Chinese horoscoop teken Os, lees het bij www.ParanormaleChat.nl

Geboorte jaar: 2009 1997 1985 1973 1961 1949 1937 1925 1913

Chinese 8ste maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 7 oktober)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Os
De Jaarlijkse #9 Ster van Toekomstverwachtingen staat in het noordoosten en krijgt bezoek van de #1 Ster van Overwinningen en Geluk. Dit geeft krachtige, positieve energie, waardoor je deze maand erg veel mooie momenten kunt beleven. De #1 Ster brengt veel geluk en de #9 Ster zal hier een versterkend effect op hebben. Je kunt prima met mensen omgaan, omdat je sympathieke en warm overkomt. De Ster van jaarlijkse Conflicten en Tai Sui zullen deze maand veel minder kracht hebben om het je moeilijk te maken. De Bergster van Kleine Verwachting is gunstig en zal versterkend werken op geluk en dingen waar je mee bezig bent. Voordelig is dat je Lung Ta goed is, waardoor je meestal bereikt wat je wilt en je dus gerust veel meer doelen voor de toekomst kunt stellen. Ook jouw Levenskracht is sterk, waardoor je fysieke gestel prima is, die dus ook nog eens veel positiviteit vanuit de Sterren krijgt. Let op dat je Spirituele Essentie slecht is, waardoor je soms te nuchter bent en voorbij gaat aan emoties van anderen. In dit geval kan je soms van bestaande contacten vervreemden. Omdat er gunstige Vliegende Sterren zijn, zal dit waarschijnlijk allemaal meevallen. Onmisbare amuletten zijn dit jaar de Hemelse Waterdraak, Tai Sui amulet en ‘Om’ Dakini Spirituele Versterker. Deze zijn ook in positieve maanden zeker wel nuttig om je leven leuk te houden. De Sterren vormen een Som-van-Tien en deze zal vooral op zakelijk gebied veel positiviteit brengen, maar ook op andere gebieden kan je er wel veel door bereiken. Heb je een slaapkamer gericht op het noordoosten, dan kan je hier erg veel profijt van hebben, omdat de energie jou laat ontspannen en je daardoor vaak uitgerust bent. Hierdoor heb je een prima uitstraling naar mensen toe. Er wordt echter aangeraden jezelf niet teveel te stressen. Tracht geregeld pauze te nemen en zorg voor voldoende rust. De Som-van-Tien zorgt voor positieve ontwikkelingen op het werk en kan jou prachtige dingen brengen. Je kunt denken aan promotie, een nieuwe baan, nieuwe klanten of meer klanten en projecten die je sneller en beter tot een goed einde kunt brengen. Je kunt de Som-van-Tien nog eens extra gunstig stemmen door op je bureau of in het noordoosten van je huis een Vlag van de Overwinning te plaatsen. Houd wel in de gaten dat je soms de neiging hebt om te hard te werken en dan kan je jezelf zoveel druk opleggen dat je met maag- en darmproblemen te maken kunt krijgen. Verminder de druk en zorg ervoor dat je voldoende eet en ook geregeld water drinkt.

