Chinese dierenteken Draak, lees de horoscoop bij www.ParanormaleChat.nl

Geboorte jaar: 2012 2000 1988 1976 1964 1952 1940 1928 1916

Chinese 1ste maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 6 maart)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Draak
De Draak krijgt in het zuidoosten te maken met negatieve energie van de #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech. In het Jaar van de Metaal-Os zal je ook indirect in aanraking komen met de Tai Sui, de Jaarlijkse Moorden en San Sha, die in je sector van Bergsterren bewegen. Deze vier brengen gezamenlijk zeer ongunstige energie en zullen je leven ernstig beïnvloeden. Elke maand zal jij ook te maken krijgen met Maandelijkse Sterren, die positief en negatief uitwerken. Het hele jaar zullen je Levenskracht en Lung Ta uitstekend zijn, waardoor je fysieke gestel prima is en je in staat bent doelen te stellen en te behalen. Ook al zal je veel tegenslag krijgen, toch zal je in staat zijn hier keihard voor te werken en alsnog succes te behalen. Je Spirituele Kracht is echter beduidend minder goed, waardoor er qua voorgevoelens en intuïtie minder kracht is. Je hebt minder contact met de spirituele wereld. Je kunt zeker grote doelen stellen en behalen, maar vertrouw vooral op ratio en intellect en niet op intuïtie. Deze kan jou namelijk geregeld beïnvloeden. Onmisbare amuletten zijn dit jaar de Hemelse Waterdraak, een ‘Om’Dakini Spiritualiteit Versterker en amulet van de Tai Sui. Deze maand is echter zeker niet zo slecht, door de gunstige #4 Ster van Romantiek en Onderwijs, die jouw sector bezoekt, Daardoor is er zeker veel goeds te behalen en kan jij op prima wijze door de maand komen. Vrienden en collega’s zullen jou veel positieve energie geven, omdat je dan niet het gevoel hebt dat je er alleen voorstaat. Durf mensen dan ook om hulp te vragen en wees niet te stoer of te koppig. Op je werk heb je spannende ideeën en plannen en zullen mensen onder de indruk zijn van wat je allemaal te bieden hebt. Het is zeker een maand om nieuwe kansen te krijgen en contacten op te doen, zowel zakelijk als privé. Je kunt dan ook belangrijke beslissingen nemen en er zijn veranderingen mogelijk, die je leven veel brengen. Je bent charismatisch en sympathiek en dat kan mensen aantrekken. Zakelijke en sociale netwerken kunnen groeien en ook is er veel energie om je ambities toe te laten nemen. Studenten en leerlingen kunnen ook veel resultaten halen. Wat je ook doet, je kunt veel kennis opnemen en goed presteren. Het is ook een periode om te veranderen en te bekijken wat je in de toekomst kunt doen. Romantiek is prima voor zowel singles als gebonden mensen. Beiden moeten opletten dat er een misleidende energie is. Blijf weg bij mensen die gebonden zijn en uit zijn op een flirt. Dit kan jou niet gelukkig maken. Gebonden mensen zullen een verdieping van hun huidige relatie meemaken. Singles hebben overigens een prima energie over zich om mensen aan te trekken en een nieuwe liefde te vinden.

Bergsterren van de Tai Sui, Jaarlijkse Moorden en San Sha
Tai Sui heeft invloed op welvaart, gezondheid, romantiek en carrière. De Draak kan er in het zuidoosten indirect last van hebben. Wanneer de Tai Sui aanwezig is, dien je altijd op te passen met obstakels en conflicten. Er is financieel verlies mogelijk en mensen kunnen zich tegen je keren. Je moet hard werken om er iets van te maken en Tai Sui gunstig te houden. Let op verraad van mensen die je eigenlijk heel erg vertrouwt. Zelfs een huidige relatie kan onder druk staan en gezondheidsproblemen kunnen op de achtergrond sluimeren als jij onverantwoordelijk in het leven staat. Blijf rustig en neem geen al te grote risico’s, tenzij het goed voelt. Vooral mensen die onverantwoordelijk zijn of zich niet aan de wet houden, kunnen problemen krijgen. Er zijn aanwijzingen van conflicten en geweld, waardoor er fysiek letsel ontstaat. Woede kan zomaar in je leven optreden. De Tai Sui bevindt zich in het noordoosten. Iedereen die de hoofdingang, een slaapkamer of woonkamer in deze sector heeft, kan problemen ondervinden. Laat vooral geen renovaties in het noordoosten of zuidwesten doen. Mensen die hun werkplek in deze sector hebben en mensen die slapen met het gezicht naar het noordoosten kunnen flink wat problemen krijgen. Je kunt de Tai Sui zeker gunstig stemmen. Ten eerste zal je moeten zorgen dat je fysiek in orde bent en geregeld sport of beweegt. Daarnaast is het belangrijk een Tai Sui amulet bij je te dragen en nog beter is dan ook een Pi Yao erbij te dragen. Verder is het belangrijk discussies niet in deze sector te doen en vooral niet te impulsief te handelen. Is er eenmaal een groot probleem tracht dit dan ergens anders op te lossen. Verder is het belangrijk het noordoosten rustig te houden, geen harde geluiden en stemmen.

