Een andere benaming voor een astrolijn is eigenlijk een paranormale hulplijn, of een hulplijn waar ook astrologen werken. Het klopt niet helemaal omdat astrologie is natuurlijk wel wat anders dan het paranormale. Maar in de volksmond wordt een astrolijn gezien als een paranormale  hulplijn waar ook mediums en paragnosten op werken.
Als je op ParanormaleChat.nl kijkt, dan zie je dat we ook wel bezig zijn met de astrologie maar dat we ook met het paranormale bezig zijn.
Je spreekt dus makkelijker van een astrolijn dan van een paranormale hulplijn.

Meer dan alleen Astrolijn

Op onze chatsite werken ook astrologen maar ook mediums, paragnosten en numerologen. Astrologie is iets waar je echt een studie van kan maken . Astrologie is iets wat je kan aanleren. Op onze lijn werken ook mensen die echt paranormaal begaafd zijn. Dat is iets wat je niet kan leren. Ieder mens heeft wel iets paranormaals in zich. Maar niet bij iedereen is het ontwikkeld. Bij ParanormaleChat.nl werken alleen maar mensen waarbij het paranormale heel sterk ontwikkeld is. Sommige consulenten op onze astrolijn zijn paranormaal begaafd maar hebben daar naast ook een studie astrologie gevolgd.

Op onze astrolijn kunt u contact opnemen met een van onze consulenten voor al uw vragen maar ook voor uw horoscoop, we zorgen dat er elke keer een nieuwe week-, maand-, en jaarhoroscoop voor u te lezen is.
U kunt ook bij ParanormaleChat.nl dagelijks een gratis tarotkaart trekken. Voor al uw brandende vragen of al uw levensvragen kunt u dag en nacht terecht bij ons.

Bij onze astrolijn is geen vraag te gek voor onze consulenten. Via onze chat service kunt u vaak weer verlichting voelen of weer positieve, nieuwe inzichten ontvangen na een consult.