Sociale en liefdesrelaties van de Os
De maandelijkse vriendelijke #1 Ster van Overwinning en Geluk zal veel positieve emoties brengen, waardoor je algehele energie over het algemeen goed zal zijn. Het is een maand, waarin je fantasierijk bent. Je vindt het leuk activiteiten te plannen en dan het liefst dingen die je niet eerder of zelden gedaan hebt. Tegen geliefden zal je genereus en empathisch zijn, waarbij je een partner, of iemand anders waar je van houdt, veel kunt bieden. Ook als single ben je ambitieus en tegelijk ook zeer warm in de manier hoe je mensen benadert. Let op dat je soms in het sociale contact te snel kunt reageren en zelfs te kritisch bent. Je bent opportunistisch en soms veel te rusteloos als dingen niet gelijk leiden tot iets wat jij graag wilt. Passie is een goede eigenschap om veel te bereiken, maar toon geduld en begrip. Je kunt anders te veeleisend zijn en mensen teveel het idee geven dat je ze onder druk zet. Geluk zal de Os raken door de Som-van-Tien en de Kleine Ster van Verwachtingen. Relaties met familie, vrienden en geliefden kunnen veranderingen brengen, waarbij je belangrijke keuzes moet maken. Wees ruimdenkend en volg intuïtie, zodat je vanzelf ziet waar jouw levenspad je heenbrengt. Voor geluk in relatie-aangelegenheden wordt aangeraden een beeldje van de Perzikbloesem Paard in het zuidelijke deel van de slaapkamer te zetten met de voorkant gericht op het noordoosten. Singles doen er goed aan niet teveel met liefde bezig te zijn en een vaste relatie uit te stellen. Er zijn mogelijkheden op een nieuwe persoon in je leven en daar kan je best op ingaan, maar ga geen zware verplichtingen aan. Geniet van spanning en maak lekker lol. Over het algemeen willen singles namelijk genieten en zoeken ze liever naar erotiek en spanning in het leven. Ze willen flirten en houden van onbereikbare liefdes. Gebonden mensen moeten voorzichtig zijn, omdat er veel avontuurlijke energieën aanwezig zijn. Vrouwen hebben meer kans om gefrustreerd te raken als hun partner te speels is. Dit lijkt te komen, omdat de Os zelf ook speels en avontuurlijk is, waardoor ze wel eens kan denken dat haar partner ook zo is. De vrouw streeft naar perfectie en zoekt iemand die haar wil beminnen en waarderen. Ze heeft hart voor een partner en zal er alles aandoen het hem naar de zin te maken. Heb je echter een partner die aantrekkelijk voor anderen is, dan kan je erg negatief reageren. Mannen maken meer kans dat hun partner juist frustraties naar hen uit. Dit lijkt te maken te hebben met het feit dat de man aantrekkelijk voor anderen is. Je kunt over grenzen gaan en dingen doen die niet wenselijk zijn. Er kunnen ernstige conflicten ontstaan, waar een breuk uit voort kan komen. In conflicten kan je rustig blijven, waardoor je meestal in staat bent rust te bewaren. Mannen zullen dan prima partners zijn, die ook voor de kinderen erg goed zijn. Het wordt dus een prima maand vol liefde en avontuur.

Persoonlijkheidskenmerken van de Os en zakelijke mogelijkheden
De Som-van-Tien van de #1 en de #9 Ster kan voor de Os veel mooie krachten brengen. Het geluk zal met je zijn en de Sterren kunnen je van dienst zijn. Je kunt het geluk groter maken met Blauwe amulet van de Som-van-Tienversterker. Deze kan niet alleen zorgen dat jijzelf veel geluk krijgt, maar jouw enthousiasme en ambities zullen ook aanstekelijk voor anderen werken. Hierdoor kunnen zij veel geluk ervaren als ze met je omgaan. Je bent iemand die geboren is om leiding te geven. Je bent ambitieus en inspirerend en zal over het algemeen veel vertrouwen aan mensen geven. Deze maand moet je aandacht aan veranderingen schenken. Je bent namelijk conservatief en wilt het liefst dat alles blijft zoals het is. Aangezien dit een actieve maand is, zal dit moeilijk zijn. Tracht grote veranderingen te omarmen en te zien als iets wat jou mentaal, psychisch en fysiek laat ontwikkelen. In een zakelijke relatie ben je over het algemeen krachtig, sympathiek en betrouwbaar, waardoor een partner of collega het fijn vindt om samen met je te werken. Wel moet je zorgen dat je niet te dominant wordt. Jij wilt gerespecteerd worden, maar dan moet jij anderen ook respecteren. Het wordt een gemakkelijker maand dan de vorige om projecten te voltooien en doelen te bereiken. Je doet er goed aan veranderingen te verwachten en deze te omarmen. Wees er vooral niet bang voor, omdat deze veranderingen je in de toekomst veel op kunnen leveren. Dingen die je nu doet, kunnen dus voor ontwikkeling zorgen, maar je moet wel geduld houden. Op het werk kunnen relaties veranderen en soms kan je daar vraagtekens bij zetten, omdat je hiervoor buiten je comfortzone moet stappen. Het is bijzonder dat je deze maand over het algemeen met iedereen kunt samenwerken. Zelfs mensen die normaal gesproken veel tegenstand bieden of jouw concurrent zijn, kunnen opeens veel goeds opleveren en zelfs een bondgenoot worden. Er kunnen dan veel nieuwe mogelijkheden komen, maar je moet niet twijfelen aan je talenten en vaardigheden. Je bent niet alleen enthousiast en ambitieus, maar hebt ook veel zelfvertrouwen. Heb je bepaalde ideeën en plannen durf deze dan te delen, maar zorg wel dat negatief ingestelde mensen er niet mee vandoor gaan. Mensen die studeren kunnen met nieuwe mogelijkheden te maken krijgen om een bepaalde weg te gaan volgen. Ga hier serieus mee om en zorg wel dat je niet te snel gaat switchen, maar laat je adviseren.

