teveel actie. Je astrale lichaam zal hierbij hard werken om te zorgen dat je de juiste keuzes maakt om ongeluk af te wenden en eigen geluk aan te roepen. Krachtige beschermers zijn je charme en je ratio, die goed van pas komen. Het is echter verstandig om jezelf te beschermen met een hangertje van een blauwe neushoorn en sleutelhanger met een beschermende ‘Hum’ Mantra. Ook gezondheidsmunten onder je kussen kunnen je beschermen tegen negatieve energieën. Tenslotte wordt aangeraden een medicijn Boeddha in je huis te plaatsen, zodat je daar ook beschermd wordt. Deze zorgt voor genezende kracht en voor je persoonlijk welzijn. Vrienden zullen de Os, Haan en Aap zijn. Het Varken is het teken waar je het minst mee hebt. Je gezondheid zal vooral het begin van de maand iets minder zijn, maar gaandeweg de maand wordt deze beter. Over het algemeen zal je je echter geen zorgen hoeven te maken, behalve dan dat je op je darmen en maag moet letten. Het is belangrijk dat je geregeld ontspant en pittig eten en genotsproducten minimaal gebruikt. Dat zal met name voor je maag beter zijn. Het zal belangrijk zijn om te mediteren en naar innerlijke rust te zoeken. Je voelt je energiek en tevreden en zult er over het algemeen een goede tijd van maken. Natuurlijk zijn er storende energieën, maar er zal weinig fout gaan. Gaat er iets fout, dan zal je in staat zijn creatief naar oplossingen te zoeken. Wel kan liefde een positief verband met gezondheid hebben. Hoe gelukkiger in de liefde, hoe gezonder jij bent. Er wordt aangeraden een Perzikbloesem Paard in het zuiden van je slaapkamer te plaatsen of als amulet te dragen. Om oneerlijkheid en ontrouw af te wenden kun je een Haan met Waaier bij je dragen.

Feng Shui voorspelling voor alle tekens in deze 1ste Chinese maand
Het zuiden en noorden krijgen te maken met de #1 Ster van Overwinningen en Geluk. Het zuiden krijgt de maandelijkse #9 Ster van Gunstige Toekomst en Vermenigvuldiging op bezoek. Dit is voor het Paard gunstig en voor mensen die veel in deze sector zijn of een intieme band met het Paard hebben. Dit is sowieso een gunstige Som-van-Tien combinatie, waardoor financieel veel te bereiken valt. Wil je goede zaken doen, doe dit dan vooral in deze sector of een plek in het zuiden. Een Blauw Feng Shui Som-van-Tien amulet of hanger met de Gouden Draak worden aangeraden. Let op dat er ziekte voorkomt. Gebruik een amulet van de Medicijnboeddha om je te beschermen. Dit komt, omdat er vanuit het noorden energie komt door de #2 Ster van Ziekte. Gelukkig zal de #1 Ster van Overwinning als maandelijkse Ster positieve energie brengen. Aangezien deze tegenover het zuiden staat, kan dit strijd opleveren. Toch zal de #1 Ster over het algemeen prima functioneren en goede energie geven aan de Rat, mensen die veel in die sector zijn of bij een Rat wonen. Een amulet met Banner van Overwinning roept gunstige energie op. Vooral geluk in het onderwijs en de carrière maken het leven mooi. Gebruik je het noorden en zuiden verantwoord, dan is er veel mogelijk. Mensen die onverantwoordelijk gedrag vertonen of ongezond leven kunnen kans maken op verlaagde weerstand. Zij zullen op moeten passen, omdat een ziekte dan ernstig kan worden. Ook zwangere vrouwen kunnen beter niet teveel in het noorden van hun huis zijn of er geregeld slapen. Een Bagua Wu Lou of Medicijnboeddha zijn aan te raden. De #8 Ster van Welvaart en Rijkdom krijgt in het noordoosten bezoek van de #9 Ster. Ook deze sector zal op zakelijk en financieel gebied veel goeds brengen. De Os en de Tijger, mensen die veel in deze sector verblijven en mensen die veel bij deze tekens zijn, kunnen meeprofiteren. Deze mensen kunnen risico nemen en spannende acties doen om inkomen toe te laten nemen. Ook is het een prima periode om sociale netwerken te vergroten en meer kansen te krijgen. Een beeldje van de Witte Dzambala met Kristallen Bollen in de sector kunnen geluk positief bejegenen. Negatieve energie kan wel zijn als je ruzie met familie krijgt. Dan kan de #8 Ster opeens tegen je werken en daar zal jij je wel voor moeten behoeden.
