Chinese dierenteken Paard, lees de horoscoop bij www.ParanormaleChat.nl

Geboorte jaar: 2014 2002 1990 1978 1966 1954 1942 1930 1918

Chinese 1ste maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 6 maart)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor het Paard
Het Paard krijgt in het zuiden te maken met positieve energie van de #1 Ster van Overwinning. In het Jaar van de Metaal-Os zal je geen negatieve Bergsterren op je pad krijgen, waardoor er een goede energie is. Vooral de Grote Ster van Positieve Verwachtingen en de komst van de Gouden Godheid zorgen dat er veel goeds staat te gebeuren. Elke maand krijg je te maken met Maandelijkse Sterren, die positief en negatief uitwerken. In de periode dat er een Positieve Ster is, heb je dubbel geluk door de verbinding met de #1 Ster. Het hele jaar zijn je Lung Ta, Spirituele Energie en Levenskracht gemiddeld. Alleen in maanden dat je de positieve Sterren in je sector krijgt, kun je gerust doelen stellen en ze bereiken. Intuïtie en voorgevoelens zijn minder krachtig en alleen in die maanden dus beter. Ditzelfde geldt voor je fysieke gesteldheid. Houd goed in de gaten of er positieve Sterren bij de #1 Ster komen. Alleen door verstandig na te denken en juiste dingen te doen, kan je positieve krachten oproepen. Onmisbare amuletten zijn dit jaar de Hemelse Waterdraak, een Levenskracht amulet met Rode Lung Ta, een ‘Om’Dakini Spiritualiteit Versterker en een amulet met de Overwinningsbanner. Omdat de gunstige #4 Ster van Romantiek en Onderwijs in jouw sector op bezoek. Dit jaar zal zeer goed starten, door de Som-van-Tien van de #1 Ster die in het zuiden bezoek krijgt van de #9 Ster van Gunstige Toekomst en Vermenigvuldiging.

Je bent intellectueel erg sterk en kunt hierdoor veel ideeën hebben en plannen maken. Ook krijg je erg veel kansen om je te ontplooien. Een nieuwe carrière, een promotie of verhoging van je inkomsten. Het is ook een prima maand om je op financieel gebied te verrijken. Dit kan door je eigen toedoen zijn, maar er zijn ook kansen om door iemand geholpen te worden. Er wordt aangeraden een speciaal amulet te dragen van de Blauwe Som-van-Tien. Deze geeft extra veel energie om meer ambities te krijgen en zal jou fysiek veel kracht schenken. Je laat je graag uitdagen, maar moet wel oppassen dat je niet teveel hooi op je vork neemt. Je kunt anders je concentratie kwijtraken en dit kan dan voor fouten of andere problemen zorgen. Laat in dit geval anderen toe om je te helpen. Je kunt wel eens koppig zijn, maar dit wordt afgeraden. Het is een gunstige periode om je te promoten en vooral als je een eigen bedrijf hebt. Om energie van de #9 Ster op te roepen, wordt aangeraden een Negen Gouden Draken afbeelding in het zuiden van je huis te plaatsen. Ook een amulet van Yang Energie kan voor een positieve energie zorgen. Leerlingen en studenten zullen extra hun best doen om zich kenbaar te maken en om goed te presteren. Je bent dan ook druk bezig om je te profileren en zal dit soms te intens doen. Dit kan averechts werken. Voor de passie is het een prima maand en je kunt erg verleidelijk zijn om je partner naar je toe te trekken. Let op dat je zo aantrekkelijk kunt zijn dat er ook anderen zijn, die jouw aandacht vragen. Pas op dat jij hier niet te ver ingaat, omdat de verleiding anders wel eens heel groot kan zijn. Voor singles is het geen goede maand voor een korte flirt, maar wel voor een serieuze relatie. Het kan echter wel een goede tijd zijn voor erotiek met iemand waar je allang mee bevriend bent.