Welzijn en advies
Het centrum van de Vliegende Sterren brengt negatieve energie, die voor alle tekens kan gelden. De #7 Ster vliegt namelijk in het centrum van huizen en kantoren, waardoor geweld, bedrog en beroving toenemen. Aangezien deze Ster het Metaal-element versterkt, kunnen misverstanden of conflicten tot grote problemen leiden, zowel fysiek als verbaal. Er wordt deze maand dan ook ernstig gewaarschuwd voor beroving, inbraak, diefstal of ander geweld. We kunnen ons deze periode meer verwonden in het verkeer, bij het gebruik van gereedschappen of keukentuig. We doen er goed aan lawaai in het midden van ons huis of kantoor en in het centrum van onze woonplaats te mijden. Dit kan namelijk geweld uit gaan lokken. Ook kunnen we meer kans op aandoeningen hebben als we veel in deze sector verblijven. In het verkeer moeten vooral jongeren opletten. Om hen te beschermen wordt aangeraden in het centrum van huizen en kantoren een Kuan Kung te Paard te plaatsen. Ook de HUMS Beschermingsspiegel kan erg nuttig zijn. Om onderweg krachtig beschermd te zijn, is een amulet van de Hemelse bewakers of de amulet van de Neushoorn en Olifant aan te raden. Ouderen dienen op te letten als hun slaapkamer of een andere plek waar ze geregeld slapen in het centrum van het huis ligt. Kan dit niet anders, dan wordt een hangertje met de Jade Kuan Kung aangeraden omdat deze tegen de negatieve #7 Ster beschermt.

Mensen die onder het teken van de Os geboren worden, hebben zeer krachtige normen en waarden. Dit kan zowel positief als negatief doorwerken. Ze kunnen prettig in het leven staan en zorgen dat ze heel erg succesvol en liefdevol zijn. Echter, ze kunnen ook te normatief zijn en dan maken ze het zichzelf en anderen lastig. Deze maand kan dit het geval zijn, omdat je te pragmatisch en betuttelend kunt zijn. Dit zal meer inspanning dan ontspanning kosten. Er wordt aangeraden je deze maand wat minder op anderen te richten en meer op eigen fysieke en mentale gesteldheid. Je kunt namelijk last van gewrichten en botten hebben, waarbij vooral je knieën kwetsbaar zijn. Let op bij wandelen, hardlopen of zwaar werk. Beter kun je fietsen of zwemmen. Je hebt echter voldoende wijsheid voor een juist levenspatroon .

