Chinese Jaarhorscoop Rat Gratis online bij www.ParanormaleChat.nl

Geboorte jaar: 2008 1996 1984 1972 1960 1948 1936 1924 1912

Chinese 1ste maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 6 maart)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Rat
De Rat zal dit jaar te maken krijgen met de #2 Ster van Ziekte in het noorden. In het jaar van de Metaal-Os zal je hiernaast getroffen worden door de Yin House Ster en de Ster van jaarlijkse Conflicten. Positief zal zijn dat je de Ster van Grote Positieve Verwachtingen in je sector krijgt. Elke maand zal jij ook te maken krijgen met Maandelijkse Sterren, die zowel positief als negatief uit kunnen werken. Het hele jaar zal je Lung Ta uitstekend zijn, waardoor het geluk om dit jaar te bereiken wat je wilt groot zal zijn. Spirituele Essentie, dat een hoger energetisch contact en intuïtie weergeeft is slecht. Ook je Levenskracht zal onder invloed van de #2 Ster slecht zijn, waardoor je fysieke weerstand erg laag kan zijn. Onmisbare amuletten zijn dit jaar een Hemelse Waterdraak, een Garuda Wu Lou en een ‘Om’ Dakini Spirituele Versterker. Ondanks negatieve energieën zal de #1 Ster van Overwinning en Geluk je leven toch positief beïnvloeden. Positief zal ook zijn dat de Metaal-Os jouw zielsverwant is. Het is dan ook een periode om het jaar op een goede wijze te starten. Negeer je gezondheid zeker niet en neem voldoende rust om te ontspannen. Het is een prima maand voor vriendschappen en liefdesgeluk, maar je moet wel rekening houden dat er nog steeds beperkingen zijn en je dus niet kunt doen wat je wilt. Je kunt steun verwachten van mensen en er zijn voldoende plannen om je leven mooi te kleuren. De #1 Ster kan jou veel goeds brengen en zorgen dat je op vele gebieden in staat bent te presteren, zowel in de liefde als in je carrière. Je kunt de #1 Ster activeren met een amulet van de Overwinningsvlag. In je werk is het een periode van verandering en het aanpakken van kansen om nieuwe dingen te doen. Blijf alert dat je niet gelijk resultaat zult zien en wordt dus niet ongeduldig. Samenwerking wordt aangeraden, waardoor het niet verstandig is te zelfstandig bezig te zijn. Deel ideeën met anderen en sta open voor mensen die bepaalde dingen willen doen. Ook wordt aangeraden zowel vriendschappelijk als in carrière nieuwe contacten te leggen. Qua romantiek is het een maand, waarin je te egocentrisch bent, waardoor jij je partner niet die aandacht geeft, die deze verdient. Hier kunnen misverstanden en conflicten van komen, waardoor de relatie onder druk komt te staan. Tracht dit te voorkomen en sta open om er voor je partner te zijn en alsnog leuke dingen te doen. Je zult merken dat je partner dan meer ruimte geeft. Singles hebben gevoelens voor iemand en actie dienen te ondernemen. Wacht vooral niet te lang, omdat de ander dan af kan haken.

Bergsterren van Yin House, Jaarlijkse Conflicten en Grote Positieve Verwachtingen
In 2021 zal de Ster van Yin Huis directe invloed hebben op de Rat. De energie is gevaarlijk voor mensen die ziek zijn, mensen met chronische aandoening en ouderen. De Dubbele Yin Huis zal in het zuidwesten en noorden binnenkomen. Voor de rat is het erg belangrijk extra maatregelen te nemen. We noemden al de amuletten die je dit jaar kunt dragen. Je dient deze in het Noorden van het huis te plaatsen. In een jaar met negatieve Yin energie wordt aangeraden je huis goed verlicht te houden. Ook is het belangrijk veel in de frisse lucht te komen en donkere uren te gebruiken om te slapen. Op die manier breng je meer yang-energie, zal er evenwicht zijn en zit je lekker in je vel. Let op wortelstronken en takken die tegen of onder je huis groeien, omdat ze negatieve Yin-energie creëren. Druipende kranen zorgen dat er meer Yin komt en dan kan je depressies of financiële problemen krijgen. Staat je huis dichtbij een kerkhof, ziekenhuis, politiebureau of oude huizen, dan kan dit donkere energie brengen en dus Yin energie versterken. Een groot hek tussen jou en storende energie helpt. De kleur wit is daarbij heilzaam om de Yin-energie te stoppen. Houd je huis schoon en netjes opgeruimd. Om te zorgen dat Yang en Yin in evenwicht komen, wordt aangeraden voor veel licht, planten en bloemen te zorgen, maar geen bomen. Ook is het belangrijk dat er beweging en plezier in huis is. Is je huis oud of verwaarloosd, renoveer dit en breng een heldere verf aan en verwijder oude tapijten. Zo breng je balans tussen Yin en Yang.

