Astrolijn

Een andere benaming voor een astrolijn is eigenlijk een paranormale hulplijn, of een hulplijn waar ook astrologen werken. Het klopt niet helemaal omdat astrologie is natuurlijk wel wat anders dan het paranormale. Maar in de volksmond wordt een astrolijn gezien als een paranormale  hulplijn waar ook mediums en paragnosten op werken.
Als je op ParanormaleChat.nl kijkt, dan zie je dat we ook wel bezig zijn met de astrologie maar dat we ook met het paranormale bezig zijn.
Je spreekt dus makkelijker van een astrolijn dan van een paranormale hulplijn.

Meer dan alleen Astrolijn

Op onze chatsite werken ook astrologen maar ook mediums, paragnosten en numerologen. Astrologie is iets waar je echt een studie van kan maken . Astrologie is iets wat je kan aanleren. Op onze lijn werken ook mensen die echt paranormaal begaafd zijn. Dat is iets wat je niet kan leren. Ieder mens heeft wel iets paranormaals in zich. Maar niet bij iedereen is het ontwikkeld. Bij ParanormaleChat.nl werken alleen maar mensen waarbij het paranormale heel sterk ontwikkeld is. Sommige consulenten op onze astrolijn zijn paranormaal begaafd maar hebben daar naast ook een studie astrologie gevolgd.

Op onze astrolijn kunt u contact opnemen met een van onze consulenten voor al uw vragen maar ook voor uw horoscoop, we zorgen dat er elke keer een nieuwe week-, maand-, en jaarhoroscoop voor u te lezen is.
U kunt ook bij ParanormaleChat.nl dagelijks een gratis tarotkaart trekken. Voor al uw brandende vragen of al uw levensvragen kunt u dag en nacht terecht bij ons.

Bij onze astrolijn is geen vraag te gek voor onze consulenten. Via onze chat service kunt u vaak weer verlichting voelen of weer positieve, nieuwe inzichten ontvangen na een consult.

2018-02-06T20:38:14+00:00
Share This
Doorgaan
De credit tijd is volledig verbruikt.

Als u door wilt gaan met chatten, koopt u dan een nieuw credit tegoed.

Uw credit code en e-mail combinatie is mogelijk incorrect.
Controleer uw gegevens en probeer het nogmaals.
Heb je al credit tegoed dan kan je je aanmelden via DIRECT CHATTEN
Heb je geen credit tegoed, dan kan je deze HIER KOPEN
Wil je 1 gratis credit REGISTREER JE DAN HIER

Ik heb geen credit tegoed Ik heb een credit tegoed
Credit informatie vindt u terug in uw email postvak in. ( Gebruik de knop "chatten" uit de email om deze gegevens automatisch te laten vullen. ) Geregistreerde gebruikers vinden deze terug in het account
Uw emailadres:
Nogmaals uw emailadres:

Selecteer Ideal

Selecteer Mister Cash

Selecteer Paypal

Ik begrijp dat de consulenten mij bij medische zaken doorverwijzen naar een specialist.
Ik verklaar dat ik 18 jaar en ouder ben. Dit zowel bij de account registratie als bij het aankopen van credits.


Registreren
Klik hier om in te loggen