Chinese dierenteken Aap, lees de horoscoop bij ParanormaleChat.nl

Geboorte jaar: 2016 2004 1992 1980 1968 1956 1944 1932 1920

Chinese 1ste maand in het jaar van de Metaal-Os (tot 6 maart)

De Vliegende Sterren van de Feng Shui voor de Aap
In het zuidwesten zal de #3 Ster van Vijandigheid, Conflicten en Juridische Problemen in de sector van de Aap verblijven. Daarnaast staan de San Sha en Yin-Huisster in jouw sector. Deze brengen ongunstige energie en zullen je leven beïnvloeden. Positief is dat je te maken krijgt met het Hemelse Zegel, die veel positieve energie geeft. Het hele jaar kunnen jouw Levenskracht, Spirituele Essentie en je Lung Ta zeer goed zijn. Je fysieke gestel, je band met de hogere wereld en het behalen van de doelen die je stelt zijn dus prima. Je hebt op veel gebieden kracht om te bereiken wat je wilt. Ook is je intuïtie goed. Je doet er verstandig aan dit jaar grote doelen te stellen en niet al te bescheiden te blijven als het om carrière gaat. Wel is het verstandig om dit te doen om momenten dat er een gunstige Maandelijkse Ster is. Onmisbare amuletten zijn de Hemelse Waterdraak, amulet met Vredesappel en amulet met het Hemelse Zegel. Het jaar start lastig, omdat je behalve de #3 Ster te maken krijgt met de maandelijkse #2 Ster van Ziekte. Daardoor zal je energieniveau een stuk lager worden en ben je gevoelig voor stress of depressie. Hierbij doe je er goed aan de krachtige amulet van de Medicijnboeddha te dragen. Om je thuis te beschermen wordt aangeraden een messing Wu Lou met kruiden in het zuidwesten te plaatsen. Laat je niet teveel op de kop zitten door de negatieve energieën. Je hebt veel sterke talenten om hier tegenin te gaan. Je hebt een enorm Gelukelement om doelen te stellen en plannen te maken. Tuurlijk zijn tegenslagen mogelijk, maar als je enigszins relaxt en binnen je comfortzone blijft, zal je heus mogelijkheden vinden. Het is niet het moment om met een nieuw bedrijf of heel grote projecten te starten. Belangrijke beslissingen en financiële zaken kan je beter naar een maand doorschuiven waar je ook een positieve maandelijkse Ster tegenkomt. Het is verstandig hulp te vragen als je dingen zelf niet kunt afronden. Houd in de gaten dat de Ster van Ziekte in jouw sector staat en dat deze op vele gebieden stoort. Relaties zijn over het algemeen relaxt en bieden niet alleen rust, maar ook veel liefde. Gezinnen worden gekenmerkt door veel samenzijn en intimiteiten. Mensen met een relatie moeten voorzichtig zijn voor misleidende energie. Singles kunnen deze maand bewonderaars hebben, maar het is geen maand voor een nieuwe serieuze relatie. Het is dus een maand om te genieten van romantiek en erotiek, maar wel voor losse contacten.

De Bergsterren San Sha, Yin Huis en Hemelse Zegel
In 2021 heeft de Ster van Yin Huis een directe invloed op de Aap. De energie is gevaarlijk voor mensen die al ziek zijn, mensen die een chronische aandoening hebben en ouderen. De Dubbele Yin Huis zal in het zuidwesten binnenkomen. Het is belangrijk extra maatregelen te nemen. We noemden de amuletten die je dit jaar kunt dragen. De Aap dient deze in het zuidwesten van het huis te plaatsen. Er zal teveel Yin-energie zijn. In een jaar met negatieve Yin wordt aangeraden je huis goed verlicht te houden. Ook is het belangrijk veel buiten te zijn en donkere uren te gebruiken om te slapen. Op die manier breng je meer yang-energie, zal er evenwicht zijn en zit je lekker in je vel. Let op wortelstronken en takken die tegen of onder je huis groeien, omdat ze negatieve Yin-energie creëren. Druipende kranen zorgen dat er meer Yin is en dan kan je depressies krijgen of financieel in de problemen komen. Staat je huis dichtbij kerkhof, ziekenhuis, oude huizen of politiebureau dan kan dit donkere energie brengen en Yin energie versterken. Een groot hek tussen jou en de storende energie, kan helpen. De kleur wit is daarbij heilzaam om de Yin-energie te stoppen. Houd je huis schoon en zorg dat alles netjes blijft. Om te zorgen dat Yang en Yin in evenwicht zijn, wordt aangeraden voor veel licht, planten en bloemen te zorgen, maar dus geen bomen. Ook is het belangrijk dat er veel beweging in huis is, zoals spelende kinderen. Is je huis oud of verwaarloosd renoveer dit en, breng heldere verf aan en gooi oude tapijten weg.

