Chinese horoscoop teken Os, lees het bij www.ParanormaleChat.nl

Geboorte jaar: 2009 1997 1985 1973 1961 1949 1937 1925 1913

Chinese 1ste maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 6 maart)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Os
De Os krijgt dit jaar te maken met de #9 Ster van Gunstige Toekomstverwachtingen in het noordoosten en daarnaast zal de Bergster van Kleine Positieve Verwachtingen een krachtig metgezel zijn. Deze twee Sterren brengen gunstige energie en zullen je leven over het algemeen prima beïnvloeden. In jouw jaar van de Metaal-Os zal je echter getroffen worden door de Ster van jaarlijkse Conflicten en de Tai Sui. Elke maand zal jij ook te maken krijgen met Maandelijkse Sterren, die zowel positief als negatief uit kunnen werken. Het hele jaar zullen je Lung Ta en Levenskracht goed zijn, waardoor het geluk dit jaar erg goed is en je kunt bereiken wat je wilt. Ook zal je fysieke gestel prima zijn. De Spirituele Essentie, dat een hoger energetisch contact en intuïtie weergeeft, is echter slecht. Onmisbare amuletten zijn dit jaar een Hemelse Waterdraak, een Tai Sui amulet en ‘Om’ Dakini Spirituele Versterker. Er is nu een gigantische energie, waardoor je geluksfactor goed is, omdat de #8 Ster van Welvaart op positieve wijze in jouw sector staat. Je kunt zakelijk en financieel goed boeren en zowel op de korte als lange termijn plannen maken. Let op dat je dit op de goede wijze plant en zorgt dat je de juiste dingen op het juiste moment doet. Ook zijn er aanwijzingen dat je resultaten kunt behalen van dingen die je het vorige jaar bent gestart. Er wordt aangeraden je niet al te bescheiden op te stellen en er gewoon lekker voor te gaan. Blijf dus hard werken en zorg dat je op een vastberaden en moedige wijze met je werk of studie bezig bent. Werk je voor een baas, dan zal deze onder de indruk zijn en krijg je veel waardering. Je weet wat je wilt en dat straal je ook uit. Pas op dat je niet te egocentrisch handelt, omdat mensen zich dan tegen je kunnen keren. Ben je eigenbaas, dan ben je sympathiek en open, maar moet je opletten dat er mensen zijn, die jou in de maling kunnen nemen. Je hebt veel ideeën en daar kun je veel mee bereiken. Je mag best wat risico nemen en wat geld investeren. Of het nou op de korte of de lange termijn is, je kunt prima scoren, maar zal soms geduld moeten hebben. Leerlingen en studenten kunnen ook veel bereiken en genieten van een krachtige intellectuele energie. Het is sociaal en in de romantiek een goede maand. Er zijn prima energieën op gebied van familie en vrienden en je kunt ook nieuwe contacten leggen of oude contacten verbeteren. Het is een jaar voor versterking van een huidige liefdesrelatie en herstellen van oude relaties. Romantiek bloeit en zorgt voor veel mooie momenten. Singles kunnen vol vertrouwen de maand ingaan. Heb je behoefte aan een nieuwe relatie, dan is het een ideale maand. Vergroot je liefdesgeluk met een beeldje of hangertje van het Paard met de Perzikbloesem.

