Chinese dierenteken Geit, lees de horoscoop bij www.ParanormaleChat.nl

Geboorte jaar: 2015 2003 1991 1979 1967 1955 1943 1931 1919

Chinese 1ste maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 6 maart)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Geit
De Geit krijgt in het zuidwesten negatieve energie van de #3 Ster van Vijandigheid, Conflicten en Juridische Problemen. De Metaal-Os is niet je grootste vriend en astrologisch zelfs vijand van de Geit. Daarnaast staan de Tai Sui en Yin-Huisster in jouw sector. Deze brengen ongunstige energie en zullen je leven beïnvloeden. Positief is dat je te maken hebt met de Grote Ster van Positieve Verwachtingen. Het hele jaar zal je Levenskracht goed zijn, waardoor je fysieke gestel prima is en je dus energie genoeg hebt om goed te functioneren. Je Spirituele Essentie is echter slecht, waardoor je een minder goede band met hogere energetische krachten hebt en minder intuïtie. Je Lung Ta is laag, waardoor gestelde doelen minder behaald worden. Je doet er verstandig aan minder grote doelen te stellen en bescheiden te blijven als het om carrière gaat. Je kunt doelen stellen, maar doe dat dan in perioden met een gunstige Maandster. Wel kan je veel uren maken om hetgeen te bereiken wat je wilt. Onmisbare amuletten zijn dit jaar een Hemelse Waterdraak, Levenskracht amulet van de Rode Lung Ta, amulet van de ‘Om’ Dakini Spirituele Versterker en een Amulet van Tai Sui. Deze laatste stelt niet alleen de Tai Sui tevreden, maar is ook een belangrijk amulet tegen de #3 Ster van Vijandigheid en de maandelijkse #2 Ster van Ziekte. Daardoor staat deze maand niet te boek als heel voordelige maand. Je energieniveau zal afnemen, waardoor je er goed aandoet bescheiden te zijn en stress en ziektes te voorkomen. Een Medicijnboeddha kan hiertegen beschermen, evenals een talisman van de Slang op de Schildpad. Een Wu Lou met genezende kruiden bij je bed en in het zuidwesten wordt aangeraden. Wees voorzichtig dat je niet te hard werkt. Je hebt die neiging en op zich kan je fysiek veel aan, maar pas op voor overbelasting. Je kunt anders fouten maken en zal met voldoende rust beter in staat zijn volledig te functioneren en goede resultaten te behalen. Je kunt na een paar dagen rust in korte tijd weer achterstanden inhalen. Gebonden Geiten en mensen met een gezin kunnen een verbetering meemaken en een relatie verdiepen. Er is dan ook een periode dat je de romantiek met je partner beter kunt maken. Singles kunnen veel daten, maar zullen niet snel op één iemand ingaan, omdat het toch erg leuk is om geregeld contacten te hebben en de spanning op te zoeken.

De Bergsterren van Tai Sui, Yinhuis en Grote Verwachtingen
Je hebt dit jaar last van Tai Sui in het zuidwesten, die invloed heeft op welvaart, gezondheid, romantiek en carrière. Wanneer deze aanwezig is, dien je op te passen met obstakels en conflicten. Er is financieel verlies en mensen kunnen zich tegen je keren. Je moet hard werken om er iets van te maken en Tai Sui gunstig te houden. Let op verraad van mensen die je eigenlijk vertrouwt. Zelfs huidige relaties staan onder druk en gezondheidsproblemen kunnen op de achtergrond sluimeren als jij onverantwoordelijk in het leven staat. Blijf rustig en neem geen grote risico’s, tenzij het goed voelt. De Geit kan qua liefde, vriendschap als andere sociale contacten last hebben. Er zijn grote problemen in een relatie, die zelfs uit de hand lopen. Om negatieve effecten te minimaliseren en Tai Sui gunstig te stemmen, wordt aangeraden bloeddonor te worden of geld aan hulpbehoevende mensen te doneren. Dit geeft een gunstige energie om alsnog grote problemen te voorkomen. Je moet voorzichtig zijn, omdat de problemen plotsklaps op treden en stress jou tart. Zorg voor gezonde voeding, vermijd risico’s en beweeg voldoende. Iedereen die de hoofdingang, een slaapkamer of woonkamer in deze sector heeft, kan problemen ondervinden. Doe geen renovaties in het noordoosten of zuidwesten. Mensen die er hun werkplek hebben of slapen met het gezicht naar het noordoosten, kunnen grote problemen krijgen. Stem de Tai Sui gunstig. Ten eerste door te zorgen dat je fysiek in orde bent en geregeld sport of beweegt. Daarnaast is het belangrijk een Tai Sui amulet te dragen en een Pi Yao erbij te dragen. Voer discussies niet in deze sector en handel niet te impulsief. Is er een probleem tracht deze dan ergens anders op te lossen. Verder is het belangrijk het noordoosten en het zuidwesten rustig te houden, geen harde geluiden en ook geen harde stemmen.