De Aap heeft ook last van de San Sha, die in de zuidelijke sector beweegt. Daar heeft de Aap dus in het zuidwesten ook last van. Houd deze sectoren dus in de gaten. Zorg ervoor dat je niet al teveel belangrijke veranderingen aanbrengt zowel in je romantiek, sociale contacten als zakelijk. Ga dingen vooral niet te snel doen en vooral niet als ze heel innovatief zijn. Jij kunt anders onder druk een wisseling van humeur te krijgen. Als deze sector met de San Sha verstoord wordt, heeft dit negatieve gevolgen voor je leven. Daarnaast moet je rekening houden met meer kans op beroving, financieel verlies, ongelukken en grotere problemen die lang invloed houden. Er zijn drie gezichten binnen de energie van de San Sha; de Overval Sha, Rampen Sha en Ongeluk Sha. Je kunt deze energieën afwenden of absorberen door te zorgen dat de hal, slaapkamer, woonkamer en kantoorruimte rustig blijven. Plaats zachte kleuren en lichten en zorg dat er niet veel lawaai is. Een beeld van de Drie Goddelijke Bewakers in de entree of het zuidwesten van je huis met het gezicht gericht op het Zuiden kan bescherming geven. Ook een amulet die je dagelijks bij je draagt kan nuttig zijn. Een krachtig amulet kan bijvoorbeeld het HUM-Mantra Beschermingswiel zijn. Deze heeft een krachtige werking op negatieve of kwaadaardige energieën. Deze kunnen namelijk zowel zuid als zuidwestelijk op je afkomen. Is er iemand in je omgeving die jaloers op je is of word je geconfronteerd met negatieve energie op je werk of van bepaalde instellingen of organisaties, dan kan dit amulet effectief zijn. Er wordt aangeraden dit dagelijks bij je te dragen in een tas, als hangertje of op andere wijze. Je krijgt dan bescherming tegen de San Sha en zelfs de Yin Huisster.

Tenslotte krijg je veel kracht van de Hemelse Zegel, die geïnitieerd wordt door de Hemelse #6 Ster en jou positieve goddelijke energie brengt. Deze kracht zal jou veel gezondheid brengen en zorgen dat je op vele gebieden geluk ervaart, zowel zakelijk, in de liefde als in sociale contacten. Je bent hierdoor ook beter in staat geluk zelf ook af te dwingen en kunt mensen aantrekken om veel ondersteuning te krijgen.

Welzijn en advies voor de Aap
Het is een lastige maand met de #2 en de #3 Sterren in jouw sector en de andere negatieve energieën die jouw gebied teisteren. Het Hemelse Zegel zal je gezondheid over het algemeen goed, alhoewel die gaandeweg de maand minder wordt. Je doet er verstandig aan sociale contacten goed te houden en te zorgen dat je een evenwichtig levenspatroon houdt met gezonde voeding en ontspanning. Ga niet vaak laat naar bed. Ook moet je opletten dat je bloedsuikerspiegel wisselvallig kan zijn. Eet niet teveel vet en laat suiker en zout zo mogelijk staan. Over het algemeen zal je er doorheen komen, omdat je je bewust bent van je levensstijl. Je weet heus wat je moet veranderen om evenwichtig in het leven te staan. Of het om voeding, slechte gewoontes of activiteiten gaat, er zullen veranderingen zijn. Let op dat de Ster van Ziekte zorgt voor zwakkere fysieke weerstand, maar ook mentaal kan je minder lekker in je vel zitten. Je kunt soms zelfs onzeker worden, maar dat is niet nodig. Ga je echter dingen in je hoofd halen dan krijg je te maken met selffulfilling prophecy. Voorkom dit door in jezelf te geloven en geen muizenissen in je hoofd te halen. Blijf uit de buurt van zieke mensen en vermijd risico’s op fysiek gebied en het verkeer. Je kunt het best een Wu Lou en een Lachende Boeddha in het zuidwesten van je huis plaatsen.