Bergsterren van Tai Sui, Jaarlijkse Conflicten en Kleine Positieve Verwachtingen
Tai Sui heeft invloed op welvaart, gezondheid, romantiek en carrière. De Os kan er in het noordoosten indirect last van hebben. Wanneer de Tai Sui aanwezig is, dien je altijd op te passen met obstakels en conflicten. Er is financieel verlies mogelijk en mensen kunnen zich tegen je keren. Je moet hard werken om er iets van te maken en Tai Sui gunstig te houden. Let op verraad van mensen die je eigenlijk heel erg vertrouwt. Zelfs een huidige relatie kan onder druk staan en gezondheidsproblemen kunnen op de achtergrond sluimeren als jij onverantwoordelijk in het leven staat. Blijf rustig en neem geen al te grote risico’s, tenzij het goed voelt. Vooral mensen die onverantwoordelijk zijn of zich niet aan de wet houden, kunnen problemen krijgen. Er zijn aanwijzingen van conflicten en geweld, waardoor er fysiek letsel ontstaat. Woede kan zomaar in je leven optreden. De Tai Sui bevindt zich in het noordoosten. Iedereen die de hoofdingang, een slaapkamer of woonkamer in deze sector heeft, kan problemen ondervinden. Laat vooral geen renovaties in het noordoosten of zuidwesten doen. Mensen die hun werkplek in deze sector hebben en mensen die slapen met het gezicht naar het noordoosten kunnen flink wat problemen krijgen. Je kunt de Tai Sui zeker gunstig stemmen. Ten eerste zal je moeten zorgen dat je fysiek in orde bent en geregeld sport of beweegt. Daarnaast is het belangrijk een Tai Sui amulet bij je te dragen en nog beter is dan ook een Pi Yao erbij te dragen. Verder is het belangrijk discussies niet in deze sector te doen en vooral niet te impulsief te handelen. Is er eenmaal een groot probleem tracht dit dan ergens anders op te lossen. Houd het noordoosten rustig door geen harde geluiden en stemmen. Een andere negatieve invloed komt van de Bergster van Jaarlijks Conflict. Door deze ster is het mogelijk dat je juridische problemen krijgt of in contact met anderen misverstanden en conflicten. Ook zijn er relatieproblemen mogelijk. Om energie te onderdrukken, kan een Gouden Boeddhistische Stupa jou helpen. Deze straalt een ongelooflijke kracht uit, die karma zuivert, waardoor je minder kans hebt op problemen. Er zijn vanuit de bergsterren ook positieve energieën. De voornaamste zal dit jaar de Ster van Kleine Positieve Verwachtingen. Bescheidenheid siert de mens en dan word je een magneet voor positiviteit. Je kunt de Kleine Gunstige Ster oproepen, door het kleine te eren en op flexibele wijze in het leven te staan. Overigens is een beeld van de Blauwe Os geschikt, omdat die spiritualiteit verhoogt en meer inzichten geeft over kwade energie. Draag een sleutelhanger van dit wezen en je kunt deze Ster oproepen om jou te beschermen. Wilskracht en vastberadenheid worden vergroot om negatieve situaties om te zetten in groot potentieel. Je kunt dan veel bereiken in het bedrijfsleven en in je carrières.

Welzijn en advies voor de Os
Je zult het komende jaar op energetisch gebied krachtige energie hebben. Geef echter wel extra aandacht aan je gezondheid en vooral als je weet dat je bepaalde dingen doet of gebruikt, die eigenlijk niet goed zijn. Met name als negatieve Sterren in jouw sector zijn, kan je met ziektes te maken krijgen en heb je ook meer kans op blessures, ongelukjes en stress. Dat zal deze maand zeker niet aan de orde zijn en je zult dan ook fit en uitgerust aan de maand beginnen. Ga dus meer sporten en ook wat vaker wandelen. Emotionele steun van familie en vrienden kan zeker helpen. Om je gezondheid positief te stimuleren is het verstandig de Medicijn Boeddha te gebruiken, die jou tegen schadelijke energie beschermt. Vrienden zullen de Slang en Haan zijn en ook de Rat is positief voor je. De Geit is het teken waar je het minst mee hebt. Je gezondheid is uitstekend en natuurlijk zijn er altijd wel kansen en uitzonderingen om ziek te worden. De meeste Ossen zullen daar echter geen last van hebben. Je kunt dus lekker genieten van eten en hoeft heus niet altijd gezond te leven. Je mag jezelf best wel eens verwennen en hoeft jezelf niet te sparen. Heb je die mogelijkheid, dan doe je er goed aan er geregeld op uit te trekken en leuke dingen te doen. Je bent zeer energiek, maar een addertje onder het gras kan zijn dat je dan teveel energie er uit gaat gooien. Daar zal je voor op moeten passen. De reden dat het een gelukkige maand is, komt omdat er gunstige sterren zijn te bespeuren, die sterker zijn dan de negatieve. Daardoor zal je niet alleen gezond zijn, maar is je algehele welzijn ook zeer goed. Je voelt je dan ook tevreden en gelukkig. Dit straal je uit naar anderen en dit geeft dan ook weer een positieve boost. Er is ook een sterke relatie tussen sociale contacten, liefde en je carrière aan de ene kant en geluk en gezondheid aan de andere kant..