Dit geldt ook voor de Bergster van de Jaarlijkse Moorden. Men zegt dat een Tai Sui amulet ook zwarte magie weert. Deze Bergster kan namelijk negatieve zwarte energie bieden. De kans op problemen tijdens reizen, fietstochten, in het verkeer of op andere plekken is dan namelijk groot. Positief is dat dit amulet helpt als er in een relatie negatieve energie hangt. Jijzelf kunt op een andere wijze in het leven staan en dit heeft een betere werking op een andere persoon. Een andere bescherming tegen deze Bergster kun je krijgen van de Vierarmige Groene Tara. Haar kracht is indrukwekkend en zal positieve vibraties aan je brengen. Deze godin staat bekend als wezen dat het lijden van de mens kan minimaliseren. Wanneer je dagelijks haar mantra “Om Tare Tuttare Ture Svaha” uitspreekt, zal je haar kracht voelen. Je moet haar wel op een prominente plek in de woonkamer plaatsen. Jou geloof in haar zal negativiteit wegnemen en dromen waarmaken. Een derde intense kracht die jou bedreigt, is de San Sha in de oostelijke sector, waardoor de Draak in het zuidoosten er ook last van heeft. Als de sector met de San Sha verstoord wordt, heeft dit negatieve gevolgen. Er zijn drie gezichten; de Overval Sha, Rampen Sha en Ongeluk Sha. Je kunt de negatieve effecten voorkomen door de hal, slaapkamer, woonkamer en kantoorruimte rustig te houden. Plaats zachte kleuren en lichten en zorg dat er weinig lawaai is. Een beeld van Drie Goddelijke Bewakers in de entree of het zuidoosten van je huis kan bescherming geven. Wordt de San Sha eenmaal gestoord, dan kan er flinke irritatie ontstaan voor mensen in het huis waar dit plaats vindt. Er zijn dan ongelukken, overvallen, financieel verlies en gewelddadige andere gebeurtenissen mogelijk. Merk jij dat dit geregeld gebeurt, dan moet je bedenken dat je onder invloed van de San Sha staat en zal je er werkelijk iets aan moeten doen. Er is dan een vergrote kans op rampspoed. De krachtigste beschermer, is een beeld van de Hemelse Drie Bewakers. Plaats een beeld bij je slaapkamer, voordeur, kantoor of kwetsbare plekken in je huis. Ook een sleutelhanger hiervan kan jou onderweg beschermen.

Welzijn en advies voor de Draak
Het geluk zit je misschien niet zo mee, omdat je te maken kunt krijgen met diefstal, verwondingen, geweld en problemen met geliefde mensen. Wees extra voorzichtig, omdat er een sterke Chi is die voor brand kan zorgen. Vrienden zullen de Aap, Rat en Haan zijn. De Hond is het teken waar je minder mee kunt delen. Geluk zal je wat betreft gezondheid niet veel krijgen, waardoor je veel aandacht moet geven om eigen geluk af te dwingen. Je moet opletten dat je milt en maag kwetsbaar kan zijn. Gebruik daarom niet teveel alcohol en koffie. Beter kun je geregeld water drinken. Om gezond te blijven, is het belangrijk geregeld lichaamsbeweging te nemen. De winter is niet de gunstigste periode voor de Draak. Daarom wordt aangeraden extra vitaminen en mineralen te gebruiken. Je afweersysteem is niet supersterk en als je niet voldoende beschermende stoffen neemt, zal je prikkelbaar zijn. De #4 Ster is een beschermende ster, die harmonie en liefde, maar ook fysieke kracht biedt. Daardoor zal je heus tevreden en vredig leven. Ondanks alle druk en het feit dat je hard moet werken om lekker in je vel te zitten, zal je daardoor in staat zijn je staande te houden. Je kunt gebruik maken van een Rode Lung Ta om je te beschermen.