Ook de Ster van Yin Huis heeft directe invloed op de Geit. De energie is gevaarlijk voor mensen die al ziek zijn of een chronische aandoening hebben en ouderen. Voor de Geit is belangrijk extra maatregelen te nemen. In dit jaar met negatieve Yin energie wordt aangeraden je huis goed verlicht te houden. Ook is het belangrijk veel buiten te komen en donkere uren te gebruiken om te slapen. Op die manier breng je meer yang-energie, zal er evenwicht zijn en zit je lekker in je vel. Let op wortelstronken en takken, tegen of onder je huis, omdat ze negatieve Yin-energie creëren, evenals druipende kranen. Deze brengen meer Yin, waardoor je depressie krijgt of financieel in de problemen komt. Staat je huis dichtbij kerkhof, ziekenhuis, oude huizen of politiebureau dan kan dit donkere energie brengen en dus Yin energie versterken. Een groot hek tussen jou en de storende energie, kan helpen. De kleur wit is daarbij ook zeer heilzaam om de Yin-energie te stoppen. Houd je huis schoon en zorg dat alles netjes opgeruimd blijft. Om te zorgen dat Yang energie Yin in evenwicht brengt, wordt aangeraden voor veel licht, planten en bloemen te zorgen, maar dus geen bomen. Ook is het belangrijk dat er veel beweging in huis is en plezier van kinderen is ook heilzaam. Is je huis oud of verwaarloosd renoveer dit en, breng een heldere verf aan en mijd oude tapijten. Zo breng je balans tussen Yin en Yang. Gelukkig is er ook nog een positieve energie van de Ster van Grote Positieve Verwachtingen. Je krijgt kansen, maar wel als je er hard voor wilt werken en vastberaden bent om deze daadwerkelijk af te dwingen. Wees geduldig, omdat deze energie niet gelijk werkt, maar pas later tot succes zal leiden. Je doet er goed aan een sleutelhanger te dragen met de Spiegel van deze Ster of deze in jouw sector te plaatsen of in de woonkamer, slaapkamer of werkplek. Je trekt deze Ster aan door bescheiden en niet te hebberig in het leven te staan. Bescheidenheid siert de mens en geeft je alsnog meer geluk..

Welzijn en advies voor de Geit
De Sterren zorgen voor veel negativiteit. Je hebt meer kans op geweld, diefstal, ongevallen, conflicten of ruzies en zelfs ernstige verwondingen. Je moet alle zeilen bijzetten om hier mee om te gaan. Het is belangrijk alert te zijn en niet lijdzaam toe te kijken als er situaties ontstaan die jou schade toebrengen. Er kunnen uitdagingen zijn en je zult hindernissen moeten nemen. Er zullen een aantal beschermende factoren moeten zijn, om je er tegen te wapenen. Pas op voor sociale wenselijkheid, omdat je dan kunt liegen om niet in de problemen te komen, maar uiteindelijk toch conflicten veroorzaakt. Ten tweede is het belangrijk negatieve zaken uit de weg te gaan, maar je er soms toe te zetten ze het hoofd te bieden. Laat dingen niet escaleren, maar handel eerder. Vrienden zullen het Konijn, Varken en Paard zijn. De Os is het teken waar je het minst mee hebt. Gezondheid zal deze maand slecht zijn. Dit komt vooral omdat de Ster van Ziekte energie afzwakt. Leef je gezond en gebruik je de juiste levensstijl, dan zal je fysiek sterker zijn, maar moet je wel oppassen. Het is belangrijk voldoende vitaminen en mineralen te gebruiken. Er wordt aangeraden niet te actief met sport en werk bezig te zijn. Je mag best gas terugnemen en kunt beter elke dag een half uurtje wandelen, dan dat je te extreem sport. Ook wordt aangeraden op te passen met wintersporten, omdat er aanwijzingen zijn dat je met ongelukken te maken krijgt. Ben je fysiek zwak en wil je ziekte voorkomen, dan wordt aangeraden je bed niet in het zuidwesten te plaatsen. Voor Geiten is belangrijk gezondheidsamuletten mee te dragen, zoals een Wu Lou of Medicijn Boeddha om energie te versterken. Je kunt ook bij je bed een Wu Lou plaatsen en het element Vuur vergroten.