Feng Shui voorspelling voor alle tekens in deze 1ste Chinese maand
Het zuiden en noorden krijgen te maken met de #1 Ster van Overwinningen en Geluk. Het zuiden krijgt de maandelijkse #9 Ster van Gunstige Toekomst en Vermenigvuldiging op bezoek. Dit is voor het Paard gunstig en voor mensen die veel in deze sector zijn of een intieme band met het Paard hebben. Dit is sowieso een gunstige Som-van-Tien combinatie, waardoor financieel veel te bereiken valt. Wil je goede zaken doen, doe dit dan vooral in deze sector of een plek in het zuiden. Een Blauw Feng Shui Som-van-Tien amulet of hanger met de Gouden Draak worden aangeraden. Let op dat er ziekte voorkomt. Gebruik een amulet van de Medicijnboeddha om je te beschermen. Dit komt, omdat er vanuit het noorden energie komt door de #2 Ster van Ziekte. Gelukkig zal de #1 Ster van Overwinning als maandelijkse Ster positieve energie brengen. Aangezien deze tegenover het zuiden staat, kan dit strijd opleveren. Toch zal de #1 Ster over het algemeen prima functioneren en goede energie geven aan de Rat, mensen die veel in die sector zijn of bij een Rat wonen. Een amulet met Banner van Overwinning roept gunstige energie op. Vooral geluk in het onderwijs en de carrière maken het leven mooi. Gebruik je het noorden en zuiden verantwoord, dan is er veel mogelijk. Mensen die onverantwoordelijk gedrag vertonen of ongezond leven kunnen kans maken op verlaagde weerstand. Zij zullen op moeten passen, omdat een ziekte dan ernstig kan worden. Ook zwangere vrouwen kunnen beter niet teveel in het noorden van hun huis zijn of er geregeld slapen. Een Bagua Wu Lou of Medicijnboeddha zijn aan te raden. De #8 Ster van Welvaart en Rijkdom krijgt in het noordoosten bezoek van de #9 Ster. Ook deze sector zal op zakelijk en financieel gebied veel goeds brengen. De Os en de Tijger, mensen die veel in deze sector verblijven en mensen die veel bij deze tekens zijn, kunnen meeprofiteren. Deze mensen kunnen risico nemen en spannende acties doen om inkomen toe te laten nemen. Ook is het een prima periode om sociale netwerken te vergroten en meer kansen te krijgen. Een beeldje van de Witte Dzambala met Kristallen Bollen in de sector kunnen geluk positief bejegenen. Negatieve energie kan wel zijn als je ruzie met familie krijgt. Dan kan de #8 Ster opeens tegen je werken en daar zal jij je wel voor moeten behoeden.
In het zuidwesten komt er negatieve energie. Daar hebben vooral de Geit en Aap last van. De Jaarlijkse #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie en Geschillen krijgt namelijk bezoek van de #2 Ster, waardoor er niet alleen zakelijk, maar ook qua gezondheid veel negativiteit optreedt. Dit is een dreigende situatie voor deze tekens, maar ook voor mensen in hun directe omgeving en mensen die in het zuidwesten verblijven. Pas op ernstige ziektes, die hier eerder optreden. Daarnaast zijn ruzies en andere conflicten hier sneller mogelijk. Om te voorkomen dat dit thuis of op je werk gebeurt, wordt aangeraden een Messing Kruiden Wu Lou en een beeld van de Phoenix in deze sector te plaatsen. Vermijd het liefst er te slapen. Kan dit niet anders, plaats dan een amulet van de Medicijnboeddha voor bescherming. In het zuidoosten krijgt de Jaarlijkse #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech bezoek van de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Daardoor zal deze sector op gebied van liefde en geluk qua onderwijs en zakelijk leven niet slecht zijn. Vooral de Draak en Slang krijgen er positieve energie door, evenals studerende kinderen en mensen die veel bij de tekens zijn. Ook mensen die geregeld in het zuidoosten zijn, kunnen profijt hebben. Meer kennis, maar ook vriendschap en langdurige liefdesrelaties zijn mogelijk. Plaats een Majushri Dhih amulet om positieve energie te brengen aan intellect. Ook