De Bergster van Grote Verwachtingen en de Gouden Godheid
Vanuit de Bergsterren is er dit jaar veel goeds te melden. Je kunt energie ervaren van de Grote Gunstige Bergster, die je op kunt roepen met een sleutelhanger van de Spiegel van grote Verwachtingen. Deze kan je het beste in het zuiden van je huis plaatsen en vooral in de woonkamer, slaapkamer of werkplek. De Spiegel is ontworpen om gunstige energie op te roepen en slechte machten af te wenden. Kun je de Grote Gunstige Ster van Verwachtingen oproepen, dan zal je geluk met carrière en financiën hebben. Je trekt deze aan door bescheiden in het leven te staan en niet te hebberig te zijn. Bescheidenheid siert de mens en dan word je een magneet voor positiviteit. Je kunt hierbij ook trachten de Kleine Gunstige Ster op te roepen, door het kleine te eren en flexibele in het leven te staan. Overigens is een beeldje van de Blauwe Os geschikt, omdat die spiritualiteit verhoogt en inzichten geeft over kwade energie. Draag een sleutelhanger van de Grote en Kleine Ster van Verwachting om jou te beschermen. Je vastberadenheid en wilskracht worden vergroot om negatieve in positieve situaties om te zetten. Ook kan je een beeld plaatsen van de Zes Vogels van Grote Verwachtingen om deze Hemelse Energie op te roepen. Lukt dit, dan kan je positiviteit als een magneet aantrekken. Een andere krachtige beschermer is de Gouden God Chai Shen Yeh, wat zoiets betekent als “de God die Ongeluk omzet in Geluk”. Kan je deze op een positieve en verantwoorde wijze oproepen, dan zullen je carrière en financiële zaken over het algemeen zeer goed zijn. Niets zal jou tegenhouden om te presteren en er beter voor te komen staan. Deze Godheid brengt drie soorten geluk: deugdzaamheid, hulpbronnen en krachtige mensen die jou gaan ondersteunen. Je krijgt hierdoor veel geluk en steun om te ontplooien en het goede aan te trekken. Je kunt de Gouden Godheid het beste plaatsen in het zuiden van je woonkamer, bedrijfsruimten of kantoren. Je kunt deze ook bij de ingang plaatsen om je te beschermen tegen mensen die het minder goed met je voorhebben of jaloers op je zijn. Natuurlijk kan het Paard een hangertje van de Gouden God bij zich dragen of deze als beeldje in het zuiden van het huis te plaatsen.

Welzijn en advies voor het Paard
Het is een maand, waarin je gezondheid goed is, maar je wel alert moet zijn op negatieve zaken die vooral lijken te komen van mensen die het niet goed met jou voorhebben of jaloers op je zijn. Kom je met dit soort mensen in aanraking, dan kan je wel eens prikkelbaar worden. Je zult de eerste weken nog veel geluk hebben, maar de laatste periode zal minder worden. Om dit te voorkomen, zal je je humeur moeten controleren om te voorkomen dat het allemaal erger gaat worden. Bijzonder is dat je vrienden en familie als vijand kunt zien, terwijl je meer naar mensen toetrekt, die normaal gesproken niet in jouw straatje passen. Je kunt je beschermen door middel van een lachende Boeddha in het zuiden van je huis of als sleutelhanger om je onderweg te beschermen. Vrienden zullen de Tijger, Hond en Geit zijn. De Rat is het teken waar je het minst mee hebt. Het zal belangrijk zijn een evenwichtig voedingspatroon te gebruiken. Let op dat je actief kunt zijn, maar dat sportieve uitdagingen tot problemen kunnen leiden. Zorg voor voldoende rustmomenten als je zwaar gesport hebt of een grote inspanning hebt verricht. Evenwicht zal belangrijk zijn in het er uitgooien van je fysieke kracht en zoeken naar ontspanning door middel van passieve hobby’s. Ook zal het belangrijk zijn dat je je fysieke batterijen oplaadt om nieuwe zielsenergie te ervaren. Vooral liefde en vriendschap hebben een krachtige link met gezondheid. Je zult merken dat deze je veel goed zullen doen en dat je op een veel prettiger manier in het leven kunt staan. Er wordt aangeraden om dus veel tijd aan je sociale contacten en liefde te geven, zodat je mentale kracht ervoor zorgt dat je fysieke weerstand ook vergroot wordt.