Feng Shui voorspelling voor alle tekens in deze 1ste Chinese maand
Het zuiden en noorden krijgen te maken met de #1 Ster van Overwinningen en Geluk. Het zuiden krijgt de maandelijkse #9 Ster van Gunstige Toekomst en Vermenigvuldiging op bezoek. Dit is voor het Paard gunstig en voor mensen die veel in deze sector zijn of een intieme band met het Paard hebben. Dit is sowieso een gunstige Som-van-Tien combinatie, waardoor financieel veel te bereiken valt. Wil je goede zaken doen, doe dit dan vooral in deze sector of een plek in het zuiden. Een Blauw Feng Shui Som-van-Tien amulet of hanger met de Gouden Draak worden aangeraden. Let op dat er ziekte voorkomt. Gebruik een amulet van de Medicijnboeddha om je te beschermen. Dit komt, omdat er vanuit het noorden energie komt door de #2 Ster van Ziekte. Gelukkig zal de #1 Ster van Overwinning als maandelijkse Ster positieve energie brengen. Aangezien deze tegenover het zuiden staat, kan dit strijd opleveren. Toch zal de #1 Ster over het algemeen prima functioneren en goede energie geven aan de Rat, mensen die veel in die sector zijn of bij een Rat wonen. Een amulet met Banner van Overwinning roept gunstige energie op. Vooral geluk in het onderwijs en de carrière maken het leven mooi. Gebruik je het noorden en zuiden verantwoord, dan is er veel mogelijk. Mensen die onverantwoordelijk gedrag vertonen of ongezond leven kunnen kans maken op verlaagde weerstand. Zij zullen op moeten passen, omdat een ziekte dan ernstig kan worden. Ook zwangere vrouwen kunnen beter niet teveel in het noorden van hun huis zijn of er geregeld slapen. Een Bagua Wu Lou of Medicijnboeddha zijn aan te raden. De #8 Ster van Welvaart en Rijkdom krijgt in het noordoosten bezoek van de #9 Ster. Ook deze sector zal op zakelijk en financieel gebied veel goeds brengen. De Os en de Tijger, mensen die veel in deze sector verblijven en mensen die veel bij deze tekens zijn, kunnen meeprofiteren. Deze mensen kunnen risico nemen en spannende acties doen om inkomen toe te laten nemen. Ook is het een prima periode om sociale netwerken te vergroten en meer kansen te krijgen. Een beeldje van de Witte Dzambala met Kristallen Bollen in de sector kunnen geluk positief bejegenen. Negatieve energie kan wel zijn als je ruzie met familie krijgt. Dan kan de #8 Ster opeens tegen je werken en daar zal jij je wel voor moeten behoeden.