Rozekwarts Mandarijn Eenden op een Lotusblad kunnen liefdesgeluk vergroten. De #5 Ster kan afgezwakt worden, met de Vijf Elementen Pagode met Levensboom. De #3 Ster kan als maandelijkse Ster veel Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen in het oosten brengen. Hier staat de Jaarlijkse #4 Ster van Romantiek en Onderwijs en de sector krijgt het zwaar te verduren op zakelijk en liefdesgebied. Er zijn voor het Konijn, mensen in zijn omgeving en mensen die veel in deze sector zijn interpersoonlijke problemen. Je krijgt met roddels te maken en agressie en tegenslagen zijn denkbaar. Je doet er goed aan jezelf terug te trekken en bij negatief ingestelde mensen weg te blijven. Doe je dit niet, dan kunnen er negatieve gevolgen zijn. Het best draag je een amulet met de Rode Vrede en Harmonie Appel of de Phoenix. Om zelf positief te blijven wordt aangeraden een Lachende Boeddha naast je bed te leggen en er één in het oosten van je huis te zetten. Pas p met overtollige Houtenergie en plaats deze vooral niet in de oostelijke sector van je huis. Vooral bomen, houten meubels en houten accessoires kunnen ongelukken en ziektes brengen. Plaats hier een gezondheidsamulet van de Schildpad en Slang om je te beschermen.
In het noordwesten, waar de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog dit jaar staat, komt de maandelijkse #6 Ster van Hemels Geluk. Dit heeft invloed op de Hond en het Varken, mensen die veel bij deze tekens zijn en mensen die vaak in het noordwesten zijn. Deze combinatie zorgt dat er financiële meevallers zijn wat betreft investeren, speculeren en belangrijke besluiten. Mensen die hun slaapkamer in deze richting hebben of de voordeur hier op gericht hebben, zullen het meeste voordeel hebben. Een talisman van Gui Ren zorgt voor goede energie om mensen aan te trekken, die jou ondersteunen. Om onderweg beschermd te worden, is aan te raden een amulet van de Draak met het Hemelse Zegen bij je te dragen. Er is in deze sector intense metaalenergie, die kan zorgen voor verwondingen en ernstige kwetsuren door metalen en scherpe voorwerpen. Er is een dreiging van inbraken, overvallen, diefstal en geweld. Een amulet van de Blauwe Neushoorn en Olifant kan beschermen. In het westen zal de #7 als maandelijkse Ster ongunstig op bezoek gaan bij de #8 Ster van Welvaart en Rijkdom. Net als in het noordwesten is er in het westen ook veel kans op een dreiging van genoemde negatieve aspecten. De Haan, mensen die veel bij dit teken zijn en mensen die veel in het westen zijn, kunnen problemen krijgen. Ook als je voordeur in die richting staan, kan je er last van hebben. Er wordt zowel voor het noordwesten als westen aangeraden om je huis goed te beveiligen en te bekijken of ramen en deuren veilig zijn. Let op als je nog laat op straat bent en het liefst niet alleen. Ook hiervoor kunnen de Blauwe Olifant en Neushoorn gunstig zijn. Je kunt ook gebruik maken van een Anti-Diefstalplaat die je bij deuren en ramen plaatst. Het centrum wordt ook nu erg negatief geraakt, omdat de maandelijkse #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech een bezoek brengt aan de #6 Ster van Hemels Geluk. Daardoor zullen veel mensen in het midden van hun huis, het midden van een wijk of zelfs plaats, last krijgen van kleinere gezondheidsproblemen. Dit blijft dus wel een zorg, omdat de weerstand hierdoor verlaagt en er kans is op grotere problemen met de gezondheid. Er zal in deze maand meer angst komen, welke leidt tot mentale stress en emotionele trauma’s. Hieruit kunnen conflicten, ruzies en opstanden ontstaan di grote onrust brengen. Je doet er goed aan een Vijf Elementen Pagode met Levensboom in het centrum van je huis te plaatsen. Deze kan de energie van de #5 Ster onderdrukken. Mensen die veel in het centrum zijn, kunnen het beste een amulet van de Pagode dragen.