Feng Shui voorspelling voor alle tekens in deze 1ste Chinese maand
Het zuiden en noorden krijgen te maken met de #1 Ster van Overwinningen en Geluk. Het zuiden krijgt de maandelijkse #9 Ster van Gunstige Toekomst en Vermenigvuldiging op bezoek. Dit is voor het Paard gunstig en voor mensen die veel in deze sector zijn of een intieme band met het Paard hebben. Dit is sowieso een gunstige Som-van-Tien combinatie, waardoor financieel veel te bereiken valt. Wil je goede zaken doen, doe dit dan vooral in deze sector of een plek in het zuiden. Een Blauw Feng Shui Som-van-Tien amulet of hanger met de Gouden Draak worden aangeraden. Let op dat er ziekte voorkomt. Gebruik een amulet van de Medicijnboeddha om je te beschermen. Dit komt, omdat er vanuit het noorden energie komt door de #2 Ster van Ziekte. Gelukkig zal de #1 Ster van Overwinning als maandelijkse Ster positieve energie brengen. Aangezien deze tegenover het zuiden staat, kan dit strijd opleveren. Toch zal de #1 Ster over het algemeen prima functioneren en goede energie geven aan de Rat, mensen die veel in die sector zijn of bij een Rat wonen. Een amulet met Banner van Overwinning roept gunstige energie op. Vooral geluk in het onderwijs en de carrière maken het leven mooi. Gebruik je het noorden en zuiden verantwoord, dan is er veel mogelijk. Mensen die onverantwoordelijk gedrag vertonen of ongezond leven kunnen kans maken op verlaagde weerstand. Zij zullen op moeten passen, omdat een ziekte dan ernstig kan worden. Ook zwangere vrouwen kunnen beter niet teveel in het noorden van hun huis zijn of er geregeld slapen. Een Bagua Wu Lou of Medicijnboeddha zijn aan te raden. De #8 Ster van Welvaart en Rijkdom krijgt in het noordoosten bezoek van de #9 Ster. Ook deze sector zal op zakelijk en financieel gebied veel goeds brengen. De Os en de Tijger, mensen die veel in deze sector verblijven en mensen die veel bij deze tekens zijn, kunnen meeprofiteren. Deze mensen kunnen risico nemen en spannende acties doen om inkomen toe te laten nemen. Ook is het een prima periode om sociale netwerken te vergroten en meer kansen te krijgen. Een beeldje van de Witte Dzambala met Kristallen Bollen in de sector kunnen geluk positief bejegenen. Negatieve energie kan wel zijn als je ruzie met familie krijgt. Dan kan de #8 Ster opeens tegen je werken en daar zal jij je wel voor moeten behoeden.
In het zuidwesten komt er negatieve energie. Daar hebben vooral de Geit en Aap last van. De Jaarlijkse #3 Ster van Vijandigheid, Ruzie en Geschillen krijgt namelijk bezoek van de #2 Ster, waardoor er niet alleen zakelijk, maar ook qua gezondheid veel negativiteit optreedt. Dit is een dreigende situatie voor deze tekens, maar ook voor mensen in hun directe omgeving en mensen die in het zuidwesten verblijven. Pas op ernstige ziektes, die hier eerder optreden. Daarnaast zijn ruzies en andere conflicten hier sneller mogelijk. Om te voorkomen dat dit thuis of op je werk gebeurt, wordt aangeraden een Messing Kruiden Wu Lou en een beeld van de Phoenix in deze sector te plaatsen. Vermijd het liefst er te slapen. Kan dit niet anders, plaats dan een amulet van de Medicijnboeddha voor bescherming. In het zuidoosten krijgt de Jaarlijkse #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech bezoek van de #4 Ster van Romantiek en Onderwijs. Daardoor zal deze sector op gebied van liefde en geluk qua onderwijs en zakelijk leven niet slecht zijn. Vooral de Draak en Slang krijgen er positieve energie door, evenals studerende kinderen en mensen die veel bij de tekens zijn. Ook mensen die geregeld in het zuidoosten zijn, kunnen profijt hebben. Meer kennis, maar ook vriendschap en langdurige liefdesrelaties zijn mogelijk. Plaats een Majushri Dhih amulet om positieve energie te brengen aan intellect. Ook Rozekwarts