Feng Shui voorspelling voor alle tekens in deze 8ste Chinese maand
De 8ste Chinese maand wordt traditioneel gezien als periode van geluk en warmte. Veel mensen streven deze tijd om romantiek te versterken en huidige relaties te verdiepen of problemen op te lossen. Het is een gunstige tijd voor mensen, die willen trouwen, verloven of op andere wijze relaties bekrachtigen. Het is een maand met vele veranderingen, die een nieuwe periode voor mensen inluiden. Er wordt aangeraden op sociaal gebied anderen op te zoeken. Het is een prima maand voor vriendschappen en familiebezoek. Door gunstige sociale energie komen er grote mogelijkheden voor nieuwe contacten. Het is verder een prima periode je bij een groep aan te sluiten. Dit kan een sport- of hobbyclub zijn, maar er is op spiritueel en intellectueel gebied ook heel wat mogelijk. Per persoon kan dit dus verschillen. Omdat familie deze maand een belangrijke factor speelt, zijn er ook aanwijzingen dat de liefde via hen gevonden kan worden. Het is niet uitgesloten dat singles nieuwe liefde vinden. Dit geldt ook voor andere gebieden, zoals het vinden van een nieuwe baan of andere zakelijkheden, die we via familie of vrienden kunnen vinden. Niet alles zal rozengeur en maneschijn zijn, omdat een aantal sectoren binnen de Feng Shui negatieve energieën herbergen. In het Centrum staat de Jaarlijkse #6 Ster van Hemels Geluk en die krijgt bezoek van de negatieve #7 Ster van Geweld, Diefstal en bedrog. Dit is niet gunstig, omdat de sector zo centraal in huizen, kantoren en plaatsen staat, waardoor iedereen beïnvloed wordt. In de Chinese Feng Shui is het getal 7 in het centrum altijd een intense brenger van kwaad. Dit komt, omdat er in het centrum een sterk Aarde-Element staat, dat versterkt wordt door het Metaal-Element.

Het is wel positief voor ons familie- en gezinsleven, omdat we aandacht voor elkaar krijgen. Negatief is dat emoties wel eens geprikkeld worden. Daardoor hebben we moeite te aarden en kunnen we piekeren en minder concentratie hebben. Om dit te verbeteren, wordt aangeraden yoga, meditatie of duursport te doen. Omdat het Aarde-element door metaal versterkt wordt, kunnen er problemen met de spijsvertering zijn. Hierdoor kunnen we deze periode eerder last hebben van infecties, koude ledematen en klachten met de rug en nek. Mensen die geregeld moe zijn, doen er goed aan extra te eten om het aarde-element in balans te brengen. Geel is de kleur van Aarde en is aan te raden in onze kledingkeuze, kleuren in huis, op ons werk of in de voeding. Vermijd suiker, eet geen vet vlees, maar vooral gele en oranje groente en fruit. Op het werk kan de #7 Ster voor flink wat negativiteit zorgen, waarbij we eerder de neiging hebben ons oneerlijk op te stellen. We kunnen meer roddelen en er is stress onderling. Een beeldje van de God van Rijkdom en Oorlog “Kuan Kung” wordt aangeraden. Deze wendt negatieve invloeden af. Daardoor kan je bestand zijn tegen negatief ingestelde mensen, maar kan je ook eigen negativiteit onderdrukken. Niet alleen het centrum wordt negatief geraakt, maar de hele Noord-Zuid as is gevaarlijk. In het noorden staat namelijk de Jaarlijkse #1 Ster van Overwinning en Geluk, die bezoek krijgt van de Maandelijkse #2 Ster van Ziekte en Fysieke Bedreigingen. In het Zuiden staat de #2 Ster als Jaarlijkse Ster, die bezoek krijgt van de #3 Ster van Vijandigheid, Ruzies en Geschillen. Mensen die in een huis wonen of werken, waarvan de voordeur of belangrijkste kamers in het noorden of zuiden staan, dienen erg op te letten. Ratten en de middelste zoon van een gezin kunnen er flink wat hinder van ondervinden. Risico’s dienen er niet genomen te worden, omdat de kans op ongeluk groot is.