Een andere negatieve invloed komt van de Bergster van Jaarlijks Conflict. Door deze ster zijn juridische problemen mogelijk of zijn er misverstanden en conflicten. Ook zijn er relatieproblemen mogelijk. Om energie te onderdrukken, kan een Gouden Boeddhistische Stupa jou ondersteunen. De Stupa straalt een ongelooflijke kracht uit, die helpt karma te zuiveren, waardoor je minder kans hebt om problemen aan te trekken. Omdat deze Ster in het noorden verblijft, krijgt de rat er direct mee te maken. Een positieve energie die jou dit jaar beïnvloedt, is de Ster van Grote Positieve Verwachtingen. Er is veel geluk en je krijgt kansen, maar wel als je er hard voor wilt werken en vastberaden bent om dit geluk daadwerkelijk af te dwingen. Wees geduldig, omdat deze energie niet gelijk werkt, maar pas later tot succes zal leiden. De Rat kan wel eens impulsief zijn en zal dus vooral dit jaar moeten leren niet ontmoedigd te raken. Om de energie op te roepen kan je bijvoorbeeld een beeldje van de Rat op de Os in het noorden plaatsen, omdat dit welvaart versterkt en een goede energie geeft om positieve mensen aan te trekken. Je doet er goed aan een sleutelhanger te dragen met de Spiegel van deze Ster. Ook kun je deze in het noorden van je huis plaatsen en vooral in de woonkamer, slaapkamer of werkplek. Kun je de Grote Gunstige Ster van Verwachtingen oproepen, dan heb je geluk in carrière en financiën. Je trekt deze Ster aan door vooral bescheiden en niet te hebberig in het leven te staan. Bescheidenheid siert de mens en dan word je een magneet voor positiviteit. Een beeldje of sleutelhanger van de Blauwe Os kan spiritualiteit verhogen en inzicht geven over kwade energieën. Deze beschermt jou en geeft wilskracht en vastberadenheid om negatieve situaties om te zetten in gunstige aspecten voor je carrière.

Welzijn en advies voor de Rat
Je hebt weliswaar te maken met de #2 Ster van Ziekte, maar door de #1 Ster van Overwinning zal er toch erg veel goede energie zijn, waardoor je zowel in de liefde als in sociale contacten prima voor de dag kunt komen. Daarnaast zullen hemelse energieën je beroeren, waardoor je in principe in staat bent negatieve energieën het hoofd te bieden. De geluksfactor is deze maand dan ook zeker zeer sterk. Daardoor zal alles wat je deze periode start tot een goed einde gebracht worden. Emotioneel zal jij lekker in je vel zitten en is je zelfvertrouwen erg sterk. Je kunt hierdoor goed met anderen opschieten, wat ervoor zorgt dat je het idee hebt dat je leven op rolletjes loopt. Deze energieën zorgen er bij jonge Ratten voor dat ze het goed op school doen en in staat zijn met de toekomst bezig te zijn. Oudere ratten zullen de energie gebruiken om promotie te maken. Er wordt aangeraden om je heen te kijken of je je niet kunt ontwikkelen met bepaalde studies. Je gezondheid is ruim voldoende, maar je moet alert zijn op het feit dat dit de komende maanden kan veranderen. Je kunt daar nu al iets aan doen, door bepaalde schadelijke producten te laten staan, minder risico te nemen en voldoende te slapen. Je hebt de 1ste week de neiging je op eigen behoeften te richten en dit kan spanning en stress geven, waardoor je mentaal en fysiek kwetsbaar bent. Vraag jezelf af of je goed met je fysieke en emotionele gestel omgaat. Sport voldoende, eet gezond en elimineer dingen die je gezondheid in gevaar brengen? In principe is deze periode geschikt om vaak te sporten. De 2de week kun je twijfelen of je met de goede sport bezig bent, maar moet je wel trachten door te blijven gaan. Het is een prima tijd voor het veranderen van je voedingspatroon. Met name als je te weinig fruit en groente eet en te weinig water drinkt. De 3de week kun je moe zijn. Bepaal voor jezelf of dit komt omdat je veel beweegt en werkt of juist te weinig. Zorg dat je voldoende slaapt en ontspant. De laatste week moet je strenger voor jezelf zijn. Je hebt moeite naar je eigen intuïtie te luisteren en kunt dingen doen, die je beter niet kunt doen. Breng wat meer routine in je leven.