Mandarijn Eenden op een Lotusblad kunnen liefdesgeluk vergroten. De #5 Ster kan afgezwakt worden, met de Vijf Elementen Pagode met Levensboom. De #3 Ster kan als maandelijkse Ster veel Vijandigheid, Ruzie, Geschillen en Juridische problemen in het oosten brengen. Hier staat de Jaarlijkse #4 Ster van Romantiek en Onderwijs en de sector krijgt het zwaar te verduren op zakelijk en liefdesgebied. Er zijn voor het Konijn, mensen in zijn omgeving en mensen die veel in deze sector zijn interpersoonlijke problemen. Je krijgt met roddels te maken en agressie en tegenslagen zijn denkbaar. Je doet er goed aan jezelf terug te trekken en bij negatief ingestelde mensen weg te blijven. Doe je dit niet, dan kunnen er negatieve gevolgen zijn. Het best draag je een amulet met de Rode Vrede en Harmonie Appel of de Phoenix. Om zelf positief te blijven wordt aangeraden een Lachende Boeddha naast je bed te leggen en er één in het oosten van je huis te zetten. Pas p met overtollige Houtenergie en plaats deze vooral niet in de oostelijke sector van je huis. Vooral bomen, houten meubels en houten accessoires kunnen ongelukken en ziektes brengen. Plaats hier een gezondheidsamulet van de Schildpad en Slang om je te beschermen.
In het noordwesten, waar de #7 Ster van Geweld, Diefstal en Bedrog dit jaar staat, komt de maandelijkse #6 Ster van Hemels Geluk. Dit heeft invloed op de Hond en het Varken, mensen die veel bij deze tekens zijn en mensen die vaak in het noordwesten zijn. Deze combinatie zorgt dat er financiële meevallers zijn wat betreft investeren, speculeren en belangrijke besluiten. Mensen die hun slaapkamer in deze richting hebben of de voordeur hier op gericht hebben, zullen het meeste voordeel hebben. Een talisman van Gui Ren zorgt voor goede energie om mensen aan te trekken, die jou ondersteunen. Om onderweg beschermd te worden, is aan te raden een amulet van de Draak met het Hemelse Zegen bij je te dragen. Er is in deze sector intense metaalenergie, die kan zorgen voor verwondingen en ernstige kwetsuren door metalen en scherpe voorwerpen. Er is een dreiging van inbraken, overvallen, diefstal en geweld. Een amulet van de Blauwe Neushoorn en Olifant kan beschermen. In het westen zal de #7 als maandelijkse Ster ongunstig op bezoek gaan bij de #8 Ster van Welvaart en Rijkdom. Net als in het noordwesten is er in het westen ook veel kans op een dreiging van genoemde negatieve aspecten. De Haan, mensen die veel bij dit teken zijn en mensen die veel in het westen zijn, kunnen problemen krijgen. Ook als je voordeur in die richting staan, kan je er last van hebben. Er wordt zowel voor het noordwesten als westen aangeraden om je huis goed te beveiligen en te bekijken of ramen en deuren veilig zijn. Let op als je nog laat op straat bent en het liefst niet alleen. Ook hiervoor kunnen de Blauwe Olifant en Neushoorn gunstig zijn. Je kunt ook gebruik maken van een Anti-Diefstalplaat die je bij deuren en ramen plaatst. Het centrum wordt ook nu erg negatief geraakt, omdat de maandelijkse #5 Ster van Ongeluk, Tragedie en Pech een bezoek brengt aan de #6 Ster van Hemels Geluk. Daardoor zullen veel mensen in het midden van hun huis, het midden van een wijk of zelfs plaats, last krijgen van kleinere gezondheidsproblemen. Dit blijft dus wel een zorg, omdat de weerstand hierdoor verlaagt en er kans is op grotere problemen met de gezondheid. Er zal in deze maand meer angst komen, welke leidt tot mentale stress en emotionele trauma’s. Hieruit kunnen conflicten, ruzies en opstanden ontstaan di grote onrust brengen. Je doet er goed aan een Vijf Elementen Pagode met Levensboom in het centrum van je huis te plaatsen. Deze kan de energie van de #5 Ster onderdrukken. Mensen die veel in het centrum zijn, kunnen het beste een amulet van de Pagode dragen.