Feng Shui voorspelling voor alle tekens in deze 1ste Chinese maand
Het zuiden en noorden krijgen te maken met de #1 Ster van Overwinningen en Geluk. Het zuiden krijgt de maandelijkse #9 Ster van Gunstige Toekomst en Vermenigvuldiging op bezoek. Dit is voor het Paard gunstig en mensen die veel in deze sector zijn of een intieme band met het Paard hebben. Dit is sowieso een gunstige Som-van-Tien combinatie, waardoor financieel veel te bereiken valt. Wil je goede zaken doen, doe dit dan in deze sector of plek in het zuiden. Een Blauw Feng Shui Som-van-Tien amulet of hanger met Gouden Draak worden aangeraden. Let op dat er ziekte voorkomt, waarvoor een amulet van de Medicijnboeddha beschermt. Dit komt, omdat het noorden energie krijgt van de #2 Ster van Ziekte. Gelukkig zal de #1 Ster van Overwinning als maandelijkse Ster positieve energie brengen. Aangezien deze tegenover het zuiden staat, kan dit strijd opleveren. Toch zal de #1 Ster over het algemeen prima functioneren en goede energie geven aan de Rat, mensen die veel in die sector zijn of bij een Rat wonen. Een amulet met Banner van Overwinning roept gunstige energie op, die geluk in onderwijs en carrière mogelijk maakt. Gebruik je het noorden en zuiden verantwoord, dan is er veel mogelijk. Mensen die onverantwoordelijk gedrag vertonen of ongezond leven maken kans op verlaagde weerstand. Zij zullen op moeten passen, omdat een ziekte dan ernstig kan worden. Ook zwangere vrouwen kunnen beter niet teveel in het noorden van hun huis zijn of er geregeld slapen. Een Bagua Wu Lou of Medicijnboeddha zijn aan te raden. De #8 Ster van Welvaart en Rijkdom krijgt in het noordoosten bezoek van de #9 Ster. Ook deze sector zal zakelijk en financieel veel goeds brengen. De Os en Tijger, mensen die veel in deze sector verblijven en mensen die veel bij deze tekens zijn, kunnen meeprofiteren. Deze mensen kunnen risico nemen en spannende acties doen om inkomen toe te laten nemen. Ook is het een prima tijd om sociale netwerken te vergroten en meer kansen te krijgen. Een beeld van Witte Dzambala met Kristallen Bollen in de sector kunnen geluk positief bejegenen. Negatieve energie kan wel zijn als je ruzie met familie krijgt. Dan kan de #8 Ster opeens tegen je werken en daar zal jij je wel voor moeten behoeden.