Feng Shui voorspelling voor alle tekens in deze 1ste Chinese maand
Het zuiden en noorden krijgen te maken met de #1 Ster van Overwinningen en Geluk. Het zuiden krijgt de maandelijkse #9 Ster van Gunstige Toekomst op bezoek. Dit is voor het Paard gunstig, voor mensen die veel in deze sector zijn of een intieme band met het Paard hebben. Dit is een gunstige Som-van-Tien combinatie en financieel positief. Wil je goede zaken doen, doe dit dan vooral in deze sector of een plek in het zuiden. Een Blauw Feng Shui Som-van-Tien amulet of Gouden Draak worden aangeraden. Let op dat er ziekte voorkomt. Gebruik een amulet van de Medicijnboeddha om je te beschermen. Dit komt, omdat er vanuit het noorden energie komt door de #2 Ster van Ziekte. Gelukkig zal de #1 Ster van Overwinning als maandelijkse Ster positieve energie brengen. Aangezien deze tegenover het zuiden staat, kan dit strijd geven. Toch zal de #1 Ster goede energie geven aan de Rat, mensen die veel in die sector zijn of bij een Rat wonen. Een amulet met Banner van Overwinning roept gunstige energie op. Vooral geluk in onderwijs en carrière zijn mogelijk. Gebruik het noorden en zuiden verantwoord, dan is er veel mogelijk. Mensen die onverantwoordelijk gedrag vertonen of ongezond leven kunnen een verlaagde weerstand krijgen en hieruit kan een ernstige ziekte voortkomen. Ook zwangere vrouwen kunnen beter niet teveel in het noorden van hun huis zijn of er geregeld slapen. Een Bagua Wu Lou of Medicijnboeddha zijn aan te raden. De #8 Ster van Welvaart en Rijkdom krijgt in het noordoosten bezoek van de #9 Ster. Ook deze sector zal zakelijk en financieel veel brengen. De Os en Tijger, mensen die veel in deze sector verblijven en mensen die veel bij deze tekens zijn, profiteren mee. Deze mensen kunnen risico nemen en spannende acties doen om inkomen toe te laten nemen. Ook is het een prima tijd voor sociale netwerken. Een beeldje van de Witte Dzambala met Kristallen Bollen in deze sector kunnen geluk positief bejegenen. Negatieve energie kan wel zijn als je ruzie met familie krijgt. Dan kan de #8 Ster opeens tegen je werken en daar zal jij je wel voor moeten behoeden.