In het zuidwesten komt er negatieve energie. Daar hebben vooral de Geit en Aap last van. De Jaarlijkse #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie en Geschillen krijgt namelijk bezoek van de #2 Ster, waardoor er niet alleen zakelijk, maar ook qua gezondheid veel negativiteit optreedt. Dit is een dreigende situatie voor deze tekens, maar ook voor mensen in hun directe omgeving en mensen die in het zuidwesten verblijven. Pas op ernstige ziektes, die hier eerder optreden. Daarnaast zijn ruzies en andere conflicten hier sneller mogelijk. Om te voorkomen dat dit thuis of op je werk gebeurt, wordt aangeraden een Messing Kruiden Wu Lou en een beeld van de Phoenix in deze sector te plaatsen. Vermijd het liefst er te slapen. Kan dit niet anders, plaats dan een amulet van de Medicijnboeddha voor bescherming. In het zuidoosten krijgt de Jaarlijkse #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech bezoek van de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Daardoor zal deze sector op gebied van liefde en geluk qua onderwijs en zakelijk leven niet slecht zijn. Vooral de Draak en Slang krijgen er positieve energie door, evenals studerende kinderen en mensen die veel bij de tekens zijn. Ook mensen die geregeld in het zuidoosten zijn, kunnen profijt hebben. Meer kennis, maar ook vriendschap en langdurige liefdesrelaties zijn mogelijk. Plaats een Majushri Dhih amulet om positieve energie te brengen aan intellect. Ook Rozekwarts Mandarijn Eenden op een Lotusblad kunnen liefdesgeluk vergroten. De #5 Ster kan afgezwakt worden, met de Vijf Elementen Pagode met Levensboom. De #3 Ster kan als maandelijkse Ster veel Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen in het oosten brengen. Hier staat de Jaarlijkse #4 Ster van Romantiek en Onderwijs en de sector krijgt het zwaar te verduren op zakelijk en liefdesgebied. Er zijn voor het Konijn, mensen in zijn omgeving en mensen die veel in deze sector zijn interpersoonlijke problemen. Je krijgt met roddels te maken en agressie en tegenslagen zijn denkbaar. Je doet er goed aan jezelf terug te trekken en bij negatief ingestelde mensen weg te blijven. Doe je dit niet, dan kunnen er negatieve gevolgen zijn. Het best draag je een amulet met de Rode Vrede en Harmonie Appel of de Phoenix. Om zelf positief te blijven wordt aangeraden een Lachende Boeddha naast je bed te leggen en er één in het oosten van je huis te zetten. Pas p met overtollige Houtenergie en plaats deze vooral niet in de oostelijke sector van je huis. Vooral bomen, houten meubels en houten accessoires kunnen ongelukken en ziektes brengen. Plaats hier een gezondheidsamulet van de Schildpad en Slang om je te beschermen.
In het noordwesten, waar de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog dit jaar staat, komt de maandelijkse #6 Ster van Hemels Geluk. Dit heeft invloed op de Hond en het Varken, mensen die veel bij deze tekens zijn en mensen die vaak in het noordwesten zijn. Deze combinatie zorgt dat er financiële meevallers zijn wat betreft investeren, speculeren en belangrijke besluiten. Mensen die hun slaapkamer in deze richting hebben of de voordeur hier op gericht hebben, zullen het meeste voordeel hebben. Een talisman van Gui Ren zorgt voor goede energie om mensen aan te trekken, die jou ondersteunen. Om onderweg beschermd te worden, is aan te raden een amulet van de Draak met het Hemelse Zegen bij je te dragen. Er is in deze sector intense metaalenergie, die kan zorgen voor verwondingen en ernstige kwetsuren door metalen en scherpe voorwerpen. Er is een dreiging van inbraken, overvallen, diefstal en geweld. Een amulet van de Blauwe Neushoorn en Olifant kan beschermen. In het westen zal de #7 als maandelijkse Ster ongunstig op bezoek gaan bij de #8 Ster van Welvaart en Rijkdom. Net als in het noordwesten is er in het westen ook veel kans op een dreiging van genoemde negatieve aspecten. De Haan, mensen die veel bij dit teken zijn en mensen die veel in het westen zijn, kunnen problemen krijgen. Ook als je voordeur in die richting staan, kan je er last van hebben. Er wordt zowel voor het noordwesten als westen aangeraden om je huis goed te beveiligen en te bekijken of ramen en deuren veilig zijn. Let op als je nog laat op straat bent en het liefst niet alleen. Ook hiervoor kunnen de Blauwe Olifant en Neushoorn gunstig zijn. Je kunt ook gebruik maken van een Anti-Diefstalplaat die je bij deuren en ramen plaatst. Het centrum wordt ook nu erg negatief geraakt, omdat de maandelijkse #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech een bezoek brengt aan de #6 Ster van Hemels Geluk. Daardoor zullen veel mensen in het midden van hun huis, het midden van een wijk of zelfs plaats, last krijgen van kleinere gezondheidsproblemen. Dit blijft dus wel een zorg, omdat de weerstand hierdoor verlaagt en er kans is op grotere problemen met de gezondheid. Er zal in deze maand meer angst komen, welke leidt tot mentale stress en emotionele trauma’s. Hieruit kunnen conflicten, ruzies en opstanden ontstaan di grote onrust brengen. Je doet er goed aan een Vijf Elementen Pagode met Levensboom in het centrum van je huis te plaatsen. Deze kan de energie van de #5 Ster onderdrukken. Mensen die veel in het centrum zijn, kunnen het beste een amulet van de Pagode dragen.