In het zuidwesten komt er negatieve energie. Daar hebben vooral de Geit en Aap last van. De Jaarlijkse #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie en Geschillen krijgt namelijk bezoek van de #2 Ster, waardoor er niet alleen zakelijk, maar ook qua gezondheid veel negativiteit optreedt. Dit is een dreigende situatie voor deze tekens, maar ook voor mensen in hun directe omgeving en mensen die in het zuidwesten verblijven. Pas op ernstige ziektes, die hier eerder optreden. Daarnaast zijn ruzies en andere conflicten hier sneller mogelijk. Om te voorkomen dat dit thuis of op je werk gebeurt, wordt aangeraden een Messing Kruiden Wu Lou en een beeld van de Phoenix in deze sector te plaatsen. Vermijd het liefst er te slapen. Kan dit niet anders, plaats dan een amulet van de Medicijnboeddha voor bescherming. In het zuidoosten krijgt de Jaarlijkse #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech bezoek van de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Daardoor zal deze sector op gebied van liefde en geluk qua onderwijs en zakelijk leven niet slecht zijn. Vooral de Draak en Slang krijgen er positieve energie door, evenals studerende kinderen en mensen die veel bij de tekens zijn. Ook mensen die geregeld in het zuidoosten zijn, kunnen profijt hebben. Meer kennis, maar ook vriendschap en langdurige liefdesrelaties zijn mogelijk. Plaats een Majushri Dhih amulet om positieve energie te brengen aan intellect. Ook Rozekwarts Mandarijn Eenden op een Lotusblad kunnen liefdesgeluk vergroten. De #5 Ster kan afgezwakt worden, met de Vijf Elementen Pagode met Levensboom. De #3 Ster kan als maandelijkse Ster veel Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen in het oosten brengen. Hier staat de Jaarlijkse #4 Ster van Romantiek en Onderwijs en de sector krijgt het zwaar te verduren op zakelijk en liefdesgebied. Er zijn voor het Konijn, mensen in zijn omgeving en mensen die veel in deze sector zijn interpersoonlijke problemen. Je krijgt met roddels te maken en agressie en tegenslagen zijn denkbaar. Je doet er goed aan jezelf terug te trekken en bij negatief ingestelde mensen weg te blijven. Doe je dit niet, dan kunnen er negatieve gevolgen zijn. Het best draag je een amulet met de Rode Vrede en Harmonie Appel of de Phoenix. Om zelf positief te blijven wordt aangeraden een Lachende Boeddha naast je bed te leggen en er één in het oosten van je huis te zetten. Pas p met overtollige Houtenergie en plaats deze vooral niet in de oostelijke sector van je huis. Vooral bomen, houten meubels en houten accessoires kunnen ongelukken en ziektes brengen. Plaats hier een gezondheidsamulet van de Schildpad en Slang om je te beschermen.
In het noordwesten, waar de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog dit jaar staat, komt de maandelijkse #6 Ster van Hemels Geluk. Dit heeft invloed op de Hond en het Varken, mensen die veel bij deze tekens zijn en mensen die vaak in het noordwesten zijn. Deze combinatie zorgt dat er financiële meevallers zijn wat betreft investeren, speculeren en belangrijke besluiten. Mensen die hun slaapkamer in deze richting hebben of de voordeur hier op gericht hebben, zullen het meeste voordeel hebben. Een talisman van Gui Ren zorgt voor goede energie om mensen aan te trekken, die jou ondersteunen. Om onderweg beschermd te worden, is aan te raden een amulet van de Draak met het Hemelse Zegen bij je te dragen. Er is in deze sector intense metaalenergie, die kan zorgen voor verwondingen en ernstige kwetsuren door metalen en scherpe voorwerpen. Er is een dreiging van inbraken, overvallen, diefstal en geweld. Een amulet van de Blauwe Neushoorn en Olifant kan beschermen. In het westen zal de #7 als maandelijkse Ster ongunstig op bezoek gaan bij de #8 Ster van Welvaart en Rijkdom. Net als in het noordwesten is er in het westen ook veel kans op een dreiging van genoemde negatieve aspecten. De Haan, mensen die veel bij dit teken zijn en mensen die veel in het westen zijn, kunnen problemen krijgen. Ook als je voordeur in die richting staan, kan je er last van hebben. Er wordt zowel voor het noordwesten als westen aangeraden om je huis goed te beveiligen en te bekijken of ramen en deuren veilig zijn. Let op als je nog laat op straat bent en het liefst niet alleen. Ook hiervoor kunnen de Blauwe Olifant en Neushoorn gunstig zijn. Je kunt ook gebruik maken van een Anti-Diefstalplaat die je bij deuren en ramen plaatst. Het centrum wordt ook nu erg negatief geraakt, omdat de maandelijkse #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech een bezoek brengt aan de #6 Ster van Hemels Geluk. Daardoor zullen veel mensen in het midden van hun huis, het midden van een wijk of zelfs plaats, last krijgen van kleinere gezondheidsproblemen. Dit blijft dus wel een zorg, omdat de weerstand hierdoor verlaagt en er kans is op grotere problemen met de gezondheid. Er zal in deze maand meer angst komen, welke leidt tot mentale stress en emotionele trauma’s. Hieruit kunnen conflicten, ruzies en opstanden ontstaan di grote onrust brengen. Je doet er goed aan een Vijf Elementen Pagode met Levensboom in het centrum van je huis te plaatsen. Deze kan de energie van de #5 Ster onderdrukken. Mensen die veel in het centrum zijn, kunnen het beste een amulet van de Pagode dragen.