Feng Shui voorspelling voor alle tekens in deze 1ste Chinese maand
Het zuiden en noorden krijgen te maken met de #1 Ster van Overwinningen en Geluk. Het zuiden krijgt de maandelijkse #9 Ster van Gunstige Toekomst en Vermenigvuldiging op bezoek. Dit is voor het Paard gunstig en voor mensen die veel in deze sector zijn of een intieme band met het Paard hebben. Dit is sowieso een gunstige Som-van-Tien combinatie, waardoor financieel veel te bereiken valt. Wil je goede zaken doen, doe dit dan vooral in deze sector of een plek in het zuiden. Een Blauw Feng Shui Som-van-Tien amulet of hanger met de Gouden Draak worden aangeraden. Let op dat er ziekte voorkomt. Gebruik een amulet van de Medicijnboeddha om je te beschermen. Dit komt, omdat er vanuit het noorden energie komt door de #2 Ster van Ziekte. Gelukkig zal de #1 Ster van Overwinning als maandelijkse Ster positieve energie brengen. Aangezien deze tegenover het zuiden staat, kan dit strijd opleveren. Toch zal de #1 Ster over het algemeen prima functioneren en goede energie geven aan de Rat, mensen die veel in die sector zijn of bij een Rat wonen. Een amulet met Banner van Overwinning roept gunstige energie op. Vooral geluk in het onderwijs en de carrière maken het leven mooi. Gebruik je het noorden en zuiden verantwoord, dan is er veel mogelijk. Mensen die onverantwoordelijk gedrag vertonen of ongezond leven kunnen kans maken op verlaagde weerstand. Zij zullen op moeten passen, omdat een ziekte dan ernstig kan worden. Ook zwangere vrouwen kunnen beter niet teveel in het noorden van hun huis zijn of er geregeld slapen. Een Bagua Wu Lou of Medicijnboeddha zijn aan te raden. De #8 Ster van Welvaart en Rijkdom krijgt in het noordoosten bezoek van de #9 Ster. Ook deze sector zal op zakelijk en financieel gebied veel goeds brengen. De Os en de Tijger, mensen die veel in deze sector verblijven en mensen die veel bij deze tekens zijn, kunnen meeprofiteren. Deze mensen kunnen risico nemen en spannende acties doen om inkomen toe te laten nemen. Ook is het een prima periode om sociale netwerken te vergroten en meer kansen te krijgen. Een beeldje van de Witte Dzambala met Kristallen Bollen in de sector kunnen geluk positief bejegenen. Negatieve energie kan wel zijn als je ruzie met familie krijgt. Dan kan de #8 Ster opeens tegen je werken en daar zal jij je wel voor moeten behoeden.
In het zuidwesten komt er negatieve energie. Daar hebben vooral de Geit en Aap last van. De Jaarlijkse #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie en Geschillen krijgt namelijk bezoek van de #2 Ster, waardoor er niet alleen zakelijk, maar ook qua gezondheid veel negativiteit optreedt. Dit is een dreigende situatie voor deze tekens, maar ook voor mensen in hun directe omgeving en mensen die in het zuidwesten verblijven. Pas op ernstige ziektes, die hier eerder optreden. Daarnaast zijn ruzies en andere conflicten hier sneller mogelijk. Om te voorkomen dat dit thuis of op je werk gebeurt, wordt aangeraden een Messing Kruiden Wu Lou en een beeld van de Phoenix in deze sector te plaatsen. Vermijd het liefst er te slapen. Kan dit niet anders, plaats dan een amulet van de Medicijnboeddha voor bescherming. In het zuidoosten krijgt de Jaarlijkse #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech bezoek van de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Daardoor zal deze sector op gebied van liefde en geluk qua onderwijs en zakelijk leven niet slecht zijn. Vooral de Draak en Slang krijgen er positieve energie door, evenals studerende kinderen en mensen die veel bij de tekens zijn. Ook mensen die geregeld in het zuidoosten zijn, kunnen profijt hebben. Meer kennis, maar ook vriendschap en langdurige liefdesrelaties zijn mogelijk. Plaats een Majushri Dhih amulet om positieve energie te brengen aan intellect. Ook