In het noorden is er kans op ziekte, omdat de fysieke gesteldheid van mensen, die geregeld in deze sector zijn, onder druk staat. In het zuiden moeten mensen geen al te grote risico’s nemen, omdat de kans op ongelukken en verwondingen groter is dan in andere sectoren. Dit heeft te maken met de Maandelijkse Ster van Ziekte, die een bedreiging vormt. Let dus op voeding als je met deze sector te maken hebt. Met name het Paard en dochters in een gezin kunnen er last van hebben, evenals mensen die hun voordeur of belangrijke kamers in deze sector hebben. Opgepast dus, als je op de een of andere wijze met deze sectoren te maken hebt. Let op dat het oosten de Jaarlijkse #4 Ster van Romantiek en Onderwijs herbergt, maar dat hier de Maandelijkse #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech op bezoek komt. Hierdoor komt de Wu Wang in deze sector. Mensen, die met het oosten te maken hebben, moeten op hun hoede zijn als het om vriendschap, romantiek en familie gaat. Ook is geldverlies mogelijk. Vooral de oudste zoon, het Konijn, studenten en schrijvers kunnen door deze energie extra sterk geraakt worden. Ook mensen, die hun slaapkamer, kantoor of voordeur hier hebben, kunnen last hebben. Er wordt aangeraden een Vijf Elementen Pagode met Levensboom te plaatsen, omdat deze Wu Wang afwendt. Gelukkig zijn er goede sectoren te bespeuren. Het zuidoosten, zuidwesten, noordoosten en noordwesten zijn over het algemeen gunstig. In deze sectoren kunnen we gerust actief zijn en wordt aangeraden er juist geregeld te zijn. Heb je in je huis of werk veel met deze sectoren te maken, dan is het belangrijk ze licht te houden, gezellige kleuren te gebruiken en er geregeld ook muziek te laten horen. Deze sectoren profiteren dus van de vele activiteit en handelingen die er hier gedaan worden en vooral gezelligheid zal een goede invloed hebben.
Er is geluk in het noordoosten, omdat de #9 en #1 Ster een Som-van-Tien vormen, waardoor er gunstige energie in carrière en financiële zaken zal zijn. Mensen krijgen goede kansen, nieuwe klanten en om hoger op te komen. Vooral de Os, Tijger en jongste zoon kunnen er nut van hebben, evenals mensen die een huis of slaapkamer in deze richting hebben. Nieuwe kansen kunnen er in het zuidoosten zijn door de Hemelse #6 Ster. Om kwade energie af te wenden, is een Wu Lou aan te raden. Vooral de Slang, Draak en oudste dochter kunnen last van de negativiteit op fysiek gebied hebben. Meestal zal er toch wel veel geluk zijn. Ook mensen die veel in de sector zijn en mensen die hun voordeur op het zuidoosten hebben, kunnen geluk verwachten. Een hangertje van de Jade Kuan Yin kan bescherming bieden. Er is veel kans op liefde, intellect en goede relaties in het zuidwesten. Dit komt door de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs die daar op bezoek gaat. Vooral de vader, Geit en Aap kunnen er baat bij hebben, evenals mensen die hier hun voordeur en studiekamer hebben staan en mensen die op een andere wijze met deze sector te maken hebben. Pas op dat er veel hout-energie kan zijn, waardoor stress zorgt dat mensen nog wel eens wisselvallig kunnen zijn. Gunstige financiële mogelijkheden in het noordwesten kunnen het leven ook mooi maken voor iedereen die met de sectoren te maken heeft. Met name de Hond, het Varken, de oudste man in een gezin of op het werk of mensen die hun belangrijkste ruimtes in deze sector hebben, kunnen er last van hebben. Tenslotte zien we in het westen dat deze positieve energie krijgt. De Jaarlijkse #8 Ster van Welvaart en Rijkdom krijgt bezoek van de #9 Ster van Gunstige Toekomstsverwachtingen. Dit zorgt ervoor dat je deze sector kunt gebruiken om financieel geluk af te dwingen. De Haan en mensen die hun belangrijkste kamers of voordeur op deze sector hebben, kunnen meer welvaart, activiteiten en geluk ervaren. Heb wel geduld met plannen en doelen, dan kan je daar in de toekomst meer aan hebben.