In het zuidwesten komt negatieve energie voor de Geit en Aap. De Jaarlijkse #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie en Geschillen krijgt bezoek van de #2 Ster, waardoor er zakelijk, maar ook qua gezondheid veel negativiteit optreedt. Dit is een dreigende situatie voor deze tekens, mensen in hun directe omgeving en mensen die in het zuidwesten verblijven. Pas op ernstige ziektes, die hier optreden. Daarnaast zijn ruzies en andere conflicten sneller mogelijk. Om te voorkomen dat dit thuis of op je werk gebeurt, wordt aangeraden een Messing Kruiden Wu Lou en beeld van de Phoenix in deze sector te plaatsen. Vermijd het er te slapen. Kan dit niet anders, plaats dan een amulet van de Medicijnboeddha voor bescherming. In het zuidoosten krijgt de Jaarlijkse #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech bezoek van de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Daardoor zal deze sector op gebied van liefde en geluk qua onderwijs en zakelijk leven niet slecht zijn. Vooral de Draak en Slang krijgen positieve energie, evenals studerende kinderen en mensen die veel bij de tekens zijn. Ook mensen die geregeld in het zuidoosten zijn, kunnen profijt hebben. Meer kennis, maar ook vriendschap en langdurige liefdesrelaties zijn mogelijk. Plaats een Majushri Dhih amulet om positieve energie te brengen aan intellect. Ook Rozekwarts Mandarijn Eenden op een Lotusblad kunnen liefdesgeluk vergroten. De #5 Ster kan afgezwakt worden, met de Vijf Elementen Pagode met Levensboom. De #3 Ster kan als maandelijkse Ster veel Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen in het oosten brengen. Hier staat de Jaarlijkse #4 Ster van Romantiek en Onderwijs en de sector krijgt het zwaar te verduren op zakelijk en liefdesgebied. Er zijn voor het Konijn, mensen in zijn omgeving en mensen die veel in deze sector zijn interpersoonlijke problemen. Je krijgt met roddels te maken en agressie en tegenslagen zijn denkbaar. Je doet er goed aan jezelf terug te trekken en bij negatief ingestelde mensen weg te blijven. Doe je dit niet, dan kunnen er negatieve gevolgen zijn. Het best draag je een amulet met de Rode Vrede en Harmonie Appel of de Phoenix. Om zelf positief te blijven wordt aangeraden een Lachende Boeddha naast je bed te leggen en er één in het oosten van je huis te zetten. Pas p met overtollige Houtenergie en plaats deze vooral niet in de oostelijke sector van je huis. Vooral bomen, houten meubels en houten accessoires kunnen ongelukken en ziektes brengen. Plaats hier een gezondheidsamulet van de Schildpad en Slang om je te beschermen.
In het noordwesten, waar de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog dit jaar staat, komt de maandelijkse #6 Ster van Hemels Geluk. Dit heeft invloed op de Hond en het Varken, mensen die veel bij deze tekens zijn en mensen die vaak in het noordwesten zijn. Deze combinatie zorgt dat er financiële meevallers zijn wat betreft investeren, speculeren en belangrijke besluiten. Mensen die hun slaapkamer in deze richting hebben of de voordeur hier op gericht hebben, zullen het meeste voordeel hebben. Een talisman van Gui Ren zorgt voor goede energie om mensen aan te trekken, die jou ondersteunen. Om onderweg beschermd te worden, is aan te raden een amulet van de Draak met het Hemelse Zegen bij je te dragen. Er is in deze sector intense metaalenergie, die kan zorgen voor verwondingen en ernstige kwetsuren door metalen en scherpe voorwerpen. Er is een dreiging van inbraken, overvallen, diefstal en geweld. Een amulet van de Blauwe Neushoorn en Olifant kan beschermen. In het westen zal de #7 als maandelijkse Ster ongunstig op bezoek gaan bij de #8 Ster van Welvaart en Rijkdom. Net als in het noordwesten is er in het westen ook veel kans op een dreiging van genoemde negatieve aspecten. De Haan, mensen die veel bij dit teken zijn en mensen die veel in het westen zijn, kunnen problemen krijgen. Ook als je voordeur in die richting staan, kan je er last van hebben. Er wordt zowel voor het noordwesten als westen aangeraden om je huis goed te beveiligen en te bekijken of ramen en deuren veilig zijn. Let op als je nog laat op straat bent en het liefst niet alleen. Ook hiervoor kunnen de Blauwe Olifant en Neushoorn gunstig zijn. Je kunt ook gebruik maken van een Anti-Diefstalplaat die je bij deuren en ramen plaatst. Het centrum wordt ook nu erg negatief geraakt, omdat de maandelijkse #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech een bezoek brengt aan de #6 Ster van Hemels Geluk. Daardoor zullen veel mensen in het midden van hun huis, het midden van een wijk of zelfs plaats, last krijgen van kleinere gezondheidsproblemen. Dit blijft dus wel een zorg, omdat de weerstand hierdoor verlaagt en er kans is op grotere problemen met de gezondheid. Er zal in deze maand meer angst komen, welke leidt tot mentale stress en emotionele trauma’s. Hieruit kunnen conflicten, ruzies en opstanden ontstaan di grote onrust brengen. Je doet er goed aan een Vijf Elementen Pagode met Levensboom in het centrum van je huis te plaatsen. Deze kan de energie van de #5 Ster onderdrukken. Mensen die veel in het centrum zijn, kunnen het beste een amulet van de Pagode dragen.