Rozekwarts Mandarijn Eenden op een Lotusblad kunnen liefdesgeluk vergroten. De #5 Ster kan afgezwakt worden, met de Vijf Elementen Pagode met Levensboom. De #3 Ster kan als maandelijkse Ster veel Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen in het oosten brengen. Hier staat de Jaarlijkse #4 Ster van Romantiek en Onderwijs en de sector krijgt het zwaar te verduren op zakelijk en liefdesgebied. Er zijn voor het Konijn, mensen in zijn omgeving en mensen die veel in deze sector zijn interpersoonlijke problemen. Je krijgt met roddels te maken en agressie en tegenslagen zijn denkbaar. Je doet er goed aan jezelf terug te trekken en bij negatief ingestelde mensen weg te blijven. Doe je dit niet, dan kunnen er negatieve gevolgen zijn. Het best draag je een amulet met de Rode Vrede en Harmonie Appel of de Phoenix. Om zelf positief te blijven wordt aangeraden een Lachende Boeddha naast je bed te leggen en er één in het oosten van je huis te zetten. Pas p met overtollige Houtenergie en plaats deze vooral niet in de oostelijke sector van je huis. Vooral bomen, houten meubels en houten accessoires kunnen ongelukken en ziektes brengen. Plaats hier een gezondheidsamulet van de Schildpad en Slang om je te beschermen.
In het noordwesten, waar de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog dit jaar staat, komt de maandelijkse #6 Ster van Hemels Geluk. Dit heeft invloed op de Hond en het Varken, mensen die veel bij deze tekens zijn en mensen die vaak in het noordwesten zijn. Deze combinatie zorgt dat er financiële meevallers zijn wat betreft investeren, speculeren en belangrijke besluiten. Mensen die hun slaapkamer in deze richting hebben of de voordeur hier op gericht hebben, zullen het meeste voordeel hebben. Een talisman van Gui Ren zorgt voor goede energie om mensen aan te trekken, die jou ondersteunen. Om onderweg beschermd te worden, is aan te raden een amulet van de Draak met het Hemelse Zegen bij je te dragen. Er is in deze sector intense metaalenergie, die kan zorgen voor verwondingen en ernstige kwetsuren door metalen en scherpe voorwerpen. Er is een dreiging van inbraken, overvallen, diefstal en geweld. Een amulet van de Blauwe Neushoorn en Olifant kan beschermen. In het westen zal de #7 als maandelijkse Ster ongunstig op bezoek gaan bij de #8 Ster van Welvaart en Rijkdom. Net als in het noordwesten is er in het westen ook veel kans op een dreiging van genoemde negatieve aspecten. De Haan, mensen die veel bij dit teken zijn en mensen die veel in het westen zijn, kunnen problemen krijgen. Ook als je voordeur in die richting staan, kan je er last van hebben. Er wordt zowel voor het noordwesten als westen aangeraden om je huis goed te beveiligen en te bekijken of ramen en deuren veilig zijn. Let op als je nog laat op straat bent en het liefst niet alleen. Ook hiervoor kunnen de Blauwe Olifant en Neushoorn gunstig zijn. Je kunt ook gebruik maken van een Anti-Diefstalplaat die je bij deuren en ramen plaatst. Het centrum wordt ook nu erg negatief geraakt, omdat de maandelijkse #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech een bezoek brengt aan de #6 Ster van Hemels Geluk. Daardoor zullen veel mensen in het midden van hun huis, het midden van een wijk of zelfs plaats, last krijgen van kleinere gezondheidsproblemen. Dit blijft dus wel een zorg, omdat de weerstand hierdoor verlaagt en er kans is op grotere problemen met de gezondheid. Er zal in deze maand meer angst komen, welke leidt tot mentale stress en emotionele trauma’s. Hieruit kunnen conflicten, ruzies en opstanden ontstaan di grote onrust brengen. Je doet er goed aan een Vijf Elementen Pagode met Levensboom in het centrum van je huis te plaatsen. Deze kan de energie van de #5 Ster onderdrukken. Mensen die veel in het centrum zijn, kunnen het beste een amulet van de Pagode dragen.