In het zuidwesten komt er negatieve energie. Daar hebben vooral de Geit en Aap last van. De Jaarlijkse #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie en Geschillen krijgt namelijk bezoek van de #2 Ster, waardoor er niet alleen zakelijk, maar ook qua gezondheid veel negativiteit optreedt. Dit is een dreigende situatie voor deze tekens, maar ook voor mensen in hun directe omgeving en mensen die in het zuidwesten verblijven. Pas op ernstige ziektes, die hier eerder optreden. Daarnaast zijn ruzies en andere conflicten hier sneller mogelijk. Om te voorkomen dat dit thuis of op je werk gebeurt, wordt aangeraden een Messing Kruiden Wu Lou en een beeld van de Phoenix in deze sector te plaatsen. Vermijd het liefst er te slapen. Kan dit niet anders, plaats dan een amulet van de Medicijnboeddha voor bescherming. In het zuidoosten krijgt de Jaarlijkse #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech bezoek van de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Daardoor zal deze sector op gebied van liefde en geluk qua onderwijs en zakelijk leven niet slecht zijn. Vooral de Draak en Slang krijgen er positieve energie door, evenals studerende kinderen en mensen die veel bij de tekens zijn. Ook mensen die geregeld in het zuidoosten zijn, kunnen profijt hebben. Meer kennis, maar ook vriendschap en langdurige liefdesrelaties zijn mogelijk. Plaats een Majushri Dhih amulet om positieve energie te brengen aan intellect. Ook Rozekwarts Mandarijn Eenden op een Lotusblad kunnen liefdesgeluk vergroten. De #5 Ster kan afgezwakt worden, met de Vijf Elementen Pagode met Levensboom. De #3 Ster kan als maandelijkse Ster veel Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen in het oosten brengen. Hier staat de Jaarlijkse #4 Ster van Romantiek en Onderwijs en de sector krijgt het zwaar te verduren op zakelijk en liefdesgebied. Er zijn voor het Konijn, mensen in zijn omgeving en mensen die veel in deze sector zijn interpersoonlijke problemen. Je krijgt met roddels te maken en agressie en tegenslagen zijn denkbaar. Je doet er goed aan jezelf terug te trekken en bij negatief ingestelde mensen weg te blijven. Doe je dit niet, dan kunnen er negatieve gevolgen zijn. Het best draag je een amulet met de Rode Vrede en Harmonie Appel of de Phoenix. Om zelf positief te blijven wordt aangeraden een Lachende Boeddha naast je bed te leggen en er één in het oosten van je huis te zetten. Pas p met overtollige Houtenergie en plaats deze vooral niet in de oostelijke sector van je huis. Vooral bomen, houten meubels en houten accessoires kunnen ongelukken en ziektes brengen. Plaats hier een gezondheidsamulet van de Schildpad en Slang om je te beschermen.
In het noordwesten, waar de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog dit jaar staat, komt de maandelijkse #6 Ster van Hemels Geluk. Dit heeft invloed op de Hond en het Varken, mensen die veel bij deze tekens zijn en mensen die vaak in het noordwesten zijn. Deze combinatie zorgt dat er financiële meevallers zijn wat betreft investeren, speculeren en belangrijke besluiten. Mensen die hun slaapkamer in deze richting hebben of de voordeur hier op gericht hebben, zullen het meeste voordeel hebben. Een talisman van Gui Ren zorgt voor goede energie om mensen aan te trekken, die jou ondersteunen. Om onderweg beschermd te worden, is aan te raden een amulet van de Draak met het Hemelse Zegen bij je te dragen. Er is in deze sector intense metaalenergie, die kan zorgen voor verwondingen en ernstige kwetsuren door metalen en scherpe voorwerpen. Er is een dreiging van inbraken, overvallen, diefstal en geweld. Een amulet van de Blauwe Neushoorn en Olifant kan beschermen. In het westen zal de #7 als maandelijkse Ster ongunstig op bezoek gaan bij de #8 Ster van Welvaart en Rijkdom. Net als in het noordwesten is er in het westen ook veel kans op een dreiging van genoemde negatieve aspecten. De Haan, mensen die veel bij dit teken zijn en mensen die veel in het westen zijn, kunnen problemen krijgen. Ook als je voordeur in die richting staan, kan je er last van hebben. Er wordt zowel voor het noordwesten als westen aangeraden om je huis goed te beveiligen en te bekijken of ramen en deuren veilig zijn. Let op als je nog laat op straat bent en het liefst niet alleen. Ook hiervoor kunnen de Blauwe Olifant en Neushoorn gunstig zijn. Je kunt ook gebruik maken van een Anti-Diefstalplaat die je bij deuren en ramen plaatst. Het centrum wordt ook nu erg negatief geraakt, omdat de maandelijkse #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech een bezoek brengt aan de #6 Ster van Hemels Geluk. Daardoor zullen veel mensen in het midden van hun huis, het midden van een wijk of zelfs plaats, last krijgen van kleinere gezondheidsproblemen. Dit blijft dus wel een zorg, omdat de weerstand hierdoor verlaagt en er kans is op grotere problemen met de gezondheid. Er zal in deze maand meer angst komen, welke leidt tot mentale stress en emotionele trauma’s. Hieruit kunnen conflicten, ruzies en opstanden ontstaan di grote onrust brengen. Je doet er goed aan een Vijf Elementen Pagode met Levensboom in het centrum van je huis te plaatsen. Deze kan de energie van de #5 Ster onderdrukken. Mensen die veel in het centrum zijn, kunnen het beste een amulet van de Pagode dragen.